bnde düşük tehlikesiyle 2 gün hastanede yattım 1 kilo almısım 4 serum yedm sanırım o yaptı cok sükür bi daha kn gelmedi ama cok korktum allh kimseye yasatmasınn es,mde korkudan sivilce doktü adam
ama onada cok üzüldüm cocugu degilde bnii düsünmekten
ya bişi olursa onuı dahada toplayamm die
tunişş tuniş...olmuş artık 5 aylık şehzadem:))
ama göbişi geç..arkaya sepet beşik kurulmuş..eklesene bi resmini onun..nasıl büyüklüğü sence kaç ay yatar onda bebik:44:
aaaaaaaaaaaa
süperrrr
dik büyüyo karnın yaaa
ben enlemesine genişliyorum yaaa
tuniiii yirim senin göbikini de oğluşunu da..
Kalkıp oturmaktan konuyu takip edemez oldumbizim bebişime aldığımız seride Evante diye geçiyor google'a yazıp bakabilirsiniz ben çok beğenerek aldım inşallah sorunsuz bi şekilde de kullanırız..
evet canım konyadayımolur koyarım tabi... canım bu arada sen konyadamısın ?
Eki Görüntüle 289994
bu beşiği çok beğenmiştim ama büyüğünü bulamıyorum..50*90 bu
ben 70 e 130 felan bi beşik istiyorum yatak odama kopycam ilk 1 yıl
sonrada kendi odasına koycam, 3-4 yaşına kadar yatsın istiyorum o nedenle 70*130 istiom ölçüsünü..
70*130 bu var bide...
alcaz bugünlerde bi beşik
benim babam mobilyacı istediğim beşik modelini istediğim ölçülerde yapacak sağolsun
konyadaki arkadaşlara da yardımcı olabilir aslında bu konuda
Eki Görüntüle 289993
Canım 12 lira çok iyi hem de 4 boyutlu bir kısmını sigorta falan mı karşılıyor yeri nerde acaba??
Çok iyiymiş gerçekten...
kızlar kumaş klasik bi hamile pantolonu alacağım
önerisi olan var mı nerden alabilirim
cnm bi kaç kişi normal pantolonun belini terzide yaptırmaktan bahsetti bana çok mantıklı geldi..aklında olsun
onun dışında biz çıkıyoruz bai baiii
Kızlar şimdi geldik doktordan kızım oluyor :))) çok mutluyum İrem geliyor :) Bugün doktorumuz da pek bi ilgiliydi maşallah sorduğum her şeye detaylı detaylı cevap verdi. Ama ben de liste yapıp da gitmiştim tabi :)
Kızlar şimdi geldik doktordan kızım oluyor :))) çok mutluyum İrem geliyor :) Bugün doktorumuz da pek bi ilgiliydi maşallah sorduğum her şeye detaylı detaylı cevap verdi. Ama ben de liste yapıp da gitmiştim tabi :)
bende soyledim agrıdıgını hatta benim kuyruk sokumumdaki kemigim kırık onuda biliyo agrımı soyleyince malumunuz normal dedi ama ilaç yazmadı kırık kemikten değil gebelikten dolayı normal bi agrı dedi bence anormal belimden baslıyo agrı sol kalcama vuruyo sol bacagımın ustune durunca kemik batıyo sanki bagırtıyo beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?