2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar su heyecanlı konuyu konusalımmm mı biz nasıl dogurucaz nasıl fırtlatıcazzz ?????? he nasıllll???? kalbim gumburduyooo dogum lafını duyunca konusunca korkumuz gecermi yoksa ddaha mı korkarız bilmiyomkii

sabahtan beri o konuyu konuşuyoruz satennn içim dışıma çıktıı

evet ama ben sesnden şişkoyum
80le başladım 85 oldum

kızlar su heyecanlı konuyu konusalımmm mı biz nasıl dogurucaz nasıl fırtlatıcazzz ?????? he nasıllll???? kalbim gumburduyooo dogum lafını duyunca konusunca korkumuz gecermi yoksa ddaha mı korkarız bilmiyomkii

benim en en en en çok korktuğum şey
sonda

ıykkkkkkkk
merak ediyorum acaba kaç cm bir hortumcuk o ya

benim en en en en çok korktuğum şey
sonda

ıykkkkkkkk
merak ediyorum acaba kaç cm bir hortumcuk o ya

eğer normal düşünüyosan sonundan hiççççç korkma çünkü vajinanı kesseler anlamıyosun resmen uyuşuyor orası hortumcuğu ne hissediceksin ne de görüceksin

kuzumm yeni gördüm 2 tanıdığım da aynı merkeze gitti.. istanbul tüp bebek merkezi.. aret kamar diye bi doktor.. çok ünlü ve başarılı bi doktor ve asla para yolmak değil derdi.. bi tanesi hemen hamile kaldı tanıdığın.. diğeri ankaradan geldi kadın.. yıllarca tüp bebek merkezlerinde heba olmuşlar döküp saçmadıkları para kalmamış.. bu adama gitti demişki biraz uzun sürebilir ama olacak ve oldu.. kadın hamile şimdi.. gümüşsuyunun orada.. itünün karşısı gibi oluyo..

bn ist umut tüp bebekte yaptırdım ilk seferde tek embriyoyla oldu siddetle tavsiye ederm basarı oranı cok yüksek her seyin ilki ohastaneye geliyo dün aksam haberlerde gordm her anını inceliyolar artık embriyonun die haber cıkmıstı ben onu umutta taaa subattan beri var die biliyorum düsünn cogu ark da orda kaldı özelliklede ulun beye gitsin cok mükemmmel pozitif bir adam

Yaw ne hortumu ne olacak ki hortum
Ben de normal istiyorum tabi son anda ne olur bilemiyorum ama şu anki niyetim o daha sağlıklı diyorlar ve daha çabuk adapte oluyormuşsun hayata. Cinselliğe gelince bence orası tamamen psikolojik. Sezaryanda göbek muhakkak kalıyor diyorlar çevrenizde hiç şahit oldunuz mu buna ya da aksine??

kızlar ben 19+2 haftalık hamileyim 58 le hamile kaldım şuan 63 kilo oldum sizce bu normailmi yoksa çok mu aldım sizler kaç kilo aldınız paylaşırmısınz?

Gayet normal bence ben de 20+1 63.5 kiloyum. Standartlara göre iyi ve ben de 58 kiloda hamile kaldım :)

canım ikimizde aynı kilo ile hamile kalmışız ama benim iştahım oldukça açık sürekli bişeyler yiyorum biraz azaltmayı düşünüyorum artık gereksiz beslenmeden uzak durmam gerektigini düşünüyorum bebeginin cinsiyetini ögrendinmi?

evet oğlumda fazla sorun yapmadım onu dedesi,babası çişe çoook tuttu ama kızımda kimseye bırakmam evelallah sonuçta kız çocuğu mecbur kalmadıkça babanın bile görmesine gerek yok
alla alla...biz daha eşimle 2 gün önce konuştuk..eşim diodu ben kızımı yıkarım, didim olmaz
didi sen 3 yaşını hatırlıomusun..yoq didi ee öyleyse didi..
ben babaından esirgemem ya..ben esirgesem babamız asla izin vermez yani..ona kalsa ailecek duşa girebiliriz yani

evet ama ben sesnden şişkoyum
80le başladım 85 oldum
çok fark yok cnm ya..73 le başladım bende 76 dayım şu an..
saol cnm..
eskiden yapılan sezeryanlarda kalıomuş ama artık çok güzl yapıolarmış, kalmıomuş öle diolar..
kızlar ben 19+2 haftalık hamileyim 58 le hamile kaldım şuan 63 kilo oldum sizce bu normailmi yoksa çok mu aldım sizler kaç kilo aldınız paylaşırmısınz?

bence normal cnm bende 73 le başladım 76 ım şimdi, dr um çok normal dio...zayıf olanlar daha çok kilo alabilio normalmiş...

Son düzenleme:
ben 18+0 'ım ve 51'den 56 ya çıkmışım, 5 kilo almışım iki gün önce doktora gittik, çok almışssın. bişeyleri fazla kaçırıyorsun herhalde dedi. ölçülü ye dedi..
ama iştah olunca dikkat etmek çok zor.. sizler kaç kilo aldınız??

tatlım bence o da tamamen kişisel.. kuzenlerim benim hemencik kilo verdiler mesela.. ne popo ne göbek kalmadı hiç.. kuzenin bi tanesi ilk çocuğunu normal yaptı ikinciyi sezaryan.. ikisinde de 40'ı çıkmadan verdi kiloları ve 23-25 kilo alıyordu hamileliğinde.. şimdi de dümdüz bile değil karnı.. kemikler dışarda geziyor o derece yani.. ama bu verebileceğim tek örnek tabi.. genelde kalıyor diyebilirim göbek ama azıcıcık sadece..

Yok canım ilk erkeğe benzettiler sonra kıza anlamadık yarın gideceğim bu sefer kararlıyım öğreneceğiz inşallah! Sen öğrenebildin mi? Vallahi bence gayet iyi kilon dikkat etmek lazım ben bir de ağırlıklı olarak ilk aylarda aldım. Şimdi ben de sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Abur cubur çok yerdim artık komple kestim.

Maşallah ne güzel vermiş darısı bize. Tabi bebiklerimiz sağlıklı olsunlar başka şey istemeyiz de insan merak da ediyor hani :) benim arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryan o kadar kilo aldı ki doktor rejim vermiş dediğin gibi bünyeyle de çok alakalı...Hamilelik de bile öyle dimi kimisi çok alıyor kimisi az kimisi hatta hamileyken bile kilo veriyor hayırlısı :)

benim bir oğlum var şuankine dr kız dedi ama bilmiyorum kesin konuştu 3 aylık iken kıza benzetti 4 aylıkta kesin kız dedi benim hep iştahım açıktı bide ben acı ekşi çok seviyorum onlarda çok iştah açıyor mesela çiğköfteyi asla ret edemiyorum

Petuşş incecik görünüyorsunuz annem nasıl 76 sın ya boyun mu çok uzun anlamadım ki tütütü maşallah zeynepzeynep de öyle vallahi ona da bir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…