missaltin ve aslit. bende b.çekmedeyim.
günaydın bende uuzn zaman takipten sonra üye olmaya karar verdim:))bundan 5 ay önce çocuk sahibi olmakta sorun yaşayanları takip ettim ama artık bende sizlerin arasındayım allaha şükürr
Tebrikler.... aramıza hoşgeldin cinsiyet belli mi?
günaydın bende uuzn zaman takipten sonra üye olmaya karar verdim:))bundan 5 ay önce çocuk sahibi olmakta sorun yaşayanları takip ettim ama artık bende sizlerin arasındayım allaha şükürr
günaydınlarrrr
TEBRİKLERRR
teşekkür ederim :) ama kızlar dün akşam sanırım dişimin bitanesi çıtladıı( moralim bozulduu
teşekkür ederim :) ama kızlar dün akşam sanırım dişimin bitanesi çıtladıı( moralim bozulduu
Bende diş etlerimde hassaslık hissediyorum. İşte Kalsiyum önemi !
ben değilimmlimangokids de bi kampanya var..garage die bi marka..
bütün bebik ürünleri sepette yazıo...sizmisinin ooooo....alooo almıcaksanız bırakın bakalım..cık cık yaaa
dadlum ben her gün bi kase yoğurt en az bir bardak da süt içiyorum ammaaa..cuma günü dörtlü tarama testim için randevum var ozamn söylemeyi düşünüyorum calsiyum takviyesi versin bana çünkü ben yoğurt süt gibi gıdaları tüketmiyorum
limangokids de bi kampanya var..garage die bi marka..
bütün bebik ürünleri sepette yazıo...sizmisinin ooooo....alooo almıcaksanız bırakın bakalım..cık cık yaaa
dadlum ben her gün bi kase yoğurt en az bir bardak da süt içiyorum ammaaa..
diş etlerim kanıyo bile denmez ona.. durduk yere, elimi yanağıma götürünce bişey yiyince ve en çok da diş fırçalarken..
sızıntı şeklinde değil şarıl şarıl kanıyo..ağzımda acayip bir demir kokusu.. insanlarla konuşurken ağzımı kapatıyorum resmen ya.. iğrenmeyin benden ne olur:26::26: kuzenim diş hekimi ona gösterdim bayramda.. hiç kalsiyum felan demedi.. kan basıncı mı artmış ne.. kalp daha hızlı çalışıyormuş.. ondan oluyormuş ve malesef yapacak bişey yokmuş.. emzirene kadar sürebilirmiş..
şu piyasada satılan diş eti hastalıkları falan için kullanılan sıvılar varya ondan önerdi ama ben yıllardır kullanırım onu yine de bi faydasını görmedim.. dün tuzlu su diyorlardı onu denemek gerek bi de.. aklında olsun..
bu arada günaydınnnnnnnn[/Qgünaydınn benim kanama olmuo arada diş fırçalarken yaşıyorum o sorunuu offf zaten herşeyi kafaya takan biriyimm:)) nisan ayı gelsedee bitse bu tür sıkıntılarrr zaten hamile kalana kadar birsürü sorun yaşadımm en azından son 5 ayımız sorunsuz geçsinnn
hıı geçen bi yerde okumuştum..hamilelikte vucudun kan hacmi 1,5 kilo artomuş...yani 9 ayda aldığımız kilonun 1,5 kilosunu düşün o kanmışdadlum ben her gün bi kase yoğurt en az bir bardak da süt içiyorum ammaaa..
diş etlerim kanıyo bile denmez ona.. durduk yere, elimi yanağıma götürünce bişey yiyince ve en çok da diş fırçalarken..
sızıntı şeklinde değil şarıl şarıl kanıyo..ağzımda acayip bir demir kokusu.. insanlarla konuşurken ağzımı kapatıyorum resmen ya.. iğrenmeyin benden ne olur:26::26: kuzenim diş hekimi ona gösterdim bayramda.. hiç kalsiyum felan demedi.. kan basıncı mı artmış ne.. kalp daha hızlı çalışıyormuş.. ondan oluyormuş ve malesef yapacak bişey yokmuş.. emzirene kadar sürebilirmiş..
şu piyasada satılan diş eti hastalıkları falan için kullanılan sıvılar varya ondan önerdi ama ben yıllardır kullanırım onu yine de bi faydasını görmedim.. dün tuzlu su diyorlardı onu denemek gerek bi de.. aklında olsun..
bu arada günaydınnnnnnnn
zabahın köründe ne alışverişi bu yaaa.. oh aaa
hıı geçen bi yerde okumuştum..hamilelikte vucudun kan hacmi 1,5 kilo artomuş...yani 9 ayda aldığımız kilonun 1,5 kilosunu düşün o kanmış
borsacıyım ya piyasalara bakıorum zabah zabah kim ne alıo ne satıo die
bende şoktayım emme bütün ürünler sepette:))
bide markafonidede hamile kıyafetleri ve markafoni-çocukta...pahalı geldi bana ama ilgilenenlere..
Günaydın herkese:))) bebişime kavuşmaya ve ayrıntılı ultrasona son 1 gün.Lütfen lütfen dualarınızı eksik etmeyin hayırlı haberlerle gelelim bi sorun çıkmasın...13.30 ayrıntılı ultrason; 15.15 doktor muayenemiz :)))Cinsiyetimiz de kesinleşir artık tam anlamıyla sanırım...Şekerli su,çikolata stoklayıp gideyim bari :))))Bugün evdeyiz sizlerleyiz :))) Özlediniz mi biziii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?