Yaaaa bende hiç gelişme yok çünkü en son 29 ekimde gitmiştik doktora cinsiyetini öğrenmiştik şimdi 30 kasımı bekliyorum.
Hareketlerini de hissetmiyorum psikopat gibi elimle bütün gün dinlemeye çalışıyorum içeride sürekli bir titreşim var ama anlayamıyorumkiii akşamları da eşim aynı şekilde dinlemeye geçiyo çok komik haldeyiz yani
Ayrıntılıya ne zaman giriceğimi bilmiyorum ama doktorum en son gittiğimde 4 hafta sonra gel sonrada seni ayrıntılıya yönlendiricem dedi sanırım 2 hafta sonra falan da ona giderim.
Sen girdin mi? Ayrıntılı için en uygun haftalar 22-24 diye yazıyor internette ama 18de girenlerde var.
tatlm ben de özellikle kusmadan yapıyorum kaçmasın diye ama hemen ardından kusarken bile kaçıyor://bu hamilelik neymiş böyle şimdiden canımıza okuyor bu minikler bizim.19haftadır başka biri oldum ben resmen...Sürekli takip ediyorum ama yazan olmadı sanırım , ben de son zamanlarda bir de idrar kaçırma durumu söz konusu, idarara sıkışık değilken hemde. Var mı aranız da bunu yaşayan ?
Yaaaa bende hiç gelişme yok çünkü en son 29 ekimde gitmiştik doktora cinsiyetini öğrenmiştik şimdi 30 kasımı bekliyorum.
Hareketlerini de hissetmiyorum psikopat gibi elimle bütün gün dinlemeye çalışıyorum içeride sürekli bir titreşim var ama anlayamıyorumkiii akşamları da eşim aynı şekilde dinlemeye geçiyo çok komik haldeyiz yani
Ayrıntılıya ne zaman giriceğimi bilmiyorum ama doktorum en son gittiğimde 4 hafta sonra gel sonrada seni ayrıntılıya yönlendiricem dedi sanırım 2 hafta sonra falan da ona giderim.
Sen girdin mi? Ayrıntılı için en uygun haftalar 22-24 diye yazıyor internette ama 18de girenlerde var.
tatlm ben de özellikle kusmadan yapıyorum kaçmasın diye ama hemen ardından kusarken bile kaçıyor://bu hamilelik neymiş böyle şimdiden canımıza okuyor bu minikler bizim.19haftadır başka biri oldum ben resmen...
Sen baya erken hissetmeye başlamışsın ya ne güzelayy ne kadr acmış arayı drun? ben gecen hafta gittim yok ben de daha girmedim ayrıntılıya ne zman gircem bilmiyorum. ben hareketlerini 16+'larda hissetmeye basladım yavas yavas guclendigini hissediyorum verdiği pıtlardan pıt pıt atıyo bak cok guzel bi duygu en kısa zamanda yasamanı diliyorum. bugun tetanoz asımızı olduk. ben gebelikte tek doz olucam cunku gebelikten önce baslamıstımasıya bu 3. asım son 2 kaldı oda dogumdan sonra 1 sene sonra.
bu ayrıntılı dediğiniz ne arkadaşlar ya benm doktorum nie sölemio bana
3 boyutlu ya da 4 boyutlu ultrason deniyor. Bebeğini 3 boyutlu olarak görüyorsun ve doktor herşeyini inceliyor.bu ayrıntılı dediğiniz ne arkadaşlar ya benm doktorum nie sölemio bana
şu an 40.haftasında olan bi arkadaşım bi kaç ay önce tuvalette yaşıcam artık diyodu:)) herkes bu yollardan geçiyor sanırım...bebekler sağ salim gelsn de bitsin bu sıkıntılar artık:)aynen canım ya, şurda konuşulan envai çeşit durumun hepsini yaşadım , yaşıyorum.. benimde öksürürken, hapşırıken kaçıyo, çok sinir bozucu yailerleyen aylarda hiç tuvalete yetişemicem galiba :18:
şu an 40.haftasında olan bi arkadaşım bi kaç ay önce tuvalette yaşıcam artık diyodu:)) herkes bu yollardan geçiyor sanırım...bebekler sağ salim gelsn de bitsin bu sıkıntılar artık:)
Normal o zaman 22-24. hafta arasına denk gelecek seninki de heralde benim de öyle olur. Mutlaka kameraya çekin diyorlar heryer cd kaydı vermiyormuş.cheerfulksy canım ne dedi hatırlamıyorum oglumu gorunce tombik yanaklarını unuttum yaa soyle bişey hatırlıyorum 14 aralıkta bi dahaki randevumuz sonrada ayrıntılı ultrason ve şeker yuklemesi testleri yapılacak demişti böyle bişi hatırlıyorum sanırım. bebiş 302gr 16cm minnak burnu yanakları var Allah herkesinkiyle birlikte bana da sag saglım evladıma kavusmak nasip etsin.
evet cnm 40:))bugün konuştuk dışarda geziyomuş arkadaşyla dedim kararlısın yani dışarda doğurcan sen bu bebği:)yarın kontrole gidicek eğer risk yoksa öğretmenler günü yemeğine de gelecek:))kim bilir yarın belki yemekten hasteneye götürürüz bizimkini:)tatlı bir anı olur bize de:)) biz de olucaz inş. cnm daha yolun yarısındayız.bakalım neler görücez daha.inş. bundan sonrası daha keyifli geçer hepimiz için:))nee 40 hafta mı :) biz de olucaz değil mi o kadar, inşallah! Allah yardımcısı olsun ya. Ben de klozetin önüne bir leğen üzerine de bilgisayarım yaşar giderim :44: tek sorunumuz tuvalet olsun ya dediğin gibi sağ salim gelsinler de...
evet cnm 40:))bugün konuştuk dışarda geziyomuş arkadaşyla dedim kararlısın yani dışarda doğurcan sen bu bebği:)yarın kontrole gidicek eğer risk yoksa öğretmenler günü yemeğine de gelecek:))kim bilir yarın belki yemekten hasteneye götürürüz bizimkini:)tatlı bir anı olur bize de:)) biz de olucaz inş. cnm daha yolun yarısındayız.bakalım neler görücez daha.inş. bundan sonrası daha keyifli geçer hepimiz için:))
3 boyutlu ya da 4 boyutlu ultrason deniyor. Bebeğini 3 boyutlu olarak görüyorsun ve doktor herşeyini inceliyor.
Sanırım gerek duymayan doktorlar da var bir arkadaşımın doktoru da yönlendirmemişti o işin show kısmı demişti.
Nezaman randevun belkide birdahaki randevunda söyleyecektir.
ne güzel meslektaşız cnm:) doğrusu ben ayakta pek kalamıyorum sınıfta da evde de.itiraf etmeliyim ki sınıfta geçen seneki gibi verimli ders anlatamıyorumSağlıkla kucağına alsın umarım :) bu arada ben de öğretmenim yahu, biz alışkınız ayakta durmaya, bir şey olmaz dolaşsın :)
cheerfulksy canım ne dedi hatırlamıyorum oglumu gorunce tombik yanaklarını unuttum yaa soyle bişey hatırlıyorum 14 aralıkta bi dahaki randevumuz sonrada ayrıntılı ultrason ve şeker yuklemesi testleri yapılacak demişti böyle bişi hatırlıyorum sanırım. bebiş 302gr 16cm minnak burnu yanakları var Allah herkesinkiyle birlikte bana da sag saglım evladıma kavusmak nasip etsin.
Eki Görüntüle 294271 Eki Görüntüle 294271
Bebişimin alttan çekilmiş fotoğrafı sadece bacakları ve pipisi var
Eki Görüntüle 294271 Eki Görüntüle 294271
:)) saklayacak bişi yok diyo:))Eki Görüntüle 294271 Eki Görüntüle 294271
bende aynen öyle kaşınmaktan bihal oldum doktor vucudun kuruyordur diye test falan istemedi bebe yağı önerdi.heryerim kıpkırmızı ve morluk benim cildim kurumaz acaba hormonlardan mı kuruyooo anlamadım sanki hiç geçmicekk:18::18::18:yok canım çatlaklarla ilgili değil her yerim kaşınıyo çünkü. ellerim ayaklarım falan. belki bişey alerji yapıyodur bilmiyorumki. ama çok etkiliyo beni sinirlerimi bozuyor. her yerim morluk kırmızılık içerisinde. hamilelikte oluyormuş herhalde doğumdan sonra geçiyormuş. herkeste oluyo mutlaka bi problem yaa. allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?