2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben de ankaradayım, çankayada.. kayınvalideni de takdir ettim ayrıca, bak bulmuş uğraşmış, aferin valla..
Ne güzel biz de Ankaralılar olarak toplansak ya birgün. Sonra da bebeklerimizle toplanırız :)
Kayınvalidem öyle ya çok aktif ve pratik bir kadın ben yetişemiyorum ona valla :)

ben de ankaradayım, çankayada.. kayınvalideni de takdir ettim ayrıca, bak bulmuş uğraşmış, aferin valla..

Ne güzel biz de Ankaralılar olarak toplansak ya birgün. Sonra da bebeklerimizle toplanırız :)
Kayınvalidem öyle ya çok aktif ve pratik bir kadın ben yetişemiyorum ona valla :)

ne güzel olur valla toplaşsak

Aldığın zaman nasıl olduğunu yazarmısın buraya ben lcwye baktım ama bulamadım. Sadece 1 tane var burada.

Ya ben de ankaralıyım ama işimiz gereği başka yerdeyiz. ama doğumu Ankarada yapacağız. Hangi doktorlara gidionuz. Doğum için nereyi tavsiye edersiniz.

ben şuan fatih hastanesine gidiyorum canım..
ama doğumu sanırım devlette yapacağım. daha kararlaştırmadık ama özeller çok pahalı

Aldığın zaman nasıl olduğunu yazarmısın buraya ben lcwye baktım ama bulamadım. Sadece 1 tane var burada.
Tabi yazarım. Bana çok yakın bir mağaza var orada bulamadım ama bu akşam uğrayıp sormayı düşünüyorum hangi mağazalarında var diye. Alınca haber vericem sana.

sana da çok geçmiş olsun. kusura bakma kendi derdime düştüm :)) senn yaşadıkların bize tecrübe gibi geliyor not alıyorum aklımın bir yerlerine:)) eee en büyüklerden birisin:) bu arada forumda ilk kim doğurcak çok merakk ediyorum ben :)

hepinize birden yanıt vermiş oluyum kızlar. 65 ile basladık 74teyiz. yediğim salata bilmem ne varya yesem gam yemicem ya hamur işi kızartma,et, ekmek ne demek unuttum ya sacma sapan seyler yiyorum ama bundan sonra sut baklagil et ne varsa yicem sıvı yagı bardagı koyucam içecem anasını satıyım kafam cok bozuldu!!!

hıhhhhh
eğer ankara anneleri ist. annelerinden önce org. yapıp görüşürse çok kıskanıcam..benide çağırın ank. anneleri ank. ya gelcem..
istanbul uyuyoooo

Selam canım senin yaşın kaç? Ben 32yi bitirmek üzereyim gelecek ay 33e gireceğim ben 3lü test yaptırmadım doktorum 4lü yaptırdı, ikili testim normaldi fakat dörtlü test sonucum 170/1 çıktı sonucu gördüğümde çok ağladım üzüldüm şimdi haftaya ayrıntılı ultrasona girecem doktorun kararına göre amniyosentez yaptırmam gerekecek. Sen detaylı ultrason veya amniyosentezi yaptırmadın mı? Bir de ben 3-4 hafta hamileyken daha bilmiyordum bile o zamanlarda röntgen çektirmiş ve ilaçlar kullanmıştım. Birkaç doktora danıştım sonra cerrahpaşadan heyet raporu aldım, o haftalarda bebek etkilense düşük olurdu aksi takdirde gebelik sağlıklı devam eder şeklinde bir rapor verdiler. Şimdi aklımda hep bu röntgen ve ilaçların etkisinden dolayı mı böyle sonuç aldım yoksa 30 üzeri yaşlarda genelde bu risk çıkıyor mu diye düşünmekten yoruldum.

tatlım ödem topluyo olabilir mi vücudun.. ayaklarında baldırlarında şişme falan.. ben çorabımı çıkaramıyorum resmen.. çorap lastiğinin olduğu yer içine çöküyor resmen.. toktorum ödem topluyosun dedi.. ama gebelik.org daki yazıya göre en hızlı alan anne olduğu gibi en hızlı kilo veren anne grubu da buymuş.. belki sen de o şanslı şanssız gruptasındır..

hıhhhhh
eğer ankara anneleri ist. annelerinden önce org. yapıp görüşürse çok kıskanıcam..benide çağırın ank. anneleri ank. ya gelcem..
istanbul uyuyoooo

Koşuşturmadan bi yere gidebilecek miyim acebea ( hem iş hem ev hem oğluşum Aslında ne güzel olurdu istanbul da öle organize olsa

Ya ben de ankaralıyım ama işimiz gereği başka yerdeyiz. ama doğumu Ankarada yapacağız. Hangi doktorlara gidionuz. Doğum için nereyi tavsiye edersiniz.

Sen kaç haftalıkken gelmeyi düşünüyorsun Ankara'ya? Bence biraz erken gelip doktoruna alışmanda fayda var.
Ben Prof. Dr. Fırat Ortaç'ın özel muayenehanesine gidiyorum. Çok memnunum ama kendisiyle doğum hakkında henüz konuşmadım.
Ben Ankara üniversitesi hastanesinde yapmasını istiyorum çünkü normalde orada çalışıyor ama genelde doğumları Güven Hastanesinde
yapıyormuş. Biraz pahalı olacak sanırım bizimkisi.

ayyyyyyyyyyy

goççum beaa.....ee noldu şimdi yemicezmi birlikte sultanahmet köftesi..hııı
ödem filan değil cnm onunki ya..bildiğin homini gırtlak..yidi yidi böle oldu

Çok duygulandım hala ağlamaktayım. Allah bebeklerimizi korusun. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Benim bebeğim 19 haftalık olma üzere 2 hafta sonra aynı bu bebek gibi olacak kocaman bir bebek olacak inşallah. Amniyosentez yaptırmak içimden gelmiyor bu kadar büyümüşken zarar görmesinden korkuyorum

toplananalım valla ya... şöle toplaşıp waffle yesek :)) allam bu ara her şeyden tatlı yeme fırsatı yaratıyorum boşuna dombili olmadım ben :)

Toplanalım deyince direk aklımıza yemek ve tatlı geliyor dimi nerde ne yesek diye

Ben Ankaradaki arkadaşları arkadaş listeme ekliyorum, eklemediğim olursa beni eklesin lütfen sonra bir organizasyon yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…