Bende utaniorum iste..ama esim cok guzel konusyo...cok guzel sevio...kiskaniorum..ben neden neden öle yapamiommmmm...ya bende konuşamam heralde:26:
arada deniyim diyorum kızım falan diyorum sesim kısılıyo hemen
annem hep diyo. sürekli konuş kızınla diyo ama yok yapamıyom
petuşum geçmiş olsun canım,daha dün bi arkadaş idrar yolu enfeksiyonunun bebeğe zarar verebileceğinden bahsetmşti..Allah korusun zaten sebnem'e çoook üzüldüm gözlerim dolu dolu okudum geçmişi
mavilef maşallah bebeğine,şebnemin olayının üstüne senin bebeğide görünce açtım muslukları hemen
zaten bugün dokunsalar ağlayacağım çoook fena oldum çook Allah sabırlar versin
teşekkür ederiz teyzesi..Mavilef annem bu çok tatlı ya maşallahh 41 kere Nazar Nazar Nazar
balık hapı kullananlar hangi markaları kullanıyorsunuz
bize doktor gnc verdi gebeler için en uygun olanı bu dedii
Bende utaniorum iste..ama esim cok guzel konusyo...cok guzel sevio...kiskaniorum..ben neden neden öle yapamiommmmm...
evet cnm zaten ben Paris di sanırım....yazıyı attı okudum...ağrım birden 10 kat arttı....fırladım hastaneye...
ben balık yagı içmiyorum..kımse bana demedimagn.ve demir içiyorum sadece
hıh al benden de o kadar..
komik geliyor.. sanki biri görse gülecek bi tarafıyla gibi..
kendi kendine konuşuyorsun gibi..
kızım benim sesimi tanıyamayacak böyle giderse.. babası işten gelir gelmez ilk 5 dakikasını kızıyla sohbete ayırıyor..
gününün nasıl geçtiğini falan anlatıyor bildiğin.. seni seviyorum kızım diyor.. sürekli karnıma dokunuyor sohbetler ediyo.. o sacma gelmiyo ama kendim yapmaya çalışınca saçma buluyorum..
oo iyiymiş ki yine.. sigorta karşılamazmış bu ilaçları eczacı öyle dedi.. benim ilacın fiyatı da 30 ya da 35'di sanırım..benim balık yağı hapı;OSTIMAX içeli 1 saat oldu yidiklerimi geri çıkarmazsam iyiii...
sizin balık haplarını sigorta karşıladımı benimkinin kutusu 19tl özel ilaç:44:
bu içeriğe şu anda erişilemiyor yazıyorr canmm:26:
nasıl erişebilirz peki grubun adı ne aratınca çıkar belki
selam kızlar petuş geçmiş olsun canım benimde olmuştu 5 tane antibiyotik kullandım geçti antibiyotik kurutuyo mrk etme canım bide 3 litre su iç günde.bu arada ben ishal oldumama şuan bişey yok yarım saat önce bir karın ağrısı tuvalete zor yetiştim hatta yetişemedim:78:doktora bildirmem gerekiyo mu ki bu durumu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?