2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Korkak petuş bir sezeryan tutturmuşsun gidio. Normal doğumun güzelliklerini de kaçıracaksın ama bebişinin ilk ağlamasını duyacaksın ilk sen göreceksin .

ya ben ölesine diom...
ben normal doğurcam çatır çatır görceniz..
ilk sıralardayım zaten..sonra gelcem siz öleee heycanlan beklerken anlatcam abarta abarta:))

geçmiş olsun canım ,ben hiç böyle bi ağrıyla karşılaşmadım ama bence dr.a gitmende fayda var yada en azından bi ara tarif et ağrıyı gel derse gidersin önemli bişey değil derse için rahatlamış olur...

canım geçmiş olsunn

bence zorlama ve ihmal etmeden doktora git

hatta hmn ara ve danışş

geçmiş olsun canım .sistitmi oldun acaba :26: doktoruna bi sor istersen gitmeden önce şikayetlerine göre yönlendirir belki seni

Geçmiş olsun canım. Sanmam idrar yolu iltihabı olduğunu. Yanma kaşıntı ağrı vs oluyormu. Doktora git bir görün

canımcım
aynı ağrı bende de oluyo şöyle ki
şimdi biz çalışırken oturuyoruz ya ben ayağa kalkmakta zorlanıyorum
kalkınca yumurtalıklarımda bir batma oluyo aşağı doğru bakı sanki bebek pat diye düşecek
benimde eş aşşağıda ya...
bir haftadır böyle ayağa kalkınca yürümeden 15 20 saniye ayakta kalıyorum ondan sonra adım atıyorum canım
bende doktora gidince sorucam bunu...

bende idrar yolu iltihabı da var (pazar günü hastane maceramızı biliyosun)
ilaç kullanmama rağmen miğdemin acısı geçti ama yumurtalık batması devam ediyor
o da wcye sıkışmazsam ve ayaklarımı uzatıp dinlenirsem o kadar olmuyo
yani iş yerinde oturduğum süre boyunca oluyor
evde rahat wcye çıktığım için ve dinlendiğim için o kadar olmuyor

ya ben ölesine diom...
ben normal doğurcam çatır çatır görceniz..
ilk sıralardayım zaten..sonra gelcem siz öleee heycanlan beklerken anlatcam abarta abarta:))

Bak ben İstanbulda olsam Hakan Çokere giderdim.Bayağı araştırdım. Doğal doğum yaptırıyor. Kesiksiz yapabilir. Doğum kursları filann oluyr. Fiyatlar biraz uçuk olabilir. Netten araştır istersen.

çok beğendm ve de duygulandım...

cnm ya aynısı banada oluo normalde gün içinde, ama bu sbhki çok şiddetli geldi
normal gün içindeki kasık ağrılarını normal ide önemesemiorum aslında.
şu anda oturyorum, o sağ taraf sıkışyo daha rahatım, üstüne baskı yapınca azalyo ağrı.
dur bakim bi maıl attım dr a cevap verir sanırsam..beklim biraz.
yağmurda uyandı kuzum, tırtıklayıp duryo annesini...ağrı olan yerlere bası yapıo kuzum..suratım çok asıktı ağrıdan güldüryo şimdi beni gıdıklıo sıpam

Bak ben İstanbulda olsam Hakan Çokere giderdim.Bayağı araştırdım. Doğal doğum yaptırıyor. Kesiksiz yapabilir. Doğum kursları filann oluyr. Fiyatlar biraz uçuk olabilir. Netten araştır istersen.

cnm ya ben dünyanın parasını verdiğim halde, ve soğukluğundan ötürü gıcık olduğum halde, aramızdaki tutkulu ilişkiden ötürü bi türlü dr umdan vazgeçemiom..
bi artısını görmedim ama deli gibi bağlandım bu dr a....ilişkimizde ihtiras, nefret, tutku herşey var..ama vazgeçemiorum

bende kaşıntı ve yanma yoktu sadece yumurtalıklarda acı baskı ve miğdemde ağrı vardı
akıntım su gibiydi

doktor öyle anlatmıştı bana demek farklı olabiliyormuş. ya bende korktum şimdi. Benim de son günlerde karnımda bir ağrı var. tuvalete çıktığımda karnım ağrıyordu rahatlamam gerekirken.

Bir araştır canım bi ara bayağı takmıştım hatta oraya gelip orda doğurmayı bile düşündüm . istanbuldoğum akademisi . Doğum hikayelerini oku bak bir eminim pişman olmazsın. Senin için söylüyorum. Beni bayağı etkilemişti.

kıyamam onlara yaaaa
çok akıllı onlar
annelerini hiç üzmüyolarrr
oyşşşşş yirim yirimmmmmmm onları

kızlar günaydın nasılsınız
batmalardan bahsetmişsiniz bende de aynı şekilde ayağı kalkınca batıyor ve sürekli lavabo ihtiyacım varmış gibi sıkıştırıyo bi de nedeni nedir bilmiyorum bazen arkaa üstü yattığım zaman göbeğim tam altı yumurta gibi büyüyüp sertleşiyor sizde de var mı 18.haftaya girdim sata göre

yumurta gibi sertleşme yokta canım
batma bolcana var ya....

kim önce doktora gitçek bu sıkıntıyı yaşayan
sorsa doktora da bi rahatlasak :))))

bende bir değişik durum daha var
yan yattığımda sağa yada sola farketmiyo
kalçam uyuşuyor baya ama.....
insanın ayağı uyuşur ya onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…