2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Allah yardımcısı olsun sabırlar versin
ne olmuş da kaybetmiş
bu aylarda artık düşük değil erken doğum oluo
doğum yapmış kadar oluorsun çok zor
Rabbim sabır versin

evet evet yapar çünkü banada bugün 21.-22. haftalar en uygunu dedi benimde 1 ay sonra aynen 21. haftam bitmiş olcak Allahın izniyle..hımm cd ile 50 tl peki hikmet beydemi yarım saat inceliyo acep hastası baya çok çünkü..
ben astım hastası olduğum için normal doğum yapamam dimi dedim yoo yaparsın ozamanki durumuna göree dedi ama bebeğin eşi düzelmezse zaten normal yapamıyor..sen gittiğinde bi sor bakalım..ben doğum fiyatlarını sorcaktım heyecandan unuttum

selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum...Hamileliğimde kötü anlar yaşadım..devlet hastanesinde toxoplazma igm pozitif çıktı 11 haftalıktan beri, bu arada dr. antibiyotiğe başlamadı 2 hafta sürümcemede bıraktı bir şeyler oldu karışık şimdi..neyse sonra antibiyotik başladı..gebelik kategorisi C..kullandım 2 hafta geçti tekrar test yapıldı yine pozitif..bir daha başladı ..Ankaraya sevk yazdı ayrıntılı ultrason için bebekte sakatlık var mı diye..falan filan...ben de tuttum devlet hastanesindeki bütün drlarla görüştüm test sonuçlarını gösterdim hepsi bilgilendirme yaptı rahatladı içim ama birinin dediği daha bir rahatlattı içimi..bu hastanedeki testlere güvenme denge laboratuvarında tekrar yaptır dedi, gelene geçene pozitif diyorlar burda dedi..diğer dr.lar da zaten bu değer yerinde sayıyor ya azalması ya artması lazım ilginç falan demişlerdi..özel bir hastaneye gittim orda negatif çıktı sonra bir de dengede yaptırdım orda da negatif çıktı..yani devlet hastanesinde pozitif çıkan test ertesi gün 2 laboratuvarda da negatif çıktı..Biliyorsunuzdur toxoplazma çok hassas bir durum...Ama benim ilk gebeliğimde bu teste bakılmamıştı bile ilginç..Çok şükür Allahıma..yanlış testin kurbanı olmuşum, canımı sıkmışım, antibiyotik kullanmışım, eşimle kavga etmişim....neyse bu kadarla geçti çok şükür...

14,5 aylık bir oğlum var..buna da devlet hastanesinde kadın 12. ve 16. hafta erkek olabilir dedi..16. hafta özel hastanedeki kadın tam "kız bebek" dedi "aaa bak eliyle kapattı orasını şimdi de ne kadar ilginç" dedi hemen arkasından..yani biraz muallaktayım şu an ama kızım olacak diyorum..sağlıklı olsun da hiiiç fark etmez...

bebeğimi 19 haftalıkken hissedemiyordum halbuki 2. doğumunu yapanlar 16. haftada hissetmeye başlar yazıyor internette..neyse şimdi 20 haftalık oldu hissediyorum çok şükür..ama biraz dinlenmek lazım bazen hissetmek için gün içindeki koşuşturmada anlaşılmıyor..

daha önce rahatsızlandığında yengeminde astım hastası olduğunu ve 2 çocuğu olduğunu söylemiştim bilmem hatırlıyomusun, yengem 2 doğumunu da normal doğum yaptı,hiç bi sorun yaşamadı, sen kendine stres yapma bu kadar ,eşi de çıkarsa inşallah normal yapabilirsin...

Özelde normal doğum yapmak isteyip de sezeryan olmadan gelen yok gibi bir şey anlamıyorum ben bu işi.. sırf bu yüzden özelde doğum yapmaktan korkuyorum...

petunya da burda yok neyse sağlık olsun dr a sorar ona göre randevu alırız madem öyle
teşekkürler tatlm

20. haftam bitiyo ben de hissedemedm daha
hemşire şaşırdı elini koydu
sonra da hareket edio dedi o hissetti
ben koydum ben hissedemedm

menzil e soru soracaktım bekliyorum gelmio
fırında patates köfte yapacaktım
ekmek içi yok onun yerine başka bi şey koysam olur mu die soracaktım
malum menzilcm köfteci ya en iyi o bilir demiştim ama yok

Son düzenleme:
canımmmmm
eşi aşşağıda olanlar grubumuza hoş geldim
petuş, ben ve sen......
daha dikkat etmek gerekiyo sadece ama yukarı çıkmaz ise normal doğum yaptırmıyor doktorlar dediğin gibi...
hey ben de varım o gruptaa... eşi biraz aşığıdaymış ama doğum yolunu kapatmamış önemli değilmiş şimdilik.. çıkar çıkar dedi doktorumuz..

tuniii sen benim kızımı gördünn mü..

evet hatırlıyorum bikaç kişidede duydum zaten ama bide doktora sorayım ne dcek bakalım dedim
hayırrlısı neyse o olsun inş. ben zaten pek normalden yana değilim :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…