kızlar su heyecanlı konuyu konusalımmm mı biz nasıl dogurucaz nasıl fırtlatıcazzz ?????? he nasıllll???? kalbim gumburduyooo dogum lafını duyunca konusunca korkumuz gecermi yoksa ddaha mı korkarız bilmiyomkii
hihooo bizim kütlelerimiz gerçekten çok benzio zeynepcim birbrine:))
yeahhh işte bende hep o sahneyi düşünyorum..
ben zaten balık burcuyum...bide ben oldum olası acılı şeylere değilde mutlu şeylere hep daha çok ağlarım..
düşündükçe bile o anı gözlerim doluo şimdiden..
hele bide kocamla bebeik doğunca kocamla göz göze gelcem anı düşünemiom, film kopar bende..
offff
ablam dio zaten doğum ansısı askerlik anısı gibi die..en az 10 kere anlattmıştır..hala da der ben sana anlattımmı nasıl doğurduğumu die
kızlar su heyecanlı konuyu konusalımmm mı biz nasıl dogurucaz nasıl fırtlatıcazzz ?????? he nasıllll???? kalbim gumburduyooo dogum lafını duyunca konusunca korkumuz gecermi yoksa ddaha mı korkarız bilmiyomkii
sabahtan beri o konuyu konuşuyoruz satennn içim dışıma çıktıı
benim en en en en çok korktuğum şey
sonda
ıykkkkkkkk
merak ediyorum acaba kaç cm bir hortumcuk o ya
kızlar benim bu konuda hiç bi fikrim yok..tecrübesi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..bi arkadaşım için soruyorum..istanbulda olupta tüp bebek yöntemiyle hamile kalan varmı aramızda, veya tanıdığı bildiği olan? tavsiye debileceğinizi bir hastane , merkez, dr vs. varmı??
tşk
eğer normal düşünüyosan sonundan hiççççç korkma çünkü vajinanı kesseler anlamıyosun resmen uyuşuyor orası hortumcuğu ne hissediceksin ne de görüceksin
kızlar ben 19+2 haftalık hamileyim 58 le hamile kaldım şuan 63 kilo oldum sizce bu normailmi yoksa çok mu aldım sizler kaç kilo aldınız paylaşırmısınz?
kızlar ben 19+2 haftalık hamileyim 58 le hamile kaldım şuan 63 kilo oldum sizce bu normailmi yoksa çok mu aldım sizler kaç kilo aldınız paylaşırmısınz?
Gayet normal bence ben de 20+1 63.5 kiloyum. Standartlara göre iyi ve ben de 58 kiloda hamile kaldım :)
alla alla...biz daha eşimle 2 gün önce konuştuk..eşim diodu ben kızımı yıkarım, didim olmazevet oğlumda fazla sorun yapmadım onu dedesi,babası çişe çoook tuttu ama kızımda kimseye bırakmam evelallah sonuçta kız çocuğu mecbur kalmadıkça babanın bile görmesine gerek yok
çok fark yok cnm ya..73 le başladım bende 76 dayım şu an..evet ama ben sesnden şişkoyum
80le başladım 85 oldum
saol cnm..kuzumm yeni gördüm 2 tanıdığım da aynı merkeze gitti.. istanbul tüp bebek merkezi.. aret kamar diye bi doktor.. çok ünlü ve başarılı bi doktor ve asla para yolmak değil derdi.. bi tanesi hemen hamile kaldı tanıdığın.. diğeri ankaradan geldi kadın.. yıllarca tüp bebek merkezlerinde heba olmuşlar döküp saçmadıkları para kalmamış.. bu adama gitti demişki biraz uzun sürebilir ama olacak ve oldu.. kadın hamile şimdi.. gümüşsuyunun orada.. itünün karşısı gibi oluyo..
eskiden yapılan sezeryanlarda kalıomuş ama artık çok güzl yapıolarmış, kalmıomuş öle diolar..Yaw ne hortumu ne olacak ki hortum
Ben de normal istiyorum tabi son anda ne olur bilemiyorum ama şu anki niyetim o daha sağlıklı diyorlar ve daha çabuk adapte oluyormuşsun hayata. Cinselliğe gelince bence orası tamamen psikolojik. Sezaryanda göbek muhakkak kalıyor diyorlar çevrenizde hiç şahit oldunuz mu buna ya da aksine??
Yaw ne hortumu ne olacak ki hortum
Ben de normal istiyorum tabi son anda ne olur bilemiyorum ama şu anki niyetim o daha sağlıklı diyorlar ve daha çabuk adapte oluyormuşsun hayata. Cinselliğe gelince bence orası tamamen psikolojik. Sezaryanda göbek muhakkak kalıyor diyorlar çevrenizde hiç şahit oldunuz mu buna ya da aksine??
canım ikimizde aynı kilo ile hamile kalmışız ama benim iştahım oldukça açık sürekli bişeyler yiyorum biraz azaltmayı düşünüyorum artık gereksiz beslenmeden uzak durmam gerektigini düşünüyorum bebeginin cinsiyetini ögrendinmi?
tatlım bence o da tamamen kişisel.. kuzenlerim benim hemencik kilo verdiler mesela.. ne popo ne göbek kalmadı hiç.. kuzenin bi tanesi ilk çocuğunu normal yaptı ikinciyi sezaryan.. ikisinde de 40'ı çıkmadan verdi kiloları ve 23-25 kilo alıyordu hamileliğinde.. şimdi de dümdüz bile değil karnı.. kemikler dışarda geziyor o derece yani.. ama bu verebileceğim tek örnek tabi.. genelde kalıyor diyebilirim göbek ama azıcıcık sadece..
Yok canım ilk erkeğe benzettiler sonra kıza anlamadık yarın gideceğim bu sefer kararlıyım öğreneceğiz inşallah! Sen öğrenebildin mi? Vallahi bence gayet iyi kilon dikkat etmek lazım ben bir de ağırlıklı olarak ilk aylarda aldım. Şimdi ben de sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Abur cubur çok yerdim artık komple kestim.
alla alla...biz daha eşimle 2 gün önce konuştuk..eşim diodu ben kızımı yıkarım, didim olmaz
didi sen 3 yaşını hatırlıomusun..yoq didi ee öyleyse didi..
ben babaından esirgemem ya..ben esirgesem babamız asla izin vermez yani..ona kalsa ailecek duşa girebiliriz yani
çok fark yok cnm ya..73 le başladım bende 76 dayım şu an..
saol cnm..
eskiden yapılan sezeryanlarda kalıomuş ama artık çok güzl yapıolarmış, kalmıomuş öle diolar..
bence normal cnm bende 73 le başladım 76 ım şimdi, dr um çok normal dio...zayıf olanlar daha çok kilo alabilio normalmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?