bu doktorlar baZen cidden şaşılası insanlar yaa
sen gene çikolatanı şekerli suyunu yanında götür tedarikli git bence bu sefer bebişin uğraştırmıcak seniii ama bence senin bebiş erkek içime doğdu
ne güzel işte canım
tekmeliyor seni
arkadaşlar ya benim gögüs uçlarımda ağrı olmaya başladı sızlıyor yani normalmi bu zamanda olması?
benim gittigim hastane 2 li teste para almadi doktorum da 3 teste gerek yok dedi yazdiginiz fiyatlari okuyunca fazla geliyo bazilari ama ozel hastaner de birbirinden cok farkli tabi... islem ayni olsada :)
sezeryanla dogum yapmayi dusunen arkadaslar genel anasteziyi onermiyorum cok daha zor bence 2.ci gebeligimde spinal anasteziyle dogum yaptim o daha rahat oluyo ... sezeryanda epidural anastezi pek uygulamiyolar diye biliyorum ama eminde degilim tabiii
eger bi sorun yoksa normal en iyisi ben cok istedim ama nasip olmadi ...
benim gittigim hastane 2 li teste para almadi doktorum da 3 teste gerek yok dedi yazdiginiz fiyatlari okuyunca fazla geliyo bazilari ama ozel hastaner de birbirinden cok farkli tabi... islem ayni olsada :)
sezeryanla dogum yapmayi dusunen arkadaslar genel anasteziyi onermiyorum cok daha zor bence 2.ci gebeligimde spinal anasteziyle dogum yaptim o daha rahat oluyo ... sezeryanda epidural anastezi pek uygulamiyolar diye biliyorum ama eminde degilim tabiii
eger bi sorun yoksa normal en iyisi ben cok istedim ama nasip olmadi ...
Arkadaşlar şimdi ilerleyen konu ile çok alakası yok ama birşey sormak istiyorum.. Benim çin takvimine göre kızdı ama oğlum olacaktamam çin takviminin bilimsel bir dayanağı yok ama genelde tutuyodu duyduğum kadaRI ile sizlerde durum nasıl oldu baktınız mı hiç...
Arkadaşlar şimdi ilerleyen konu ile çok alakası yok ama birşey sormak istiyorum.. Benim çin takvimine göre kızdı ama oğlum olacaktamam çin takviminin bilimsel bir dayanağı yok ama genelde tutuyodu duyduğum kadaRI ile sizlerde durum nasıl oldu baktınız mı hiç...
bilgiler için teşekkürlergünaydın hanımlar
canım nasıl olayım işte aynıyım,üzgün
dünkü kontrolümden bahsedeyim.
1-)elevit içiyordum yanına + olarak demir verdi.
2-)bugünden itibaren kalsiyum alımını arttır,süt,peynir,yoğurt çoğalt.
3-)vucut çatlağı olmaması için kesinlikle pahalı kremler alma,kakao yağı kullan,cilt yapın kötü ise milyarlık krem kullansan işe yaramaz.
4-)el,yüz cilt bakımındada içinde A vitamini olmayan kremler kullan.
5-)mide yanmaları için günde 3 tane rennie alabilirsin
6-)kemik batma ağrılarım için dik durma ve harketlerle ilgili liste verdi.
7-)acı... çok yendiğinde çocuğa dokunmaz fakat mideye dokunur,bu yüzden az tüket.
artık sırt üstü yatmak yok,sola dönük yatacakmışım bebeğin kan dolaşımı için.
9-)tetenoz aşısını 5. aydan sonra 9. aya kadar 2 doz yapmam gerekmiş.
10-) 2li testim iyi old.için 3lü ve 4lü yapmayacakmış.
11-) 25.haftada 3 boyutlu ultrasona gideceğim.
bu arada bebişim 19-20 cm civarı imiş.
ben de özel doktora gidiyorum 12 lira veriyoruz sadece hem de ultrasyonumuz 4 boyutlu renkli renkli izlioz oğlumuzugünaydınlarrrrrr
çok şükür bugün prş...yrn cuma...ollyyyyy az kaldı cmt ye
maşallah cnm ya bebişine..
hepsi çok güzel tavsiyeler oldu cnm saol..bi tek kakao yağına içinde kafein olduğu için direk tenden kana geçio denilyo...bunu dr a sormadım dr dan aldığım bi bilgi değil asla nette okumuştum..
bide ben her akşam 2-3 tane acı biber turşusu yiyorum..yemediğim gün ertesi gün tuvalete çıkamıyorum:)) mideyi gözden çıkardım walla ben...
ben kadıköy şifa ya gidiyorum..3 boyutludan kastın detaylı ultrasonsa 280 liraymış detaylı ultrason..
normal muayenede dr 4 boyutlu bakıo..muayene 200 lira..
al kuzum ya yiter yani...
bide bakın ben naptım...hayatımda yaptığım ilk bere...ip almıştım heveslenip napsam napsam dedeim..netten bere örneği buldum...yapılışı yoktu bende doğaçlama yaptım:))
ölçü olarak da kocamaın elini kullandım...kızımızın kafası babasının elinden daha büyük olursa artık oyuncaklarına giydirir evcilik oynarken...yamuk yumuk bişi oldu ama amatör ruhumu yansıttığna inanıyorum
ben çok beğendim keşke azıcık becerikli olsam da örebilsem
Eki Görüntüle 289893 Eki Görüntüle 289892
petuş ben mont aldım ama hamile montu değil, üzerine ince kaşe gibi kumaşlar varya ondan panço diktircem, örgüden ziyade öyle bişey yapabilirsin......
spinal anestezi nasıl oluyor ki
omur ilikten bir igneyle oluyo epidurale gore daha hizli etki ediyo gogus hizandan assagisi uyusturuluyo pek bi farki yok ama yan etkileri daha az diyebilirim bas agrisi hic olmadi sadece dogumdan sonra 4 saat kadar hissis kaliyo bacaklarin okadar :)
cnm hiç bilmiorum ne...yani dr a sorsanda normal dicektir sanırsam ama yinede bi sor yani..kızlar çok çok acil..
göbek deliğimde bi sancı var.. sanki içerden etimi çeviriyorlarmış gibi oldu.. 3-4 dakika sürdü şimdi biraz daha iyiyim...
ama yine de acıyor çook.. çevirme çekiştirme geçti de sancısı kaldı gibi.. bilgisi olan var mı.. doktora gitmem gerekir mi
slm cnm...tebriklerkızlar selam ben arada girdiğim için çoğu şeyi kaçırdım snaırım.herkes iyidir umarım.bu arada benim bebişiminde cinsiyeti belli oldu.allah nasip ederse bir oğluşummmm olacak..yarında 3 lü testim çıkıyor umarım herşey yolundadır.
korkarım ben de sezeryan olacam
doğum esnasında her şeyi yaşıyorsun değil mi
bebeği kucagına aldıgında agrı sızı hissetmiyordun bebeginle kendin ilgilenebildin değil mi
bilgiler için teşekkürlerrennie adedi çok değil mi ? gerçi şükürler olsun mide yanmam yok da yine de fazla geldi bana
ben de sola dönük yatınca daha rahat oluyorum eskiden hep sağa dönük yatardım. Avitamininin ne zararı varmış acep:44:
ben de özel doktora gidiyorum 12 lira veriyoruz sadece hem de ultrasyonumuz 4 boyutlu renkli renkli izlioz oğlumuzu
diktirince bi resim koyabilir misin canm merak ettim nası olacak
bilgiler için teşekkürlerrennie adedi çok değil mi ? gerçi şükürler olsun mide yanmam yok da yine de fazla geldi bana
ben de sola dönük yatınca daha rahat oluyorum eskiden hep sağa dönük yatardım. Avitamininin ne zararı varmış acep:44:
ben de özel doktora gidiyorum 12 lira veriyoruz sadece hem de ultrasyonumuz 4 boyutlu renkli renkli izlioz oğlumuzu
diktirince bi resim koyabilir misin canm merak ettim nası olacak
cnm hiç bilmiorum ne...yani dr a sorsanda normal dicektir sanırsam ama yinede bi sor yani..
slm cnm...tebrikler
bende normal istiodum ama dr eşi aşağıda kalırsa böyle normal yapamazsın dedi..alıştırdım kendimi sezeryana..şimdi daha çok sezeryan istiom sanki:)
bide etrafda o kadar çok kişi varki kendi normal doğurduğu halde normal doğuma gerek yok dien..kafam karışyo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?