günaydın kızlar,
herkes şikayetlerini paylaşırken bende dertlerimi anlatayım biraz
benim eklemlerim çok fena ağrıyo,bacaklarım,kollarım çok fena...belimde ağrıyor bu hafta.burum tıkanıklığı bende de had safhada...merdivenleri çıkaaken zorlanıyorum ki hiç sigara kullanmadım bugüne kadar...şimdilik benden bu kadar...
kızlar hazır bişeylerden şikayetlenirken bende soruyum nefes darlığı yaşıyomusunuz, ben 1 kat merdiven çıkıyım nefes nefese kalıyorum, çok çabuk yoruluyorum, nefesim kesiliyo, herkeste varmı yoksa ben hala sigaranın etkilerini mi atamadım....
hepimizin neredeyse sıkıntıları aynı
ev 5. katta asansör yok...nefesimin gürültüsünden daha 3. kattayken eşim kapıyı açıo gelio bizim tosun die:))
eve girince 5 dk ayakkabıyı bile çıkaramıom, kalp ritmim düzelsin die beklom
bilmom 9. ayda nasıl olur...sitede hep giriş katlarında gözüm:))
günaydın kızlar,
herkes şikayetlerini paylaşırken bende dertlerimi anlatayım biraz
benim eklemlerim çok fena ağrıyo,bacaklarım,kollarım çok fena...belimde ağrıyor bu hafta.burum tıkanıklığı bende de had safhada...merdivenleri çıkaaken zorlanıyorum ki hiç sigara kullanmadım bugüne kadar...şimdilik benden bu kadar...
herkeşlere günaydınnnn..
yeni kalktık kahvaltımızı etcez ama bugün hiç iştah yok nedense yaa kendime şaşırmış vaziyetteyim hergün aç kalkan ben
bugün son serumumuzuda yicez Allahın izniyle inş. rahatlarız artık yaa bıktım kollarım kevgire döndü delik deşik canımı yakıyo bide hemşireler sinir garılar
ya hala kasık ağrısı sanki böle adet gibi devam eden varmı? dün gece kasık ağrım oldu baya hapşırınca öksürünce dahada kötüleşti..oğluşummu baskı yaptı anlamadım
herkeşlere günaydınnnn..
yeni kalktık kahvaltımızı etcez ama bugün hiç iştah yok nedense yaa kendime şaşırmış vaziyetteyim hergün aç kalkan ben
bugün son serumumuzuda yicez Allahın izniyle inş. rahatlarız artık yaa bıktım kollarım kevgire döndü delik deşik canımı yakıyo bide hemşireler sinir garılar
ya hala kasık ağrısı sanki böle adet gibi devam eden varmı? dün gece kasık ağrım oldu baya hapşırınca öksürünce dahada kötüleşti..oğluşummu baskı yaptı anlamadım
canım günaydın... senin dr. randevun ne zamandı ?
günaydın pirensesim.....saat olmuş 10 buçukkkkk, hanıma bakkkkk
yefrum ya öksürünce hapşurunca gülünce kasık ağrısını bilmemde, bende daha başka sorunlar var öksürünce, hapşırınca ve gülünce:))
günaydın canım..haftaya cuma saat sabah 9 da randevum..bu yediğim serumlardan sonra bebeğimi çok merak ediyorum çok sabırsırlanıyorum..
hani 2. trimester hamileliğin balayıydı....hani 4-5-6. aylar en rahatıydı
hani hani haniiiiiiiiiiiiiiiiii
biz nie sıyırmanın eşiğine geldik
neden neden nedennnnnnn
bu böleyse biz 7-8-9 napcaz
sorarım size napcazzzz
yefrum ya öksürünce hapşurunca gülünce kasık ağrısını bilmemde, bende daha başka sorunlar var öksürünce, hapşırınca ve gülünce:))
hikmet beye gitceksin di mi ?
yea dün akşam evde iki kez eşofman değiştirdim...çamaşırlık dol boşal dol boşal, kocam beni boşucak az kaldıpetuş sendeki sorun bendede var hatta benimki bide eğilince oluyo :))))))
ne oluyo ne oluyoo hıı
yea dün akşam evde iki kez eşofman değiştirdim...çamaşırlık dol boşal dol boşal, kocam beni boşucak az kaldı
kuzum ya sorma...
dilim varmıo demeye ama bak anlayanlar anlıo
evet hikmet beye gitcem..senin ne zaman randevu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?