2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende öle diom cnm ya...bi sürü liste çıkarttım netten..dedim hepsine bakarak kendime bi liste yapim ama bi türlü uğraşmadım..
koy listeni cnm da hemen kopyalayalım
Bilmiyorum petuşçuğum fotolarda çıkmıyor.
Aslında bayağı var göbeğim :)
Ama sizinle yarışamıyorum ki benim zaten 1,56 boyum var:)
Kapasite yok yani :)

aman ya şu "bu bel bu çocuğu nassı nassı taşıo" didiğim garılardansın yani
cnm ya 17+2 de aldığım elbise büyük gelmişti o zmn çok, dün giydim bildiğn doldurdum içini..hafta hafta inanılmaz farkedio artık

tşkler datlumda işte böyle sayfanın hepsini nasıl atıyon buraya

cnm linkini atmak istediğin sayfa açıkken o sayfanın en üstteki çubukta yazan http. ile başlayan adresini copy paste yapıon.. sen sanırım resmin üstüne tıklıon..resim açıkken çıkan sayfanın linkini kopyalıon cnm

yaa al bi tane daha.. 1,5+2:3,5 bu ne anacım.. ben 6 kilo aldım altııııııı.... niye şişmiyosunuz siz yaa..

Yalnız değilsin arkaadaşım ben de 7 kilo aldım. şu iştahım aldı başını gitti tutamıyorum kendimi. Ne tavsiye edersinz. Neyseki boyum var biraz 1.70 yoksa iyice tombiş olurdum herhalde. Ama moralim bozuluyor iyice. Dah yolun yarısı. Birde ilk aylarda bulantı olmadı ya ondan daha çok kilo aldım.

heeee tmm anladım şeker evt senin dediğin gibi yapıyodumm çok sağol beeaaaa

Aynen kimse inanamıyor zaten. Geçen eşimin teyzesine gitmiştik. Yemek yenicek ekmek yetişmedi elle bölmek lazım, bölemedim ekmeği gücüm yetmedi.
Sonra gülmüş bana teyzesi çok sever beni "anam demiş bu kız bir ekmeği bölemedi nasıl doğuracak".....
bilmem artıkın :)
İnce belim vardı, ama şimdi etrafını simit sardı :)

cnm ben aynen eskisi gibi yiyorum...hatta öğlen hiç ekmek yemezken şimdi mutlaka yiyorum..onun dışında süttü cevizdi..
kilo almaya çok meyilliyim aslında..amma ben her akşam 2-3 tane acı biber turşusu yiyorum..o benim bağırsaklarımı inanılmaz çalıştıryo
yemediğim gün wc ye gidemiom, acayip şiş olyom..
annem dioki o biber senin sistemi çalıştıryo daha kolay alıon ondan çok kilo almadın..
olabilir bencede netekim acı biber dieti yapan ünlülerimiz var..
her akşam 2-3 acıbiber turşusunu dr a sormadım hiç zararı varmı die..ama netten okudum yokmuş..
bilimsel bi tarafı yok ama ben formumu acı bibebere borçluyum
bide hamilelik öncesi hiç yemediğim bişi nerdeyse ama hamilelikte aşerdim, sonrada patladı gitti:))

benim hastanede tartıldığım kilomla evde sabah tartıldığım farklı çıkıyo :) salı günü muayenede 56 çıktı kilom,52 ile hamile kaldım,doktor azcık fırçaladı beni,dikkat et yoksa son aylarda vücudun çok şişer dedi,ama ben o sabah oradan ilşe gidicem diye koca bir kupa süt içip sıkı bir kahvaltı yapıp gitmiştim muayeneye,bir de su falan içtim tabi,sonra ertesi sabah dijital tartıda 54.6 geldim,sevindim tabi,önümüzdeki muayenede aç gidicem zaten tahlil var,bakalım ne dicek doktor

bu arada ben bir kitap aldım geçenlerde bebek bakım sorunlarına mucize çözümler tracy hogg diye bir yazarın banada internetten başka arkadaşlarım önermişti oradan duydum doğumdan itibaren bebek sorunları uyku emzirme gibi problemlerde yapılması gerekenler falan yazıyo başladım okumaya şimdiden anca bitiririm diye güzel öneriler var

kızlar ben 19+2 haftalık hamileyim 58 le hamile kaldım şuan 63 kilo oldum sizce bu normailmi yoksa çok mu aldım sizler kaç kilo aldınız paylaşırmısınz?

aldım bende o kadar cnm yaaa 52'den 57 ye çıktım

yıkamak farklı şeyy yaa babamın beni yıkadığını hatırlıyorum mesela denize fln gittiğimizde mikinimi gidirdiğini..alt değişmek bambaşka bişi insan tiksinebliyoo

O kitaptan bende almıştım. Başları biraz sıkıcı geldi ben de daha var diye bir kenara attım ama devam edeyim bari. Yolu yarıladık değil mi ama

bebem mevzu tiksinmek felan değildi emme bebekin edep yerlerini başkasına gösterip göstermemekti..ben ona istinaden öle yazdım..

sen söle bakim şimdi bebeğin ateşi nerden ölçülür..ateş ölçer ne alalım, hangisini alalım..
elektrikli aletlerden hangileri gerektir..yani yok biberon ıstıcı buhar mak. felan ne alalım

O kitaptan bende almıştım. Başları biraz sıkıcı geldi ben de daha var diye bir kenara attım ama devam edeyim bari. Yolu yarıladık değil mi ama

evt canm ilkten sıkıcı geldi ama merakta etmiyor değilim sonraki sayfalarda neler yazıyor diye ama bebek bakımında rutin çok önemli kadınında asıl anlatmak istediğede heralde bu ama çalışan anneler için bebeği rutine bağlamak zor bir durum heralde

evet canım çok yoğun
ağzından lafı da cımbızla alıom
değiştirmeyi düşündüm aslında ama
ilk günden itibaren buna geldim ya tüm bilgilerim kayıtlı
yani beni iyi tanır gibime geliyo
yeni bi doktora başlama fikrine alışamadm
ben kolay vazgeçemem de bi şeyden sanırım ondan
arkadaşlarımın doğumuna da ayişe hanım girmiş saat kaç olursa olsun geliyomuş
gerçi benimki sanırım sezeryan olacak ama bilemedim ki
sence büyükşehirdeki en konuşkan en çok bilgi veren alanında uzman dr kim?

Yani.Okuyup öğrenmeli herşeyi kafamızı yatanı uygularız artık. ya çalışan anne dedin de . Daha karar veremedim bebişimi kaç aylıkken bırakcam diye. 6 ay nasıl sizce. Hiç bırakasım yok yani elimden gelse bebişi de getircem işe. doğum öncesi çalışabileceğim kadar çalışırım işim de ağır değil işyerimle ev arası yürüyerek 5-10 dk.

canım ben bayram öncesi baktım zaferde livaa var orda bi tane beğenmiştim çok güzeldi kumaşı ama bana bedeni olmamıştı bi bak istersen :)) bu arada hangi doktora gidiyosun ? bende konyadayım da..........

ohhhhhhhhh
konyadan arkadaşların olması ne güzel
özel büyükşehirde ayişe günençe gidiyorum
arkadaşlarım da onda doğum yapmış memnunlar
ama çok yoğun ve ancak sorarsan cevap veriyo
yine de değiştirmekten çekiniyorum ilk günden beri ona gidiyoruz
sanki o beni çok iyi tanıyo
aslında ilgisi yok
her seferinde kendimi hatırlatıorm
ama tüm bilgilerim pc de kayıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…