2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ya evet şimdiden böyle. Benimki de sabah kalkıyor göbişimi öpüyor günaydın diyor sonra beni :95::95: Ya pabucumu dama attı bu herif aa.ben de en çok bebişimi sevicem diyorum. Aslında hoşuma gidiyor böyle yapması ama çaktırmıyorum yavrusuna düşkün olur bana yardımcı olur bakarken.

hahahah kimse beni 5 kat asansörsüz evde bakkala gönderemezzz

yakarım evide bakkalı da

hala bilmom...nereyi kesiolar...nie kesiolar..nie öle şeyler dion:18::18:

Yani kuzum doğum esnasında yırtık oluşmasın diye bebeğin kafası çıkmıya yakın perine bölgesine anüse doğru kesi yapılıyor sonra da dikiliyor. epizyotomi diye girsene googleden

Yani kuzum doğum esnasında yırtık oluşmasın diye bebeğin kafası çıkmıya yakın perine bölgesine anüse doğru kesi yapılıyor sonra da dikiliyor. epizyotomi diye girsene googleden

ufffff
insanlar ondan dio normaldede kesiolar, sezeryandada kesiolar die...
ben gerçekten sanırım artık sezeryan istiom, normal istemiom

bence iyiyse doktorun düşünüpte kafanı daha fazla karıştırma,zatn insan bi aptallaşıyor gebişkene

huuuuuu
bayansu hnm da burdaymış..saol canımcım..
ama bizi ihmal edion biliyosun dimi????????

teknik bi arızadan dolayı aranızda bulunamadım bi süre özürr
bak anlatayım,
eşimin kardeşi aşağıdan neti kapattırınca bizde yukardan kablosuz alamadık tabee..eşimin jet modemide bana yetmeyince çareyi tekrar ttnette bulduk..işte bu kaa

ufffff

Kız dur hele hemen korkma azıcık birşeycik kesiliyor. ama yapmayan doktor bulabilirsin doktoruna bir sor. İstemiyorum de. Çoğu mecburi diyebilir ama hakikat öyle değilmiş amaç görünürde küçük yırtıkları önlemek ama hiç öyle değil. Neşse karaşak hikaye. Ben kesmeyen bir doktor bulmayı amaçlıyorum. Gittiğim doktor da öyle deyince umutlandım. Sezeryan daha kötü be canım normalde iyileşme süreci daha çubukmuş. Aklına bile getirme bence.

ben 2 kilo almışım ya demir ilacını sorucam ne zaman başladınız sizler ben hala içmiyorum doktorum vermedii bana

ben de henüz kullanmıyorum canım,benim tahlilllerim normal çıkmıştı,kansızlık olmadığı için hemen başlatmadı doktor,15 gün sonra ayrıntılı ultrason muayenem ve kan tahlilim var,o zaman verecekmiş demir hapı.Arkadaşımın da kansızlığı yoktu,ona da 5. aydan sonra verdi ilaç ve 2-3 günde 1 içmen yeterli dedi,Şu an gerek görmemştir kan hapına.

ufffff

kişiden kişiye fark ettiği için sezeryanı bazıları önerirken bazıları kesinlikle önermiyor..nedeni de şu,eğer etin azgısa yani yaran geç kapanıyorsa sezeryan senin için ömür boyu kabus olabilir sonuçta bıçak deyiyor...diğer bir yandan kim demiş normal doğumda kesiyolar die hiçte beni kesmediler walla..hatta dikişim bile yoktu hem kesseler bile wajina kendini sürekli yenileyen bi organ olduğu için iyileşmesi çok basitt...bence en iyisi normal doğum hatta epidural (prenses doğum) normal doğum

Ankara'da olan arkadaşlar bana alışveriş için nereleri önerirsiniz? Haftaya annem geliyo ve alışverişe başlayacağız. Ankara'da İstanbul Eminönü gibi bir yer var mı???

tatlım bi arkadışım var kadın doğum hemşiresi.. o yıllar evvel ben daha öğrenciyken diyordu sakın yaptırmayın diye.. tek sebebi cinsel hayatı etkilemesiymiş.. başka hiçbir sakıncası yok yani..
ama haklısın doktorlar diyo ki saçma sapan yırtıklar oluşmasındansa düzgünce kesmek daha mantıklı diye.. fakat gel gör ki sadece fazla uğraşmamak için kesip alıyorlarmış çocuğu..

Hastane aslında iyi gibi . Ama doğum hastanesi değil ya o kafamı karıştırıyor. Sen de ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam. Senin önereceğin bir yer var mı? Doktor iyi ama hastane nasıl bilemiyorum.

bi tanıdıkta 12 dikiş varmış 40 gün ağlaya ağlaya tuvaletini yapmış
kişiden kişiye değişyo yaaa

Hastane aslında iyi gibi . Ama doğum hastanesi değil ya o kafamı karıştırıyor. Sen de ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam. Senin önereceğin bir yer var mı? Doktor iyi ama hastane nasıl bilemiyorum.

Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Ankara'da olan arkadaşlar için Güven Hastanesi ücretsiz hamile eğitim seminerleri düzenliyor. Ben arayıp sordum. Aralık ayında yeni bir seminer başlayacakmış.
Cumartesi günleri oluyormuş sadece ve 4 hafta sürüyormuş. İnternet sitelerinden takip edebilirmişiz. Ben katılmayı düşünüyorum.

ama ben normal yapmak isterdim yinede
keşke vücudumu hor kullanıp kendimi temizliğe veripte fıtık yapmayaydım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…