oh be kızlar gelmişşş bıktım silah seslerinden ne anlarlarsa poofffffffffffff
oldukça gereksiz ve bi okadar saçma bi film bide +7 yazmışlar bence +13 falan olmalı adamın gözüne gözüne sıkıyo yaa
tuniş ya ogullarımız babalarına cekerse((((
aman aman her konuda çeksin isterimde şu konuda benzemesin lötfennnnnnnnbu diziden şüpheliyim ben bence hala devam ediyo olur bizim oğluşlar büyüdüğündede
hadi hayirli olsun bebisini hissetmeye baslamissinben de ilk net olarak arefe gunu sabahi yatakta ayni dedigin gibi sirt ustu yararken hissettim o mu degil mi emin olamadim bagirsak hareketi de olabilir diye sinra ertesi gun de aynisini hissettim ve gun icerisinde yere comeldigimde de hissetmeye basladim tamamdir hissettigim dogruymus bu benim igkumun tekmeleri dedim şu 3-4 gundur daha yogun hissetmeye basladim oyle nirmal tv seyrederken filan hissediyorum artik cok mutluyum henuz babasi anlayamiyor elini koyunca ama birkac gune anlar o da
şekerim hayırlı olsun ilk tepiği yemişsin daha nicelerine inş.
kızlar bende konyada özel selçuklu tıpa gidiyorum doktorum hikmet karabacak ve çoook memnunum çok ilgili 4 boyutlu ultrasonu..ama konya merkezde değil seydişehirde yaşıyorum
hikmet beyi duydum bi arkadaşta ona gitmişmiş memnundu
ben erkek dr da rahat etmem ama iyi diyorlar
şu an reklam varya lutfedip konusuyo beyefendi aynı konuyu tartışıyoruz polat ölse memati başa gecer o ölse baska biri bölee devam eder umutlanma balım bitmez bu dizi diyo :S Allah korusun!!!!!!!!!!
kalçamı kesip atsam sanki daha az canım yanar gibi geliyo yaa bu nasıl bi agrı ya
hikmet beyi duydum bi arkadaşta ona gitmişmiş memnundu
ben erkek dr da rahat etmem ama iyi diyorlar
canım bitti sonunda dizi yehuuuuuu
kuzum hayırdır neren ağrıyorr ??
belimden sol kalçama ordanda sol bacagıma dogru agrıyo gece uyurken basladı 24 saat olmasına az kaldı akşam hungur hungur agladım o dereceydi kociş sagolsun bebe yagıyla masaj yhaptı sanki o şiddeti gecti yarın inşallah agrımaz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun keyifli gunlerimizin yanında hepimizin cektigi sıkıntılar ve zorluklar var..
belimden sol kalçama ordanda sol bacagıma dogru agrıyo gece uyurken basladı 24 saat olmasına az kaldı akşam hungur hungur agladım o dereceydi kociş sagolsun bebe yagıyla masaj yhaptı sanki o şiddeti gecti yarın inşallah agrımaz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun keyifli gunlerimizin yanında hepimizin cektigi sıkıntılar ve zorluklar var..
ben sırt üstü değil yüzüstü yatmıştım o an hissetim ama bitti
birkaç kalp atışından ibaret gibiydi hemencecik bitti
yüzüstü yatmak zararlı mıdır kızlar kısa süreliğine bile olsa
evet harika bi duygu ama doğru de mi tepiktir o
çok halsiz bi tepikti pek güçsüz sanırım :18:
ayişe günenç e gidiyorum doktordan memnunum ultrasonu da iyi
ama çok yoğun oluo ona sinir oluorum
üç kişi aynı anda giriyoruz
sen neden değiştirdin ?
kızlar kumaş klasik bi hamile pantolonu alacağım
önerisi olan var mı nerden alabilirim
günaydınlarrr...
güneşli bi gün, üstelik cumaaaaa..
koca göbekli petuşş.. maşallahkuzucum.. artık benim de büyük göbeğim ağlamıyorum neden büyümüyor diye..
dün göbek deliğimdeki ağrı eve gidince arttı yine ve ne yazık ki misafir geldi eşimin işyerinden.. 2 aile olarak geldiler.. gadınların ikisi de hamileydi..birinin doğumuna birkaç hafta kalmış.. göbeğine dokundum.. ay balık gibi kaydı döndü ne şebeklikler yaptı.. resmen bebikin kemiklerini hissettim.. çok heyecan vericiydi.. kadının karnına bakmaktan kimi çayı bitmiş ne konuşuldu hiç farkında değildim.. film gibi.. al karşına izle.. kıpır kıpır oynuyo kadıncağızın göbeği..
ötekisi de 7 aylık hamileymiş.. kadın incecikti.. küçücükte karnı vardı.. minyon çıtıpıtı bi gadın zaten.. onun içinde bebek nasıl yaşar hareket eder anlamadım.. öteki hatun tam bi hamileydi.. koca göbekli kilolu felan.. zayıf olana hiç yakışmamış hamilelik zatii.. ondan anne olmaz gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?