saol cnm..bi değişiklik yok ağrımda sbh 4 den buyana aynıiyi haberlerle gelirsin inşallah kuzucum.. gönlünü ferah tutmaya çalış.. yaştan dolayı öyle çıkmıştır.. bişeycik yoktor allahın izniyle
petuşummm.. aaaaaben yeni anladım yeni fark ettim..
çok çok geçmiş olsun..
cnm ben niveanın bebek yağının içine aktardan aldığım susam+ceviz+fındık+menekşe yağını ekledim..2 aydır her banyo sonrası ıslakken heryerime sürüorum..dr geçen hafta gittiğimde sordu bişi kullanıomusn die..bunu söledim, dedi ona devam et ama hergün bi kerede çatlak kremi kullanmaya başla artık dedi..henüz başlamadım kreme..bu yağ hoşuma gidio, henüz bişi yok, yumuşacığım ama çatlak olcaksa zaten 7 den sonra oluo diolar..hayırlısı artık..Nivea nın bebek yağını almayı düşüyorum kullanan var mı ? Gerçi bu çatlaklar genetikmiş ailede varsa benim 5 ablam beşininde maşallahı var çatlak matlak olmadı
inşallah kızlar.dualarınızla inşallah bebeğim için herşey iyi olacak
tatlım benimki de 128/1 çıkmıştı... ilkin baya kafaya taktım ama sonra geçti.. geçmek zorunda bebeğin huzuru için senin de huzurlu olman lazım. bana da amniyosentez dediler... ama amniyosentez yaptıracaksan sonuç geldiğinde eğer olumsuzsa kesin aldırırım diyorsan yaptır ama sadece merikım giderilsin aldıramam diyorsan bunun için de gebeliğe müdahale ettirmen ne kadar doğru olur bunu düşün.. unutma ki bu tarama testidir sonuç değil... yani 137 bebekte bir ihtimalin var.. Allaha sığın, dua et.. inş sağlıklıdır bebeğin.. anlıyorum seni...
Aranızda LCW'dan kot tulum alan var mı? Mağazada bulamadım internet sitesinden almayı düşünüyorum ama bedene karar veremedim;
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Tulum - LIGHT RODEO
cnm kakao yağında cafein var, direk fucuda geçio die duydum..badem yağıda tüylendio die duydum..bende bebe yagı kullanıyorum bide arada kakao yagı kullanıyorum onuda ebru şanlı demişti bebe yagıda byagı yumusatıyor amabnde ikisini mi karıstırsam die düsndüm arkadasım sadece karnına degil beline gögsüne gogüs altına bide bacagının üstüne sür dedi oralarda catlıyomuss
dünde sordum bana cevap veren olmadıarkadaslar bu ayrıntılı herkeze yapılıyormu bnm bildigim kadarıyla siirte yok 4 boyutlu 3 boyutlu utrason 2 li 3 lü testim cok iyi cıkmıstı o mecbursa batmana gideym direk haftaya kontrolum vr
merhaba arkadaşlar. bennm 2 gündür kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oluyor. Yine 2 gündür tuvalete aayip sık çıkıyorum. Bebeğimin hareketlerini de çok aaşağıda hissediyorum. Bu üç sorun birleşince de bebeğin aşağıda olduğunu çıkarıyorum ve korkuyorum. Boşuna mı evham yapıyorum sizce? ne yapmalıyım normal mi bunlar? bugün de komşum rengin solmuş dedi bunların üstüne :/
evet. buradada vardır bi çok yer ama biz bilmiyoruz. sağdan soldan duydukça gördükçe öğreniyoruz.alışveriş merkezleri biraz pahalı oluyor. ama anterasta geçen bi mazağa gördüm sanırım yeni açılmış bebek üzerineydi sadece adını tam hatırlamıyorum ama fiyatlarıda uygun gelmişti. yolun düşerse bi bak istersen.üst katlarda bi yerdeydi :))
ben etlik tarafında oturuyorum canım sen neredesin
Ben de Eryamandayım. Anteres'e de bakıcam saol. Bir de Özelcan bebe mağazaları var 4 tane şubesi varmış ben Acitydekine bakmayı düşünüyorum. Ama internet sitelerinde fiyatları var orada beğendiğim ürünlerin fiyatlarını not edip kızılaydaki mağaza ile karşılaştırmayı
düşünüyorum.
Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Ben de Eryamandayım. Anteres'e de bakıcam saol. Bir de Özelcan bebe mağazaları var 4 tane şubesi varmış ben Acitydekine bakmayı düşünüyorum. Ama internet sitelerinde fiyatları var orada beğendiğim ürünlerin fiyatlarını not edip kızılaydaki mağaza ile karşılaştırmayı
düşünüyorum.
Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
cnm ne kadar aşağıda hissediosunki..
ben 21. haftadayım ve göbek deliğimden yaklaşık 3 parmak aşağıda hissediyorum..2 hafta önce gittim dr da benim hissettiğim yerlere ultrason aletini dürttü ama bebek aşağıda vs. demedi..benim plesenta aşağıda ama bebek aşağıda değil..sen dahadamı aşağıda hissediosun..en son ne zmn gittin dr a..zaten öle olsa dr un söylerdi bebek aşağıda die..kasık ağrısından duramıorum sbh 4 den buyana..ayağa kalkamıyorum kasığımdaki baskıdan dr uma maıl attım.tedirgin olma gaz sancısıdr yada rahim genişliodur dedi
bende görmüştüm bunu ben de bedenine karar veremedim. kullanışlı olurmu acaba
benim bildiğim sbilyana vardı..oda öğlen gidicekti..akşama yazar sanırım hissiyatını..bu gün detaylı ultrasona gidecek arkadaşlar vardı sanırım gelmediler dimi hala pek takip edemedim bu gün
aşımızı olduk geldik teyzeleri. 1 haftada 2 kilo alan bendenize bi alkış lütfen
ben hareketleri kalça kemiğimle aynı hizada hissediyorum. tam kasıklarımda yani. doktora da geçen cuma gtmştm daha bir hafta olmadı. o zaman normal demşti her şey. bir şey olsaydı söylerdi elbet. acaba sonradan br şey mi oldu diyorum. aman ya çok mu dinliyoruz acaba kendimizitecrübesizlik de kötü be...
xaşımızı olduk geldik teyzeleri. 1 haftada 2 kilo alan bendenize bi alkış lütfen
aşımızı olduk geldik teyzeleri. 1 haftada 2 kilo alan bendenize bi alkış lütfen
cnm kakao yağında cafein var, direk fucuda geçio die duydum..badem yağıda tüylendio die duydum..
ben bu nedenle rsike atmadım, kullanmıyorum ikisinde..hayırlısı..
birde kolların iç kısımlarınada ayrıca..oralarda risk bölgeleri...
cnm topic de 2 li 3 lü testi yaptırmayanlar vardı ama detaylı nerdeyse herkes yaptıryo..
detaylı ultrason son yıllarda çok öneriliyor sanırım.
çünkü bi nevi bebeğe check up yapılıo..damarları iç organları dış organları detaylı olarak incelenio..varsa bi sorun gerekirse anne karnındatedavisi için müdahele edilio veya doğum sonrası bakım ünitesi ona göre hazırlanıo..yani bence yaptırılması gereken bişi...ama dr una sor..oda önerecektir sanırsam çünkü 24. haftaya kadar yapılabilio bildiğim kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?