Aman Allahım 2011 aralık anneleride doğurmaya başlamış okurken çok heyecan yapıyorummm:18::18:
YEAAA ben size diom işte ben size diom..
attınız beni topun ağzına...sonra dionuz öle korkmuom böle korkmuom die..
kalbim sıkıştı bak yine...doğuramadan korkudan gidcem ben..
offf ya offff ağlamak istiom:18::18:
cnm özelden msj attım..msj kutuna bak...Arkadaşlar aranızda amniyosentez yaptıran var mı ya da çevrenizde yaptıran var mı
yok laaaa ben korkumdan heyecan yapmıyorum sanki ben şurrda 1-2 gün sonra doğuma gircekmişim gibime geliyo ondan heyecan yapıyorum keşke o zamanlarda olsam yaaa ben hiç korkmuyorum sende korkma bebeğim bak bizde sana dicezz petuşşş yağmur napıyoo bize daha doktorumuz gün vermedi falan diye
İlgin ve bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canımcnm özelden msj attım..msj kutuna bak...
ya de gett..
akşam akşam tansiyonumu çıkardın sen gadın benim..
benim yüreğim o heycanı kaldırmıcak heralde ya..aralık annelerinin son sayfasını okuyunca bi kez daha anladım
kızlar artık bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum resmen geziyor karnımda bazen aşağılara sokuluyor bazen yukarı çıkıyor sanki ama genelde hep sağda....o hareket edince öyle mutluyum ki dünya o an duruyo ve ben sadece ona odaklanıyorum. sabahları babası işe giderken hareket ediyor her gün aynı saatte...öğlenle ikindi arasında bir akşam 10 dan sonra...çok tatlı yaaoyun oynuo bebeğim görmeden bu kadar seviyoruz bir de görsek
pişik kremini doktorunuza yazdırınnn....
ben oğlumda 'travazol' dan başka bişi kullanmadım..,harika bi krem sürer sürmez 1 saat sonra pişiği yok ediyor..bi dahaki alt açmamda pişik mişik göremiyodum..
bez olarakta canbebe kullanmıştım hepp...hiç sorun yaşamadım yine kullanmayı düşünüyorum
günaydınlarrrrr herkeseee
iyidir tatlım,içimde bir bebek,evimde de yakışıklı bir delikanlı büyütüyorum..başka işim yoqq
gözün aydın tatlım,%90 didiyse doğrudur o....
Ayrıntılı ultrason içinn ücret ne dediler sizlere?
sbilyana yanlış hatırlamıyorsam Çorluluydun sende, ayrıntılı ultrasona nerede gireceksin?
kk_bayabsu bende eski kotlara lastik diktirmeyi düşünüyorum, alınca fotosunu çekersen sevinirim.
İyi aklamlar kızlar.....
canım gördümde yazmak istedim:))) aklında olsun travazol ve onun eş değeri travakort kremi bende çok kullanıodum...sonra doktorum çok kızdı kortizonlu krem olduğundan hemen dediğin gibi iyileşme yapıyor ama öyle kremler 10 günden fazla kullanılmazmış...cildi inceltiyormuş ve tabikide cildin görüntüsünü bouyormuş aklında olsun istedim bende çok gerektiğinde kullan canım ya....
hiç uğramıosun artıkınnn yüzünü gören cennetlik valla sıkıldınmı yoksam bizlerdennnnn nalçakkkk
Ne güzel senin adına çok sevindim, ben tam bebeğimi yeni benimsemişken onunla ilgili hayaller kurarken 4 lü testim kötü çıktı moralim bozuk inşallah ayrılmak zorunda kalmayız duygularım karmakarışık. Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?