kkelebekk maşallah çok güsel bişey değil mi :) bende de arada bi oluo insan çooook mutlu oluo..ben çok takılamıodum konyadasın galiba büyükşehir hastanesinde kime gidiosun bende konyadaym büyükşehirde nihalle başladım, şimdi konya hospitalde tüline gidiorm..
Kızlar şimdi geldik doktordan kızım oluyor :))) çok mutluyum İrem geliyor :) Bugün doktorumuz da pek bi ilgiliydi maşallah sorduğum her şeye detaylı detaylı cevap verdi. Ama ben de liste yapıp da gitmiştim tabi :)
canm bendede oldu aynisi gecen gun.3,4 gun cektim o agriyi.sol kalcamda kramp seklinde oluyodu.ama ne agri.mahvetti beni.zannedersem magnezyum eksikliginden oluyomus.cok sukurki gecti.simdi iyiym.ins seninkide gecer
Merhaba herkese biz geldik doktorumuzdan:))) Her şey yolunda çok şükür bebişimi gördüm uzunnnn uzunnnn hala da resimlere bakmaya doyamıyorumelleri çarpraz bacak bacak üstüne atmış kolunu emiyordu meleğim :)) Öyle tatlıydı ki anlatamam doktor amcamız sürekli yumruk savuruyor boksör olacak galiba dedi :))) bir sonraki haftamız 3 hafta sonra şeker yüklemesi için..Bebişim kesin olarak erkek bu arad.. Hmm bir de 4 kilo 700 gr almış görünüyoruz :S Beklemiyordum o kadar ama doktorumuz ben amanın çok almışım dediğim halde bir şey demedi bir de önceki muayenede tişört vardı üstümde ve açtım sabah erkendi şimdi hem üstüm kalındı hem de yemek yedim 10 dk sonra muayeneye girdik...Bizden böyle öpüyoruz hepinizi..
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Az önce topiklerde dolaşrken bacaklarım ağrıdı
Ay biraz da uzanıp bakayım dedim ve yüzüstü yattım
((Göbişim çok büyümediği için bazen iki üç dakka yatıyorum))
Ve inanılmaz bi şey oldu
Kalbim karnımda attı
Sanırım bebeğim beni tepikledi
Panik oldum sevinçle kalktım
Baktım yok:50
Tekrar yattım
Ama yine olmadı
Ama o duyguyu yaşadm
Bebeğim tekme attı de mi
Kalk ben böle rahat edemiyom demeye getirdi herhal
menzil tatlım bugün keyifsiz ayrılmıştın topikten
nasılsn iyi misin şimdi
evet tatlım bebeğin tekmeledi anne beni rahatsız edip sıkma lutfen dedi :) bende idrara sıkıştıgımda yuzustu yattıgımda bacaklarımı toplayıp oturdugumda tepikliyo ama normal zamanda hala hissedemiyorum. keyfine duskun olucak bizim keratalar :) sıkılmaya bunalmya gelmiyolar :))))
ayh ne güzel hayırlı olsun canım adına cok sevindim insan bakmaya doyamıyor evet. dun bende gordum tombiş yanaklı köfte dudaklı nasılda tatlıydı yavrum. seninki ayrıntılıydı daha bi baska görmussundur. Allah mutluluklar içinde kucagına almayıda nasip etsin inşallah..
evet yaa pek ehli keyifler
napalım biz de sıkar bunaltırız o zaman
eskiden kıyamıyordum vakti gelince tepikler nasılsa diyordum ama
artık öyle yapmıcammmmmmmmmmmm çünkü bu müthişş bi his
şu an sıkıştım tutuyorum bi kez daha tepiklesin gitcem
Amin canımm çok sağolll :))) Eminim seninki de çoook şekerdir yerim yaa :)) Canım doktoruna güven ve sormaya çekinme sen beni bi görsen her aklıma gelen yiyeceği falan soruyorum :)) napalım böyle böyle öğreneceğiz..Benim mide yanmam oluyordu rennie şurup verdi bi de kan hapı..Elevite de devam ediyoruz
hala aynıyım tatlım agrım yuzunden keyifsizim gecmedi gitti gebeliğim boyunca ilk defa agrı kesici (parol) içtim oda fayda etmedi.
şu an bende sıkışığım bekliyorum aynen
Kurtlar Vadisinden nefret ediyorummm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Az önce topiklerde dolaşrken bacaklarım ağrıdı
Ay biraz da uzanıp bakayım dedim ve yüzüstü yattım
((Göbişim çok büyümediği için bazen iki üç dakka yatıyorum))
Ve inanılmaz bi şey oldu
Kalbim karnımda attı
Sanırım bebeğim beni tepikledi
Panik oldum sevinçle kalktım
Baktım yok:50
Tekrar yattım
Ama yine olmadı
Ama o duyguyu yaşadm
Bebeğim tekme attı de mi
Kalk ben böle rahat edemiyom demeye getirdi herhal
Ben deeeeeeee !! Bak diyorum çok güzel ciciler var. ha tamam bakarım birazdan sen kaydet diyo yaaaa...
evet harika bi duygu ama doğru de mi tepiktir o
çok halsiz bi tepikti pek güçsüz sanırım :18:
ayişe günenç e gidiyorum doktordan memnunum ultrasonu da iyi
ama çok yoğun oluo ona sinir oluorum
üç kişi aynı anda giriyoruz
sen neden değiştirdin ?
Kurtlar Vadisinden nefret ediyorummm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?