2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aman aman her konuda çeksin isterimde şu konuda benzemesin lötfennnnnnnn bu diziden şüpheliyim ben bence hala devam ediyo olur bizim oğluşlar büyüdüğündede

şu an reklam varya lutfedip konusuyo beyefendi aynı konuyu tartışıyoruz polat ölse memati başa gecer o ölse baska biri bölee devam eder umutlanma balım bitmez bu dizi diyo :S Allah korusun!!!!!!!!!!

ben sırt üstü değil yüzüstü yatmıştım o an hissetim ama bitti
birkaç kalp atışından ibaret gibiydi hemencecik bitti

yüzüstü yatmak zararlı mıdır kızlar kısa süreliğine bile olsa

şu an reklam varya lutfedip konusuyo beyefendi aynı konuyu tartışıyoruz polat ölse memati başa gecer o ölse baska biri bölee devam eder umutlanma balım bitmez bu dizi diyo :S Allah korusun!!!!!!!!!!

kalçamı kesip atsam sanki daha az canım yanar gibi geliyo yaa bu nasıl bi agrı ya

canım bitti sonunda dizi yehuuuuuu
kuzum hayırdır neren ağrıyorr ??

hikmet beyi duydum bi arkadaşta ona gitmişmiş memnundu
ben erkek dr da rahat etmem ama iyi diyorlar

bende ilk başta öle düşünmüştüm ama gerçekten çok ilgili ve sıcakkanlı çok rahat ettim muayenesinde eşimde çok beğendi ondan devam ediyoruz bizde

kuşummm geçmiş olsunnnn yaaa biliyorum o ağrıyı aynı ağrı işte yaaa bende ağlıcak gibi oluyorum geceleri oluyo bana daha çok.. gündüz çok olmuyo Allahtan ama resmen ağrı değil acı yaaa popomdan bacaklara doğru böle yan yatamıyorum zorla anca 5 dkya bi dön sola dön sağa..Allahım daha büyük sıkıntılar vermesin cnm inş. bebişlerimiz iyi olsunda her ağrıya acıya razıyım ben

kızlar iyi geceler diliyorum hepinize bizim uykumuz geldi üçümüzünde :) sarılıp koyun koyuna yatıcaz anne baba ve oğul :) farkında mısınız hep kocam ve ben'dik şimdi dunyada degil bebeklerimiz ama kocamıza sarıldıgımızda bile aramızdalar :)

kisa sureligine yatinca bence bir zarari olmaz cunku bebegimiz rahmimizde guvenli yerde korumali yani. Zaten sen rahatsiz oldugunda dogrulursun...

Gecmis olsun menzilcigim o kalca agrisi bende son 2 haftadir olmuyor oncesinde kendimi sakat hissedecek boyutta oluyordu ozellikle uzun sure ayakta kaldigimda veya uzun sure oturdugumda. Yururken topalliyordum merdiven inip cikarken tek tek basiyordum tek ayak ustunde corabimi pantolonumu giyemiyordum... Yatakta saga sola donerken cook zorlaniyordum. Cok sukur 2 haftadir bu sikayetlerim azaldi doktoruma sordugumda bu agrilar genelde son aylarda olur sende erken baslamis cok rahatsuz olursan gunde bir tane parol icebilirsin demisti ama ben hic icmedim...

Son düzenleme:

eşim bilg kaptı ben yeni girebiliorm bence kasları yeni geliştiğinden bi de kolu bacağı daha küçücük olduğundan tepik değilde yer değiştirio kayıyo olabilir ben burdayım merhaba dio:) nihal iyiydi ama aynen 3 kişiye yetişmeye çalışıo ve az konuşuodu genelde sorman gerekiodu. tülini çok övdüler zaten çok da zor randevu aldık, ultrosnu iyi, güleryüzlü, anlayışlı, anlatımı da güsel sevdim.ama esas epidural normal doğum var bu hastanede o cazip geldi, şimdilik memnunum. ayişe hanıma bi arkadaşım gidio mayısta doğum yapçak çok memnun, büyükşehir hastanesi de güsel doğum yapan arkadaşlar memnundu.Benim sıkıntım doğum yapanlar tülinden çok memnununlar ama konya hospitali hastaneyi beğenmiolar. sezeryan olursa belki ben de nihale tekrar kayabilirim hayırlısı artık..

kızlar kumaş klasik bi hamile pantolonu alacağım
önerisi olan var mı nerden alabilirim

canım ben bayram öncesi baktım zaferde livaa var orda bi tane beğenmiştim çok güzeldi kumaşı ama bana bedeni olmamıştı bi bak istersen :)) bu arada hangi doktora gidiyosun ? bende konyadayım da..........

kızzzlaaarrr herkesciklere günaydıııınn
petuş sende harika görünüyorsn cnm fotolarındaa tabii yagmur daha bi harikaa:

günaydınlarrr...
güneşli bi gün, üstelik cumaaaaa..
koca göbekli petuşş.. maşallah kuzucum.. artık benim de büyük göbeğim ağlamıyorum neden büyümüyor diye..
dün göbek deliğimdeki ağrı eve gidince arttı yine ve ne yazık ki misafir geldi eşimin işyerinden.. 2 aile olarak geldiler.. gadınların ikisi de hamileydi..birinin doğumuna birkaç hafta kalmış.. göbeğine dokundum.. ay balık gibi kaydı döndü ne şebeklikler yaptı.. resmen bebikin kemiklerini hissettim.. çok heyecan vericiydi.. kadının karnına bakmaktan kimi çayı bitmiş ne konuşuldu hiç farkında değildim.. film gibi.. al karşına izle.. kıpır kıpır oynuyo kadıncağızın göbeği..
ötekisi de 7 aylık hamileymiş.. kadın incecikti.. küçücükte karnı vardı.. minyon çıtıpıtı bi gadın zaten.. onun içinde bebek nasıl yaşar hareket eder anlamadım.. öteki hatun tam bi hamileydi.. koca göbekli kilolu felan.. zayıf olana hiç yakışmamış hamilelik zatii.. ondan anne olmaz gibi geldi bana..

yeaaa bende beli çok zayıf olanlardan korkuom..nassı taşıolar...maşallah benimki 100 felan olduğundan no problem..
ayy bak hareket felan deyince aklıma geldi..
dün akşam bendede misafir vardı misafir gitti yatağa uzandım azcık..eşim didi napıo yağmur..didim hiç sesi yok akşamdan buyana uyyo..dur azcık sevim dedi..
göbiki sevdi felan..
sonra ikimizde göbeğe bakıoduk..
yağmur resmen şaha kalktı..
dışardan belli oldu..ilk defa gördük öle inanamadık..çok güçlü furdu anasına namussuz...babası 2 el etti hemen tepki verdi resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…