gözün Aydın...darısı haberler bekleyenlerin basına ins..
huyunu cozduysen problem yok cnm
Bizimkide is yapma meraklısı..ben yaparım, aaaa ben yaparım havasında..
Bende baslarda yok anne oolmaz ben yaparım falan diodum...da şimdi koyverdim...anne perdelerde yıkancak falan diom yani...o derece çözdüm huyunu
kızlar aranızda hiç talesemi minör taşıyıcı var mı?Bir de doktor neden cinsel ilişkiyi yasakladı benim doktorum yasak dememişti ama salı günü randevum var soracam sizleri okuduktan sonra korktum açıkçası eşimde benim gibi bebiş daha önemli? ha son olarak uçakla yolculuk eden oldumu?
evet şeker,bunlar ufak tefek şeyler...ne cadı,ne iftiracılar var Allah korusun..öyle birine denk gelseydim kan çıkardı kannn
canlar ciğerlerrr napıyosunuz şekerler??
bugün hiç yazamadım çünkü memleketimze geldik oğluşumlageçmişte baya birikmiş okuyamadık..nedir yeni gelişmeler?? petuşu biliyorum neriyide şimdi okudum canım benim gözün aydın maşalah oğluşuunaa yirim
bu arada ben iştaha dur diyemiyorum ama gene de iyi almıyorum bu yememe.. 53 tüm 57 oldum..4 kilo almışım..
gözün aydın canım
darısı başımıza inşallahhhhhh
Cnm kilolar birden Portlucek sanırım bizde...
Ben Almanyadan uçakla istanbula gecem sonra adana ve tekrar almanya 3 kez uçacam çoğu kişi bu aylarda riskli olduğu söyledi gözüm korktu açıkçsı.Ama rahatladım sayende...
amin inşallah.
petuş seninde gözün aydın tatlım.bebişine maşallah. cd aldınmı? biz gelir gelmez izledik birdaha. resimde aldık ama doktor bebek dönsün yüzünün resmini çekim diye o kadar uğraştıki. oğluşum yüzünü kapadı. sanırım çok rahatsız oldu.
umarım herkes şu testleri ve detayları rahatlıkla sağlıcakla atlatır.
Ben Almanyadan uçakla istanbula gecem sonra adana ve tekrar almanya 3 kez uçacam çoğu kişi bu aylarda riskli olduğu söyledi gözüm korktu açıkçsı.Ama rahatladım sayende...
Ah cnm...cd verdilerde yagmur yerine karınca izledik eve gelince :)))
Cd bozuk çıktı...aradık bı ara ugrucaz vercekler yeniden cd...
Bizimkininde eller hep yuzundeydi...hep kapatio elleriyle zaten...ayyy cok şükür atlattık ya cnm guzel haberlerle..darısı herkesin basına ins..
Oğluşum geliyor:))
teşekkür ederim cevaplarınız için salı günü doktoruma soracağım ama yine de bir çok kişinin fikrini almak benim için daha önemli çok şükür riskli değil hamileliğim inşallah bundan sonrada sağlıklı geçiririz.Ben türkiye ye gelincede bir doktora görünmek istiyorum.Beylikdüzünde renkli ultrasona gireceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz?Bir de fiyatlar nasıl hastanede varmı bu cihazlar?
teşekkür ederim bayansu ama ben akdeniz anemisi değilim yani hasta değilim.normal biriyim sadece taşıyıcıyım eşim taşıyıcı değil çok şükür çocuğumdaki risk taşıyıcı olması yani benim gibi hasta değil çok şükür.Ama benim öğrenemk istediğim kan değerlerim sizlerden düşük ilk başlarda demir ilacı vermişti doktor sonra taşıyıcı olduğumu anlayınca gerek olmadığını söyledi.Ben Almanya'da yaşıyorum.Türkiye deki doktorlar kadar iyi bilemezler bence bu durumu.O yüzden aranızda benim gibi taşıyıcı varsa bilmek istedim doktorun neler önerdiğini...
ne zmn evlendin bebemm sen...ben ekim 2006'da,benimde 5 yıl oldu yaneEvet cnm....cok şükür bin şükür 5 yıldır daha bı gun bile kalbimi kırmadı..acaba mı demedim hiç...şükür..
ooo tuni hanıma bakın helee,almış oğluşuda gezmelere gitmişcanlar ciğerlerrr napıyosunuz şekerler??
bugün hiç yazamadım çünkü memleketimze geldik oğluşumlageçmişte baya birikmiş okuyamadık..nedir yeni gelişmeler?? petuşu biliyorum neriyide şimdi okudum canım benim gözün aydın maşalah oğluşuunaa yirim
bu arada ben iştaha dur diyemiyorum ama gene de iyi almıyorum bu yememe.. 53 tüm 57 oldum..4 kilo almışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?