Ne güzel biz de Ankaralılar olarak toplansak ya birgün. Sonra da bebeklerimizle toplanırız :)ben de ankaradayım, çankayada.. kayınvalideni de takdir ettim ayrıca, bak bulmuş uğraşmış, aferin valla..
ben de ankaradayım, çankayada.. kayınvalideni de takdir ettim ayrıca, bak bulmuş uğraşmış, aferin valla..
Ne güzel biz de Ankaralılar olarak toplansak ya birgün. Sonra da bebeklerimizle toplanırız :)
Kayınvalidem öyle ya çok aktif ve pratik bir kadın ben yetişemiyorum ona valla :)
Ben çok beğendim ya fiyatı da uygun geldi. LCW'dan 2 tane kot aldım 2si de 36 beden ama ilerleyen dönemlerde giyip giyemeyeceğimi bilmiyorum. Tulumunda yanlarında esneme payı yok gibi geldi, karnımız çok büyüdüğünde olur mu bilemedim.
Gerçi baktım internetten aldığında 1 hafta içersinde iade edebiliyormuşsun iade kargo ücretini de onlar karşılıyormuş yani olmazsa geri
gönderebiliriz. Ben önce mağazadan sordurucam hangi mağazalarında var diye gidebilirsem deniycem. Yoksa internetten alıcam.
ne güzel olur valla toplaşsak
Ya ben de ankaralıyım ama işimiz gereği başka yerdeyiz. ama doğumu Ankarada yapacağız. Hangi doktorlara gidionuz. Doğum için nereyi tavsiye edersiniz.
Tabi yazarım. Bana çok yakın bir mağaza var orada bulamadım ama bu akşam uğrayıp sormayı düşünüyorum hangi mağazalarında var diye. Alınca haber vericem sana.Aldığın zaman nasıl olduğunu yazarmısın buraya ben lcwye baktım ama bulamadım. Sadece 1 tane var burada.
benim bildiğim sbilyana vardı..oda öğlen gidicekti..akşama yazar sanırım hissiyatını..
zaten 9 mu 15 mi ne almıştın dimi? kaç oldun totalde
benimde hissettiğim yer hizası nerdeyse
acemlik sanırım cnm..yani sbh attığım maili görsen ağladın, öle acıklı öle acıklı...diorum en yakın acile koş der heralde..
gaz sıkışması olabilir dedi ya, gaz sıkışması...halada sıkışık..
ben şuan fatih hastanesine gidiyorum canım..
ama doğumu sanırım devlette yapacağım. daha kararlaştırmadık ama özeller çok pahalı
tatlım benimki de 128/1 çıkmıştı... ilkin baya kafaya taktım ama sonra geçti.. geçmek zorunda bebeğin huzuru için senin de huzurlu olman lazım. bana da amniyosentez dediler... ama amniyosentez yaptıracaksan sonuç geldiğinde eğer olumsuzsa kesin aldırırım diyorsan yaptır ama sadece merikım giderilsin aldıramam diyorsan bunun için de gebeliğe müdahale ettirmen ne kadar doğru olur bunu düşün.. unutma ki bu tarama testidir sonuç değil... yani 137 bebekte bir ihtimalin var.. Allaha sığın, dua et.. inş sağlıklıdır bebeğin.. anlıyorum seni...
hepinize birden yanıt vermiş oluyum kızlar. 65 ile basladık 74teyiz. yediğim salata bilmem ne varya yesem gam yemicem ya hamur işi kızartma,et, ekmek ne demek unuttum ya sacma sapan seyler yiyorum ama bundan sonra sut baklagil et ne varsa yicem sıvı yagı bardagı koyucam içecem anasını satıyım kafam cok bozuldu!!!
hıhhhhh
eğer ankara anneleri ist. annelerinden önce org. yapıp görüşürse çok kıskanıcam..benide çağırın ank. anneleri ank. ya gelcem..
istanbul uyuyoooo
Ya ben de ankaralıyım ama işimiz gereği başka yerdeyiz. ama doğumu Ankarada yapacağız. Hangi doktorlara gidionuz. Doğum için nereyi tavsiye edersiniz.
Doğumdan sonra yaşam var, ya sonrası?
Anne rahmine düşen ikiz kardeşler önceleri herşeyden habersizmiş. Haftalar birbirini izledikçe onlar da gelişmişler. Elleri, ayakları,iç organları oluşmaya başlamış. Bu arada, etraflarında olup biteni farketmeye başlamışlar. Bulundukları rahat, güvenli yeri tanıdıkça mutlulukları artmış. Birbirlerine hep aynı şeyi söylüyorlarmış:
gebelik.org "Anne rahmine düşmemiz, burada yaşamamız ne harika değil mi?
Hayat ne güzel şey be kardeşim!"
Büyüdükçe, içinde yaşadıkları dünyayı keşfe koyulmuşlar. Öyle ya, hayatın kaynağı neymiş? İşte bunu araştırırken, karşılarına anneleriyle onları birbirine bağlayan kordon çıkmış. Bu kordon sayesinde, hiçbir zahmet çekmeden, güven içinde beslenip büyütüldüklerini tesbit etmişler.
"Annemizin şefkati ne kadar büyük! Bize bu kordonla ihtiyacımız olan herşeyi gönderiyor."
Artık aylar birbiri ardınca geçiyor, ikizler hızla büyüyor, diğer bir deyişle "yolun sonu"na yaklaşıyormuş. Bu değişiklikleri hayretle gözlemlerken, bir gün gelip bu güzelim dünyayı terkedeceklerinin işaretlerini almaya başlamışlar.
Dokuzuncu aya yaklaştıklarında, bu işaretleri daha kuvvetli hissetmeye başlamışlar. Durumdan telaşlanan ikizlerden birisi diğerine sormuş: "Neler oluyor? Bütün bunların anlamı nedir?" Öteki daha sakin ve aklı başındaymış. Üstelik, bulundukları bu dünya çoğu zaman ona yetmiyor; duyguları daha geniş bir alemi arzuluyormuş. O cevap vermiş:
gebelik.org "Bütün bunlar, bu dünyada daha fazla kalamayacağız anlamına geliyor".
Ve eklemiş: "Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz."
"Ama ben gitmek istemiyorum" diye haykırmış kardeşi. "Hep burada kalmak istiyorum."
"Elimizden gelen birşey yok. Hem, belki doğumdan sonra hayat vardır."
"Bize hayat veren o kordon kesildikten sonra bu nasıl mümkün olabilir ki?" diye cevaplamış öteki.
"Bize hayat veren kordon kesilirse nasıl hayatta kalabiliriz, söyler misin bana? Hem, bak bizden once başkaları da buraya gelmiş ve sonra da gitmişler. Hiçbirisi geri gelmemis ki bize doğumdan sonra hayat olduğunu söylesin. Hayır, bu herşeyin sonu olacak."
Bütün bunları söyledikten sonra eklemiş: "Hem, belki de anne diye birşey de yok!"
"Olmak zorunda" diye itiraz etmiş kardeşi. "Buraya başka türlü nasıl gelmiş olabiliriz, nasıl hayatta kalabiliriz ki?"
"Sen hiç anneni gördün mü?" diye üstelemiş öteki. "O belki de sadece zihinlerimizde var. Bir annemiz olduğu düşüncesi bizi rahatlattığı için onu belki de biz uydurduk."
Böylece, anne rahmindeki son günleri derin sorgulamalar ve tartışmalarla geçmiş. Sonunda doğum anı gelmiş çatmış.
İkizler dünyalarını terkettiklerinde gözlerini başka bir dünyaya açmışlar ve sevinçten ağlamaya başlamışlar. Çünkü gördükleri manzara hayallerinin bile ötesindeymiş...
gebelik.org
goççum beaa...hepinize birden yanıt vermiş oluyum kızlar. 65 ile basladık 74teyiz. yediğim salata bilmem ne varya yesem gam yemicem ya hamur işi kızartma,et, ekmek ne demek unuttum ya sacma sapan seyler yiyorum ama bundan sonra sut baklagil et ne varsa yicem sıvı yagı bardagı koyucam içecem anasını satıyım kafam cok bozuldu!!!
ödem filan değil cnm onunki ya..bildiğin homini gırtlak..yidi yidi böle oldutatlım ödem topluyo olabilir mi vücudun.. ayaklarında baldırlarında şişme falan.. ben çorabımı çıkaramıyorum resmen.. çorap lastiğinin olduğu yer içine çöküyor resmen.. toktorum ödem topluyosun dedi.. ama gebelik.org daki yazıya göre en hızlı alan anne olduğu gibi en hızlı kilo veren anne grubu da buymuş.. belki sen de o şanslı şanssız gruptasındır..
Eki Görüntüle 293742
Anne karnında 21 haftalık fetusa operasyon ile müdahale edilmesi sırasında...
Bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü.. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş..!
toplananalım valla ya... şöle toplaşıp waffle yesek :)) allam bu ara her şeyden tatlı yeme fırsatı yaratıyorum boşuna dombili olmadım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?