2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet harika bi duygu ama doğru de mi tepiktir o
çok halsiz bi tepikti pek güçsüz sanırım :18:
ayişe günenç e gidiyorum doktordan memnunum ultrasonu da iyi
ama çok yoğun oluo ona sinir oluorum
üç kişi aynı anda giriyoruz
sen neden değiştirdin ?

hayırlı olsun canım gözunaydın Allah emzirmeyi kucagına almayıda nasip etsin :)

canm bendede oldu aynisi gecen gun.3,4 gun cektim o agriyi.sol kalcamda kramp seklinde oluyodu.ama ne agri.mahvetti beni.zannedersem magnezyum eksikliginden oluyomus.cok sukurki gecti.simdi iyiym.ins seninkide gecer

canım sen bişey kullandın mı bu agrı için? kafamda karıştı burda kimileri magnezyum eksikliği dedi kimileri kalsiyum eksikliği drumsa hiçbişey demedi ilaçta vermedi. bugun eşimde izinliydi kötu bi izin gunu oldu yuzum gulmedi evin ufak tefek işlerini bile yapamadım kramp gibi evet birden bıcak saplanıyo sanki sol bacagımın ustune basınca. dra danısmadan eczaneden alıp kullansammı ki? balıkta yiyemiyorum balık yagı hapı öneriyo musun dedim yiyemiyosan kullanabilirsin dedi aldım kullandım şimdi onu kullanıyım mı bunu kullanıyım mı deyince de drdan cok biliyo modunada girmek istemiyorum. hemen hemen hepiniz elevit kullanıyosunuz onuda sordum benimle aynı haftada olan gebelerin cogu elevit kullanıyo dedim gerek yok sende b12 kullanıyosun dedi. anlamadım ki kafam karıstı ilaç kupunede donmek isstemiyorum. bu agrı ilk baslarda da vardı ama hiç bugunku gibi şiddetli olmamıştı.

ayh ne güzel hayırlı olsun canım adına cok sevindim insan bakmaya doyamıyor evet. dun bende gordum tombiş yanaklı köfte dudaklı nasılda tatlıydı yavrum. seninki ayrıntılıydı daha bi baska görmussundur. Allah mutluluklar içinde kucagına almayıda nasip etsin inşallah..

evet tatlım bebeğin tekmeledi anne beni rahatsız edip sıkma lutfen dedi :) bende idrara sıkıştıgımda yuzustu yattıgımda bacaklarımı toplayıp oturdugumda tepikliyo ama normal zamanda hala hissedemiyorum. keyfine duskun olucak bizim keratalar :) sıkılmaya bunalmya gelmiyolar :))))

evet yaa pek ehli keyifler
napalım biz de sıkar bunaltırız o zaman
eskiden kıyamıyordum vakti gelince tepikler nasılsa diyordum ama
artık öyle yapmıcammmmmmmmmmmm çünkü bu müthişş bi his
şu an sıkıştım tutuyorum bi kez daha tepiklesin gitcem

Amin canımm çok sağolll :))) Eminim seninki de çoook şekerdir yerim yaa :)) Canım doktoruna güven ve sormaya çekinme sen beni bi görsen her aklıma gelen yiyeceği falan soruyorum :)) napalım böyle böyle öğreneceğiz..Benim mide yanmam oluyordu rennie şurup verdi bi de kan hapı..Elevite de devam ediyoruz

şu an bende sıkışığım bekliyorum aynen

yok canım guveniyorum bende sorularımı kagıda yazıyorum sagolsun cok ilgili hepsini cvplıyo ama sanırım ilaç kullanmaya karsı. nerdeyse vitaminleride kullanma dicek :) cunku midemi yakıyo vitaminler reflum var banada gaviscon yazdı surup cok rahatlatıyo.

hala aynıyım tatlım agrım yuzunden keyifsizim gecmedi gitti gebeliğim boyunca ilk defa agrı kesici (parol) içtim oda fayda etmedi.

geçmiş olsun canm parol zaten hafif bi ilaç
ne yapılması gerek hiç bilmiom ki
uzan biraz uyumaya çalış dicem de ağrıyla da uyunmaz ki
doktorunu bi arasan keşke

hadi hayirli olsun bebisini hissetmeye baslamissin ben de ilk net olarak arefe gunu sabahi yatakta ayni dedigin gibi sirt ustu yararken hissettim o mu degil mi emin olamadim bagirsak hareketi de olabilir diye sinra ertesi gun de aynisini hissettim ve gun icerisinde yere comeldigimde de hissetmeye basladim tamamdir hissettigim dogruymus bu benim igkumun tekmeleri dedim şu 3-4 gundur daha yogun hissetmeye basladim oyle nirmal tv seyrederken filan hissediyorum artik cok mutluyum henuz babasi anlayamiyor elini koyunca ama birkac gune anlar o da

Telefondan yazdigim icin hep yanlis yazmisim duzeltemedim de kusura bakmayin

şekerim hayırlı olsun ilk tepiği yemişsin daha nicelerine inş.
kızlar bende konyada özel selçuklu tıpa gidiyorum doktorum hikmet karabacak ve çoook memnunum çok ilgili 4 boyutlu ultrasonu..ama konya merkezde değil seydişehirde yaşıyorum

Kurtlar Vadisinden nefret ediyorummm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aynennnnnnnn yaaa !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…