2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Petuşş incecik görünüyorsunuz annem nasıl 76 sın ya boyun mu çok uzun anlamadım ki tütütü maşallah zeynepzeynep de öyle vallahi ona da bir maşallah

yefrum ya benim pacaklarda ve kalçada kilo yok heç..belden üstte kopuo olay memişler iri, yanaklar tombik, et sıkı, kemikler iri
dr da hiç bişi dememişti ilk başta..sonra baskülün üstüne atınca beni yrm saat bi kilo konferansı vermişti

ya sorma kuzucum yaa.. iş yerinde bi arkadaşım da hamile kız o kadar zayıf ki.. kilo verdi bi de utanmaz..
ama doktoru kızmış.. kussan bile yiyeceksin yok yolu diye.. serum bağlarız diye tehdit etmiş..

Maşallah ne güzel kesin konuşmuşsa tamamdır zaten. Ben de çiğköfteye hayır diyemiyorum (bulgurla yapılanından bahsediyorsun dimi?)

bende 19+2 bende çok kilo aldıgımı düşünüyorum 5 kilo aldım ama artık birazdaha dikkat edicem

bnde 18 haftalık hamileyim p tsiye kadar 3 kilo almıstım 2 gün hast kaldım 4 serumu yiyince 1 kilo almısım iki günde toplam 4 kilo aldım
ama netten taki ediyorum bu hafta için 4 5 kilo normal olanıymıs bide bn 48 kilo ile basladıgım için en az 12 kilo almalı diyo bakalım ama boyle yattıkca bundan sonra alıcam gib simdiye kadar cok düzenli alıyodumda

ya arkidişler bebişimize aldıklarımız bölümünde resim var ama o sayfanın linkini nasıl atıyoz ben atıyorum sadece 1 resimim çıkıyo

canım üzülme hepsi yavaş yavaş tamamlanır.. ama başlamak lazım bence artık.. toptan alınca maddi olarak yük olur diye düşünüyorum ben.. küvetini tasını leğenini bile aldık biz.. ufak şeyler diyorsun ama o kadar para tutuyor ki toplamda..süper bi liste hazırladım ben.. bence eksik yoktur.. çünkü netten topladım bilgileri birçok listeden toplama bi liste oluşturdum.. evde ama liste. en yakın zamanda sizinle de paylaşacağım

Evet paylaş bizimle :)

kızlar selammmmmmmmmmm

valla kilo demeyin bende 55,5 la başladım ve şu an 61 oldum(((((((( aslında dikkat ederk yiyorum ama hızla kilo alıyorum.üstelik kilo yasaklandı bana.bel fıtığım çıktı çünkü((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…