ahha bi daha ne zmn öle bi heycan yaşıycaz heee
patronu odasında güneş banyosu yaparken yakaladım...
ist. güneş ara ara yüzünü gösteryo bugun..yefrum uaztmış ayakları masaya..
odaya full güneş doluo..
kafayı yaslamış koltuğa güneş yüzünde ohh misss
didim kalk azcık da biz yatalım..
güneşlenmek çok faydalıymış kızlar..kış ayına denk geldik..güneş bulunca yararlanalım.
d vitamininini almanın en ii yolu güneşlenmekmiş..
kış aylarına denk gelmek hem güneşten mahrum bırakıyo bizi hem yürüyüş yapamıyoruz((
ben işe gelip giderken 40 dk kadar yürümüş olauyorum her gün..bunun faydası olur umarım...
kızlar 20.haftamızdayım benim akşamdan beri karnım ağrıyo ara ara yani göbeğimin biraz üstü gaz ağrısı gibide geliyo anlayamadım benim gibi olan var mı
ahha bi daha ne zmn öle bi heycan yaşıycaz heee
patronu odasında güneş banyosu yaparken yakaladım...
ist. güneş ara ara yüzünü gösteryo bugun..yefrum uaztmış ayakları masaya..
odaya full güneş doluo..
kafayı yaslamış koltuğa güneş yüzünde ohh misss
didim kalk azcık da biz yatalım..
güneşlenmek çok faydalıymış kızlar..kış ayına denk geldik..güneş bulunca yararlanalım.
d vitamininini almanın en ii yolu güneşlenmekmiş..
gülmekten öldümmm
ayakkabılarını da çıkarmışmıydı
yok allahdan ayakkablıydı
ya zeynep bu adamcık beni işe alırkende aynı bu pozisyonda görüştü benle, ben gelmişim 2000 kişinin çalıştığı bi bankadan, didiler patron görüşcek...anammmm...odaya bi girdim adamın ayaklar masanın üstünde sigara elindeyefrum ya, ama çok babacan adam..bazen baba baba diesim gelio resmen
petuş manyaksın yaaa
cnm hafta sonu arkadaşın kızı vardı, 2,5 yaşında..
yefrum fille bebekle oynuo kendi halinde..
arkadaş dediki dikkat edelim konuştuklarımıza o şu anda naklen kaydediodur..
abartısız 10-20 kere küfürlü konuşmuşumdur..
ağlıcaktım ya kızıma verebilecek hiç bişiim yok die...
düşünsene kapıyı açcam bascak küfür yefrum...diksiyon kursuna, adabı muaşeref kursune felan gitmem lazım, şu ağzmı az bi toplamam lazım benim ya..
böle erkek çocuğu gibi olmazzzz:44::44:
kızım şimdiki bebeler maşalah ses kaydetme cihazı gibi hemen kapıyolar herşeyi hepsinden korkulur ay yağmuru düşünemiyorum öle höyytttt diye sınıfa girermiş falan
sen bence yağmur doğunca otomatikman bırakırsın öle konuşmassın..bebek doğduktan sonra çok farklı bi kişilik oluymuşsun böle birden olgunlaşıveriyomuşsun falan öle duydum valla
allam inş. bende o değişen kullardan olurum
yok allahdan ayakkablıydı
ya zeynep bu adamcık beni işe alırkende aynı bu pozisyonda görüştü benle, ben gelmişim 2000 kişinin çalıştığı bi bankadan, didiler patron görüşcek...anammmm...odaya bi girdim adamın ayaklar masanın üstünde sigara elindeyefrum ya, ama çok babacan adam..bazen baba baba diesim gelio resmen
bak sigara dedim yine aklıma sigara geldi...
avuçlarıma sıkıştırdığım şu ince belli bardaktaki çayın yanında olsa şimdi....havada güneşli..çıksam terasa..offf offff
cnm hafta sonu arkadaşın kızı vardı, 2,5 yaşında..
yefrum fille bebekle oynuo kendi halinde..
arkadaş dediki dikkat edelim konuştuklarımıza o şu anda naklen kaydediodur..
abartısız 10-20 kere küfürlü konuşmuşumdur..
ağlıcaktım ya kızıma verebilecek hiç bişiim yok die...
düşünsene kapıyı açcam bascak küfür yefrum...diksiyon kursuna, adabı muaşeref kursune felan gitmem lazım, şu ağzmı az bi toplamam lazım benim ya..
böle erkek çocuğu gibi olmazzzz:44::44:
evet cnm..16 hafta 4 ay oluo..ssk sana 4 ay* maaşın kadar doğum yardımı yapıo
nedenide şu aslında doğum izni ücretsiz bi izin..
ama şöle olabilio..
-iş yerin sana normal maaşını ödemeye devam edio(sen toplu aldığın doğum yardımı parasını iş yerine alınca getirip iade ediosun)
- iş yerinde sana toplu ödeme yapıo, sen sonra toplu aldığın doğum yardımı parasını iş yerine alınca getirip iade ediosun
- iş yerin sana hiç maaş ödemio sen doğum yardımı parası alıosun ssk dan
yada iş yerinde dioki ben personelime maaşını öderim normal, skk nın verdiği parada onun olsun:))
son seçeneği çok nadir cebinde akrep olmayan kurumlar yapıo ama..
bizim iş yeri 1. yada 2. seçenği yapıo personelin isteğine göre..
ama bende şunu bilmiyorum bu ssk dan alınan toplu para ne zmn alınıo onu bilmiyorum..yani peşinmi yoksa 4 ayın sonundamı onu bilmiyorum işte..
iyimiş valla
keşke şu son şıkkı yapsa tüm işyerleri. maaşımızı verseler sskdan aldığımız parayıda doğum hediyesi olarak almasalar ne sevaba geçerler
bide doğumdan sonra süt iznimiz varya 1 yıl onu nasıl yapacaksınız iş yerimle konuşucam eğer anlayışla karşılarlarsa cuma günleri izin alıcam tüm gün. çünkü 1 saatlik süt izninde ben eve gelip bebeğimi emzirip tekrar dönememki mesefa uzun çünkü. eğer kabul etmezlersese tam gün izni. 1 saat erken çıkarım artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?