2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ateş ölçer emzikler çok iyi olmakla beraber bir de anlına yaklaştırıp düğmeye bastığında 1 sn de ölçenler var bütçe meselesi 2. seçenek daha pahalı ama ikiside iyi...buhar mak. fln almadım ben biberonda hiiiç kullanmadım hatta oğlum yalancı meme suluk fln bile tutmadı..buhar makinelerine inanmıyorum odanın kuruluğunu almak için radyatör suluğu

hiç verim alamadım senden bu konuda

benim kocam daha göbekimden hiç öpmedi beni

bende mi yesem ne benim wc problemim var,kayısı kurusu yemekten bi hal oldum yaa.......bide acı biber yiyim bakalım...

hiç verim alamadım senden bu konuda

yefrum benim oğlumun bebekliği problemli değildi,aşılarını özel doktorunda yaptırdığımız için ateşi bile çıkmıyordu...emziği vardı ateş ölçen ona bile gerek yoktu kafasını tutup dudağıma deydirdiğim anda anlıyordum ateşi olduğunu paranox die bi fitil var kıtıp yarısını kullanıyordum
yarım saat içinde ateşi düşerdi düşmezde doktorunu arıyordum getirin bi bakalım diordu bazennn...
ama ben çalışmadım ki sürekli bebeğimle ilgilendim...yani göğüs pompasına,biberona hiç ihtiyacım olmadı...
2 yaşına kadar emzirdim oğlumu

Ben daha hiç bişey almadım bebekime ( aslında çok şey almak istiyorum ama annemler engelliyor beni erken erken diyee pufff evet o liste bize de lazım olacak liste uzun gelirse bizimkiler yavaş yavaş alalım derler belki
Uff bende bel ağrısı başladı ya, az bi iş yapayım hemen belim ağrırdı önceden adım attırmaz belim, anneme diyorum ben nasıl doğum yapıcam belim çok kötü oluyor haftaya bi doktoruma sorucam bakalım ne diyecek :18:

6 ay iyi gibi artık ek besinlerede geçebilir o ayda daha iyi olur hem artık iyi ele avuca da gelir 6. ayda rahatlıkla bırakabilinir bence tabi ben hiç çalışmadığım için işe bırakıp nasıl gidilir o duyguyuda bilmiyorum zordur heralde çalışan annelere allah kolaylık versin zor bir durum bütün gün insanın aklı evde kalır gibime geliyo

ben 37. haftada izne çıkasam bile 3 aylıkken geri döncem..16 hafta doğum izni dışında izin kullanmıcam
o nedenle şu aşağıda olan plesenta yukarı çıkmalı, yoksa kahrolcam ben ya..
çıkmazsa 32. haftadan sonra dr 37 e kadar çalışabilir raporu vermiomuş..
32. haftada çıkarsam 2 aylıkken bırakcam bebeğimi...:18::18::18:

Haklısın zor geliyor banada ama neyse ki evim yakın iş yerine. istediğim zamanlar çıkıp giderim görmeye. Alşırız zamanla nasıl olsa.

k.validem çaya çağırdı ben didiyorummm görüşürüz kızlar byeeeeeeeeee

ay zor petuş ücretsiz izin alamıyomusun

ev kredimiz var, benim maaşım krediyi ödüo..eşiminkiylede geçinyoz
bide işimde yeniyim 9 aydır çalışyom 4,5 aylık hamileyim sen düşün, yüzüm de olmaz zaten hadi borca harca girelim desekte

hım doğru haklısın canm allah kolaylık verir sen merak etme neyseki annen ve kaynanan var onlar bakar yardım ederler öyle böyle derken zaman çabuk geçiyo bir bakmışsın yağmur yaşına bile gelmiş iyi kötü bir şekilde büyüyolar ya sağlıklı olsunlar da gerisi boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…