sağol canmcım uzun kollu çıtçıtlı badileri ablası aldı dedi bunların parasını ben vercem erkekime ilk hediyem olsun diidi tabi bayram harçlıklarıyla aldı
hıııı ay yavrum yaa.. kuzucum yakın olsaydık keşke kayınvalidenle birlikte bakardık biz.. süt annesi de olurdum yağmurun.. iznin olursa tabee..küçücük olcek ama yaa.. bence o günler gelsin fikrin değişir gibime geliyor.. şartlar zorlanabilir belki..
ben 37. haftada izne çıkasam bile 3 aylıkken geri döncem..16 hafta doğum izni dışında izin kullanmıcam
o nedenle şu aşağıda olan plesenta yukarı çıkmalı, yoksa kahrolcam ben ya..
çıkmazsa 32. haftadan sonra dr 37 e kadar çalışabilir raporu vermiomuş..
32. haftada çıkarsam 2 aylıkken bırakcam bebeğimi...:18::18::18:
hım doğru haklısın canm allah kolaylık verir sen merak etme neyseki annen ve kaynanan var onlar bakar yardım ederler öyle böyle derken zaman çabuk geçiyo bir bakmışsın yağmur yaşına bile gelmiş iyi kötü bir şekilde büyüyolar ya sağlıklı olsunlar da gerisi boşşş
Oyyy maşallah benim cinsiyet belli olmadığı için daha hiçbir şey alamadımYarın belli olur inşallah dua edin nolurrr
kızlar eşiniz veya siz
bebeğinize dokunurken kıyafet üstünden mi dokunuyorsunuz
yoksa teninize mi dokunuyorsunuz
yani havalar soğuk ya kıyafet üstünden seviom yavrumu ama
acaba hissediyo mudur?
çok saol cnm cım ya...çok seviorum bu bilgileri işte ben...tabi bu anneleride:))elektrikli ürünlerden tecrübeme dayanarak tavsiyelerde bulunayım.
ateş ölçer : k.altından ölçenler 2-3 dakikada ölçüyor ve çocuk hiç rahat durmuyor,dolayısı ile doğru bilgi alamıyorsunuz.
alından ölçen dijitallerin 1-2 derece yanılma payı var.
en iyisi ve benim iki çocuk doktorumunda önerdiği braun kulaktan ölçen tamamen doğru ve 3 saniyede ölçüyor ve daha önceki ölçümleri hafızasında tutuyor.
biberon ısıtıcı ve sterilazor : eğer biberonlarınızı kaynatmaya müsait iyi markalardan(mesela avent) alırsanız bu iki aletede gerek kalmıyor.ben aklıma estikçe kaynatıyordum biberonları
buhar makinesi : hakikaten gereksiz peteklere takılan ufak aparatlar yeterli geliyor.
süt sağma makinesi: kesinlikle avent,göğüs sütünü son damlasına kadar çekiyor.
hıııı ay yavrum yaa.. kuzucum yakın olsaydık keşke kayınvalidenle birlikte bakardık biz.. süt annesi de olurdum yağmurun.. iznin olursa tabee..küçücük olcek ama yaa.. bence o günler gelsin fikrin değişir gibime geliyor.. şartlar zorlanabilir belki..
Oyyy maşallah benim cinsiyet belli olmadığı için daha hiçbir şey alamadımYarın belli olur inşallah dua edin nolurrr
yefrum ya benim pacaklarda ve kalçada kilo yok heç..belden üstte kopuo olaymemişler iri, yanaklar tombik, et sıkı, kemikler iri
dr da hiç bişi dememişti ilk başta..sonra baskülün üstüne atınca beni yrm saat bi kilo konferansı vermişti
elektrikli ürünlerden tecrübeme dayanarak tavsiyelerde bulunayım.
ateş ölçer : k.altından ölçenler 2-3 dakikada ölçüyor ve çocuk hiç rahat durmuyor,dolayısı ile doğru bilgi alamıyorsunuz.
alından ölçen dijitallerin 1-2 derece yanılma payı var.
en iyisi ve benim iki çocuk doktorumunda önerdiği braun kulaktan ölçen tamamen doğru ve 3 saniyede ölçüyor ve daha önceki ölçümleri hafızasında tutuyor.
biberon ısıtıcı ve sterilazor : eğer biberonlarınızı kaynatmaya müsait iyi markalardan(mesela avent) alırsanız bu iki aletede gerek kalmıyor.ben aklıma estikçe kaynatıyordum biberonları
buhar makinesi : hakikaten gereksiz peteklere takılan ufak aparatlar yeterli geliyor.
süt sağma makinesi: kesinlikle avent,göğüs sütünü son damlasına kadar çekiyor.
kuzucum bi şey soracağım ama yanlış hatırlıyo olabilirim.. bebikine aminiyosentez yaptıran sen miydin.. sonuçlardan haberim yok benim de..
hayırlı haberlerle gel inşallah canm
ya kızlar benim şu kocam olacak adam bana hala trip yapıyoo.. 50 kere arayan muhterem hiç aramadı bugün..
gıcık oluyorum saatler ilerledikçe kendisine..öfke tepeme fırlamak üzere.. cıyak cıyak bağıracağım şimdi..
tribine nazına tükürdüğümün..
maşallahhhhhh
ben incecik terimini kabul edemem85 kiloluk bir tosuncuğum
ya kızlar benim şu kocam olacak adam bana hala trip yapıyoo.. 50 kere arayan muhterem hiç aramadı bugün..
gıcık oluyorum saatler ilerledikçe kendisine..öfke tepeme fırlamak üzere.. cıyak cıyak bağıracağım şimdi..
tribine nazına tükürdüğümün..
bugün bizimki de triplerde
bizim evde de nazı beyfendi yapar
ama yani insan her zaman da çekemiyor ki şekerim..
şöyle boğazını kavrayacaksın parmaklarınla.. sıkı sıkı saracak o parmaklar o boğazı.. gözleri pörtleyene kadar..
görecek anyayı konyayı o zaman..
nassı fikir kelebeğeeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?