2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Evet aynısı bendede var. Özellikle merdiven çıkarken. Çabuk yoruluyorum hareketsiz kala kala kilo alacagız iyimi . Hemen nefesim daralıyor rahat nefes almaya çalışıyorum sabahları da yanıyorum tabi bu normal hamilelikte ateş yükselebilio.

yaa evet onu muhakkak soracamm aklımda o..belki bakar umuduyla gitcem ama sanmıyorum..en son gittiğimde kasımın sonunda gel parmaklarına damarlarına kalbine bakarız demişti acaba ayrıntılı ultrasondanmı bahsetti bilmiyorum o yüzden bi umut var içimde ama sana bişey demediyse banada bakmaz sanırım..neyse haftaya cuma açıklığa kavuştururum ben bu meseleyi

Bende de bazen oluyor çok az daha şimdiden mi diye canım sıkılıyordu . Meğer sizde de varmış, Şimdiden böyleyse yandık ki ne yandik ileride ne olur kim bilirr.

ya diorum aylık market alışverişinde yağmura bebik bezi alalım her ay 1-2 tane
yağmuramı sanamı dio, pis herifler ya...
:26::26::26:

benimkide gece yatağa muşamba geçireyimmi nolur nolmaz diyo bende diyomki çocukken çok işiyodun yatağa sanırım muşambayı falan bildiğine göre mikroppppp

benimkide gece yatağa muşamba geçireyimmi nolur nolmaz diyo bende diyomki çocukken çok işiyodun yatağa sanırım muşambayı falan bildiğine göre mikroppppp

Oh valla dillere düştük desene bir de dalga geçiyorlar bak bak tabi onlara bişey olmuyor ohh hazır çocuk. Ben daha düşmedim eşimin diline çok şükür pek olmuyor. Çok sıkışık kalmamaya çalışıyorum mecbur sık sık tuvaletin yolunu aşındırıyorum.

Son düzenleme:

ahh cnm ya sıkışmaya gerek yok...wc den dönerken bi hapşur hepsi boşa gidio yani
bende öle diom benle alakası yok, kızından ötürü bea yea...

ahh cnm ya sıkışmaya gerek yok...wc den dönerken bi hapşur hepsi boşa gidio yani
bende öle diom benle alakası yok, kızından ötürü bea yea...

Son aylara doğru kim bilir nasıl olur ;( Yani eşinin dediği gibi bebek bezine ihtiyacımız olabilir Neyse yaa bebişlerimiz için katlanırız herşeye. Bu arada bez almayı düşünüyorsan şimdiden yenidoğanı çok alma pek kullanılmıyormuş zaten. Ablam kalanlarını bana bıraktı.Hemencik büyüyorlar.

bende deterjan, bebek bezi almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum...............

çok kararsızım ya..alsamda zaten diorum yeni doğan değilde bi iki üst bedenini alim..içimden bi ses yağmurun topluca bi beik olcağını söylüo..bide ablamım bebeikinede pişik yapmıştı ilk kullandığı bez değiştirmek zorunda kaldı..yani stok yaparım bide bebike alerji olur değiştirmek zorunda kalırız felan die çok karar veremedim:44::44:

Ya bende dün eşimden ıhlamur istemiştim bulamamış gitmiy poşet çay şeklinde almış. İşe yaramaz mı acaba

bende deterjan, bebek bezi almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum...............

ben de bez konusunda bir paket alıp kenara koyacağım hastane çantası için
fazla almıycam çünkü her bez her bebişin tenine uymuyormuş...
Elimde patlamasınlar sonra...

çok fenalar şekerim çokkkk aman diyim yanında sakın kaçırma

Valla canım o pişik ıslak mendilden de olabiliyor. Pamuğu ıslatıp kullanmak en iyisi. Prima ile başlamış ablam molfix kullanıyor şimdi gayet memnun.6 aylık oldu onun bende ondan gördüklerimi anlatıyorum zaten.

ya ben önceden wc'ye çok giderdim.hamilelikden sonra gitmez oldum...günce 3 defa zor gidiyorum..gerçi bunda üşengeçlikde var...wc bir üst katta üşeniyorum kalkıp gitmeye bekliyorum öle

ya ben önceden wc'ye çok giderdim.hamilelikden sonra gitmez oldum...günce 3 defa zor gidiyorum..gerçi bunda üşengeçlikde var...wc bir üst katta üşeniyorum kalkıp gitmeye bekliyorum öle

ben çok sık gidiyorum, hem sıkmak iyi değil, üşenme git hem bizim çok harekete ihtiyacımız var sana da hareket olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…