2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba herkese..Biz de anneannemizdeydik bugün yeni geldik eve sizi telefondan takip ettik ara ara :)))Eve gelince de bi selam verelim dedik oğluşumla :))) Benim de doktorumun kendi internet sitesi var orada da hemen hemen 1 ay sonra duymaya başladıkları artık konuşmamız gerektiği yazıyor...Kıyafet olarak da biz kışlık çok fazla almayacağız çünkü antalya nisan ayında oldukça sıcak oluyor.Mart sonu nisan başı doğsa ilk 20 günü evde geçirsek mayıs gelecek hemen hemen ve iyice sıcaklar başlayacak o yüzden bi kaç hırka ve kalın şey yetecek Allah izin verirse onun dışındakileri yazlık alacağız daha çok bir de erkek bebek çok çabuk terliyor sıcağı pek sevmiyor gördüğüm örnekler ve herkesin söylediğine göre :))) Bakalım şimdilik her yerde çok kalın tulumlar falan görüyorum yavaş yavaş beğendikçe biz de başlayacağız alışverişe..Çoğunu anneannemiz ve dedemiz alacakmış zaten ilk torun bizim tarafta..eşim de tek erkek o taraf da ilk babaanne olacak onlar da alır bol bol :)))Ben de görüp beğendikçe alacağım kendim.Zaten anneanne ile beraber alırız her şeyi :)))

ben yakın zamana kadar çok iyi gidiyodum şu an toplamda 3.5 fln aldım arkadaşlar ya siz nolur çabuk cevap verin ya ben ölcem sinirden son günlerde yemek yiyorum az sonra hemen acıkıyorum gece yatmadan önce sanki hiç bişey yememişcesine kazınıyo ya midem böyle olursa çok kötü halbu ki bebeğin ihtiyacı 350 kalori günlük ki bu da gerçekten çok az bi şey ben 64.5tum şimdi 68 oldum hadi cevap verin de arkadaşınızı meraktan kurtarın

ben 19.haftaya gircem daha kilo almadım hiç,67 ile hamile kaldım şuan 65 im.ilk 3 ayım çok zor geçti yüzden.ama doktor 20. haftaya kadar 4 kilo normal demişti.bence seninki süper.çok deği,rahat ol.

ben 19.haftaya gircem daha kilo almadım hiç,67 ile hamile kaldım şuan 65 im.ilk 3 ayım çok zor geçti yüzden.ama doktor 20. haftaya kadar 4 kilo normal demişti.bence seninki süper.çok deği,rahat ol.

ya bana doktor ilk 4 ay kilo istemiyoruz zaten demişti şu an 5 ay ve 3.5 ya benim çok almamam lazım zaten önceki kilom bile 64 yani az değil

bende 63tüm şimdi 67 olmuşum. doktorum normal dedi. ama yine dikkat et dedi. hamur işi yasak dedi. ekmek tam tahıl yada çavdar ye dedi. makarna pilav yeme dedi. seninkide normal hiç kafana takma.

ya bana doktor ilk 4 ay kilo istemiyoruz zaten demişti şu an 5 ay ve 3.5 ya benim çok almamam lazım zaten önceki kilom bile 64 yani az değil

ya kızlar neden bu kadar problem yapıyosunuz bu kiloları hamile kalmadan önce hiç mi bilmiyodunuz kilo alınacagını falan. dogsunlar sag saglim alalım hayırlısıyla kucagımıza kilo vermekte ne var yavas yavas zayıflarız. ama içiniz rahatlayacaksa 65 kg hamile kaldım şu an 72 kiloyum ve cok mutluyum bende cok hızlı aldım hala da alıyorum. olsun canım feda oğluşuma tabiki isterdim bi tek göbegim cıksın ama olmadı boş yerede canımı sıkıp stres yapmak istemiyorum zaten benim vucudum cok musait kiloya direk basenden alıyorum aldıgım gibide veririm inşallah.. sizde takmayın kendinizi salın demiyorum ama alıyosanızda aammmaaannn diyip gecin

çok şanslısın çokkk. aynı ben gibi.amam benim annemin 7. diğer tarafında 3. torunu. fakat eşimin ailesinin ilk erkek torunu ve erkek çocuktan.

ah be arkadaşım boşver diyemiyorum ben uzun yıllar 70 civarı seyrettim dana gibiydim ya düşün yani 18 yaşındayken fln bile 42 beden giyiyodum sonradan mide problemi yaşadım da onun sayesinde zayıfladım üst bedenim 38e düştü eski halime dönmeyim diye eski kıyafetleri verip çook paralar vererek bir sürü kıyafet aldım arada bi 1-2 alınca bile mralim bozulup hemen diyet ve spora başlıyodum alırsam çok zor veriyorum malesef o yüzden de takmamam elde değil

çok şanslısın çokkk. aynı ben gibi.amam benim annemin 7. diğer tarafında 3. torunu. fakat eşimin ailesinin ilk erkek torunu ve erkek çocuktan.

oleeeyyyy Bizim de babaanne tarafında halalardan 6 torun vardı (3 kız 3 erkek vardı) babamız tek erkek anne tarafında zaten benden küçük kardeşim ilk torunuz Kardeşim de kız olduğu için bizim tarafta ilk olacak :)))Benim kendi babaannemin 9 torunu var o kadar torunun sadece 1i erkekti

O zaman dua edelim sana. İnşallahhhh aldıgın kilolarını dogumdan sonra fazlasıyla verirsin :))

kızlar 3'lü tarama testimin sonucu normalmiş darısı bütün sonuç bekleyen annelerin başına...............

gözün aydın. benimde 3lü taramam testim iyi çıktı. inşallah hepimiz şu testleri sağlıcakla atlatırız. ne stres oluyor insan yaa:18::18::18:

allam ya ne kadar genişsin. seviyorum senin yorumlarını maşallah

kızlar benim karnım çok büyüdü yaaa. resmen hamileyim burda bebek var diyor.
ve bugün kasıklarım çok ağrıdı. değişik birşeylede karşılaşınca tırsıyorum yaa
bide şu burnumu napcam ya. nefes alamıyorum burnum tıkalı ve kan dolu oluyor.
ya bide kocalarımız doğum olduktan sonra değişceklermi? ben el bebek gül bebeğe çok alıştım yaa.
sandviçimi hazırlıyor. meyvemi koyuyor. domates salatalık doğruyor. bütün ilgi bebeğe giderse ne yaparım ben :18::18:

canım tırsılıcak bişey yok kızcan benim sinüziim vardı şimdi iyice tıkanıgım senin gibi. her abdestte burnumdan kan patlıyo sanki donmuş kurumuş tıkamış orda nefesimi ne kadarda iğrenç oldu kasık agrısıa hızla buyuyen bebiş ve rahim işareti. bak kocişlere bişi diyemicem ama. umarım inşallah değişmezler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…