wayy argadaşşş yyaaa...
konuyu 14 kişi okuyor 1 kişi cvp veriyor küstüm ben sizee
hiç üzülme canım...aklına sakın kötü şeyler getirme...senin yaşın kaç bu test sonuçları biraz da yaşla alakalı. bir arkadaşım33 yaşındaydı risk yaklaşık senin gibi çıktı amna amniyosentezde birşey çıkmadı şimdi turp gibi çok akıllı bir oğlu var.
ben geçen sene de bir hamilelik yaşadım 17+2 de kaybettim. ve geçen sene ikili testteki r riskim daha azdı bu sene bir yaş fazla olduğundan daha yüksek çıktı. tabiki riskli bölgede değilim. ense kalınlığı iyiyse moralini bozma
bu arada bayansu bu kotları terziye verme fikri hoşuma gitti. ben de geçen lcw dan iki tane hamile pantolonu aldım ama bir kaç ay sonra onlar bana bedenden olmazmış gibi geliyor. 4 ay içinde artık para harcamak istemiyorum masraflar bitmiyor ki..daha bebişimi pek birşey alamdım. doktor amcaları cinsiyetine karar verirlerse inşallah alıcaz
Sağol canım, ben 32 yaşındayım. İkili testim normaldi ense kalınlığı normal burun kemiği var fakat 4lü testte 170/1 rsik varmış
Umarım canım ama işte amniyosentez biraz korkutuyor bir de ben hamileliğimin 3-4. haftası gibi yani daha adet gecikmesi yaşamadan röntgen çekilip ilaçlar kullanmıştım acaba onlarla ilişkisi var mıdır diye hep kendimi suçlayıp durdumbence tamamen yaş faktörü..çünkü o arkadaşıma da doktor yaşla ilgili demişti...
KızLar, arefe günü kontroLüm vardı.. Pek umudum oLmasa da beLki cinsiyetini de öğreniriz dedik. Erkek oLacağını öğrendik. TahLiLLer,taramaLar normaL ancak bacak boyu uLtrasonda 9 gün geride çıktıGeLişmeLeri izLeriz, şimdiLik diyecek ve yapacak bir şeyimiz yok dedi doktorum. Ama içime dert oLdu. GeLişimi yavaş desem, gram hesabı biLe oLsa dönemine göre 60-70 gram fazLa. Ama işte dert oLdu içime. Niye acaba? ULtrasonun yanıLtıcı oLma ihtimaLini de göz önüne aLıyorum ama biLemedim. Mineral, vitamin eksikLiğinden midir diyerekten hapLarıma sımsıkı sarıLdım.. Psikolojinin önemLi oLduğunu biLdiğim için rahatLamaya çaLIşıyorum ama bugün 18 hft bitti ve henüz hissetmedim de. BacakcıkLarı kısa oLduğu için mi? ama dönmeLerini de hisetmedim, bunLa iLgisi yoktur beLki. Uff, biLemedim işte kızLarcım
olur şekerim yarın giremicem büyük ihtimal siteye,gezmeye gidicem ordanda toktora ee eve 8 gibi anca düşerim ama çarşamba eklerim resimleri ok
tatlım bende biliyorum bunu ama zaten pişik kremi sürekli kullanılmazki:26:
walla ben oğlumun pişiği olmadan kullanmıyordum...ıslak mendili çeşmede yıkayıp öyle siliyordum he poposunu..
sen naptın tatlım çalışmalara dewammı
dimiii
haklısın kuşum yaaa...
dün gördüm ben seni slm attın da sabah cvp verebildim ancakk...
meleklerin topiği nasıl warmı tanselden sonra hamile kalan:26:
gelcem ama sözzz
başka doktorlara da git bir bakalım...ne diyecekler
CAnım düşünmüyor değiLim. BuLunduğum iLçede kadın doğumcu yok, İle gidiyorum. O da iki saat uzakLıkta. HaftasonLarına denk getiriyorum ayLIk randevuLarımı. Başka doktorumuz yok iLde de. ÖzeLe gidiyorum, devLete gidebiLmek için de izin aLmak gerekiyor. ÖğrenciLerim varBakaLIm, ben de renkLi uLtrasona mı girsem diyorum Ankara'ya gidip. Yoksa erken mi?
Merhaba kızlar bende yeni keşfettim sayfanızı.Ben 20+4 günlük hamileyim.henüz cinsiyetini bilmiyorum.Almanya da yaşıyorum ve burda 5.aydan önce söylemiyorlar cinsiyetini.Bu arada normal doğum yapacam allah izin verirse.Burda ters bir durum olmadığı sürece zaten sezeryan istesende yapmıyorlar.Yazılarınızda bazı arkadaşlar aşıdan bahsetmiş ne aşısı vuruluyorsunuz vurulmak gereklmi mi ve kaçıncı haftada vuruluyor.Benim aşı ile ilgili bilgim yok doktorumda hiç bahsetmedi.ben burada bir tek afp ve toxmoplose testini yaptırdım şuana kadar.birde şeker testi yaptırcam bana yapılması gereken testlerin bunlar olduğunu söylemişlerdi ama burda arkadaşlar 4 lü testten bahsediyor.Ben birşeylerden eksik mi kalıyorum((ve son olarak bende talasemi yani taşıyıcılık varmış.Kanımın az olması çocuğumu etkilermi ne kadar etkiler henüz bilmiyorum.Bilgisi olan ve aynı durumu yaşayan var ise cevap verirse sevinirim.Demir ilacımı kesti doktor gerek yok dedi.Hasteneye gidecem sırf bu durum için ama daha çok var.Endişeliyim.Cevaplarınızı bekliyorum....
KızLar, arefe günü kontroLüm vardı.. Pek umudum oLmasa da beLki cinsiyetini de öğreniriz dedik. Erkek oLacağını öğrendik. TahLiLLer,taramaLar normaL ancak bacak boyu uLtrasonda 9 gün geride çıktıGeLişmeLeri izLeriz, şimdiLik diyecek ve yapacak bir şeyimiz yok dedi doktorum. Ama içime dert oLdu. GeLişimi yavaş desem, gram hesabı biLe oLsa dönemine göre 60-70 gram fazLa. Ama işte dert oLdu içime. Niye acaba? ULtrasonun yanıLtıcı oLma ihtimaLini de göz önüne aLıyorum ama biLemedim. Mineral, vitamin eksikLiğinden midir diyerekten hapLarıma sımsıkı sarıLdım.. Psikolojinin önemLi oLduğunu biLdiğim için rahatLamaya çaLIşıyorum ama bugün 18 hft bitti ve henüz hissetmedim de. BacakcıkLarı kısa oLduğu için mi? ama dönmeLerini de hisetmedim, bunLa iLgisi yoktur beLki. Uff, biLemedim işte kızLarcım
ıslak mendili suda yıkıyıp silmekte mantıklı kıs :))) aklımda bulunsun :)))
ben çalışmaları bırakmış gibiyim yani doktor çalışmalarını ama korunma yok olursa amenna olmassa da olmazz artıkın :))
şuanki ruh halim ve düşünceleri bu yönde ama bakarsın kararda değiştire biliriim :)
valla şekerim biliosun bende gündüleri pek giremiorum akşamlarıda kimse olmuyor sayfada çok ilerlemiş oluo üşeniorum okumaya :)) ama greenmoon hamile tanseli biliosun zaten..başkada bilmiorum gel özletme kendinii
Günaydın kızlar...
Keyifler nasıl bakalım bugün..........
Merhabalar nasılsınız bakalım bugün. Ben bugün pek bir sinirli uyandım. Baş ağrısı karın ağrısı filan derken. Olan kocişime olduNe yapsa kızdım adama manyak gibi şimdi de canım çok sıkılıyor ooof off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?