ya bende çizgi namına heç bişey yok açık tenliyim ondan olabilermi acep :52
Bende beyaz tenliyim canım... Demiştim ya kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler
canım kendini alkışla benim yerime malum ifade kullanamıyorum :) cok guzel olmus ellerine saglık..
ya bende çizgi namına heç bişey yok açık tenliyim ondan olabilermi acep :52
Bende beyaz tenliyim canım... Demiştim ya kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler
doğrudur evet olabilir..sen kaç haftalıktın canım??
doğrudur evet olabilir..sen kaç haftalıktın canım??
Biz 18+3 olduk
petuş avatarımı kes
sabahtan beri sol bacagımın ustune basamıyorum kızlar. belimden bacagıma beter bi agrı var
maşalah canımcinsiyeti erkekmi??
Evet evet doktorumuz öyle dedi sağlıkla inşallah ya senin canım?
tükirim onun tipisine...
yağmuruma bak ayırmış gözlerini koca koca..bilmom ayağında
oysa cin o cinn
Evet evet doktorumuz öyle dedi sağlıkla inşallah ya senin canım?
maşalahbenimkide erkek canım oğluş annesi olcam Allahın izniyle başından beri hep erkek hissediyodum ve ilk bebeğim erkek olsun istiyodum Allahım gönlüme göre verdi inş sağlıklı bi şekilde kucağımza da almamızı nasip eder inş.
yerim onun çüküsünüüüüüüü
vayy yağmurrr bak anan nasıl itiraflarda bulunuyo görüyomusun..biliyomuşsun ne olduğunuda bilmiyo ayağına yatıyomuşsun neysee Allahtan karşındaki yiğit efe yabancı değil..helalin
yani dr um aynı bendede böle bi ağrı olduğu için osteacare(kemik güçlendirici) ve magnezyum tozu-magvital verdi...ama hangisini bu ağrı için verdi onu bilmom...geçmiş olsun..kalçam ağrıodu basamıodum ayağımın üstüne, bebik kemiklere baskı yapıo demişti
maşalahbenimkide erkek canım oğluş annesi olcam Allahın izniyle başından beri hep erkek hissediyodum ve ilk bebeğim erkek olsun istiyodum Allahım gönlüme göre verdi inş sağlıklı bi şekilde kucağımza da almamızı nasip eder inş.
Size de biçok maşallah o halde canım
ya çok fırlama, erkek gibi olcak; ya çok naif kırılgan narin bişi olcak tuniş..ortası nı düşünemiom...
bana kalsa kesin fırlama olurda beyim tarafına çekerse zorlasamda fırlamaz:))
aman ya anlamamış işte..ben koyyorum cnm teşhisi magnezyum eksikliğ..git eczaneye al bi magvital..iç 2 gün, ağrın geçmezse bul benibende soyledim agrıdıgını hatta benim kuyruk sokumumdaki kemigim kırık onuda biliyo agrımı soyleyince malumunuz normal dedi ama ilaç yazmadı kırık kemikten değil gebelikten dolayı normal bi agrı dedi bence anormal belimden baslıyo agrı sol kalcama vuruyo sol bacagımın ustune durunca kemik batıyo sanki bagırtıyo beni.
tamam işte her iki taraftanda alırsa ortasını buldurursunuz bacımçok fırlama olması yada çok kırılgan olmasıda iyi değil öle olmasın yawrucak bikerem şunu söliyim ben erkeksi gelin istemiyoree bizdede öle aslında babsı çok sakin ben çok hareketli ben diyom ikimizin ortası olsun yaramazlıkta babasına çeksin sakin olsun bazı durumlardada anası gibi hareketli olsıun okulda biri çocumu dövdüğü zaman oturup ağlamasın erkek gibi oda yapıştırsın bitane şimdiki erkek çocuklar salya sümük ağlar yaa
aman ya anlamamış işte..ben koyyorum cnm teşhisi magnezyum eksikliğ..git eczaneye al bi magvital..iç 2 gün, ağrın geçmezse bul beni
bakcak bakalım kutumuzdan ne çıkcak
ya bu arada göbüş topiğimiz çok boş kaldı yaaa kızlarr hadi göbüşler topiğe konsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?