2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tükirim onun tipisine...
yağmuruma bak ayırmış gözlerini koca koca..bilmom ayağında
oysa cin o cinn

yerim onun çüküsünüüüüüüü
vayy yağmurrr bak anan nasıl itiraflarda bulunuyo görüyomusun..biliyomuşsun ne olduğunuda bilmiyo ayağına yatıyomuşsun neysee Allahtan karşındaki yiğit efe yabancı değil..helalin

ya çok fırlama, erkek gibi olcak; ya çok naif kırılgan narin bişi olcak tuniş..ortası nı düşünemiom...
bana kalsa kesin fırlama olurda beyim tarafına çekerse zorlasamda fırlamaz:))

bende soyledim agrıdıgını hatta benim kuyruk sokumumdaki kemigim kırık onuda biliyo agrımı soyleyince malumunuz normal dedi ama ilaç yazmadı kırık kemikten değil gebelikten dolayı normal bi agrı dedi bence anormal belimden baslıyo agrı sol kalcama vuruyo sol bacagımın ustune durunca kemik batıyo sanki bagırtıyo beni.

ya çok fırlama, erkek gibi olcak; ya çok naif kırılgan narin bişi olcak tuniş..ortası nı düşünemiom...
bana kalsa kesin fırlama olurda beyim tarafına çekerse zorlasamda fırlamaz:))

tamam işte her iki taraftanda alırsa ortasını buldurursunuz bacım çok fırlama olması yada çok kırılgan olmasıda iyi değil öle olmasın yawrucak bikerem şunu söliyim ben erkeksi gelin istemiyoree bizdede öle aslında babsı çok sakin ben çok hareketli ben diyom ikimizin ortası olsun yaramazlıkta babasına çeksin sakin olsun bazı durumlardada anası gibi hareketli olsıun okulda biri çocumu dövdüğü zaman oturup ağlamasın erkek gibi oda yapıştırsın bitane şimdiki erkek çocuklar salya sümük ağlar yaa

aman ya anlamamış işte..ben koyyorum cnm teşhisi magnezyum eksikliğ..git eczaneye al bi magvital..iç 2 gün, ağrın geçmezse bul beni

bakcak bakalım kutumuzdan ne çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…