2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kadeşimin bebeği dört kilo doğdu. onun yaptıklarını söylüm. haftada 3 kez balıkyiyordu.. 2 bardak süt içilcek. sebze yemekleri yiyordu. et yemekleri tabiki.hergün hac hurması yemeye başladı 7. aydan sonra. hamur işi yemiyordu. hergün haşlanmış yumurta ve peynir yoğurt yiyebilirsin. birde meyve bebeğe çok kilo aldırıyor bilgine. makarna, pilav ve hamur işi yasak. (ekmekte az yencek)

Ben 17+2 de yaptırdım..bı problem çıkmadı cok şükür..aynen bende ilk pit die hissettim 17. Haftanın son gunünde..sonraki 3-4 günde pit pit...unutma o ilk pit in tarihini:))) bide bakalım tutcakmi diolarki kiz bebikler ilk hareketinde anne pit die hissedio...erkek benimi daha böle balık gibi kayarak hissediomus..bakalım ne cikcak seninkinin cinsiyeti:)) hayırlısı ins..
Evet o 40 günde uyku alışkanlığı oluşyomus..tv de izlemiştim Dr diodiki gündüz aaa bebikler uyyo ses yapmiyalim demeyin o uyurken normal gündüz yaptığınız herseyi yapın...gecede ışıkları kapatın...bebikler gece ile gündüzü ilk 40 günde böle ogreniomus...ama sunuda duymuştum, anne karnindayken uyku düzeni neyse bebikin doguncada öle olurmuş, o nedenle anne karnı sayman hareketlerini takip edin hareketsiz old. Saatlerde uyyodur..o saatleri not alın...bebikler doguncada o saatlde uyutmak daha kolay olyomus...die duydumm

Cnm bende hissediorum kızımın hareketlerini..hatta artık dışardan bakınca bile görünüyor...ama göbek deliğimin 3-4 parmak altında benimkide...Dr da ultrasonda bakarken oralardan bakıo..bı problem olsa altta olsa solerdi zaten bence...çünkü benim hissettiğim yerlerle Dr un ultrason aletini dürttugu yerler aynı:)))yani Buda normallllllll bence

ben balık yiyemiyorum,içim bulanıyo.sütü normaldede içmiyorum zatenbu ara sebzeylede aram yok,hep canım hamurişi istiyo.henüz hiç kilo almadım hamile kalalı.ama bundan sonra alırım gibime geliyo

evet ya her şey normal :)) ama nedense bi keyif süremedik hala. ben hala her sabah kusuyorum, akşamları midem bulanıyor, balık ve tavuk yiyemiyorum, kasıklarım da ağrıyor... sanırım bunlar da normal :) ha bir de mantar olmuşum bak bu normal değil ki doktor ilaç verdi...

ne eşleriniz maçtan donmedi mı daha butun kısslar toplanmıs
ay bende yedim yedim sistim uyudum kalktım agzımın tadı bööö şeklinde

Evet ya
Bide 4-5-6 ya hamileliğin balayı diolardi..ben hecccc memnun değilim walla bu donemden

ne eşleriniz maçtan donmedi mı daha butun kısslar toplanmıs
ay bende yedim yedim sistim uyudum kalktım agzımın tadı bööö şeklinde

He beee benimki bu hafta sonu babaciginn yanında Akçay'da..cumadan buyanan yokk,yrn aksama gelcek ins..bende kendimi nete vurdum 2 gecedir

Son düzenleme:

kusmalara karşı arkadaşım pembe himalaya tuzu var internette satılıyor kusması olmayan hamilelere dahi dyt dilara koçak şiddetle tavsiye ediyor yanlış hatırlamıyosam günde 1 tatlı kaşığı idi al faydasını görürsün sanırım

He beee benimki bu hafta sonu babaciginn yanında Akçay'da..cumadan nüshan yokk,yrn aksama gelcek ins..bende kendimi neye vurdum 2 gecedir

amanınnn özlemişindir kocisinni :) yemeegemı verdin kızzzz ayyy süt dıınce bii bardak koydum simdi varsa iç sende rahat uyursun....kocam da geldi simdiii bıraz laflarım sonrada uyurum herhalde uff gece kalkmalarıda var bende yaw cok çişe gııdıyorum ...bulantı ogurtu bende de devam edıyor anacımm demir hapımı yapıyor bilmyrm...hadiiii iyiii geceler yarına iş iş iş ufff

ben balık yiyemiyorum,içim bulanıyo.sütü normaldede içmiyorum zatenbu ara sebzeylede aram yok,hep canım hamurişi istiyo.henüz hiç kilo almadım hamile kalalı.ama bundan sonra alırım gibime geliyo

kilo da almamışsın madem o zaman aklına ne eserse ye ya ben de hamur işi istiyorum sürekli ama kilo derdim var günde 5 porsiyon meyve sebze yenecek 2 porsiyon et-balık tavuk-süt yumurta bunlardan birini seç damak zevkine göre

Ozlenmemi heccc....kalkma, kalkınca uyyamama..bende bulantı yok da ogurme her sbh vardı...Dr renei verdi 10 gündür gecti cok şükür o ogurme...cok fenaydi ya..Demir hapı yapıomus bazılarında hatta Mart annelerinde okumuştum bı anne bulantı yapio die gece uyku arasında kalkıp iciomus...

bulantı ve kusma için ben dramamine diye bir hap kullanıyorum.günde bir kere,hamilelerde kullanımı serbest.hapı içmezsem bende kusuyorum her sabah.doktoruna sorup kullanabilirsin .

kızlar iyi geceler, bende 17+5 günlük hamileyim. merak ettiğim birşey var. ben medicalpark fatih hastanesine gidiyorum. her gittiğimde sormayı unutuyorum. doğum ücretini biliyorum ama içine neler dahil tam olarak bilmiyorum. yani ekstra anne ve bebeği rahatlatacak özel ve ufak incelikler mı?kapı süsü, özel ped vs. bilginiz varmı? tabi ki en önemlisi hepimizin bebeğinin sağlıklı olması.....

bende kullanıyorum hergun aspirn ve iğne bişey soracam dr 6.ay da aspirini keseriz demişti sizede oyle bişey dedımı içsem ne olur?

hayır canım demedı bana ecopırın kullanıyorum ben ıgnenın yanında ıgneyı kullanacahım surece aspırınıde kullanıcakmısım ıkısını kardes olarak dusun dedi:) 36 hafta gıbı ıgneyı kesebılırım dedı sen nerde oturuyorsun bız ızmırdeyım

Güzel bilgilerin için teşekkürler canım, onu duymuştum ama o renk olayını bilmiyordum. başlı başına bir mucize işte bu süreç. inşallah hr şey yolunda gider ve uslu puslu bebeler olurlar

Serenayycım üzülme, belki hatırlarsın ben de senin gibi hamilelik başında antibiyotik kullananlardanım.birkaç kez yazışmıştık burda. detam a da gitmedim. doktor detaylı da belli olur dedi. dua ediyorum ben de inşallah iyi haberler alırız diye. heleki senin olasılık testleri hiç kendini üzme. inşallah iyi haberler alacaksın sen de. yeteri kadar üzdük zamanında kendimizi değil mi? artık bebişler daha net algılıyorlar halimizi. onlar için güçlü olalım. bu arada benimkisi de erkek

muhtemelen hareketidir ama bildiğim kadarıyla kızlar biraz aşağıda erkekler yukarıda olurmuş. bir arkadaşım 24 haftalık ve kız hala aşağıda hissediyor, benimki erkek olduğundan herhalde hep yukarıda hissediyorum. doktoru ona sorun yok demiş. için rahat olsun arkadaşım.

Ayyy maşallahhh , darısı bizim başımıza sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evet hamur işi ve kızartmalardan uzak durursan sen de kilo almamış olursun ama insan dayanamıyorki :18::18:

günaydın güzel bebikler ve anneleri..
ben yeni personele eğitime başlayacağım az sonra yaaa.. katılımım düşük olacak yine..

he hee hheheeee
yaşasın kötülük.. yardıncı olacağım kızcağız nezle olmuş.. de get dedim başkasına bulaştır.. buralardayım kuzular..
nabersiniz.. nasıl geçti hafta sonunuz bakem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…