gü-nayy-dınnnnn :119::119::119:
(seda sayan gibi söylediğimi düşünün ltf)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-21.html#post21737393
yağmurla yaptığımız sanatsal çalışmada bu linktedir:))
Çok teşekkür ediyorumm hepinize.. Rabbim herkese nasib eder inşallah anne olmayı... Bu arada kayınvalidemin tepki şu oldu: Olsun 2. erkek olurBen sanki erkek istiyordum da.
ayy ya bende bayram dönüşü olan muayene sonrası çok üzüldüm ya dedeim nazar oldu kesinMasallh diyelim göbişlere aman saklayın göbekleri bnmki nazara geldi hamileligin basından beri bir günrahatsız olmadım ne mide bulantısı ne bas donmesi ne aserme kaynanam geldi göbegine bak ay ne güzellesmiş fln dedi resmn24 saat gecmedi ters cevirdi valla masallh dedirtin görene dua okuyun bnm dilim yandı korkuyom valla dahaa
Eki Görüntüle 290405 Eki Görüntüle 290406 günaydın petuş maşallah göbişine
şu pantalon tamirini ben yazmıştım bak fotolarını ekledim.bunların içlerindede ayarlanan lastiklerden var düğmeli oh missEki Görüntüle 290404
Merhaba herkese biz geldik doktorumuzdan:))) Her şey yolunda çok şükür bebişimi gördüm uzunnnn uzunnnn hala da resimlere bakmaya doyamıyorumelleri çarpraz bacak bacak üstüne atmış kolunu emiyordu meleğim :)) Öyle tatlıydı ki anlatamam doktor amcamız sürekli yumruk savuruyor boksör olacak galiba dedi :))) bir sonraki haftamız 3 hafta sonra şeker yüklemesi için..Bebişim kesin olarak erkek bu arad.. Hmm bir de 4 kilo 700 gr almış görünüyoruz :S Beklemiyordum o kadar ama doktorumuz ben amanın çok almışım dediğim halde bir şey demedi bir de önceki muayenede tişört vardı üstümde ve açtım sabah erkendi şimdi hem üstüm kalındı hem de yemek yedim 10 dk sonra muayeneye girdik...Bizden böyle öpüyoruz hepinizi..
kızlar sabah demir ilacından ne kadar sonra kahvaltı yaptınız.
doktor bana 2 saat gibi bişey dedi benim yarım saat oldu ama ben acıktım yaaa
ben sbh içmiyorum cnm gün ortasında içiyorum..öğlen yemekten 2 saat sonra içiyorum..
bana dr um yemekten 1 saat önce yada yemekten 2 sonra içmelisin dedi...
yeaaa bende beli çok zayıf olanlardan korkuom..nassı taşıolar...maşallah benimki 100 felan olduğundan no problem..
ayy bak hareket felan deyince aklıma geldi..
dün akşam bendede misafir vardı misafir gitti yatağa uzandım azcık..eşim didi napıo yağmur..didim hiç sesi yok akşamdan buyana uyyo..dur azcık sevim dedi..
göbiki sevdi felan..
sonra ikimizde göbeğe bakıoduk..
yağmur resmen şaha kalktı..
dışardan belli oldu..ilk defa gördük öle inanamadık..çok güçlü furdu anasına namussuz...babası 2 el etti hemen tepki verdi resmen ya
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-21.html#post21737393
günaydınlarrr...
güneşli bi gün, üstelik cumaaaaa..
koca göbekli petuşş.. maşallahkuzucum.. artık benim de büyük göbeğim ağlamıyorum neden büyümüyor diye..
dün göbek deliğimdeki ağrı eve gidince arttı yine ve ne yazık ki misafir geldi eşimin işyerinden.. 2 aile olarak geldiler.. gadınların ikisi de hamileydi..birinin doğumuna birkaç hafta kalmış.. göbeğine dokundum.. ay balık gibi kaydı döndü ne şebeklikler yaptı.. resmen bebikin kemiklerini hissettim.. çok heyecan vericiydi.. kadının karnına bakmaktan kimi çayı bitmiş ne konuşuldu hiç farkında değildim.. film gibi.. al karşına izle.. kıpır kıpır oynuyo kadıncağızın göbeği..
ötekisi de 7 aylık hamileymiş.. kadın incecikti.. küçücükte karnı vardı.. minyon çıtıpıtı bi gadın zaten.. onun içinde bebek nasıl yaşar hareket eder anlamadım.. öteki hatun tam bi hamileydi.. koca göbekli kilolu felan.. zayıf olana hiç yakışmamış hamilelik zatii.. ondan anne olmaz gibi geldi bana..
evet cnm sbh kahvaltı var sonra elevit içiyorum sonra süttü cevizdi aç kalmıyorum..bende bundan sonra senin gibi yapayım.sabah zaten çok aç uyanıyorum.troid ilacımı içiyorum ,onda 15 dakika beklesem yetiyoda bu demir ilacı beni açlıktan öldürecek
Maşallah senin kız şimdiden babaya düşkün baksanaBen arada hiseder gibi oluyorum. Babası geliyor seviyor geçenlerde kulağını dayadı pıt pıt sesler duymuş ben de hissettim babalar yaklaşınca anlıyorlar herhalde onlarda heyecan yapıyor. Büyüyorlar iyice şa maşallah. Allah korusun onları ..
canım gözün aydın maşallah kızçene ama şu irem ismini bi daha düşün istersen bi akrabamıs cennet anlamına geliyo diye kızına koydu sonra pişman oldu şimdi kıza irem demiyolar çünkü allaha isyan eden birinin yaptığı yalancı cennetin adı..Kızlar şimdi geldik doktordan kızım oluyor :))) çok mutluyum İrem geliyor :) Bugün doktorumuz da pek bi ilgiliydi maşallah sorduğum her şeye detaylı detaylı cevap verdi. Ama ben de liste yapıp da gitmiştim tabi :)
maşallahhhhhMerhaba herkese biz geldik doktorumuzdan:))) Her şey yolunda çok şükür bebişimi gördüm uzunnnn uzunnnn hala da resimlere bakmaya doyamıyorumelleri çarpraz bacak bacak üstüne atmış kolunu emiyordu meleğim :)) Öyle tatlıydı ki anlatamam doktor amcamız sürekli yumruk savuruyor boksör olacak galiba dedi :))) bir sonraki haftamız 3 hafta sonra şeker yüklemesi için..Bebişim kesin olarak erkek bu arad.. Hmm bir de 4 kilo 700 gr almış görünüyoruz :S Beklemiyordum o kadar ama doktorumuz ben amanın çok almışım dediğim halde bir şey demedi bir de önceki muayenede tişört vardı üstümde ve açtım sabah erkendi şimdi hem üstüm kalındı hem de yemek yedim 10 dk sonra muayeneye girdik...Bizden böyle öpüyoruz hepinizi..
Eki Görüntüle 290405 Eki Görüntüle 290406 günaydın petuş maşallah göbişine
şu pantalon tamirini ben yazmıştım bak fotolarını ekledim.bunların içlerindede ayarlanan lastiklerden var düğmeli oh missEki Görüntüle 290404
ayyy
maşallahhh
aynı biziz vallahi
kendi fotoma bakar gibi oldum :))
Ya arkadaşlar ben Ankarada çağ hastanesine gittim.Doktor pek iyiydi Erol Bayraktardı ismi bilen giden var mıydı ? Ankarada ailemin yanında doğum yapacağım. Doktora kesi yapılmadan doğum olur mu dedim. O da bebeğin büyüklüğüne göre bakarız dedi. Sizce nasıl bir cevap olumlu mu olumsuz mu geçiştirme mi. Ama o kadar ilgili ki sıcak birisi.
tüküreyim ben bu bebiklerin babalarına olan aşka..
bütün sıkıntısını kahrını biz çekelim.. babalar iki ses versin okşasın hemen bi şımarmalar bi hareketler cilveler..
dün azıcık tartıştık kocişimle.. küsüştük.. döndü arkasını yattı..bizim evde nazı erkek tarafı yapar
ama böyle yapsa da eskiden uykusunda yine farkında olmadan sarılır öperdi seni çok seviyorum derdi felan.. dün gece uykusunda karnımı okşadı, kızım öyküm seni seviyorum babacım dedi..adam uykusundaki o sersem halden bile çıkardı beni.. ne yapcam ben yaa..
çocuk doğunca yüzüme bakmaz bu adam benim.. kıyamazdı eskiden şimdi sabah evden çıkıyorum kızıma iyi bak dedi o kada yani.. tribine başlıcam şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?