2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

teşekkür ederim bilgilerin için oraya gidince daha iyi araştırcam.Fiyatlarını biliyormusun peki?

ne zmn evlendin bebemm sen...ben ekim 2006'da,benimde 5 yıl oldu yane

bende 2006 yılında evlendim. ama ilk bebem.

napalım beaa,zabah beri elchin altta online ne zaman yazcak bu qarı die bekliodukk..
sen napıon tatlım,bebiş napıo

okuyup okuyup kaçıyom puhahahahah yazdım işte yavrum biraz iş güç yaptım bugün bide çarşıya çıktım dötüm dondu

ben iyiyim canım şükürki bebişte iyidir inşallahh balık gibi dolanıp duruyo

ne zmn evlendin bebemm sen...ben ekim 2006'da,benimde 5 yıl oldu yane

bende 2006 yılında evlendim. ama ilk bebem.

qızım benim doğamda var...daha 3 üde görürüs 5 ide
şaka bi tarafa,hiç aklıma gelmezdi erkenden kadroyu tamamlayacağım ama nasip kısmet naparsın..bebe hastası bi kocam var napiimm

maşallah cnm
bende 2 saat önce kaanla şu konuşmayı yaptım...
benğlum zorla su içmee
kaan:niden anneee?:26:
ben:karnında balıklar yüzer çook içersen,uyuyamazsın..
kaan:senin karnında da mı balık var anne?
ben:hmmm evet yavrımm

bak hele cücüye neler diyo yaa delüüüü

yirim ben onu yir balığıda abisinide

bak hele cücüye neler diyo yaa delüüüü

yirim ben onu yir balığıda abisinide

sağol teyzesii
çenesi biraz düşük benim gibi,civarda kendisine hasta olmayan kasiyer,reyon hostesi yok..hele kızlar kaynanam olurmusun die eklifler yağdırıyolar bana.

sağol teyzesii
çenesi biraz düşük benim gibi,civarda kendisine hasta olmayan kasiyer,reyon hostesi yok..hele kızlar kaynanam olurmusun die eklifler yağdırıyolar bana.

ağzını dilini yirim onun nazar değer kız çocuğa oku üfle öyle çıkar dışarı emi allah korusun

ağzını dilini yirim onun nazar değer kız çocuğa oku üfle öyle çıkar dışarı emi allah korusun

okuma işini babaannesiyle dedesi yapıyo doğduğundan beri,çocuk alıştı nefeslerine onlar okumadan nazarı geçmiyor..bende okurum aklıma geldikçe tabii,ne varsa dualarda var

Yok enammm...biz ağırdan aldık herbiseyi...bebik bile daha benim Aklımda yoktu babamizdydi ipler, kendisi karar vermiş supriz oldu bana..yoksa daha bekliodum 30 ümü bennn

eyiymiş..ondan sonra yağmuru istemeye gelen oğlan sorardı;bu qarı ninenmi yağmur die
bence ideal anne olma yaşı 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…