2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bu doktorlar baZen cidden şaşılası insanlar yaa
sen gene çikolatanı şekerli suyunu yanında götür tedarikli git bence bu sefer bebişin uğraştırmıcak seniii ama bence senin bebiş erkek içime doğdu

Canımsın ya çok teşekkür ederim arkadaşım tavsiyelerin ve dileklerin için. Bakalım ne çıkacak hemen haber vericem sizlere

ne güzel işte canım
tekmeliyor seni

Hadi ya tekmeleme mi bu şimdi
ilk aylarda kasıklarımdaki damar atıyordu korktum eşime dedim ki yaa ben kötüyüm galiba damar mamar atıyor ben de bir telaş yaptık doktoru mu arasak acile mi gitsek diye halbuki o da bebek hareketiymiş sonradan öğrendik sağolun ya sizler de olmasanız kendimi bilmicem yeminlen

benim gittigim hastane 2 li teste para almadi doktorum da 3 teste gerek yok dedi yazdiginiz fiyatlari okuyunca fazla geliyo bazilari ama ozel hastaner de birbirinden cok farkli tabi... islem ayni olsada :)

sezeryanla dogum yapmayi dusunen arkadaslar genel anasteziyi onermiyorum cok daha zor bence 2.ci gebeligimde spinal anasteziyle dogum yaptim o daha rahat oluyo ... sezeryanda epidural anastezi pek uygulamiyolar diye biliyorum ama eminde degilim tabiii
eger bi sorun yoksa normal en iyisi ben cok istedim ama nasip olmadi ...

ben mecbur sezeryan olcam çünkü fıtık ameliyatı oldum
normal doğum yapamazsın dedi doktorum...
ve daha önce genel anestezi yediğim içinde epudral ve ya spinal beni uyuşturmazmış yaaa
bende genel anestezi olacak mecburen :44::44::44:

spinal anestezi nasıl oluyor ki

Arkadaşlar şimdi ilerleyen konu ile çok alakası yok ama birşey sormak istiyorum.. Benim çin takvimine göre kızdı ama oğlum olacak tamam çin takviminin bilimsel bir dayanağı yok ama genelde tutuyodu duyduğum kadaRI ile sizlerde durum nasıl oldu baktınız mı hiç...

doğduğun yıla ve aya göre yıl ekleme var çin takviminde. öyle yaptn değil mi? yani 25 yaşındaysan oradki 25e bakmıyorsun 1 ya da 2 yıl ekliyorsun.

bu arada günaydınnnnnnnnnnnnlarr
bugün iş yok 11 e kadar uyudum 12ye kadar da kahvaltı ohhhhhhhhhh

genelde çin takvine bakarken hata yapılıyor. doğru mu baktın acaba sen. bizler hemen yaşımıza bakıyoruz. halbuki doğduğun aya göre 1 ya da 2 yıl eklemen gerekebiliyor. Doğru baktıysan da demek ki çinliler de hata yapıyor :)

kızlar çok çok acil..
göbek deliğimde bi sancı var.. sanki içerden etimi çeviriyorlarmış gibi oldu.. 3-4 dakika sürdü şimdi biraz daha iyiyim...
ama yine de acıyor çook.. çevirme çekiştirme geçti de sancısı kaldı gibi.. bilgisi olan var mı.. doktora gitmem gerekir mi

bilgiler için teşekkürler rennie adedi çok değil mi ? gerçi şükürler olsun mide yanmam yok da yine de fazla geldi bana
ben de sola dönük yatınca daha rahat oluyorum eskiden hep sağa dönük yatardım. Avitamininin ne zararı varmış acep:44:

ben de özel doktora gidiyorum 12 lira veriyoruz sadece hem de ultrasyonumuz 4 boyutlu renkli renkli izlioz oğlumuzu

petuş ben mont aldım ama hamile montu değil, üzerine ince kaşe gibi kumaşlar varya ondan panço diktircem, örgüden ziyade öyle bişey yapabilirsin......

diktirince bi resim koyabilir misin canm merak ettim nası olacak

kızlar selam ben arada girdiğim için çoğu şeyi kaçırdım snaırım.herkes iyidir umarım.bu arada benim bebişiminde cinsiyeti belli oldu.allah nasip ederse bir oğluşummmm olacak..yarında 3 lü testim çıkıyor umarım herşey yolundadır.

spinal anestezi nasıl oluyor ki

omur ilikten bir igneyle oluyo epidurale gore daha hizli etki ediyo gogus hizandan assagisi uyusturuluyo pek bi farki yok ama yan etkileri daha az diyebilirim bas agrisi hic olmadi sadece dogumdan sonra 4 saat kadar hissis kaliyo bacaklarin okadar :)

omur ilikten bir igneyle oluyo epidurale gore daha hizli etki ediyo gogus hizandan assagisi uyusturuluyo pek bi farki yok ama yan etkileri daha az diyebilirim bas agrisi hic olmadi sadece dogumdan sonra 4 saat kadar hissis kaliyo bacaklarin okadar :)

korkarım ben de sezeryan olacam
doğum esnasında her şeyi yaşıyorsun değil mi
bebeği kucagına aldıgında agrı sızı hissetmiyordun bebeginle kendin ilgilenebildin değil mi

cnm hiç bilmiorum ne...yani dr a sorsanda normal dicektir sanırsam ama yinede bi sor yani..
slm cnm...tebrikler
korkarım ben de sezeryan olacam
doğum esnasında her şeyi yaşıyorsun değil mi
bebeği kucagına aldıgında agrı sızı hissetmiyordun bebeginle kendin ilgilenebildin değil mi

bende normal istiodum ama dr eşi aşağıda kalırsa böyle normal yapamazsın dedi..alıştırdım kendimi sezeryana..şimdi daha çok sezeryan istiom sanki:)
bide etrafda o kadar çok kişi varki kendi normal doğurduğu halde normal doğuma gerek yok dien..kafam karışyo:44:

olur koyarım tabi... canım bu arada sen konyadamısın ?

bu beşiği çok beğenmiştim ama büyüğünü bulamıyorum..50*90 bu
ben 70 e 130 felan bi beşik istiyorum yatak odama kopycam ilk 1 yıl
sonrada kendi odasına koycam, 3-4 yaşına kadar yatsın istiyorum o nedenle 70*130 istiom ölçüsünü..

70*130 bu var bide...
alcaz bugünlerde bi beşik

Canım 12 lira çok iyi hem de 4 boyutlu bir kısmını sigorta falan mı karşılıyor yeri nerde acaba??
Çok iyiymiş gerçekten...

selam canım saolasınn:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…