Ben mağazayı görmedim henüz ama bu tarz biryer arıyordum çok çeşitli markaların olduğu biryer. Kayınvalidem aradı tesadüfen görmüş içeri girip internet adreslerini almış buraya bir bak beğenirsen buradan alışveriş yapabiliriz dedi.
Toptancıymış aslında diğer mağazalara toptan veriyorlarmış parekende satışları da varmış.
ben gelimmi...
bu arada dr umdan yanıt geldi...
tipik gaz ağrısı veya rahim genişledigi için olan bı ağrı diyo
Hangi pozisyonda rahat ediyosan o sekilde dur eğer ağrı artarsa gel kontrol edelim dedi
istirahat et yorma kendini dedi..
akşama az kaldı dimi..
sbh 4 den buyana hiç azalmadı ağrı ama akşam geçer belki.
akşam olsun yavaş yavaş evime gidim.
yrn sbh uyandığımda geçmemiş olursa dr a gidim.
çok iyi ya baktımda şimdi a dan z ye herşey var. gidip görmek lazım. toptancı olduğu için belki fiyatlarıda uygun olabilir. yeride çok merkezde kolayca gidilebilir.alışveriş yapacağımız zaman burayıda değerlendirebiliriz. bende böyle bi yer arıyodum tekrar sağol canım
Hep soruyordum forumda Ankarada biyer yokmu İstanbul Eminönü gibi diye ama kimse cevap vermiyodu. Ben de öğrenince hemen paylaşmak istedim. Çünkü geçenlerde Ankamallde baktım hastane çıkışı ... vs böyle setler halinde markalarda satılmıyor ve genelde
çok pahalı. Sen neresindesin Ankaranın? Ben haftaya baya bir alışveriş yapıcam yeni yerler öğrenirsem sana haber veriririm.
kızlar selam.sizi çok takip edemesemde arada girip ehrkesi okuaya çalışıyorum.dün 3 lü test sonucum çıktı.yaşımdan dolayı 137/1 risk çıktı ve cuma amniyosentez olucam.nolursunuz dua edin herşey güzel olsun bebeğimde bişey çıkmasın.şuan o kadar çaresizimkii herşey anlamsız geliyor.
kızlar selam.sizi çok takip edemesemde arada girip ehrkesi okuaya çalışıyorum.dün 3 lü test sonucum çıktı.yaşımdan dolayı 137/1 risk çıktı ve cuma amniyosentez olucam.nolursunuz dua edin herşey güzel olsun bebeğimde bişey çıkmasın.şuan o kadar çaresizimkii herşey anlamsız geliyor.
sevmiom ama böyle şeyler yapıo işte alıo aklımı başımdancanım gel vALLA petuş yaa ne güzel olurruhum sıkıldı yaa
hımm doktorun ne kadar ilgiliymiş aslında senin yawss
evet dediği gibi bencede kesin rahim genişlediği için bide sbah diyodunya yağmur o ağrı yapan yerdeyse hala ondan geçmemiştir
bide hergün 40 dk yürüyorum demiştinya 1-2 gün yürüme bakalım canım dinlen..ve bide şunu dicem şimdi mümkünse bi maden suyu iç bakalım belki onunda faydası olur inş. akşama bişey kalmaz kuzum..dediğin gibi yarın sabaha kadar devam ederse doktora gidersin bi..öperim
Arkadaşlar karnınıza çatlak önlemek amacıyla bişey kullanıyor musunuz? Ben daha hiç bişey kullanmadımCumartesi bebeğimiz görmeye gideceğiz çok özledim onu ya annesinin kuzusu
Arkadaşlar karnınıza çatlak önlemek amacıyla bişey kullanıyor musunuz? Ben daha hiç bişey kullanmadımCumartesi bebeğimiz görmeye gideceğiz çok özledim onu ya annesinin kuzusu
iyi haberlerle gelirsin inşallah kuzucum.. gönlünü ferah tutmaya çalış.. yaştan dolayı öyle çıkmıştır.. bişeycik yoktor allahın izniyleteşekkürler kızlar.yaşım 35 ve ben bundan önceki bebeğimi 12.haftamda kaybettiğim için daha temkinliydik dr umla..inşallah ehrşey çok güzel olur.çünkü o kadar çok istiyorzuki bu bebeği.hele kızım hergün karnımı seviyor kardeşimm diye öpüyor.o ayrı bir canımı yakıyor dünden beri.
sevmiom ama böyle şeyler yapıo işte alıo aklımı başımdan
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm..dularımız seninle..
hepinize çok teşekkür ederim canlarım yaa
ee napsın kuzum anası 83 ten 87 ye çıktı 20 haftada oda anası gibi tobalak olcak herhal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?