cnm ya aynısı banada oluo normalde gün içinde, ama bu sbhki çok şiddetli geldi
normal gün içindeki kasık ağrılarını normal ide önemesemiorum aslında.
şu anda oturyorum, o sağ taraf sıkışyo daha rahatım, üstüne baskı yapınca azalyo ağrı.
dur bakim bi maıl attım dr a cevap verir sanırsam..beklim biraz.
yağmurda uyandı kuzum, tırtıklayıp duryo annesini...ağrı olan yerlere bası yapıo kuzum..suratım çok asıktı ağrıdan güldüryo şimdi beni gıdıklıo sıpam
Eki Görüntüle 293742
Anne karnında 21 haftalık fetusa operasyon ile müdahale edilmesi sırasında...
Bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü.. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş..!
offf tuni ya offffff......ciğerim dağlandı şu an..Eki Görüntüle 293742
Bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü.. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş..!
ayy 21 haftada bu kadar büyükmü bebek inanamadımm hala minicik gibi geliyo bana bebeklerimiz
ayy 21 haftada bu kadar büyükmü bebek inanamadımm hala minicik gibi geliyo bana bebeklerimiz
tek kelimeyle harika...
offf tuni ya offffff......ciğerim dağlandı şu an..
cnm ya 20-23 cm oluolar 21. haftada, çokda minnak değil 20 cm lik bişi:)) maşallah kuzularımıza
canım çok güzel ama dimi yaa çok duygulandım resmi görüp yazıyı okuduğum anbebeğim parmaklarını görüyomusun nasılda büyümüş..bence yılın değil yüzyılın fotoğrafı olmalı mucize gibi
21. haftada olan bi anne olarak bende fena oldum resmi görünce..böcüklerimiz ya..kıyamıom ya..minnaklar ama tutunyolar hayata işte..off yaa,
Allahım işte öldürmeyince öldürmüyo acaba ne opersayonuki o annesi aldırmakmı istemiş acaba canlı çocuğu yaa
cnm iç organlarında damarlarında vs. problem olabilir..artık anne karnındayken müdahele edilebilio..
doğduğuan göre sonra..müdahele edip kapatmışlardır..
hadi yaa ay Allahım nasıl bişey bukurban olurum verene
o parmaklar mest etti beni yaaAllahım bizimde bebeklerimizi sağlıklı versin kucağımıza inş.
benim oğluşta hala hareket yok yalnız
allahımmm mucize bu..Eki Görüntüle 293742
amin canım inşallah çabucak geçiverir zaman.. artık başım ağrısa bebeğime bişey mi oldu düşünmekten yoruldum.. göz görmeyince iyi mi kötü mü anlamıyoo insan.. artık minicik ellerini ayaklarını koklamak öpmek istiyorum..ne güzel doğduklarında hep böyle parmaklarımızı tutacaklar
nasıl hoşumuza gidecek kim bilirrr
artık yolu yarıladık sayılır yılbaşından sonra çabucak geçer inş. zaman
aynı sıkıntıyı bende yaşadım 2 hafta önce ..göbek deliğimin yanında sertlik ağrıı vardı ağladım hatta acıdan ...doktorumla telefonda konuştum göbek fıtığı olabilcegini söylemişti göbeğin etrafında önceden var olan fıtık bebekle birlikte basınçla ağrı yapabilir dedi..1 gece o ağrıyı çektim ertesi gün dayanamadım yanına gittim hala aynı şekildeydi göbeğim ama fıtık değil dedi bebek yukarı doğru hareket ediyorya oraya toplanıyormuş ağrı basınç oluyormuş ..içim rahatladı şimdi ne zaman yorulsam korksam fazla ayakta kalsam bebeğim göbeğimin oraya çıkıyo orda sertlik oluyo üzerini okşuyorum dinleniyorum geçiyoo...şuan 20. haftadayım ilerde daha fazla hissedeceksin dedi doktor midene doğru yaklaşaıp orda dakikalarca kalacak yada bir tarafa toplanacak dedi doktor ..yumurta gibi sertleşme yokta canım
batma bolcana var ya....
kim önce doktora gitçek bu sıkıntıyı yaşayan
sorsa doktora da bi rahatlasak :))))
bende bir değişik durum daha var
yan yattığımda sağa yada sola farketmiyo
kalçam uyuşuyor baya ama.....
insanın ayağı uyuşur ya onun gibi
kızlar biz kaçıyoruzz yarın dr kontrolümüz var
yatalım dinlenelim ki yarın olumsuz birşey duymayalımm
bide bebeğine uyku seti alan varmı acaba
ben baktımda 239 tl biraz çok gibi geldi bana
bende hissetmiyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?