kızlar benim karnım çok büyüdü yaaa. resmen hamileyim burda bebek var diyor.
ve bugün kasıklarım çok ağrıdı. değişik birşeylede karşılaşınca tırsıyorum yaa
bide şu burnumu napcam ya. nefes alamıyorum burnum tıkalı ve kan dolu oluyor.
ya bide kocalarımız doğum olduktan sonra değişceklermi? ben el bebek gül bebeğe çok alıştım yaa.
sandviçimi hazırlıyor. meyvemi koyuyor. domates salatalık doğruyor. bütün ilgi bebeğe giderse ne yaparım ben :18::18:
canım tırsılıcak bişey yok kızcan benim sinüziim vardı şimdi iyice tıkanıgım senin gibi. her abdestte burnumdan kan patlıyo sanki donmuş kurumuş tıkamış orda nefesimine kadarda iğrenç oldu kasık agrısıa hızla buyuyen bebiş ve rahim işareti. bak kocişlere bişi diyemicem ama. umarım inşallah değişmezler..
Cnm ya burun ve kan olayı bendede var...Dr a mail ayvam unutyom....Dr a sormak gerek...diom aceba kan hapindanmi olyoki...kan fazlamı gelio aceba...l
petooouykun mu kaçtı kız
Aman ya....bı girim Didim topige bu yazının üstüne cikcam hemen....boggggg
Bakım bakimmmmmkızlar ben 2011 kasım anneleri topiğine girdim az önce :)) ayyy çok güzel ya doğuran doğurana :)
kan fazla gelmiyo kızlar burun içindeki kılcal damarlar catlıyomus ve bu gayett neymişşş malumunuz nor-mal-mişşş..!!!!
sumuk mu dedim Allahım yaa kan donmus kan senin burnundan ne akıyo cikolata ne için mail atcan toktoruna midesi bulanmışmışmışşşş ben cıkıyımda rahat gezin hıh..
iyi geceler kızlar tükkanı kapayıp gidiyoz evimize cok yoruldum öpüldünüz tarafımızdan mcxxxxx...
evet dadlım cok genişim 72kg capında bi genişliğim mevcut Allah devamını göstertsin :)
nihayet benim hımbıl oğluşumda kımıldamaya başladı:)okulda ders anlatırken çoştu bugün,annem ne diyo böyle abuk subuk didi heral.ingilizce öğremeniyim,çocuğum hergün anlamadığı şyler dinlicek kuzummmm :)
ya bana doktor ilk 4 ay kilo istemiyoruz zaten demişti şu an 5 ay ve 3.5 ya benim çok almamam lazım zaten önceki kilom bile 64 yani az değil
Günaydın kızlar.. bana artık cumartesi de tatil yok. okulda haftasonu kurs açtık sabah 8de düştüm yine yollara.. Dersim boşken bakayım dedim kimler var diye ama çoğunluk uykuda tabi :) Uyuyun da büyüyün hadi bakalım :)
o zaman hoşgeldin sağlıcakla gelsin bebişin inşallah
günaydın kıslarrrr.istanbulda güzel bigün
alıncak şeylerle ilgili:
atlet kilot yerine bence çıtçıtlı bady alın taaki bezden çıkana kadar,çok kullanışlı ve belleri hiç açılmıyor.
biberon ve emzikleri doğum sonrasına bırakın belki bebişiniz memişi çok güzel emicek ve hiç gerek kalmayacak.giysi çok almayın çünkü 1.derece yakınların dışındakiler bebek görmesine bisürü giysi getiriyor.
ilk doğan bezide bazı bebekler iri oluyor ve bu bezler küçük geliyor,onuda 1 paket alsanız yeter
ıslak mendil ilk aylar gerekmiyor ,alt silerken doktorlar bile ıslatılmış pamuk öneriyor.
off çok bilmişlik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?