2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok iyi ya baktımda şimdi a dan z ye herşey var. gidip görmek lazım. toptancı olduğu için belki fiyatlarıda uygun olabilir. yeride çok merkezde kolayca gidilebilir.alışveriş yapacağımız zaman burayıda değerlendirebiliriz. bende böyle bi yer arıyodum tekrar sağol canım

canım gel vALLA petuş yaa ne güzel olur ruhum sıkıldı yaa
hımm doktorun ne kadar ilgiliymiş aslında senin yawss
evet dediği gibi bencede kesin rahim genişlediği için bide sbah diyodunya yağmur o ağrı yapan yerdeyse hala ondan geçmemiştir
bide hergün 40 dk yürüyorum demiştinya 1-2 gün yürüme bakalım canım dinlen..ve bide şunu dicem şimdi mümkünse bi maden suyu iç bakalım belki onunda faydası olur inş. akşama bişey kalmaz kuzum..dediğin gibi yarın sabaha kadar devam ederse doktora gidersin bi..öperim

Hep soruyordum forumda Ankarada biyer yokmu İstanbul Eminönü gibi diye ama kimse cevap vermiyodu. Ben de öğrenince hemen paylaşmak istedim. Çünkü geçenlerde Ankamallde baktım hastane çıkışı ... vs böyle setler halinde markalarda satılmıyor ve genelde
çok pahalı. Sen neresindesin Ankaranın? Ben haftaya baya bir alışveriş yapıcam yeni yerler öğrenirsem sana haber veriririm.

kızlar selam.sizi çok takip edemesemde arada girip ehrkesi okuaya çalışıyorum.dün 3 lü test sonucum çıktı.yaşımdan dolayı 137/1 risk çıktı ve cuma amniyosentez olucam.nolursunuz dua edin herşey güzel olsun bebeğimde bişey çıkmasın.şuan o kadar çaresizimkii herşey anlamsız geliyor.

evet. buradada vardır bi çok yer ama biz bilmiyoruz. sağdan soldan duydukça gördükçe öğreniyoruz.alışveriş merkezleri biraz pahalı oluyor. ama anterasta geçen bi mazağa gördüm sanırım yeni açılmış bebek üzerineydi sadece adını tam hatırlamıyorum ama fiyatlarıda uygun gelmişti. yolun düşerse bi bak istersen.üst katlarda bi yerdeydi :))
ben etlik tarafında oturuyorum canım sen neredesin

hepinize çok teşekkür ederim canlarım yaa
ee napsın kuzum anası 83 ten 87 ye çıktı 20 haftada oda anası gibi tobalak olcak herhal..

Arkadaşlar karnınıza çatlak önlemek amacıyla bişey kullanıyor musunuz? Ben daha hiç bişey kullanmadım Cumartesi bebeğimiz görmeye gideceğiz çok özledim onu ya annesinin kuzusu

canım yaş test sonuçlarını etkiliyo, sen içini ferah tut, bişey çıkmaz inşallah :)))

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın amniyosentezden.ben risk testlerinin hiç birini yaptırmadım.umarım hepimizn bebekleri sağlıkla gelir dünyaya

sevmiom ama böyle şeyler yapıo işte alıo aklımı başımdan

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm..dularımız seninle..

Arkadaşlar karnınıza çatlak önlemek amacıyla bişey kullanıyor musunuz? Ben daha hiç bişey kullanmadım Cumartesi bebeğimiz görmeye gideceğiz çok özledim onu ya annesinin kuzusu

ben alphanova diye bi krem kullanıyorum doktorum önerdi, kullanman gerekiyo, geç bile kalmışsın bence bi an önce başla....

teşekkürler kızlar.yaşım 35 ve ben bundan önceki bebeğimi 12.haftamda kaybettiğim için daha temkinliydik dr umla..inşallah ehrşey çok güzel olur.çünkü o kadar çok istiyorzuki bu bebeği.hele kızım hergün karnımı seviyor kardeşimm diye öpüyor.o ayrı bir canımı yakıyor dünden beri.

sıkma canını herşey yolunda inşallah Allahın izniyle.

doktorum bana fito diye bi krem verdi. değişik bi krem ilk defa dün sürdüm yapışkanlı bişi gibi. göbeğim dünden beri nemli. ama ben kullanamam onu gibi. normal vazelin kullanmayı düşünüyorum ben

Arkaşlar canım çok sıkkın bildiğiniz gibi değil sinirlenmemeye çalışıyorum bebeğe bir şey olmasın diye, gülüyorum ediyorum ama ben mi acaba abartıyorum diyorum ama hayır yani sizlerin görüşüne ihtiyacım var

iyi haberlerle gelirsin inşallah kuzucum.. gönlünü ferah tutmaya çalış.. yaştan dolayı öyle çıkmıştır.. bişeycik yoktor allahın izniyle

sevmiom ama böyle şeyler yapıo işte alıo aklımı başımdan

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm..dularımız seninle..

petuşummm.. aaaaa ben yeni anladım yeni fark ettim..
çok çok geçmiş olsun..

Nivea nın bebek yağını almayı düşüyorum kullanan var mı ? Gerçi bu çatlaklar genetikmiş ailede varsa benim 5 ablam beşininde maşallahı var çatlak matlak olmadı

tatlım benimki de 128/1 çıkmıştı... ilkin baya kafaya taktım ama sonra geçti.. geçmek zorunda bebeğin huzuru için senin de huzurlu olman lazım. bana da amniyosentez dediler... ama amniyosentez yaptıracaksan sonuç geldiğinde eğer olumsuzsa kesin aldırırım diyorsan yaptır ama sadece merikım giderilsin aldıramam diyorsan bunun için de gebeliğe müdahale ettirmen ne kadar doğru olur bunu düşün.. unutma ki bu tarama testidir sonuç değil... yani 137 bebekte bir ihtimalin var.. Allaha sığın, dua et.. inş sağlıklıdır bebeğin.. anlıyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…