- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
tatlm ben de 57yle başladım şu an 62yim.çok muymuş?ama her ay 1 kilo iyi diyolardı?ben de çok hareketsizim bulantılarım hala geçmedi ve sanırım 9 ay geçmeyecek o yüzden çok dışarı çıkıp gezemiyorum eskisi gibi.bi de hamurişi makarna falan bulantılara iyi geldiğinden daha çok onları yiyorum:/bende bu aralar kızartma yiyorum...5 kilo aldım bende..ama kızartma dışında hamur işi makarna v.s yemiyorum. geçen ebe bana çok almışsın dedi tamamen hareketsizlikten bence.....57ydim şu anda 62 yim...
bende bu aralar kızartma yiyorum...5 kilo aldım bende..ama kızartma dışında hamur işi makarna v.s yemiyorum. geçen ebe bana çok almışsın dedi tamamen hareketsizlikten bence.....57ydim şu anda 62 yim...
ya ben bu kilo işini anlayamadım gitti zaten. ben normal şartlarda hemen kilo alan biriyim. 63 le hamile kaldım hala aynıyım hiç almadım. ilginç olan ben ilk üç ay sadece makarma poğaça ve ekmek yedim bulantıdan. hala da kısmıyorum. ama almıyorum işte.. çözemedim gerçekten. Menzil de dikkat ettiği halde almış mesela.
Sen kaç haftalıkken gelmeyi düşünüyorsun Ankara'ya? Bence biraz erken gelip doktoruna alışmanda fayda var.
Ben Prof. Dr. Fırat Ortaç'ın özel muayenehanesine gidiyorum. Çok memnunum ama kendisiyle doğum hakkında henüz konuşmadım.
Ben Ankara üniversitesi hastanesinde yapmasını istiyorum çünkü normalde orada çalışıyor ama genelde doğumları Güven Hastanesinde
yapıyormuş. Biraz pahalı olacak sanırım bizimkisi.
ya ben bu kilo işini anlayamadım gitti zaten. ben normal şartlarda hemen kilo alan biriyim. 63 le hamile kaldım hala aynıyım hiç almadım. ilginç olan ben ilk üç ay sadece makarma poğaça ve ekmek yedim bulantıdan. hala da kısmıyorum. ama almıyorum işte.. çözemedim gerçekten. Menzil de dikkat ettiği halde almış mesela.
kızlar ben çok kaşınıyorum. bugün cildiyeye gittim tahlil yaptırdım. herşey normal çıktı. losyon verdi ama o da c kategorisi kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. ama akşam çok kaşınınca sürmek zorunda kaldım. sizde böyle sorunu olan var mı?
kızlar ben çok kaşınıyorum. bugün cildiyeye gittim tahlil yaptırdım. herşey normal çıktı. losyon verdi ama o da c kategorisi kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. ama akşam çok kaşınınca sürmek zorunda kaldım. sizde böyle sorunu olan var mı?
aaaa....çok şaşırdım
hamileliğimi ilk öğrendiğimde fırat ortaçı aramıştım.
sekreteri artık gebe takibi yapmadığını söylemişti.
kısmet mi değilmiş anlamadım gitti.
gerçi şuandaki doktorumdan da memnunum ama....
bu arada yeni üye oldum.herkese merhaba.
hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi inşallah
alerjik mi, yoksa normal çatlayacağın için mi kaşınıyorsun. ben johsons baby nin bebe yağını kullanıyorum hem ciltte yağlılık hissi de bırakmıyor. şu ana kadar çatlamadım kaşınmıyorum da. aralık ayındada krem kullanacağım.
yok canım çatlaklarla ilgili değil her yerim kaşınıyo çünkü. ellerim ayaklarım falan. belki bişey alerji yapıyodur bilmiyorumki. ama çok etkiliyo beni sinirlerimi bozuyor. her yerim morluk kırmızılık içerisinde. hamilelikte oluyormuş herhalde doğumdan sonra geçiyormuş. herkeste oluyo mutlaka bi problem yaa. allah yardımcımız olsun
yok canım çatlaklarla ilgili değil her yerim kaşınıyo çünkü. ellerim ayaklarım falan. belki bişey alerji yapıyodur bilmiyorumki. ama çok etkiliyo beni sinirlerimi bozuyor. her yerim morluk kırmızılık içerisinde. hamilelikte oluyormuş herhalde doğumdan sonra geçiyormuş. herkeste oluyo mutlaka bi problem yaa. allah yardımcımız olsun
ben varım canım kaşıntı kiiiii ne kaşıntı kendimi parcalamamak için zor tutuyorum kendimi akşamları daha cok oluyo druma sordum cildin cok kuru dedi bebe yagı lierac falan önerdi benim zaten surmedigim uygulamadıgım sey kalmadı ama bitkisel badem yagı bebe yagı bide aktardan bi catlak karısımı aldım o daha cok işime yaradı. hea bu arada benim goguslerim piri reisin dunya haritasına döndu. tabii 9 kiloyu alınca dıstanda bi estetik bozuklugu oluyo haliyle ama sadece goguslerimde var şimdilik. bence kullanma o ilacı badem yagı kullan bebe yagı kullan bitkisel seyler kullan tatlım. ben kaşınmaya baslayınca beni bıraksalar kan cıkartırım yani o derece kasınıyorum
Hoşgeldin aramıza :)
Çok ilginç gerçekten acaba sen muayenehaneyi değilde hastaneyi mi aramıştın? Ben 5 haftalıkken gitmeye başladım ve hep
hamileler geliyor muayenehanesine. Sen kaçıncı haftandasın?
canım 18+5 ticker adasım :) naptın ayrıntılıya girdin mi? neler yasıyosun? bebişin kaç gr boyu ne kadar cinsiyeti ne? eccik konusalım merak ettim ne zmandır gormuyorum seni
cnm sıkıntı yapma ben de 18+5 teym sizin gibi ama ben de pek bişi hissetmiyorum henüz.ilk gebeliklerde genelde 20den sonra hissedilirmiş.ben de bu cuma ayrıntılıya gidicem.Yaaaa bende hiç gelişme yok çünkü en son 29 ekimde gitmiştik doktora cinsiyetini öğrenmiştik şimdi 30 kasımı bekliyorum.
Hareketlerini de hissetmiyorum psikopat gibi elimle bütün gün dinlemeye çalışıyorum içeride sürekli bir titreşim var ama anlayamıyorumkiii akşamları da eşim aynı şekilde dinlemeye geçiyo çok komik haldeyiz yani
Ayrıntılıya ne zaman giriceğimi bilmiyorum ama doktorum en son gittiğimde 4 hafta sonra gel sonrada seni ayrıntılıya yönlendiricem dedi sanırım 2 hafta sonra falan da ona giderim.
Sen girdin mi? Ayrıntılı için en uygun haftalar 22-24 diye yazıyor internette ama 18de girenlerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?