2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Aman Allahım 2011 aralık anneleride doğurmaya başlamış okurken çok heyecan yapıyorummm:18::18:

Aman Allahım 2011 aralık anneleride doğurmaya başlamış okurken çok heyecan yapıyorummm:18::18:

YEAAA ben size diom işte ben size diom..
attınız beni topun ağzına...sonra dionuz öle korkmuom böle korkmuom die..
kalbim sıkıştı bak yine...doğuramadan korkudan gidcem ben..
offf ya offff ağlamak istiom:18::18:

yok laaaa ben korkumdan heyecan yapmıyorum sanki ben şurrda 1-2 gün sonra doğuma gircekmişim gibime geliyo ondan heyecan yapıyorum keşke o zamanlarda olsam yaaa ben hiç korkmuyorum sende korkma bebeğim bak bizde sana dicezz petuşşş yağmur napıyoo bize daha doktorumuz gün vermedi falan diye

Arkadaşlar aranızda amniyosentez yaptıran var mı ya da çevrenizde yaptıran var mı
cnm özelden msj attım..msj kutuna bak...

ya de gett..
akşam akşam tansiyonumu çıkardın sen gadın benim..
benim yüreğim o heycanı kaldırmıcak heralde ya..aralık annelerinin son sayfasını okuyunca bi kez daha anladım

kızlar artık bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum resmen geziyor karnımda bazen aşağılara sokuluyor bazen yukarı çıkıyor sanki ama genelde hep sağda....o hareket edince öyle mutluyum ki dünya o an duruyo ve ben sadece ona odaklanıyorum. sabahları babası işe giderken hareket ediyor her gün aynı saatte...öğlenle ikindi arasında bir akşam 10 dan sonra...çok tatlı yaaoyun oynuo bebeğim görmeden bu kadar seviyoruz bir de görsek

kızlar bu cumartesi 4lü test yaptırcam.. sadece kan verilecek öyle değil mi?? artı bişi varsa söyleyin lütfen çok heyecanlıyım..

Ne güzel senin adına çok sevindim, ben tam bebeğimi yeni benimsemişken onunla ilgili hayaller kurarken 4 lü testim kötü çıktı moralim bozuk inşallah ayrılmak zorunda kalmayız duygularım karmakarışık. Allah kimseye yaşatmasın

naber kızlar ben alışverişe die gittim,2 kotumu terziye verip geldim
napiim yaaa 2 kot alsam 100tl...miniçoya bi girdim masrafım 300tl ye çıktı birde 3 ay giymek için o şekilsiz hamile kotlarına para veremezdim..
terziyle anlaştım kenarları cebe kadar açıp kalın lastik dikecek...üstelik 2 kot için 5 tl aldı
didim doğumdan sonra gider yeni ciciler alırım,kotlarımda yeniydi zaten henüz almadım yarın alıcam bakalım istediğim gibi olucakmı

Ayrıntılı ultrason içinn ücret ne dediler sizlere?

sbilyana yanlış hatırlamıyorsam Çorluluydun sende, ayrıntılı ultrasona nerede gireceksin?

kk_bayabsu bende eski kotlara lastik diktirmeyi düşünüyorum, alınca fotosunu çekersen sevinirim.

İyi aklamlar kızlar.....

canım gördümde yazmak istedim:))) aklında olsun travazol ve onun eş değeri travakort kremi bende çok kullanıodum...sonra doktorum çok kızdı kortizonlu krem olduğundan hemen dediğin gibi iyileşme yapıyor ama öyle kremler 10 günden fazla kullanılmazmış...cildi inceltiyormuş ve tabikide cildin görüntüsünü bouyormuş aklında olsun istedim bende çok gerektiğinde kullan canım ya....

günaydınlarrrrr herkeseee

iyidir tatlım,içimde bir bebek,evimde de yakışıklı bir delikanlı büyütüyorum..başka işim yoqq

gözün aydın tatlım,%90 didiyse doğrudur o....

hiç uğramıosun artıkınnn yüzünü gören cennetlik valla sıkıldınmı yoksam bizlerdennnnn nalçakkkk

merhaba kızlar bugun doktor randevum vardı bebişimizi gördük çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun hepimizin bebeğini inş. bende hareketlerini 2 haftadır hissediyorum gün geçtikçe daha net hissediyorum çok güzel bir duygu tarifi yok :)

olur şekerim yarın giremicem büyük ihtimal siteye,gezmeye gidicem ordanda toktora ee eve 8 gibi anca düşerim ama çarşamba eklerim resimleri ok

tatlım bende biliyorum bunu ama zaten pişik kremi sürekli kullanılmazki:26:
walla ben oğlumun pişiği olmadan kullanmıyordum...ıslak mendili çeşmede yıkayıp öyle siliyordum he poposunu..
sen naptın tatlım çalışmalara dewammı

hiç uğramıosun artıkınnn yüzünü gören cennetlik valla sıkıldınmı yoksam bizlerdennnnn nalçakkkk

dimiii
haklısın kuşum yaaa...
dün gördüm ben seni slm attın da sabah cvp verebildim ancakk...
meleklerin topiği nasıl warmı tanselden sonra hamile kalan:26:
gelcem ama sözzz

hiç üzülme canım...aklına sakın kötü şeyler getirme...senin yaşın kaç bu test sonuçları biraz da yaşla alakalı. bir arkadaşım33 yaşındaydı risk yaklaşık senin gibi çıktı amna amniyosentezde birşey çıkmadı şimdi turp gibi çok akıllı bir oğlu var.
ben geçen sene de bir hamilelik yaşadım 17+2 de kaybettim. ve geçen sene ikili testteki r riskim daha azdı bu sene bir yaş fazla olduğundan daha yüksek çıktı. tabiki riskli bölgede değilim. ense kalınlığı iyiyse moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…