2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayy ne kadr acmış arayı drun? ben gecen hafta gittim yok ben de daha girmedim ayrıntılıya ne zman gircem bilmiyorum. ben hareketlerini 16+'larda hissetmeye basladım yavas yavas guclendigini hissediyorum verdiği pıtlardan pıt pıt atıyo bak cok guzel bi duygu en kısa zamanda yasamanı diliyorum. bugun tetanoz asımızı olduk. ben gebelikte tek doz olucam cunku gebelikten önce baslamıstımasıya bu 3. asım son 2 kaldı oda dogumdan sonra 1 sene sonra.

Sürekli takip ediyorum ama yazan olmadı sanırım , ben de son zamanlarda bir de idrar kaçırma durumu söz konusu, idarara sıkışık değilken hemde. Var mı aranız da bunu yaşayan ?
tatlm ben de özellikle kusmadan yapıyorum kaçmasın diye ama hemen ardından kusarken bile kaçıyor://bu hamilelik neymiş böyle şimdiden canımıza okuyor bu minikler bizim.19haftadır başka biri oldum ben resmen...

bu ayrıntılı dediğiniz ne arkadaşlar ya benm doktorum nie sölemio bana

aynen canım ya, şurda konuşulan envai çeşit durumun hepsini yaşadım , yaşıyorum.. benimde öksürürken, hapşırıken kaçıyo, çok sinir bozucu ya ilerleyen aylarda hiç tuvalete yetişemicem galiba :18:

Sen baya erken hissetmeye başlamışsın ya ne güzel
Geçen hafta doktora gittiğinde ayrıntılı ile ilgili konuşmadınız mı? Nasıl bebişin boyu kilosu ?
Ben tetanoz aşısı olmadım doktoruma sordum gerekli olmadığını söyledi seçimi de bana bıraktı.
Aile hekimliğindende bugün aradılar açmadım aşıya çağırıcaklar diye

bu ayrıntılı dediğiniz ne arkadaşlar ya benm doktorum nie sölemio bana
3 boyutlu ya da 4 boyutlu ultrason deniyor. Bebeğini 3 boyutlu olarak görüyorsun ve doktor herşeyini inceliyor.
Sanırım gerek duymayan doktorlar da var bir arkadaşımın doktoru da yönlendirmemişti o işin show kısmı demişti.
Nezaman randevun belkide birdahaki randevunda söyleyecektir.

şu an 40.haftasında olan bi arkadaşım bi kaç ay önce tuvalette yaşıcam artık diyodu:)) herkes bu yollardan geçiyor sanırım...bebekler sağ salim gelsn de bitsin bu sıkıntılar artık:)

cheerfulksy canım ne dedi hatırlamıyorum oglumu gorunce tombik yanaklarını unuttum yaa soyle bişey hatırlıyorum 14 aralıkta bi dahaki randevumuz sonrada ayrıntılı ultrason ve şeker yuklemesi testleri yapılacak demişti böyle bişi hatırlıyorum sanırım. bebiş 302gr 16cm minnak burnu yanakları var Allah herkesinkiyle birlikte bana da sag saglım evladıma kavusmak nasip etsin.

şu an 40.haftasında olan bi arkadaşım bi kaç ay önce tuvalette yaşıcam artık diyodu:)) herkes bu yollardan geçiyor sanırım...bebekler sağ salim gelsn de bitsin bu sıkıntılar artık:)

nee 40 hafta mı :) biz de olucaz değil mi o kadar, inşallah! Allah yardımcısı olsun ya. Ben de klozetin önüne bir leğen üzerine de bilgisayarım yaşar giderim :44: tek sorunumuz tuvalet olsun ya dediğin gibi sağ salim gelsinler de...

Normal o zaman 22-24. hafta arasına denk gelecek seninki de heralde benim de öyle olur. Mutlaka kameraya çekin diyorlar heryer cd kaydı vermiyormuş.
Maşallah kilosu yerinde... amin inşallah canım. Ultrason fotoğraflarını kimse koymuyo heralde buraya. Bana en son pipisinin görüntüsünü verdi o kadar komikki :)

evet cnm 40:))bugün konuştuk dışarda geziyomuş arkadaşyla dedim kararlısın yani dışarda doğurcan sen bu bebği:)yarın kontrole gidicek eğer risk yoksa öğretmenler günü yemeğine de gelecek:))kim bilir yarın belki yemekten hasteneye götürürüz bizimkini:)tatlı bir anı olur bize de:)) biz de olucaz inş. cnm daha yolun yarısındayız.bakalım neler görücez daha.inş. bundan sonrası daha keyifli geçer hepimiz için:))

Sağlıkla kucağına alsın umarım :) bu arada ben de öğretmenim yahu, biz alışkınız ayakta durmaya, bir şey olmaz dolaşsın :)

bizim ultrasonumuz zaten 4 boyutlu renkli
orda her şeyi görülür mü
yani Allah korusun bi rahatsızlık varsa belli olur mu

Sağlıkla kucağına alsın umarım :) bu arada ben de öğretmenim yahu, biz alışkınız ayakta durmaya, bir şey olmaz dolaşsın :)
ne güzel meslektaşız cnm:) doğrusu ben ayakta pek kalamıyorum sınıfta da evde de.itiraf etmeliyim ki sınıfta geçen seneki gibi verimli ders anlatamıyorumbazen konuşurken midem bulanıyor hala...rennie sağolsun geçiriyor.kaç kere okuldan izin alıp eve dönmek zorunda kaldım çıkarıyorum diye:))

Bebişimin alttan çekilmiş fotoğrafı sadece bacakları ve pipisi var

bende aynen öyle kaşınmaktan bihal oldum doktor vucudun kuruyordur diye test falan istemedi bebe yağı önerdi.heryerim kıpkırmızı ve morluk benim cildim kurumaz acaba hormonlardan mı kuruyooo anlamadım sanki hiç geçmicekk:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…