Eki Görüntüle 289994
bu beşiği çok beğenmiştim ama büyüğünü bulamıyorum..50*90 bu
ben 70 e 130 felan bi beşik istiyorum yatak odama kopycam ilk 1 yıl
sonrada kendi odasına koycam, 3-4 yaşına kadar yatsın istiyorum o nedenle 70*130 istiom ölçüsünü..
70*130 bu var bide...
alcaz bugünlerde bi beşik
Eki Görüntüle 289993
genelde çin takvine bakarken hata yapılıyor. doğru mu baktın acaba sen. bizler hemen yaşımıza bakıyoruz. halbuki doğduğun aya göre 1 ya da 2 yıl eklemen gerekebiliyor. Doğru baktıysan da demek ki çinliler de hata yapıyor :)
Eki Görüntüle 289994
bu beşiği çok beğenmiştim ama büyüğünü bulamıyorum..50*90 bu
ben 70 e 130 felan bi beşik istiyorum yatak odama kopycam ilk 1 yıl
sonrada kendi odasına koycam, 3-4 yaşına kadar yatsın istiyorum o nedenle 70*130 istiom ölçüsünü..
70*130 bu var bide...
alcaz bugünlerde bi beşik
Eki Görüntüle 289993
çok güzeller, sen oda yapmıycakmısın ?
canm ben odasına büyüyen beşik, yatak odama da oyun parkı istiyorum. büyüyen beşiklerin boyu 1.80 oluyor yani okula gidene kadar yatar. oyun parkını da katlamak kolay pluyor memlekete falan götürürüz diyorum yazları.
Yok canım doğru baktığıma eminim ben yaşıma bir ekledim evet bazı durumlarda 2 ekleniyor
ya bizim şöyle bi sıkıntı var kızlar..
ev 2+1...bebik odasında şu anda çift kişilik bi misafir yatağı var..
diorum ilk yıl bebeğin beşiğini yatak odama koyim..
bebik odası aynen şu anki haliyle kalsın.
çünkü doğumda anneler falan gelir, anca sığarız eve.
1 yıldan sonrada bebk odasındaki yatağı tek kişilik yapim..bebeğin beşiğinide oraya alim.
bizde annelerden biri hep olcak bebğe bakmak için.
o nedenle bebek odasında yatak şart.
4 yaşına gelince kızımız inş. kreşe vercem..anneyi şutlucam..kızımada oda yapcam inş:)
alcam beşikte 4 yaşına kadar idare etsin istiom
yani özetle 4 yaşına kadar oda yapmıcam
bende artık istiyorum yapim bişiler...Yüklemeye çalıştım ancak olmadı biz gçtiğimiz haftasonu bebeğimizin yatak odasını aldık 2 ay kadar sonra hazır olacak inşalahhh..
o zaman gerek yok tabi odaya hem 4 yaşına geldiği zaman güzel bi çocuk odası yaparsın,pembeli pembeli daha uzun kullanır :))))
o zaman gerek yok tabi odaya hem 4 yaşına geldiği zaman güzel bi çocuk odası yaparsın,pembeli pembeli daha uzun kullanır :))))
Peki dolap falan ne yapacaksınız? benm şu an bebeğe aldığım küçük bir zıbını koyacak yerim bile yok. Yani mecburen oda yapacağım. fazladan boş odam da var zaten. Kitaplık vardı o odada. onu koridora çıkarıp bebeğime oda yapacağm. Ben de bir dahaki ay oda takımını almayı düşünüyorum. Aldığım eşyalarını koyabilmek için lazm yani
Peki dolap falan ne yapacaksınız? benm şu an bebeğe aldığım küçük bir zıbını koyacak yerim bile yok. Yani mecburen oda yapacağım. fazladan boş odam da var zaten. Kitaplık vardı o odada. onu koridora çıkarıp bebeğime oda yapacağm. Ben de bir dahaki ay oda takımını almayı düşünüyorum. Aldığım eşyalarını koyabilmek için lazm yani
ben mecbur sezeryan olcam çünkü fıtık ameliyatı oldum
normal doğum yapamazsın dedi doktorum...
ve daha önce genel anestezi yediğim içinde epudral ve ya spinal beni uyuşturmazmış yaaa
bende genel anestezi olacak mecburen :44::44::44:
evet benimde yok ama bebik için fazladan bi şifonyer alcam sadece...
şu anda aldığım herşey poşette odanın köşesinde balık istifi şeklinde..
kendi şifonyerimizde kışlık/yazlık istifi yapıodum..kışlık yazlık olayını bazanın altına kaydırcam..kendi şifonyerimiz bide ona aldığım şifonyer yeter heralde...benim evde yer büyük bi problem, hayırlısı artık
Burada kiralar ucuz evim de çok büyük ama kira olunca insan bir şey yapamıyor. Diyorum ki alsam büyük bir dolap sonra ne olacak. Memuruz sonuçta gideceğimiz yerler belli değil. Çok dolap falan alamıyorum yani. Her köşede eşyaların arkasında bir şeyler gizli benm de :)
Arkadaşlar bir sorum olacak hamileliğinde vücudunda kaşıntı problemi yaşayan varmı ? benim sırtımda kaşıntı problemi var ve bazen dayanılmaz oluyorne yapmak lazım? Bebe yağı ile nemlendiriyorum gidermek için azaltıyor ama bir süre sonra yine başlıyor
Genelde doğru çıkar hatta google'dan çin takvimi hesapla diyorsun sadece doğum tarihini yazıyorsun kendisi direk hesaplıyor. Rus takvimine bakmış mıydın?
Arkadaşlar bir sorum olacak hamileliğinde vücudunda kaşıntı problemi yaşayan varmı ? benim sırtımda kaşıntı problemi var ve bazen dayanılmaz oluyorne yapmak lazım? Bebe yağı ile nemlendiriyorum gidermek için azaltıyor ama bir süre sonra yine başlıyor
doktor kaşıntı problemini azaltmak için bol su içmelesin dedi...
buarada arkadaşlar dün doktora gittim, 21. haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi sonra da 23. haftada bir gebelik kardiyologuna gidip bebeğin kalbini iyice muayene ettireceksin dedi. ben bi sorun mu var dediğim de "yok bu rutin" dedi. ama gel gör ki bugün benim doktoruma gitmiş olan iki arkadaşımla konuştum, onlardan böle birşey istememiş.
acaba aranızda doktoru böyle bi şey isteyen oldu mu ya da çevrenizden duydunuz mu...?
çok panik oldum ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?