bende öle diom cnm ya...bi sürü liste çıkarttım netten..dedim hepsine bakarak kendime bi liste yapim ama bi türlü uğraşmadım..canım üzülme hepsi yavaş yavaş tamamlanır.. ama başlamak lazım bence artık.. toptan alınca maddi olarak yük olur diye düşünüyorum ben.. küvetini tasını leğenini bile aldık biz.. ufak şeyler diyorsun ama o kadar para tutuyor ki toplamda..süper bi liste hazırladım ben.. bence eksik yoktur.. çünkü netten topladım bilgileri birçok listeden toplama bi liste oluşturdum.. evde ama liste. en yakın zamanda sizinle de paylaşacağım
Bilmiyorum petuşçuğum fotolarda çıkmıyor.
Aslında bayağı var göbeğim :)
Ama sizinle yarışamıyorum ki benim zaten 1,56 boyum var:)
Kapasite yok yani :)
tşkler datlumda işte böyle sayfanın hepsini nasıl atıyon buraya
Evet paylaş bizimle :)
tşkler datlumda işte böyle sayfanın hepsini nasıl atıyon buraya
yaa al bi tane daha.. 1,5+2:3,5 bu ne anacım.. ben 6 kilo aldım altııııııı.... niye şişmiyosunuz siz yaa..
2012 Nisan ayının ilk annesi benim sanırım :)
4-5 Nisan gibi bekliyorum bebeğimiiii
çok tatlılar canım allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
cnm linkini atmak istediğin sayfa açıkken o sayfanın en üstteki çubukta yazan http. ile başlayan adresini copy paste yapıon.. sen sanırım resmin üstüne tıklıon..resim açıkken çıkan sayfanın linkini kopyalıon cnm
bende öle diom cnm ya...bi sürü liste çıkarttım netten..dedim hepsine bakarak kendime bi liste yapim ama bi türlü uğraşmadım..
koy listeni cnm da hemen kopyalayalım
aman ya şu "bu bel bu çocuğu nassı nassı taşıo" didiğim garılardansın yani
cnm ya 17+2 de aldığım elbise büyük gelmişti o zmn çok, dün giydim bildiğn doldurdum içini..hafta hafta inanılmaz farkedio artık
Yalnız değilsin arkaadaşım ben de 7 kilo aldım. şu iştahım aldı başını gitti tutamıyorum kendimi. Ne tavsiye edersinz. Neyseki boyum var biraz 1.70 yoksa iyice tombiş olurdum herhalde. Ama moralim bozuluyor iyice. Dah yolun yarısı. Birde ilk aylarda bulantı olmadı ya ondan daha çok kilo aldım.
kızlar ben 19+2 haftalık hamileyim 58 le hamile kaldım şuan 63 kilo oldum sizce bu normailmi yoksa çok mu aldım sizler kaç kilo aldınız paylaşırmısınz?
alla alla...biz daha eşimle 2 gün önce konuştuk..eşim diodu ben kızımı yıkarım, didim olmaz
didi sen 3 yaşını hatırlıomusun..yoq didi ee öyleyse didi..
ben babaından esirgemem ya..ben esirgesem babamız asla izin vermez yani..ona kalsa ailecek duşa giden rebiliriz yani
bu arada ben bir kitap aldım geçenlerde bebek bakım sorunlarına mucize çözümler tracy hogg diye bir yazarın banada internetten başka arkadaşlarım önermişti oradan duydum doğumdan itibaren bebek sorunları uyku emzirme gibi problemlerde yapılması gerekenler falan yazıyo başladım okumaya şimdiden anca bitiririm diye güzel öneriler var
aldım bende o kadar cnm yaaa 52'den 57 ye çıktım
yıkamak farklı şeyy yaa babamın beni yıkadığını hatırlıyorum mesela denize fln gittiğimizde mikinimi gidirdiğini..alt değişmek bambaşka bişi insan tiksinebliyoo
O kitaptan bende almıştım. Başları biraz sıkıcı geldi ben de daha var diye bir kenara attım ama devam edeyim bari. Yolu yarıladık değil mi ama
eşim bilg kaptı ben yeni girebiliormbence kasları yeni geliştiğinden bi de kolu bacağı daha küçücük olduğundan tepik değilde yer değiştirio kayıyo olabilir ben burdayım merhaba dio:) nihal iyiydi ama aynen 3 kişiye yetişmeye çalışıo ve az konuşuodu genelde sorman gerekiodu. tülini çok övdüler zaten çok da zor randevu aldık, ultrosnu iyi, güleryüzlü, anlayışlı, anlatımı da güsel sevdim.ama esas epidural normal doğum var bu hastanede o cazip geldi, şimdilik memnunum. ayişe hanıma bi arkadaşım gidio mayısta doğum yapçak çok memnun, büyükşehir hastanesi de güsel doğum yapan arkadaşlar memnundu.Benim sıkıntım doğum yapanlar tülinden çok memnununlar ama konya hospitali hastaneyi beğenmiolar. sezeryan olursa belki ben de nihale tekrar kayabilirim hayırlısı artık..
evt canm ilkten sıkıcı geldi ama merakta etmiyor değilim sonraki sayfalarda neler yazıyor diye ama bebek bakımında rutin çok önemli kadınında asıl anlatmak istediğede heralde bu ama çalışan anneler için bebeği rutine bağlamak zor bir durum heralde
canım ben bayram öncesi baktım zaferde livaa var orda bi tane beğenmiştim çok güzeldi kumaşı ama bana bedeni olmamıştı bi bak istersen :)) bu arada hangi doktora gidiyosun ? bende konyadayım da..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?