2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar yaa mutfağa tepsiyi taşırken tepsiyi duvara köşesinide karnıma çarptım canım acıdı bişey olmamıştır dimi yaaa??

merak etme cnım o çok korunaklı bir yerde. internette okumuştum iç,inde bulunduğu su onu her türlü darbeden koruyor ufak tefek çarpmalardan korkmayın diyordu. ama annelik işte değil mi :))

bnm bebiş banyoda bide sac kuruturken cok hareket ediyo seslere mi tepkidr acep bilemedm netten baktım duymaya baslamıslar annelr konusun bebişiniz sesinizi tanısın diyodu

merak etme cnım o çok korunaklı bir yerde. internette okumuştum iç,inde bulunduğu su onu her türlü darbeden koruyor ufak tefek çarpmalardan korkmayın diyordu. ama annelik işte değil mi :))

evet canım yaa hemen ona bişi olurmu diye düşünüyoruz herşeyim benim o yaa
yok Allahtan acı ağrı falan devam etmedi o yüzden içim rahatladı biraz saol canım benim

kızlar selam,
nasılsınız?
ben bugün işe gitmedim. gece uyuyamadım çünkü. bebişim rahat edemedi heralde. mesaj attım şefime gitmedim işe. sağlık ocağına gidip ilaç yazdırdım. aşımı oldum. bebişimin kalbini dinledim. içim rahatladı geldim.
bu arada kombimiz bozuldu. sabah beri bir usta geldi bir usta gitti. yine bize masraf çıktı.:26:

NASSII Bİ KURUM ÖLE HII NASSI Bİ KURUM..SALONU VAR HOCASI VAR FELAN..HIII
yaaaa
o ne ki
sigara nedir?
böyle de kendine
sigara diye bişi yokkkkkkkk
:13:
TAAM GEÇTİ ŞİMDİ:))
ayy evet ya...hep onu düşünyom..aceba aniden doğurusursam mart sonunda felan nasıl haberiniz olcak hıı
nasıllll
kocama söledim şimdiden gir yaz kk ya die..
beni arayıp bulun taammı, mart sonunda gözünüz kulağınız bende olsun hatta taammı
allam benim bebikinki roman olcak dsene..her pislik var bende
istirahat bittikten sonra 1,5 ay sonra toplu alıyorsun. yani dört ayın sonunda toplu alıyorsun
anammm 4 ay iş yeri vermezse açsın yani:))
kızlar yaa mutfağa tepsiyi taşırken tepsiyi duvara köşesinide karnıma çarptım canım acıdı bişey olmamıştır dimi yaaa??
bişi olmaz kuzum no panik...onlar öle korunaklı bi yerdeki inş..bişicik olmaz oğluşuma..
bnm bebiş banyoda bide sac kuruturken cok hareket ediyo seslere mi tepkidr acep bilemedm netten baktım duymaya baslamıslar annelr konusun bebişiniz sesinizi tanısın diyodu

21. haftada başlıomuş duymaya die okumuştum bende...

bende çok istiyorum duymak bebeğimi 18 hafta olmasına ragmen onu hıc hıssedemedımdaha cinsiyetini bile öğrenemedim

bende çok istiyorum duymak bebeğimi 18 hafta olmasına ragmen onu hıc hıssedemedımdaha cinsiyetini bile öğrenemedim

ayy çok üzüldüm sana ya..içim kalktı okuyunca..avatarınada koymuş kalimeroyu....
inş. isteklerin bi an önce olur cnm ya..ne zmn gidcen dr a cinsiyet için, varmı yakınlarda randevun vs.

anacım bilsen bi de bu kurum kamu kurumu.. deli olursun her halde.. genel müdürlükte çalışmanın avantajı gibi bişey..
bi de bii de petuşcum.. ben arar bulurum seni kuzum merak etme.. kk'ya da haber veririrm.. geçerim ajanstan bilgileri

Kızlar Renkli Doppler Ultrason hakkında bilgisi olan var mı?
Bebeğin yakından görüldüğünü tüm detaylarıyla ultrason değil mi hatta cd falan da veriyorlar??

ayy çok üzüldüm sana ya..içim kalktı okuyunca..avatarınada koymuş kalimeroyu....
inş. isteklerin bi an önce olur cnm ya..ne zmn gidcen dr a cinsiyet için, varmı yakınlarda randevun vs.

28 de gidicem doktora ama bu gıdısle dayanamıcam sanırımm...kalımero demısken ben o resmı nasıl deiştiricem bilen varmı yapamıyorum

bul beni cnm...2 gün üst üste girmezsem ara bul beni taammı:))
cnm bu konuyu konuşalım senle nasıl girebiliriz sizin oraya, yani ne arıolar, beğenmezlermi bizi, bizide alsalar

Kızlar Renkli Doppler Ultrason hakkında bilgisi olan var mı?
Bebeğin yakından görüldüğünü tüm detaylarıyla ultrason değil mi hatta cd falan da veriyorlar??
evet cnm..veriolarmış genelde ama tedbirlikli gitmekte fayda var..
ben sormadım hiç hastaneme ama yanımda flash disk ve cd ile gidcem ne olur ne olmz..
26 sında cmt gircem...ben detaylı bilgi verrim size..
bana dua edin canlar ya ben çok korkuom bu detaylıdan..sanki onu atlatınca bi doğurmak kalyomuş gbi gelio..hayırlısı hakkımızda ya..dua ediyorum hep
28 de gidicem doktora ama bu gıdısle dayanamıcam sanırımm...kalımero demısken ben o resmı nasıl deiştiricem bilen varmı yapamıyorum

değiştirme ya kalsın, ben bayıldım:))
ayy az kalmış dicemde ben 18. haftada öğrenmiştim, çatlamıştım yani meraktan..anlıyorum seni..

inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle atlatırsın tatlım.ve cümlemiz Allahın izniylee. sağsalim sağlıkla atlatırız

Benimki de 29'unda. Hiç korkma petuş o kadar test oldu allahın izniyle iyi çıkacak sonuçlarımız. Ya bir düşünsene ne kadar yakından göreceğiz doya doya çok heyecanlı ondan sonra zaten dediğin gibi bir doğum kalıyor biz yarıyı geçtik artık hatta 38 diye hesaplarsak bayağı az kaldı 16-17 haftamız kaldı...

bul beni cnm...2 gün üst üste girmezsem ara bul beni taammı:))
cnm bu konuyu konuşalım senle nasıl girebiliriz sizin oraya, yani ne arıolar, beğenmezlermi bizi, bizide alsalar

sen işletme mezunu muydun kuzucum.. muhasebeye alırlar seni ancak ama malum kpss istiyo sonra kendisi yazılı sınav yapıyo sonra mülakat ölme eşeğim ölme yanii.. değmez bence..
için rahat ossun arar bulurum seni o vakit.. ama bak şöyle canım acıdı böyle korktum falan demicen şimdiden söyleyeyim.. örnek teşkil edeceklerden biri de sensin forumda.. bi de sesini duydum falan ya senin.. direk telefonda söylersen mahvolurum.. acımadı ki acımadı ki de olur mu kuzucum..
veee mesai bitti.. biz gider..
öpüyorum her bi yerinizden..

inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle atlatırsın tatlım.ve cümlemiz Allahın izniylee. sağsalim sağlıkla atlatırız

inş. canlar ya..heycandann çok korku var bende..hergece dua ediyorum..dualrım içine sizin bebikleride katıorum
allam tek sağlıklı sıhhatli doğsunlarda...

ama ama 30 umdan sonra kpss ye mi sokcan yefrum beni:))
gerçi bu yaz girdim 71 aldım...hey bea didim aradan 6 yıl geçmiş, bu kaffa hala çalışıo maşallah..alırmısn 71 le:))

yeahh...anlatmam lazım size detaylı detaylı....korkutmam kuzum ya nede olsa atlaşmış olcam allahın izniyle..
size moral verrim..nefes alın nefes verin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…