ben bugün b.çekmece'de dr. altan beye gittim. beylikdüzü acıbademde aylin hn. ona yönlendirdi. ama medilife ahmet bey de iyi. ama detaylı ultrason çekiyormu bilmiyorum sor istersen. çünkü işyerimin eski dr. arkadaşı. ben ağrılarımdan dolayı gitmiştim. ve çok memnun kalmıştım. ilk bebişimin cinsiyetini o söyledi. ve bebeğin herşeyine çok dikkatli bakıyor ultrasonda.
teşekkür ederim bilgilerin için oraya gidince daha iyi araştırcam.Fiyatlarını biliyormusun peki?
dobişkolar napıyonuz bakemmm
hayırlı olsun pipilin canım
napalım beaa,zabah beri elchin altta online ne zaman yazcak bu qarı die bekliodukk..
sen napıon tatlım,bebiş napıo
teşekkür ederim canım seninki de hayırlı olsun:)
ne zmn evlendin bebemm sen...ben ekim 2006'da,benimde 5 yıl oldu yane
bende 2006 yılında evlendim. ama ilk bebem.
okuyup okuyup kaçıyom puhahahahah yazdım işte yavrum biraz iş güç yaptım bugün bide çarşıya çıktım dötüm dondu
ben iyiyim canım şükürki bebişte iyidir inşallahh balık gibi dolanıp duruyo
Oğluşum geliyor:))[/QUOTE
Tebrikler cnm...
olabilirrrr....neyse en azından yenisini veriyolarmış. acaba bebeklerden ışıktan mı rahatsız oluyor. bir arkadaşım daha demişti öyle.
ebünde ben taze gelinim kuzum....evet tatlım,anladım hasta olmadığını zaten..yani eşinde talasei taşıyıcısı olsaydı bebeğiniz hasta olurdu ama değil allahtan..
korkma o zaman benim bildiğim yok burda taşıyıcı olan varsada söylemedi..ayrı bi konu açsan nasıl olur:44:
ne zmn evlendin bebemm sen...ben ekim 2006'da,benimde 5 yıl oldu yane
ooo tuni hanıma bakın helee,almış oğluşuda gezmelere gitmiş
benim annem 30km uzakta amaa en son bayramda görüştük yaaa özledim gitcem kimse engel olamas bana
walla gecemiz gündüzümüze karıştı artık ölümüne qanqayıhhh
1,5 yıllık evliyimde esimle 6 yıllık sevgiliyik..annemizlede 5 yıldır tanisyom..
maşallah cnm
bende 2 saat önce kaanla şu konuşmayı yaptım...
benğlum zorla su içmee
kaan:niden anneee?:26:
ben:karnında balıklar yüzer çook içersen,uyuyamazsın..
kaan:senin karnında da mı balık var anne?
ben:hmmm evet yavrımm
Tebrikler cnm...
olabilirrrr....
ebünde ben taze gelinim kuzum....
1,5 yıllık evliyimde esimle 6 yıllık sevgiliyik..annemizlede 5 yıldır tanisyom..
anladımmmm...biz biraz hızlı yaşayanlardanız
3 ay çıktık,evlendik sonra..5.yılımız 2.bebeğimizi bekliyos
Tebrikler cnm...
olabilirrrr....
ebünde ben taze gelinim kuzum....
eneee yeni gelin seni bende 2006 da evlendim nan :26: çok olmuş heee ondan öncede 3 senelik geçmişimiz var ettimi sana 8 sene
bak hele cücüye neler diyo yaa delüüüü
yirim ben onu yir balığıda abisinide
sağol teyzesii
çenesi biraz düşük benim gibi,civarda kendisine hasta olmayan kasiyer,reyon hostesi yok..hele kızlar kaynanam olurmusun die eklifler yağdırıyolar bana.
anladımmmm...biz biraz hızlı yaşayanlardanız
3 ay çıktık,evlendik sonra..5.yılımız 2.bebeğimizi bekliyos
eneee yeni gelin seni bende 2006 da evlendim nan :26: çok olmuş heee ondan öncede 3 senelik geçmişimiz var ettimi sana 8 sene
Yok enammm...biz ağırdan aldık herbiseyi...bebik bile daha benim Aklımda yoktu babamizdydi ipler, kendisi karar vermiş supriz oldu bana..yoksa daha bekliodum 30 ümü bennn
Yok enammm...biz ağırdan aldık herbiseyi...bebik bile daha benim Aklımda yoktu babamizdydi ipler, kendisi karar vermiş supriz oldu bana..yoksa daha bekliodum 30 ümü bennn
bizde baya ağırdan aldık heheholmadıya ondan yani doğal gazla olmadı lpg taktırdık
ağzını dilini yirim onun nazar değer kız çocuğa oku üfle öyle çıkar dışarı emi allah korusun
bizde baya ağırdan aldık heheholmadıya ondan yani doğal gazla olmadı lpg taktırdık
Ahh cnm biz evlendik ben başladım cocuk da cocuk..
Esim yapma etme daha cok erken..
Yok ağla ağla ikna ettim...sonra denedik 3 ay olmadı..
3 ay olmadı Didim taam ben cocuk felan istemiom..
30 a kadar vazcaydim yani..sonra babamiz supriz yaptı...tutca varmış kuzumun cok şükür...
LPG cok iimis ya. Deluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?