kızlar hazır bişeylerden şikayetlenirken bende soruyum nefes darlığı yaşıyomusunuz, ben 1 kat merdiven çıkıyım nefes nefese kalıyorum, çok çabuk yoruluyorum, nefesim kesiliyo, herkeste varmı yoksa ben hala sigaranın etkilerini mi atamadım....
yea dün akşam evde iki kez eşofman değiştirdim...çamaşırlık dol boşal dol boşal, kocam beni boşucak az kaldı
kuzum ya sorma...
dilim varmıo demeye ama bak anlayanlar anlıo
benim aralık ta daha almadım ama 10 aralık alırım heralde, sen benden önce gidiyosun gidince doppler ultrasonu bi sor bakalım ben internetten baktım hastanede doppler ultrason var ama Hikmet bey bana bişey söylemedi, randevu almamız gerekecekmi yada ne zaman alıyomuş..... Aslında bugün benim tahlil sonucum çıktı ama ben gitmiycem eşim göstercek şimdi ona anlatana kadar sen gidince sorarsın olur mu ?
benim eşim benimle dalga geçiyo bide herkese söylüyo, söylenirmi di mi :)))))
günaydın pirensesim.....saat olmuş 10 buçukkkkk, hanıma bakkkkk
yefrum ya öksürünce hapşurunca gülünce kasık ağrısını bilmemde, bende daha başka sorunlar var öksürünce, hapşırınca ve gülünce:))
ya diorum aylık market alışverişinde yağmura bebik bezi alalım her ay 1-2 tane
yağmuramı sanamı dio, pis herifler ya...
:26::26::26:
benimkide gece yatağa muşamba geçireyimmi nolur nolmaz diyo bende diyomki çocukken çok işiyodun yatağa sanırım muşambayı falan bildiğine göre mikroppppp
benimkide gece yatağa muşamba geçireyimmi nolur nolmaz diyo bende diyomki çocukken çok işiyodun yatağa sanırım muşambayı falan bildiğine göre mikroppppp
Oh valla dillere düştük desene bir de dalga geçiyorlar bak bak tabi onlara bişey olmuyor ohh hazır çocuk. Ben daha düşmedim çok şükür pek olmuyor. Çok sıkışık kalmamaya çalışıyorum mecbur sık sık tuvaletin yolunu aşındırıyorum.
ahh cnm ya sıkışmaya gerek yok...wc den dönerken bi hapşur hepsi boşa gidio yani
bende öle diom benle alakası yok, kızından ötürü bea yea...
Son aylara doğru kim bilir nasıl olur ;( Yani eşinin dediği gibi bebek bezine ihtiyacımız olabilirNeyse yaa bebişlerimiz için katlanırız herşeye. Bu arada bez almayı düşünüyorsan şimdiden yenidoğanı çok alma pek kullanılmıyormuş zaten. Ablam kalanlarını bana bıraktı.Hemencik büyüyorlar.
Son aylara doğru kim bilir nasıl olur ;( Yani eşinin dediği gibi bebek bezine ihtiyacımız olabilirNeyse yaa bebişlerimiz için katlanırız herşeye. Bu arada bez almayı düşünüyorsan şimdiden yenidoğanı çok alma pek kullanılmıyormuş zaten. Ablam kalanlarını bana bıraktı.Hemencik büyüyorlar.
bende grip olduğumda doktorum ıhlamur kaynatıp günde 2 fincan içebilirsin demişti,ama poşet çay şeklinde değil yaprağını kendin kaynatıp içeceksin, bol limon sıkıp içebilirsin rahatlatıyo.........
bende deterjan, bebek bezi almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum...............
Oh valla dillere düştük desene bir de dalga geçiyorlar bak bak tabi onlara bişey olmuyor ohh hazır çocuk. Ben daha düşmedim eşimin diline çok şükür pek olmuyor. Çok sıkışık kalmamaya çalışıyorum mecbur sık sık tuvaletin yolunu aşındırıyorum.
çok kararsızım ya..alsamda zaten diorum yeni doğan değilde bi iki üst bedenini alim..içimden bi ses yağmurun topluca bi beik olcağını söylüo..bide ablamım bebeikinede pişik yapmıştı ilk kullandığı bez değiştirmek zorunda kaldı..yani stok yaparım bide bebike alerji olur değiştirmek zorunda kalırız felan die çok karar veremedim:44::44:
Ya bende dün eşimden ıhlamur istemiştim bulamamış gitmiy poşet çay şeklinde almış. İşe yaramaz mı acaba
bende deterjan, bebek bezi almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum...............
ya ben önceden wc'ye çok giderdim.hamilelikden sonra gitmez oldum...günce 3 defa zor gidiyorum..gerçi bunda üşengeçlikde var...wc bir üst katta üşeniyorum kalkıp gitmeye bekliyorum öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?