2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet şeker,bunlar ufak tefek şeyler...ne cadı,ne iftiracılar var Allah korusun..öyle birine denk gelseydim kan çıkardı kannn

teşekkür ederim bayansu ama ben akdeniz anemisi değilim yani hasta değilim.normal biriyim sadece taşıyıcıyım eşim taşıyıcı değil çok şükür çocuğumdaki risk taşıyıcı olması yani benim gibi hasta değil çok şükür.Ama benim öğrenemk istediğim kan değerlerim sizlerden düşük ilk başlarda demir ilacı vermişti doktor sonra taşıyıcı olduğumu anlayınca gerek olmadığını söyledi.Ben Almanya'da yaşıyorum.Türkiye deki doktorlar kadar iyi bilemezler bence bu durumu.O yüzden aranızda benim gibi taşıyıcı varsa bilmek istedim doktorun neler önerdiğini...

Cnm ben ucakla seyahat ettim hem de bi cok kez merak ettigin nedir

Ben Almanyadan uçakla istanbula gecem sonra adana ve tekrar almanya 3 kez uçacam çoğu kişi bu aylarda riskli olduğu söyledi gözüm korktu açıkçsı.Ama rahatladım sayende...

canlar ciğerlerrr napıyosunuz şekerler??
bugün hiç yazamadım çünkü memleketimze geldik oğluşumlageçmişte baya birikmiş okuyamadık..nedir yeni gelişmeler?? petuşu biliyorum neriyide şimdi okudum canım benim gözün aydın maşalah oğluşuunaa yirim
bu arada ben iştaha dur diyemiyorum ama gene de iyi almıyorum bu yememe.. 53 tüm 57 oldum..4 kilo almışım..

Cnm kilolar birden Portlucek sanırım bizde...

gözün aydın canım
darısı başımıza inşallahhhhhh

amin inşallah.
petuş seninde gözün aydın tatlım. bebişine maşallah. cd aldınmı? biz gelir gelmez izledik birdaha. resimde aldık ama doktor bebek dönsün yüzünün resmini çekim diye o kadar uğraştıki. oğluşum yüzünü kapadı. sanırım çok rahatsız oldu.
umarım herkes şu testleri ve detayları rahatlıkla sağlıcakla atlatır.

Ben Almanyadan uçakla istanbula gecem sonra adana ve tekrar almanya 3 kez uçacam çoğu kişi bu aylarda riskli olduğu söyledi gözüm korktu açıkçsı.Ama rahatladım sayende...

bu aylarda değil son aylarda riskli diye biliyorum. çünkü eşimin akrabası geldi. doğum için istanbula. sonraki aylar izin verilmiyor diye biliyorum. tam zamanı seyahat icin. ama doktoruna da sor. hemde çok uzun bir saat değil. ama arada uçakta dolaşman gerekebilir.

Ah cnm...cd verdilerde yagmur yerine karınca izledik eve gelince :)))
Cd bozuk çıktı...aradık bı ara ugrucaz vercekler yeniden cd...
Bizimkininde eller hep yuzundeydi...hep kapatio elleriyle zaten...ayyy cok şükür atlattık ya cnm guzel haberlerle..darısı herkesin basına ins..

Yok cnm bi riski yani hamileligin de bi problem yoksa doktorun da tmm diyorsa problem olmaz. Ben ilk cocugumda da cogu kez bindim bunda da annemler, kayinvalidem, ben hepiniz ayri sehirlerde olunca ordan oraya ucup duruyoruz. Simdiye kadar bi sorun yasamadim. En son antepten ankara 3 gun sonra bayram tatili icin kibris ordan 4 gun sonra annemlere ist. A 3 gun sonra tekrar ank. 1 hafta sonra tekrar antep' e eve bi de benim 2 yasimda afacan bi oglum var :)) Off ben yazarken yoruldum artik valiz gormek istemiyorum.

neyse en azından yenisini veriyolarmış. acaba bebeklerden ışıktan mı rahatsız oluyor. bir arkadaşım daha demişti öyle.

teşekkür ederim cevaplarınız için salı günü doktoruma soracağım ama yine de bir çok kişinin fikrini almak benim için daha önemli çok şükür riskli değil hamileliğim inşallah bundan sonrada sağlıklı geçiririz.Ben türkiye ye gelincede bir doktora görünmek istiyorum.Beylikdüzünde renkli ultrasona gireceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz?Bir de fiyatlar nasıl hastanede varmı bu cihazlar?

ben bugün b.çekmece'de dr. altan beye gittim. beylikdüzü acıbademde aylin hn. ona yönlendirdi. ama medilife ahmet bey de iyi. ama detaylı ultrason çekiyormu bilmiyorum sor istersen. çünkü işyerimin eski dr. arkadaşı. ben ağrılarımdan dolayı gitmiştim. ve çok memnun kalmıştım. ilk bebişimin cinsiyetini o söyledi. ve bebeğin herşeyine çok dikkatli bakıyor ultrasonda.

evet tatlım,anladım hasta olmadığını zaten..yani eşinde talasei taşıyıcısı olsaydı bebeğiniz hasta olurdu ama değil allahtan..
korkma o zaman benim bildiğim yok burda taşıyıcı olan varsada söylemedi..ayrı bi konu açsan nasıl olur:44:

Evet cnm....cok şükür bin şükür 5 yıldır daha bı gun bile kalbimi kırmadı..acaba mı demedim hiç...şükür..
ne zmn evlendin bebemm sen...ben ekim 2006'da,benimde 5 yıl oldu yane

ooo tuni hanıma bakın helee,almış oğluşuda gezmelere gitmiş
benim annem 30km uzakta amaa en son bayramda görüştük yaaa özledim gitcem kimse engel olamas bana
walla gecemiz gündüzümüze karıştı artık ölümüne qanqayıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…