2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
elektrikli ürünlerden tecrübeme dayanarak tavsiyelerde bulunayım.

ateş ölçer : k.altından ölçenler 2-3 dakikada ölçüyor ve çocuk hiç rahat durmuyor,dolayısı ile doğru bilgi alamıyorsunuz.
alından ölçen dijitallerin 1-2 derece yanılma payı var.
en iyisi ve benim iki çocuk doktorumunda önerdiği braun kulaktan ölçen tamamen doğru ve 3 saniyede ölçüyor ve daha önceki ölçümleri hafızasında tutuyor.

biberon ısıtıcı ve sterilazor : eğer biberonlarınızı kaynatmaya müsait iyi markalardan(mesela avent) alırsanız bu iki aletede gerek kalmıyor.ben aklıma estikçe kaynatıyordum biberonları

buhar makinesi : hakikaten gereksiz peteklere takılan ufak aparatlar yeterli geliyor.

süt sağma makinesi: kesinlikle avent,göğüs sütünü son damlasına kadar çekiyor.

sağol canmcım uzun kollu çıtçıtlı badileri ablası aldı dedi bunların parasını ben vercem erkekime ilk hediyem olsun diidi tabi bayram harçlıklarıyla aldı

Oyyy maşallah benim cinsiyet belli olmadığı için daha hiçbir şey alamadım Yarın belli olur inşallah dua edin nolurrr

hıııı ay yavrum yaa.. kuzucum yakın olsaydık keşke kayınvalidenle birlikte bakardık biz.. süt annesi de olurdum yağmurun.. iznin olursa tabee..küçücük olcek ama yaa.. bence o günler gelsin fikrin değişir gibime geliyor.. şartlar zorlanabilir belki..

evet cnm inş..
şimdiden zmnımı nasıl planlarımda max. görrüm kızmı onu düşünyorum
allah sağlık versin inş. büyücekler öle böle

kızlar eşiniz veya siz
bebeğinize dokunurken kıyafet üstünden mi dokunuyorsunuz
yoksa teninize mi dokunuyorsunuz
yani havalar soğuk ya kıyafet üstünden seviom yavrumu ama
acaba hissediyo mudur?

çok saol cnm cım ya...çok seviorum bu bilgileri işte ben...tabi bu anneleride:))

al bizi kanatlarının altına...ben hayır demem...ben sana diom taşın üsküdara die..heryere yakındır üsküdar...sonra sende işe başlayınca bizim evi kreş yaparız kayınvalidem bakar ikisinide kızların saç baş yola yola büyür öyküm le yağmur..

Oyyy maşallah benim cinsiyet belli olmadığı için daha hiçbir şey alamadım Yarın belli olur inşallah dua edin nolurrr

kuzucum bi şey soracağım ama yanlış hatırlıyo olabilirim.. bebikine aminiyosentez yaptıran sen miydin.. sonuçlardan haberim yok benim de..

Önemli olan bacak kalça zaten göbüşün zatii gidecek
doktor da şaşırmıştır ne yapacağını şaşırmış konferansa bağlamış deseneee

ateş ölçer bende alıcam dediğinden alayım canm zaten özel hastanelerdede hep kulaktan ölçüyolar demekki kullanışlı ve doğru ölçüyor
biberon bende 1 tane aventin alıcam aslında şu meme ucuna emzirmek için konulan şeyler varya ondanda aventin alıcam bence alınmalı çünkü benim gögğüs uçlarım çok fena oluyo kan akıyodu nerdeyse ama artık akıllandım inşallah ondan kullancam
buhar makinesi bencede gereksiz bişey astım falan gibi bir hastalık yoksa lazım değil yani

ya kızlar benim şu kocam olacak adam bana hala trip yapıyoo.. 50 kere arayan muhterem hiç aramadı bugün..
gıcık oluyorum saatler ilerledikçe kendisine.. öfke tepeme fırlamak üzere.. cıyak cıyak bağıracağım şimdi..
tribine nazına tükürdüğümün..

bugün bizimki de triplerde
bizim evde de nazı beyfendi yapar

ben çok seviyorum böyle ihtiraslı ilişkileri
sakın yelkenleri suya indirme..
unutma sende emenati var...o sana muhtaç bebem şu anda..
gerekirse söle kızımı alır giderim de..sürünsün

bugün bizimki de triplerde
bizim evde de nazı beyfendi yapar

ama yani insan her zaman da çekemiyor ki şekerim..
şöyle boğazını kavrayacaksın parmaklarınla.. sıkı sıkı saracak o parmaklar o boğazı.. gözleri pörtleyene kadar..
görecek anyayı konyayı o zaman..
nassı fikir kelebeğeeemm

valla gözümün önüne geldi oderece yani
artık nasıl hırslandıysam
petunya da vermiş gazı hemen kızımı alır giderim die
valla benim de hıncım geçmiyo bi türlü
bi derdim var topiğine konu açtım anlattım az sakinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…