hoşbulduk canımm..
ya bana hani şöle yap böle yap diye detaylı açıklama yapmadı normal bişey zamanlar yukarı çıkar dedi çıkmazsa dediğimiz gibi normal doğum olmuyo ben zaten normal istemiyoreee
ama şunu öğrendim astımlı olduğum için astım hastalarıda normal doğum yapabiliyomuş..
ben ilişki sakıncalı diye biliyorum doktora soramadım ama başka nelere dikkat etmek gerekir tatlım acebaa??
yani ben ayakta çok fazla kalamamaya dikkat ediyorum
çünkü üyüktü kalınca yumurtalıklarıma çok baskı yapıyo
3 tabak birden kaldırmıyorum
uzanmıyorum
çalıştığım anların dışında heeepppp yatıyorum uzanıyorum :)))
benim de kanamam oldu çünkü 1 ay önce
idrar yolu enfeksiyonlarında ve mantarda hep tetikteyim çünkü o kısma bizim bebeklerimiz daha yakın....
bende sezeryan olucam ama bel fıtığımdan dolayı
senin sonraları belirler canım
şu ventolinin de çok zararı yok dedi bana doktor
sen nefes alableceksin ki bebeğin oksijensiz kalmasın dedi....
hey ben de varım o gruptaa... eşi biraz aşığıdaymış ama doğum yolunu kapatmamış önemli değilmiş şimdilik.. çıkar çıkar dedi doktorumuz..
canım inşalah çıkar bebiklerimiz yukarı yaaaa
Senin oğluşuna da maşallah canım, Allah korusun bebeklerimizi
hoşbulduk canımm..
ya bana hani şöle yap böle yap diye detaylı açıklama yapmadı normal bişey zamanlar yukarı çıkar dedi çıkmazsa dediğimiz gibi normal doğum olmuyo ben zaten normal istemiyoreee
ama şunu öğrendim astımlı olduğum için astım hastalarıda normal doğum yapabiliyomuş..
ben ilişki sakıncalı diye biliyorum doktora soramadım ama başka nelere dikkat etmek gerekir tatlım acebaa??
yani ben ayakta çok fazla kalamamaya dikkat ediyorum
çünkü üyüktü kalınca yumurtalıklarıma çok baskı yapıyo
3 tabak birden kaldırmıyorum
uzanmıyorum
çalıştığım anların dışında heeepppp yatıyorum uzanıyorum :)))
benim de kanamam oldu çünkü 1 ay önce
idrar yolu enfeksiyonlarında ve mantarda hep tetikteyim çünkü o kısma bizim bebeklerimiz daha yakın....
bende sezeryan olucam ama bel fıtığımdan dolayı
senin sonraları belirler canım
şu ventolinin de çok zararı yok dedi bana doktor
sen nefes alableceksin ki bebeğin oksijensiz kalmasın dedi....
evet yaa işte benim en büyük yapamadığım şey bende çok hareketliyim fırıl fırıl evin içinde bile oturamıyorum
ama artık yarından sonra anneciğimin yanında olceğim ve ayaklarımı uzatıp oturacam dinlenmem şart artık..
bendede bel fıtığı var ama çok küçük iğne vuruldum sadece ameliyata falan gerek duymadılar ilerlerse alırız dediler ilerlemedide çok şükür..inş. doğuma yakın bi sıkıntı olmaz..
ventolin evet canım yaa çok zararı yokmuş onun daraldığım zamanlar bende sıkacam artık..
Senin oğluşuna da maşallah canım, Allah korusun bebeklerimizi
Üzüldüm adına canım yaselam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum...Hamileliğimde kötü anlar yaşadım..devlet hastanesinde toxoplazma igm pozitif çıktı 11 haftalıktan beri, bu arada dr. antibiyotiğe başlamadı 2 hafta sürümcemede bıraktı bir şeyler oldu karışık şimdi..neyse sonra antibiyotik başladı..gebelik kategorisi C..kullandım 2 hafta geçti tekrar test yapıldı yine pozitif..bir daha başladı ..Ankaraya sevk yazdı ayrıntılı ultrason için bebekte sakatlık var mı diye..falan filan...ben de tuttum devlet hastanesindeki bütün drlarla görüştüm test sonuçlarını gösterdim hepsi bilgilendirme yaptı rahatladı içim ama birinin dediği daha bir rahatlattı içimi..bu hastanedeki testlere güvenme denge laboratuvarında tekrar yaptır dedi, gelene geçene pozitif diyorlar burda dedi..diğer dr.lar da zaten bu değer yerinde sayıyor ya azalması ya artması lazım ilginç falan demişlerdi..özel bir hastaneye gittim orda negatif çıktı sonra bir de dengede yaptırdım orda da negatif çıktı..yani devlet hastanesinde pozitif çıkan test ertesi gün 2 laboratuvarda da negatif çıktı..Biliyorsunuzdur toxoplazma çok hassas bir durum...Ama benim ilk gebeliğimde bu teste bakılmamıştı bile ilginç..Çok şükür Allahıma..yanlış testin kurbanı olmuşum, canımı sıkmışım, antibiyotik kullanmışım, eşimle kavga etmişim....neyse bu kadarla geçti çok şükür...
14,5 aylık bir oğlum var..buna da devlet hastanesinde kadın 12. ve 16. hafta erkek olabilir dedi..16. hafta özel hastanedeki kadın tam "kız bebek" dedi "aaa bak eliyle kapattı orasını şimdi de ne kadar ilginç" dedi hemen arkasından..yani biraz muallaktayım şu an ama kızım olacak diyorum..sağlıklı olsun da hiiiç fark etmez...
inanmıyorum ya :)20. haftam bitiyo ben de hissedemedm daha
hemşire şaşırdı elini koydu
sonra da hareket edio dedi o hissetti
ben koydum ben hissedemedm
hey ben de varım o gruptaa... eşi biraz aşığıdaymış ama doğum yolunu kapatmamış önemli değilmiş şimdilik.. çıkar çıkar dedi doktorumuz..
tuniii sen benim kızımı gördünn mü..
tatlım 20-24 arası yapılıyo ama petuşun doktoru da benim doktorum da en uygun zamanın 22. hafta olduğunu söylediler.. yani 21. haftayı bitirip gideceğim ben..
o biraz da doktorun vicdanıı ile ilgili canım yaa.. benim doktorum ağlasan da sızlasan da sezaryan diye yalvarsan da normalse normal olacak dedi.. baştan konuşalım illa sezaryan istiyorsan başka doktorlarla görüş dedi bana.. hatta epidurale falan da çok karşı.. normal olacak herşey dedi.. adı üstünde bak normallll diye de tonlama yaptı..
senin doktor da iyiymiş
benim ki baştan sen normal doğuramazsın dedi
nitekimde öyle oldu
doktorunuzu seçerken buna dikakt edin yönlendirilme çok önemli
maşallahhh kocamann..
kız tuni yirim o sıskayı ben.. kollar bacaklar çırpı gibi annemm ya..
minicik daha kuzucum..
ayrıca senin oğluşunun da eli alnında benim kızım gibi..
çok çok sağol tatlım.. korkuyorum da nazar değecek diye ama buradaaki annelerin nazarı değmez biliyorum.. burada herkes kalbinin en içinden ediyor dualarını..Maşallah canım, Allah nazarlardan korusun bebeğini
çıkar kuzum inşallah.. çıkmazsa da ne yapalım.. tek sıkıntı sezaryan doğuma mecbur kalmak olsun yeter.. allah beterlerinden korusun..hey ben de varım o gruptaa... eşi biraz aşığıdaymış ama doğum yolunu kapatmamış önemli değilmiş şimdilik.. çıkar çıkar dedi doktorumuz..
canım inşalah çıkar bebiklerimiz yukarı yaaaa
öperiz seni mavilef teyzesi çok saolasın
dimi yaa sıska bebişim daha çoğundan minnakta ondan benim paşam..
evet eli zaten hep alnında yüzünde gözünde gezinip duruyo
ama bana haftasına göre yanakları tombik gibime geldidoktor amcamızda koca kafalı olcak annesi dedi babamızn kafada az iricene ona benzicek
teşekkür ederiz teyzesi..
tatlım benim kullandığım seven seas pulse diye bi ilaç..
benim balık yağı hapı;OSTIMAX içeli 1 saat oldu yidiklerimi geri çıkarmazsam iyiii...
sizin balık haplarını sigorta karşıladımı benimkinin kutusu 19tl özel ilaç:44:
Benim balık yağışa seven seas pulse...
delüüüü... yirim onun koca kafasını ben.. en çok bacaklarını kestirdim gözüme..
merhaba arkadaşlar dün pek giremedim foruma. öğretmenler günü programımız vardı tatlı telaşlar yani :) tuni ve mavilef bebeklerinize kocaman maşallah:) bn daha hiç 4 boyutlu görmedim doktorumda yokmuş. bu ay detaylı var bakalım merakla bekliyorum. Şebnem'e de çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun. Rabbim kimseye daha büyük acılar yaşatmasın. Petunya sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
banada doktor gnc verdi 42tl günde 1 tablet yan etsi yokmuş
ben balık yiyemediği için kullanıyorum ama gereksiz diyenlerde var karar veremiyorum
acaba 2 günde bir mi alsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?