cnm daha once kayıpların oldu mu yoksa hamıle kaldıktan sonra nasıl oldu da bu ıgneyi kullanmaya karar verdiniz?bende arastırmalar sonucunda kkan pıhtısı cıktı
ve hamıle kalmadan once aspirine basladım ve hamıle kaldıgımı ogrendiğim andan beri bu iğneyı kullanıyorum....cok sukur hersey yolunda :)
selam canım. bende fraxparine ve corasprin kullanıyorum. şükür 20 haftama girdim. saati saatine kullanmaya dikkat et. karından mı vuruluyorsun? ben kolumdan vuruluyorum. kan pıhtılaşma sorunum var. faktör 5 leiden.
daha önce kaybım olmadı allahtan bu ilk hamileliğim ve 20 haftanın basında doktorum bebeğin suyunda azalma olduğunu fark etti ve bu testleri istedi kan testi sonucunda Anti Kardiyolipin IgM sonucum pozitif çıktı bir başka test daha yaptırdım kan pıhtılaşma faktörleri ile ilgili ama daha sonucum çıkmadı iğneye başlamam için Anti Kardiyolipin IgM pozitif çıkmasının yeterli olduğunu soyledi şimdilik diğer sonucum çıkana kadar iğnelere devam edicem. karnımdan vuruluyorum saat önemlimiydi ben saat 12:00 vurdum öğlen hamile kaldıktan sonra coraspin kullandım 3 ay ama kan hastalığımı bilmiyorduk. umarım sizde sorunsuz bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız
bende zeynep kamıl hastanesine gidecem
ayrıntılı ultrason önemliymiş. ve doktorlar genelde isim veriyorlar. benim doktorum iki isim önerdi. bir acıbadem de. 780 lira sanırım. biride kolonda o da 280 lira. inşallah kolan hospitaldan randevu alıp ona gitcem. her doktorunkini istemiyorlar çünkü.
valla bütün gün yan gelip yattım bugün, o da öyle tık yok canımsana bir şey söyleyeyim mi, daha cinsiyetin belli olmamıştı, ultrasondaki hareketlerini örünce bunları bir kız yapamaz demiştim ve o zaman erkek olacağı içime doğmuştu. bir de tam koç burcu inatçı olacak. aç bıraktım diye kocaman 16 haftalıktı açıp göstermedi cinsiyetini, yemek yiyip geri geldim yokk, doktor ne yaptıysa göstermedi. nedense aklıma gelen başıma geliyor hep ama yok yok bizim oğullarımız akıllı olacak, akşam vaktinde yatıp sabah vaktinde kalkacak, gazlarını pırt diye bırakıverecekler, annelerini en az 1 sene cug cug emecekler... artık seslri duymaya başlıyorlarmış ya ben şimdedin telkine başladım böyleee yoksa çark mark hak getire
ben 18 haftalıkken zeynep kamil hastanesi gittim randevu almak için çok geç kaldınız size randevu veremeyiz dediler. sen daha önceden mi almıştın randevunu.
birde pendikte özel pendik hastnesi var 60TL ye yapıyorlar aynı gün
maltepe tıp merkezi 130TL ye yapıyor
benim doktorum Bülent Kars gülen tıpo merkezi orasıda 120TL ye yapıyor... bilginiz olsun renkli ayrıntılı ultrason için 1 yada 1,5 ay önceden randevu alınması gerekiyor devlet hastanelerinden anca gün veriyorlar çünkü,
amin inşallah sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. saat önemli canım. hep aynı saatlerde vurulmaya çalış. asprinede devam ediyorsan akşam saatlerinde içmeni tavsiye ederim.
bu arada kızlar ben 20 haftalık oldum şükür ama bende bebişimin daha hareketlerini hissedemiyorum. bayramdan önce 1 kez hissetmiştim. tembel mi olcak ne?
bu arada bebekler daha gündüzle gecenin farkını bilmiyorlar. doğduktan sonra 40 gün varya o zaman alışıyorlar. o zaman uyku saatlerine dikkat etmeliyiz
Ben 17+6yım.Cinsiyetini inşallah haftaya olan muayenemde göreceğim. Benim doktor 2liden sonra 3lü atladı, haftaya 4.lü yaptıracağım. 4lü yaptıran var mı?
Dün misafir geldi bana çay içtim bir şeyler yedim oturuyordum normal bir pıt pıt oldu karnımda ama çok hafif. Önce gazdır filan dedim ama gaz öyle olmaz:))) ilk anda kıpkırmızı oldum çok heyecanlandım.
Akşam da bir kez daha pıt pıt yaptı.
Sabah kahvaltıdan sonra sakin sakin otururken bir kez daha. Biraz daha güçlü olunca daha bir emin olacağım sanki.Hala hareket miydi o diye düşünüyorum, çok mutlu oldum ama
Benim doktorum da 2liden sonra 4lüyü istedi yaptırdım. Ultrasonda bir problem yoktu fakat kan testini sonunda down sendromu riski sınırı aşmış çıktı tabi moralim çok bozuldu haftaya detaylı ultrason yapılacak ve gerekirse amniyosentez de yapılacak. İnşallah herşey yolunda gider bebeğim sağlıklıdır. Umarım senin 4lü testin iyi çıkar hiçbirine gerek kalmaz
İnşallah sağlıklıdır canım, zor ama bozmamaya çalış moralini. Bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder Allah inşallah
Benim doktorum da 2liden sonra 4lüyü istedi yaptırdım. Ultrasonda bir problem yoktu fakat kan testini sonunda down sendromu riski sınırı aşmış çıktı tabi moralim çok bozuldu haftaya detaylı ultrason yapılacak ve gerekirse amniyosentez de yapılacak. İnşallah herşey yolunda gider bebeğim sağlıklıdır. Umarım senin 4lü testin iyi çıkar hiçbirine gerek kalmaz
merhaba
aranızda kan pıhtılaşma sorunu yaşayan e clexane adlı iğneyi kullananlar varmı...
yada konu hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz.
serenaayyyy bozma moralini canım. inşallah herşey yolundadır. sonuçta bu testler istatiksi sonuç veriyorlar. üzme kendini ve bebeğini. inşallah detaylıda problem olmadığı anlaşılır canım.
Amin canım, Allah hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı bir şekilde doğarlar inşallah. Sen bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi
yok göstermedi, en son 3 hafta önce kontrole gittim. sen öğrendin mi?
Benimki 16. haftada gösterdi 4 lü testin ultrasonunda erkek olacak inşallah sağlıklı doğar. Yalnız hastanede ne kadar hamile gördüysem çoğunluğu erkek
merhaba canım aynı sorun bende de var canım sıkılmıyor deyil açıkcası bende oyle hıc bır sorun yoktu bırden kg almaya basladım aslında oyle cok ta yenıyorum 3 övün abur cuburcuburda yok haftada 1 kere dıyeyım çikolata veya pasta gıbı zaten okulda oyle bır şans yok ama kg alıyorum morelım bozuluyor ama ne yapacagız artık bılmıyorum her kez cok takıyorsun bebeyın saglıklı olsun yeter yada bebek etkılenecek dıyor lar .haklıda olabılırler yapacak bır sey yok ama yınede dikkat
etmelıyız
merhaba arkadaşlar... sizlere sorum olacak. ben sonunda kızımn hareketlerini hissettm sanrm. ama çok aşağıda bir hareketlenme oldu. neredeyse kasıklarımın hizasında. bebeğin daha yukarda olması gerekmiyor mu? Yani karnımın şiş yerinde hissetmedm. Yoksa hareket değl miydi?
Aynısını bendede oluyor karnımın altını tekmeliyor gibi ama diyom neden böyle aşyadamı yoksa diyom dr. sorcam bakalım ama onun hareketleri o hergün oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?