2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kalkıp oturmaktan konuyu takip edemez oldum bizim bebişime aldığımız seride Evante diye geçiyor google'a yazıp bakabilirsiniz ben çok beğenerek aldım inşallah sorunsuz bi şekilde de kullanırız..

Yok canım Rus takviminden hiç haberim yok o ne ki...

Bebek cinsiyetini veriyor çin takvimine benziyor allah bilir tabi ötesi yok ama çin takvimine göre daha bilimsel duruyor kan değişimi falan baz alınıyor. Rus takvimi cinsiyet hesaplama yazarsan hemen çıkacak karşına. Ben de ikisinde de erkek çıkmıştı bakalım bu cumartesi ne çıkacak? Bir kez daha test etmiş olacağız :)

cnm ben 19+2 de gittim en son..bişi demedi dr um..22. haftada ayrıntılı ultrasona gircem. kardiyolog vs. demedi gerek varsada öle bişiye detaylıya gittiğimizde söyler...
dr ların bi problem varsa "bu rutin bişi" deme gibi bi luxleri yok cnm bence...yani bişi olsa açıklardı anlatırdı ..bence panic olmana gerek yok...diğer arkadaşlar bi sonraki gittiğinde sölücek olabilir...

park yatakla 70*130 yada 60*120 mobilya beşik aynı gelyo ya bana...park yatağın tabanı biraz aşağıda bide ayarlanabilirmi bilmiyorum ama mobilya beşikler daha güzel gelio bana

Arkadaşlar birde benim göbeğimin altındaki çizgi belirmeye başladı tıpta adı linea nigra geçen çizgi... Benimki dümdüz cetvel ile çizilmiş gibi sanki sizinki belirginleşti mi sanki benimki çok erken olmuş gibi geldi de...

İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar canım cinsiyetin benim için pek önemi yok...

cnm bende o çizgi gebeliğimin en başından buyana var..kasığımdan başladı şu an göbek deliğime ulaştı...hatta azcık göbek deliğiminden üstünden yukarıya gitmeyede hazırlanan bi çizgide başladı...

bende bi yerde okumuştum..eskiden bu çizgiye göre bebeğin boyunu ölçerlermiş.
rivayete göre bebeğin boyu bu çizgi kadarmış:))
ama test etmedim

Son düzenleme:

Bende boyuna dikkat etmedim ama benimki dümdüz bi arkadaşımın ki bu kadar düz değildi hatta kimisinin daha belirmemiş bile kişiye göre bu gebelikteki herşey değişiyor bence :))

Bana göre bu iki takvimde yanlış ölçüyor :)) şimdi tekrar baktım her ikisinde de kız çıktı ama doktor gebeliğimin 8. haftasından beri erkek diyor

Yanlış çıkan bir çok insan var dediğin gibi İnsan ne diyeceğini şaşırıyor. Maşallah senin meleğinin cinsiyeti belli bunlara bakmana bile gerek yok

cnm aradınmı toktoru yada nasıl oldun:44:

aradım canım.. beklenen cevap normalll
mide bulantısı ve kusma olursa mutlaka gel ama dedi.. kızım yukarı doğru hareket etmiş de ondan acıtıyormuş canını..
benim herifçiğe söyledim... dedim böle böle oldu.. korktu hemen geliyordu.. sonra gelme dedim normalmiş ama canım çok fena halde acıyooo.. ağlamaklı bi ses de ekledim.. normalmiş kızında da bi sıkıntı yokmuş yaaa.. pis pis güldü.. oy benim kızım yukarı mı çıkıyormuş felan diyee.. ha haa haa güldükçe o.. ben ağladım cidden ağladım.. ben ağladıkça o güldü.. çok sinirliyim ve hala göbikim acıyoo

Bende boyuna dikkat etmedim ama benimki dümdüz bi arkadaşımın ki bu kadar düz değildi hatta kimisinin daha belirmemiş bile kişiye göre bu gebelikteki herşey değişiyor bence :))

evet cnm kişiye göre değişyomuş..ben daha ilk hamileyim dediğimde belirmeye başlamıştı..ben bide esmerim ondanda olabilir...benimkide dümdüz..ve çok belirgin..

Son düzenleme:

ayy ii cnm geçmiş olsun
ben anlamıomki ne zmn panik olmamız gerkir...herşey normalll
kanama dışında herşey normal...
yefrum benim ya göbek deliğine salıncak kurmuş oynuo dimekki annesi:))
bazen gülyom hani kordon bağıyla oynuolarmış ya bayağı halay çekiolar yani hee

ya bende çizgi namına heç bişey yok açık tenliyim ondan olabilermi acep :52

kuzummm yeni okudum çok geçmiş olsun oy demek senin prenses yukarı çıkmış annesinin göbüşünü sıkmış yukarı doğru çıktığı için yerleşiyodur ondan hala acıyodur annesi sen stres sıkıntı yapma kendine bacaklarını uzatta dinlen biraz bakalım..

sabahtan beri sol bacagımın ustune basamıyorum kızlar. belimden bacagıma beter bi agrı var

geçmiş olsun kuzum..o varya çok fena bi ağrı bilirim bana geceleri çok oluyor yatakta nasıl yatıyom bilemiyom 2 gündürde sırt ağrısından yatamıyorum..canım bana doktor bu ağrı için kalsiyum verdi suda eritip içiyorum..kalsiyumu doğal yollardan aldığım halde verdi biraz rahatladım ama..

canım kendini alkışla benim yerime malum ifade kullanamıyorum :) cok guzel olmus ellerine saglık..

sabahtan beri sol bacagımın ustune basamıyorum kızlar. belimden bacagıma beter bi agrı var

yani dr um aynı bendede böle bi ağrı olduğu için osteacare(kemik güçlendirici) ve magnezyum tozu-magvital verdi...ama hangisini bu ağrı için verdi onu bilmom...geçmiş olsun..kalçam ağrıodu basamıodum ayağımın üstüne, bebik kemiklere baskı yapıo demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…