2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuşşş o surat ne gııı ayh ayh ayhhh oglum tahtaravalliye binmiş gibi zıpladı nefrazen misali yagmur cok güzel cıkmışşta sana ne dicegimi şaştım :) elm sokagının......... şaka şaka şişko gadın ben hakket zayıfım hea seni gorunce halime sukrettim ohh butun gunun stresi gecti

cinsiyet için senin doktora gittiğimde bana makarna ve pilavı ekmeksiz tüket deyince çok bozulmuştum, bir zamanlararkadaşları arasında fiziği parmakla gösterilen ben resmen hüsmen ağa muamelesiyle karşılaştım

pilav çok yedim geçen aylarda evde ne yemek varsa mutlaka yanına pilav yapıyodum, şimdi pilav yok diye kurbalık et bile kavurmuyorum, yatıyolar dolapta normalde olsa asla affetmem sen hesapla. yani kestim aslında yemeyi, günde 2 ana öğün aralarda meyve yiyorum. mesela sabah 3 dilim tam buğday ekmeği taze kaşar zeytin ile kahvaltı yaptım. sonra aralrda portakal mandalina yedim. birazdan da sarımsaklı yoğurtlu makarna yapcam. gün böyle geçiyo ama ben şişiyorum

ben her kontrolüme aynı kıyafetle gidiyorum dr beni fukara sancak para almıycak sonunda 5 aydır aynı şeyle görüyo beni ama asıl amaç tartı da hep aynı brütü vermek

dur dur gece konuşalım bu konuları forum boşalsın azcık yiycez paparayı ben de dün bi tane yaktım kent white ama tadı yoktu hiç ya vicdan azabından ya da içmeye içmeye unutmuşum, sonra birden göğsümün yan tarafı sıkıştı zati çakmakta 40 kere çaktığım halde yanmamıştı ben de direkt konuyu sırlar kapısına bağladım yarısındayken söndürdüm kanıtları temizledim evi havalandırdım eşim akşam gelince anlamasın diye

buluşalım da bi hodri meydan yapalım kim kimden daha şişik???

seninki sır kapısının sacmalıklarını gecti kalp gözüne bagladı o daha sacmaydı yaa ne filmlerdi şimdi millet bi sevap işşleyince hemen karsılıgını görmek istiyo bu filmler yuzunden mesela kötuluk yapan birine iyilik yapınca o adamın hemen köturum kalmasını falan bekler oldu millet neyse topa tutulucaksam tutulayım. kkda sigara muhabbeti 2007 anneleri arasında donmus bi ara gunde 10 tane içen var yaa :S gözum pörtledi ben ayrıntılı ultrasona girip toktora gunde bi tane şeetsem ne olur demeyi planlıyorum. ay ne kötu anne miyim neyim ben :S

Çok sevindim sonucun temiz olmasına Allah tamamına erdirsin canım, teşekkür ederim

işte bu yüzden gece konuşalım dedim günahımız bize kalsın başkalarını özendirip onların da günahına girmeyelim allah korusun kötürüm oluruz

ya son zamanlarda kız ve erkek çocuklarda erken ergenlik kadınlarda da erken menopoz görülüyo yediğimiz kullandığımız hormonlu katkılı şeylerden, ben biraz da ondan korktum. mesela benim annem 3 çocuğunun da hem hamilelik hem emzirme sürecinde içmiş ama anlattığım 75-87 yılları arası. abimler de faranjit bende hem faranjit hem de bronşit var. en çok ben emmişim bi de bende devir daha bozulup sigaraların katkılı hale geldiğini düşünüyorum. şimdi içeceğimiz arada bir zarar vermeyebilir ama ilaç gibi günlük hale gelirse ileri de çocukta ne çıkar bilemeyiz sık dişini biraz daha. arada kaçamak yaparız

şu erken ergenlik çok canımı sıkıyo 8-9 yaşında kız erkek çocukları ergenlğe giriyo, içim sızlıyo çünkü çocukların psikolojileri de bozuluyo haliyle...

ay haklısın bende dusundum olayın bu boyutlarını annen bayagı içiciymiş yanii? benimki içmemiş bizde bişi yok teyzemin gelinide oglundayken içmişti cocuk bronşitli dogdu hastanelerden cıkamadılar ama o gunde bi paket içiyodu maltepe göztepe ne bulursa içiyodu böğğ... benim zaten içim almıyo ilk 3 ay gece uyandıgımda eşimin cigerlerinden gelen sigara kokusunu alıyodum düşün yanii. ellerini 5 kere sabunlatıyodum parmakları kokuyodu diye halbuki ben hassastım, kociş temizdir ama dayanamadım işte. yedigimiz içtgimiz nede hormon yada katkı maddesi yokki. meyveye dustum bu ara ama elmayı portakalı yerken bile dusunuyorum gercekten vitamin varmı içinde diye.. herseyde bir muamma....

annem beni doğurmuş gözü yolda babamı bekliyomuş gelirken sigara da getirse diye

ben bi çorba yapıp gelcem kızlar...

teyzeleri bugün tetanoz aşısını olduk oğluşumla,hemşire ablası kalp atışını dinledi,ben hala bişi hissetmiyorum o ayrı tabi geçen haftaki muayenede benim bebiş ayaklarını hızlı hızlı kıpırdatıyodu,babası hemşire bir arkadaşı var,ona anlatmış,hemşire demiş ki ,ayaklarını yeni farketmiştir,ondan o kadar hızlı kıpırdatıyordur demiş,ay yerim ben o ayakları dedim yaaa,bebişlerimiz her hafta yeni bişileri farkedip onunla oyun oynuyolar karnımızda demek ki kızlar yaa .55:,Allah ın mucizesi başka bişi değil.2 tane hücreden ortaya küçücük bir insan çıkıyor,kıyamam ben o bebişlere yaaa

evet erken ergenlik olayı çok fena kızlar,bizim bir tanıdığın kızının 7-8 yaşlarındayken göğüsleri büyümeye başlamış falan,doktora gitmişler,doktor çok mu çilek yedirdin demiş,mevsiminde olmayan çileği kesinlikle yedirmeyin kızlar.Bir de doktor hazır yoğurt,dondurma vs yi önermiyorum demiş,Kadın işte ben hep bilinen markalları kullanıyorum,şudur budur deyincedoktor demiş ki,sence 1 dondurmanın buzdolabındaki raf ömrü nasıl 2 sene olur,sana mantıklı geliyor mu demiş,ben zaten ev yoğurdu yiyorum,anneme yaptırıyorum,hazır çorbaydı,bulyondu,superfresh ve tarzı gıdaları eve sokmuyorum,inşallah mümkün olduğunca doğal besleniyorumdur,insan ne yediğni de bilmiyor ki,doğal sanıyosun ama kimbilir...:44:

menzil be muhabbeti kaynattığını farketmedim sanma, kaynarım köfte ekibine haberin olsun

ama ama amaaaaa :) nan gadınlar ben kimseye köfte ısmarlıyım demedim hea personel indirimi yapıcam dedim tükkan ortaklı olmasa no problem. kapılarım acık herkesi bekliyorum bu sartlasr altındda

ya ben çok acıktım ama canm bir şey yemek istemiyor oluyor mu size de ? kocam da yok ne yapsam kendime

ama ben ev yogurdu yiyemiyorum hazır yogurt yiyebiliyorum oda bimin yogurdu dost yogurt baskasını agzıma suremiyorum. hem ineği sutu nerden bulucazda yapıcaz :S

ya ben çok acıktım ama canm bir şey yemek istemiyor oluyor mu size de ? kocam da yok ne yapsam kendime

oluyo canım özellikle tek oldugumda ve evde agzıma uygun bişey bulamadıgımda oluyo. sarımsaklı yogurtlu makarna yap bence :) patates kızart yanına salata da olur hersey olur ama üşenmiceksen :) krepte yapabilirsin hea?

ben de kilo alayım diye mi yapıyosun hem kızartma hem makarna :))) şaka bir yana koydum makarna suyunu :) bu arada bim yoğurdu demişken ben de sadece onu yiyorum kırmızı tava yoğurdu var ya hmmmmm :) şimdi dökcem makarnaya

yok yok onlar ayrı seceneklerdi. ya yogurtlu makarna üzerine yagda pulbiber nanede kızdır dök ohh miss
digeri kızarmıs patates salata
diğeride krep domates peynir recel vs.. yani pratik örnek verdim yoksa mantıda acabilirdin :)
afiyet olsun tatlım

bende bu aralar kızartma yiyorum...5 kilo aldım bende..ama kızartma dışında hamur işi makarna v.s yemiyorum. geçen ebe bana çok almışsın dedi tamamen hareketsizlikten bence.....57ydim şu anda 62 yim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…