arkadaslar mrb bende 19 haftalık hamıleyım bebegımı gayet ii hıssedıorum kontrole gıttıgım gun bende asagıda hıssettım doktora sordum orda mesanesıı var dedı
benımde sıze sormak ıstedıgım bısey var bebegımın zafıy dogmasını ıstemıorum bı kızım var erken dogdu zayıftı bunda bıraz ele avuca gelsın ıstıorum yememe dıkkat edıyorum ama ne yapabılırım daha baska bılgısı olan varmı acaba
Ben 17+2 de yaptırdım..bı problem çıkmadı cok şükür..aynen bende ilk pit die hissettim 17. Haftanın son gunünde..sonraki 3-4 günde pit pit...unutma o ilk pit in tarihini:))) bide bakalım tutcakmi diolarki kiz bebikler ilk hareketinde anne pit die hissedio...erkek benimi daha böle balık gibi kayarak hissediomus..bakalım ne cikcak seninkinin cinsiyeti:)) hayırlısı ins..Ben 17+6yım.Cinsiyetini inşallah haftaya olan muayenemde göreceğim. Benim doktor 2liden sonra 3lü atladı, haftaya 4.lü yaptıracağım. 4lü yaptıran var mı?
Dün misafir geldi bana çay içtim bir şeyler yedim oturuyordum normal bir pıt pıt oldu karnımda ama çok hafif. Önce gazdır filan dedim ama gaz öyle olmaz:))) ilk anda kıpkırmızı oldum çok heyecanlandım.
Akşam da bir kez daha pıt pıt yaptı.
Sabah kahvaltıdan sonra sakin sakin otururken bir kez daha. Biraz daha güçlü olunca daha bir emin olacağım sanki.Hala hareket miydi o diye düşünüyorum, çok mutlu oldum ama
Evet o 40 günde uyku alışkanlığı oluşyomus..tv de izlemiştim Dr diodiki gündüz aaa bebikler uyyo ses yapmiyalim demeyin o uyurken normal gündüz yaptığınız herseyi yapın...gecede ışıkları kapatın...bebikler gece ile gündüzü ilk 40 günde böle ogreniomus...ama sunuda duymuştum, anne karnindayken uyku düzeni neyse bebikin doguncada öle olurmuş, o nedenle anne karnı sayman hareketlerini takip edin hareketsiz old. Saatlerde uyyodur..o saatleri not alın...bebikler doguncada o saatlde uyutmak daha kolay olyomus...die duydummamin inşallah sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. saat önemli canım. hep aynı saatlerde vurulmaya çalış. asprinede devam ediyorsan akşam saatlerinde
bu arada bebekler daha gündüzle gecenin farkını bilmiyorlar. doğduktan sonra 40 gün varya o zaman alışıyorlar. o zaman uyku saatlerine dikkat etmeliyiz
merhaba arkadaşlar... sizlere sorum olacak. ben sonunda kızımn hareketlerini hissettm sanrm. ama çok aşağıda bir hareketlenme oldu. neredeyse kasıklarımın hizasında. bebeğin daha yukarda olması gerekmiyor mu? Yani karnımın şiş yerinde hissetmedm. Yoksa hareket değl miydi?
merhaba arkadaşlar... sizlere sorum olacak. ben sonunda kızımn hareketlerini hissettm sanrm. ama çok aşağıda bir hareketlenme oldu. neredeyse kasıklarımın hizasında. bebeğin daha yukarda olması gerekmiyor mu? Yani karnımın şiş yerinde hissetmedm. Yoksa hareket değl miydi?
kadeşimin bebeği dört kilo doğdu. onun yaptıklarını söylüm. haftada 3 kez balıkyiyordu.. 2 bardak süt içilcek. sebze yemekleri yiyordu. et yemekleri tabiki.hergün hac hurması yemeye başladı 7. aydan sonra. hamur işi yemiyordu. hergün haşlanmış yumurta ve peynir yoğurt yiyebilirsin. birde meyve bebeğe çok kilo aldırıyor bilgine. makarna, pilav ve hamur işi yasak. (ekmekte az yencek)
Cnm bende hissediorum kızımın hareketlerini..hatta artık dışardan bakınca bile görünüyor...ama göbek deliğimin 3-4 parmak altında benimkide...Dr da ultrasonda bakarken oralardan bakıo..bı problem olsa altta olsa solerdi zaten bence...çünkü benim hissettiğim yerlerle Dr un ultrason aletini dürttugu yerler aynı:)))yani Buda normallllllll bence
evet ya her şey normal :)) ama nedense bi keyif süremedik hala. ben hala her sabah kusuyorum, akşamları midem bulanıyor, balık ve tavuk yiyemiyorum, kasıklarım da ağrıyor... sanırım bunlar da normal :) ha bir de mantar olmuşum bak bu normal değil ki doktor ilaç verdi...
ne eşleriniz maçtan donmedi mı dahabutun kısslar toplanmıs
ay bende yedim yedim sistim uyudum kalktım agzımın tadı bööö şeklinde
evet ya her şey normal :)) ama nedense bi keyif süremedik hala. ben hala her sabah kusuyorum, akşamları midem bulanıyor, balık ve tavuk yiyemiyorum, kasıklarım da ağrıyor... sanırım bunlar da normal :) ha bir de mantar olmuşum bak bu normal değil ki doktor ilaç verdi...
He beee benimki bu hafta sonu babaciginn yanında Akçay'da..cumadan nüshan yokk,yrn aksama gelcek ins..bende kendimi neye vurdum 2 gecedir
ben balık yiyemiyorum,içim bulanıyo.sütü normaldede içmiyorum zatenbu ara sebzeylede aram yok,hep canım hamurişi istiyo.henüz hiç kilo almadım hamile kalalı.ama bundan sonra alırım gibime geliyo
amanınnn özlemişindir kocisinni :) yemeegemı verdin kızzzz ayyy süt dıınce bii bardak koydum simdi varsa iç sende rahat uyursun....kocam da geldi simdiii bıraz laflarım sonrada uyurum herhalde uff gece kalkmalarıda var bende yaw cok çişe gııdıyorum ...bulantı ogurtu bende de devam edıyor anacımm demir hapımı yapıyor bilmyrm...hadiiii iyiii geceler yarına iş iş iş ufff
bende kullanıyorum hergun aspirn ve iğne bişey soracam dr 6.ay da aspirini keseriz demişti sizede oyle bişey dedımı içsem ne olur?
Güzel bilgilerin için teşekkürler canım, onu duymuştum ama o renk olayını bilmiyordum. başlı başına bir mucize işte bu süreç. inşallah hr şey yolunda gider ve uslu puslu bebeler olurlaramin inşallah. uslu puslu sakin çocuklar olurlar. bu arada göğüs ucu kremi almamız gerekiyor ihmal etmeyelim. memenin yara olmasını engelliyormuş. bi de pompa almamız ve hazır tutmamız gerekiyor kızlar. kardeşimde ve çevremde problem yaşayanlar oldu. bide göğüs ucumuz varya siyah kısım. bebekler tek siyah ve beyazı ayırt ettikleri icin siyah oluyorlarmış. onun hepsini bebişlerin ağzına koymak gereiyormuş. eğer ucunu verirsek tek memeler tahriş ve yara oluyormuş. bilginize.
Benim doktorum da 2liden sonra 4lüyü istedi yaptırdım. Ultrasonda bir problem yoktu fakat kan testini sonunda down sendromu riski sınırı aşmış çıktı tabi moralim çok bozuldu haftaya detaylı ultrason yapılacak ve gerekirse amniyosentez de yapılacak. İnşallah herşey yolunda gider bebeğim sağlıklıdır. Umarım senin 4lü testin iyi çıkar hiçbirine gerek kalmaz
kadeşimin bebeği dört kilo doğdu. onun yaptıklarını söylüm. haftada 3 kez balıkyiyordu.. 2 bardak süt içilcek. sebze yemekleri yiyordu. et yemekleri tabiki.hergün hac hurması yemeye başladı 7. aydan sonra. hamur işi yemiyordu. hergün haşlanmış yumurta ve peynir yoğurt yiyebilirsin. birde meyve bebeğe çok kilo aldırıyor bilgine. makarna, pilav ve hamur işi yasak. (ekmekte az yencek)
günaydın güzel bebikler ve anneleri..
ben yeni personele eğitime başlayacağım az sonra yaaa.. katılımım düşük olacak yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?