yok ama gerçekten devlette azarlıyolarmış...ben doğum yapana kadar hasta bakıcı saçımı okşayıp elimi bırakmadı ''az kaldı bitanem''dedi ve yönlendirdi sürekli beni...en son doğum yaklaşınca doktorum hemen çağrıldı aşağıdan 2 doktorum vardı çünkü ikisinede muayne olmuştum...doğum kartımda ikisininde kartı zımbalı olduğu için aa bi baktım ikiside gelmiş...iyi bi doğum oldu acısı boldu ama bebek doğdu ve ben de yeni doğdum sanki ne ağrı ne sancı kaldı hepside bebişle gitti üzerimdn..o rahatlamayla bayılmışım
sonra doktor dikişe gerek duymuyorum bacak bacak üstüne atıp 15 dk yatın dedi..daha sonra hemşireler yardım edip tekerlekli sandalyeye oturdum odama giderken kucağımda da bebeğim vardı...bütün ailem heyecala beni bekliyodu orda ve ellerinde fotolar resim almaya çalışıyolardıeşimin heyecanı tipinden belliydi bebeğin minik bi yatağı vardı ona yatırdılar altı tekerlekli bişiii..herkes beni unuttu onun başına üşüştüler ama eşimin bi gözü bende bi gözü bebekteydi..bi kaç dk sonra gelip beni uzun uzun öptü...nasılsın aşkım dedi...güzel duygulardı daha anlatsam roman olarrrr
yok ama gerçekten devlette azarlıyolarmış...ben doğum yapana kadar hasta bakıcı saçımı okşayıp elimi bırakmadı ''az kaldı bitanem''dedi ve yönlendirdi sürekli beni...en son doğum yaklaşınca doktorum hemen çağrıldı aşağıdan 2 doktorum vardı çünkü ikisinede muayne olmuştum...doğum kartımda ikisininde kartı zımbalı olduğu için aa bi baktım ikiside gelmiş...iyi bi doğum oldu acısı boldu ama bebek doğdu ve ben de yeni doğdum sanki ne ağrı ne sancı kaldı hepside bebişle gitti üzerimdn..o rahatlamayla bayılmışım
sonra doktor dikişe gerek duymuyorum bacak bacak üstüne atıp 15 dk yatın dedi..daha sonra hemşireler yardım edip tekerlekli sandalyeye oturdum odama giderken kucağımda da bebeğim vardı...bütün ailem heyecala beni bekliyodu orda ve ellerinde fotolar resim almaya çalışıyolardıeşimin heyecanı tipinden belliydi bebeğin minik bi yatağı vardı ona yatırdılar altı tekerlekli bişiii..herkes beni unuttu onun başına üşüştüler ama eşimin bi gözü bende bi gözü bebekteydi..bi kaç dk sonra gelip beni uzun uzun öptü...nasılsın aşkım dedi...güzel duygulardı daha anlatsam roman olarrrr
okurken çok duygulandım gözlerim doldu resmen, ofis kalabalık olmasa açacaktım çeşmeleri
Gözlerim doldu resmen...Allah bizlere nasip etsin bu güzel heyecanları...Ben yazılanlardan bu kadar etkileniyorum kendim doğurduğumda bu sahnelerde napıcam bilmiyorum ağlamaktan helak olurum herhalde...
kocaman bir maşallah allah nazarlardan korusu
tühhhhh damadıma tühhh
maşallahhhh maşallah
yiğidin malı meydandadır tabeee
hihooo bizim kütlelerimiz gerçekten çok benzio zeynepcim birbrine:))
evet çook garip bi duygu ağlayamıyosun ama duyguların sığmıyor içine..doğumdan sonra normalde olsa sezeryanda olsa yorgun oluyorsun ağlamaya takatin kalmıyor..mesela teyzem ilk 2 si normal 3. kuzenimi sezeryan doğum yaptı sezeryanda ayılınca bebeğini görmek istermisin demişler...,''atın çöpeeeee''demişş
şimdi gülüyor söyleyince ama dioki karnıma koymuşlar bi kum torbası gibi bişi,narkozdan içim dışıma çıkmış ve kesilmişim canım yanıyor bi de bebek didiler sinirim tepeme çıktı diyorrr
teşşekür ederiz kk bayansu teyzesi çiş yapıyoduk tam o sırada toktorumuz öle söledi
yirimmm onu bennn,parmak kadar boyuyla çişş mi yapıyomuşş..allahımmm yaaaa
hihooo bizim kütlelerimiz gerçekten çok benzio zeynepcim birbrine:))
yeahhh işte bende hep o sahneyi düşünyorum..
ben zaten balık burcuyum...bide ben oldum olası acılı şeylere değilde mutlu şeylere hep daha çok ağlarım..
düşündükçe bile o anı gözlerim doluo şimdiden..
hele bide kocamla bebeik doğunca kocamla göz göze gelcem anı düşünemiom, film kopar bende..
offff
ablam dio zaten doğum ansısı askerlik anısı gibi die..en az 10 kere anlattmıştır..hala da der ben sana anlattımmı nasıl doğurduğumu die
tabee teyzesii bide çişimizi yaparken pipimizi kaldırıyoruzz yaaaa
maaşallaahhh hıııığğkkkk püüüühh masallah
kızlar size bi tavsiyede bulunucam bunu bi kitapta okudum ve bir çok kişiden dogdum. bebekleriniz kız olsun erkek olsun mumkun mertebe altını actıgınızda yanınızda kimseyi bulundurmayın. edep yerini baskaları görmesin bu cocugun ilerde ahlakını cok etkiliyomus iyi degilmiş. zaten pekte hoş olmayan bişey kukuları pipileri bi biz görelimm :)
bide baskalrının yanında bebek emzirmekte sutu nazarlarmıs. bunlar hurafe değil okuyupta aktardıklarım..
tabi tunişcim bizimkiler su an cok minnak bide dunyada değiller ama görmüşken aklıma geldi ve paylaşayım dedim
maaşallaahhh hıııığğkkkk püüüühh masallah
kızlar size bi tavsiyede bulunucam bunu bi kitapta okudum ve bir çok kişiden dogdum. bebekleriniz kız olsun erkek olsun mumkun mertebe altını actıgınızda yanınızda kimseyi bulundurmayın. edep yerini baskaları görmesin bu cocugun ilerde ahlakını cok etkiliyomus iyi degilmiş. zaten pekte hoş olmayan bişey kukuları pipileri bi biz görelimm :)
bide baskalrının yanında bebek emzirmekte sutu nazarlarmıs. bunlar hurafe değil okuyupta aktardıklarım..
tabi tunişcim bizimkiler su an cok minnak bide dunyada değiller ama görmüşken aklıma geldi ve paylaşayım dedim
bilmem mi...bigün oğlumun altını bi açtım pipi asker gibi dimdiktabisi sonunu tahmin ediyosundur heryer battı üstüm başım bahçe fiskiyesi gibi suladı bizi
canımcım çok teşekkür ederiz teyzesi
tabi bazı şeyleri bilmek lazım alt açma meselesini ilk defa duyuyorum ama gerçekten ya öle yabancıların yanında alt değiştirmemek en doğrusu zaten..hoş bişey değil..
ben zaten herkesin yanında emziremem bebeğimi utanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?