hımmm o zaman başkentte güler hanım varmış 2 tane arkadaşım onda doğum yaptı çok memnunlar, sen neden büyükşehir istiyosun ?
yok canım erken almadım 10 kasımda gitmiştim 10 aralıkta gitcem...detaylıyı tel.de sormuştum 10 tl. demişlerdi heralde ama hikmet bey cd için 50 tl alıyolar demişti, geçen kontrolde demişti detaylı diğer ay diye 21 hafta bitmiş olcak o zaman heralde bakar detaylıya....ben bide bu gidişimde doğumu konuşmak istiyorum, bakalım o zamana kadar aklımıza gelen şeyler olursa onlarıda sorarım :))))
canım ben 19. haftanın sonlarına geliyorum,henüz ben de bişi hissetmiyorum,hatta aramızda 20 haftasını bitirip daha kıpırtı hissetmeyen arkadaşlarımız da,ben de senin gibi endişeleniyordum ama 22. haftayı bile bulabiliyormuş bazı hamileelrde bebeğin hareketlerini hissetmek,boşuna stres yapma canım
detaylı için 21. hafta bitmeli miymiş ?[/QUO
bilmiyorum tam detayını ama 20 li haftalarda yapılıyo diye hatırlıyorum petuş biliyodu tam hangi haftalarda bakıldığını...
evet evet yapar çünkü banada bugün 21.-22. haftalar en uygunu dedi benimde 1 ay sonra aynen 21. haftam bitmiş olcak Allahın izniyle..hımm cd ile 50 tl peki hikmet beydemi yarım saat inceliyo acep hastası baya çok çünkü..
ben astım hastası olduğum için normal doğum yapamam dimi dedim yoo yaparsın ozamanki durumuna göree dedi ama bebeğin eşi düzelmezse zaten normal yapamıyor..sen gittiğinde bi sor bakalım..ben doğum fiyatlarını sorcaktım heyecandan unuttum
bebeğimi 19 haftalıkken hissedemiyordum halbuki 2. doğumunu yapanlar 16. haftada hissetmeye başlar yazıyor internette..neyse şimdi 20 haftalık oldu hissediyorum çok şükür..ama biraz dinlenmek lazım bazen hissetmek için gün içindeki koşuşturmada anlaşılmıyor..
hey ben de varım o gruptaa... eşi biraz aşığıdaymış ama doğum yolunu kapatmamış önemli değilmiş şimdilik.. çıkar çıkar dedi doktorumuz..canımmmmm
eşi aşşağıda olanlar grubumuza hoş geldim
petuş, ben ve sen......
daha dikkat etmek gerekiyo sadece ama yukarı çıkmaz ise normal doğum yaptırmıyor doktorlar dediğin gibi...
tuniii sen benim kızımı gördünn mü..hoşbulduk canımm..
ya bana hani şöle yap böle yap diye detaylı açıklama yapmadı normal bişey zamanlar yukarı çıkar dedi çıkmazsa dediğimiz gibi normal doğum olmuyo ben zaten normal istemiyoreee
ama şunu öğrendim astımlı olduğum için astım hastalarıda normal doğum yapabiliyomuş..
ben ilişki sakıncalı diye biliyorum doktora soramadım ama başka nelere dikkat etmek gerekir tatlım acebaa??
evet canım malesefAllahım ona sabırlar versin..
tatlım 20-24 arası yapılıyo ama petuşun doktoru da benim doktorum da en uygun zamanın 22. hafta olduğunu söylediler.. yani 21. haftayı bitirip gideceğim ben..detaylı için 21. hafta bitmeli miymiş ?[/QUO
bilmiyorum tam detayını ama 20 li haftalarda yapılıyo diye hatırlıyorum petuş biliyodu tam hangi haftalarda bakıldığını...
o biraz da doktorun vicdanıı ile ilgili canım yaa.. benim doktorum ağlasan da sızlasan da sezaryan diye yalvarsan da normalse normal olacak dedi.. baştan konuşalım illa sezaryan istiyorsan başka doktorlarla görüş dedi bana.. hatta epidurale falan da çok karşı.. normal olacak herşey dedi.. adı üstünde bak normallll diye de tonlama yaptı..Özelde normal doğum yapmak isteyip de sezeryan olmadan gelen yok gibi bir şey anlamıyorum ben bu işi.. sırf bu yüzden özelde doğum yapmaktan korkuyorum...
daha önce rahatsızlandığında yengeminde astım hastası olduğunu ve 2 çocuğu olduğunu söylemiştim bilmem hatırlıyomusun, yengem 2 doğumunu da normal doğum yaptı,hiç bi sorun yaşamadı, sen kendine stres yapma bu kadar ,eşi de çıkarsa inşallah normal yapabilirsin...
hey ben de varım o gruptaa... eşi biraz aşığıdaymış ama doğum yolunu kapatmamış önemli değilmiş şimdilik.. çıkar çıkar dedi doktorumuz..
tuniii sen benim kızımı gördünn mü..
tatlım 20-24 arası yapılıyo ama petuşun doktoru da benim doktorum da en uygun zamanın 22. hafta olduğunu söylediler.. yani 21. haftayı bitirip gideceğim ben..
o biraz da doktorun vicdanıı ile ilgili canım yaa.. benim doktorum ağlasan da sızlasan da sezaryan diye yalvarsan da normalse normal olacak dedi.. baştan konuşalım illa sezaryan istiyorsan başka doktorlarla görüş dedi bana.. hatta epidurale falan da çok karşı.. normal olacak herşey dedi.. adı üstünde bak normallll diye de tonlama yaptı..
görmedim kuzumm hani hani nirdeeeeeee???
evet hatırlıyorum bikaç kişidede duydum zaten ama bide doktora sorayım ne dcek bakalım dedim
hayırrlısı neyse o olsun inş. ben zaten pek normalden yana değilim :18::18:
hey ben de varım o gruptaa... eşi biraz aşığıdaymış ama doğum yolunu kapatmamış önemli değilmiş şimdilik.. çıkar çıkar dedi doktorumuz..
tuniii sen benim kızımı gördünn mü..
görmedim kuzumm hani hani nirdeeeeeee???
aa çok ayıp ama.. kız gösteriyos şurda erkek annelerine herhalde..
geçmişte bi yerlerde ama hangi sayfada bilemiyorum.. dur bakayım hemen..
hahahaha gördümmmkiii ama ben onu yerim yaa o kolunu elini maşalahhh canım
Allahım nazarlardan saklasın böceği
du bak bende koyim
ama herkes hepimiz bebişlerimize kocaman bi maşalahhhh diyelim teyzişleri
Maşallah canım, Allah nazarlardan korusun bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?