2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
pazartesi günü izmire gidiyorum doktorum cuma demişti ama geç olcağını düşünüp bugün aradı pazartesi bekliyorum dedii ultrasonla bakıp detaylı olarak amniyosenteze karar vericez (((çok korkuyorumm

pazartesi günü izmire gidiyorum doktorum cuma demişti ama geç olcağını düşünüp bugün aradı pazartesi bekliyorum dedii ultrasonla bakıp detaylı olarak amniyosenteze karar vericez (((çok korkuyorumm

Cnm ins. Sende guzel haberler alırsın....tedirginliğini o kadarbii anliyorumki dua ediyorum haber bekleyen herkes için..
Bide.....
Bisss geldik teyzeleri..cok şükür bin şükür gecti bitti gitti bu detaylı fâslida...40 dk kadar sürüyor...böle heryerine bdetay detay baktı Dr amcamız...iç organları dış organları damarları heryeri...cok şükür bisi çıkmadı..hersey Cook yolundaymis...haftasiyla uyumluymus..bı tek bu Dr imada dedi kalbinde o minnak lekeyi...ama bisi bizlerle bağlantısı yok..bu nedenle bu bı hastalık vs değil dedi...gecer , gecmesede hiç bı sorun teşkil etmio dedi...icim cok rahatladı..kendi Dr umuzlada konuştuk sonuclara oda baktı..artık sağlıklı dogmasını beklicez, bu saatten sonra kromzaonlarla ilgili kalıtsal, genetik vs. Bı sorun çıkma olasılığı cok azmış...eşi asagidaydi biraz..oda biraz yukarı çıkmış ama hala rahime degiyomus ama tehlikesi yokmuş...özetle cok icim rahatladı..binlerce şükür..darısı haber bekleyenlerin basına...umarım herkes hep cok guzel haberler alır...bu detaylı biti ya bütün ağrılarım gecti sanki:))) 21+2 deyiz...24 cm 420 gr mis..

senin adına çok sevindimmm herşey çok güzel sonuçlanmışş darısı bizlerin başınaa

korkma tatlım,inşallah herşey yolundadır...dualarımız seninlee

Son düzenleme:
korkma tatlım,inşallah herşey yolundadır...dualarımız seninlee

ben inanıyorum kızımın sağlıklı olduğuna eşimde bende yaptırmak istemiyoruz bu amniyoyuu ama geri kalan hamileliğimi nasıl geçiricem bu çelişkiyle çok çok kararsızım umarım ultrasondan sonra gerek duymaz doktorum içimi rahatlatır

ne güzell petu,çook sevindirik oldum senin adınaa
Allah nazarlardan saklasın..kilosuna boyuna kuban,benim kızım gibi iricene
umarım benim bebeemde iyidir..doktor bana detaylı fln demedi yafff:18:

yaa bu çelişkili olaylar yüzünden insan doktora gitmeye korkuyor,bazen diyorum gitmicem hastaneye,evdende çıkmıcam,doğumada bi ebe bulursunuz bana artık eşim de gülüyo

bana da detaylı falan demedi bende salı günü kontole gidince sorcam.ben ilk burda duydum bu detaylıyı

Saol cnm..
Benim Dr um zaten her ay detaylı bakılmış,bugün öğrendim...2. Bı göz olsun die yaptırdım dedi..
Yoksa bende her ay detaylı bakıyorum rutinde dedi...
Bu detaylida kullanılan aletle benim dr umun her zmn baktığı alet ayniymis...4 boyutlu doppler ultrasonmus normalde kullandigida...seninkide öle bakıosa hep detayliya ihtiyac duymuo olabilir...sormak gerek cnm..
yaa bu çelişkili olaylar yüzünden insan doktora gitmeye korkuyor,bazen diyorum gitmicem hastaneye,evdende çıkmıcam,doğumada bi ebe bulursunuz bana artık eşim de gülüyo
bende aynı kanidayim ya..giryoz 4 boyut 5 boyut, yaptıryoz her türlü testi sonra uzulyoz, korkuoz bosu bosuna..evde dogurmak gerek aslında...
sorr bakalım canım senin dktr ne dicekk...benim bi dahaki randevum 27 aralık,çok var daha
cnm sen bı sor Dr una telden...sormak için 27 Aralık geç olabilir...çünkü ben bugün formda okudum hamileliğin 18-23. Haftalarında yapılır yazıldı bu detaylı ultrason için....

Bi bakayım dedim ama kimseler yok. Herkes haftasonu gezmesinde galiba :) Petuş çok sevndm içindeki korkular da gitmştr artk Rabbm hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. benm detaylıya daha çok var. 15 aralıkta olacak bekliyorum heyecanla.

Âmin cnm ins...duacinizim hepinizin...sagliklarla kucagimizada alırız ins..
Bu hafta sonu forumun nöbetini bayansu ve ben tutuyoruz:)))

Sen haftasonları pek grmezdn hayırdır? benm kocam evde yok öğrencileriyle sinemaya gitti. Ben de takılıyom işte:) Ya bu arada benm iştahım fena açıldı. her saat başı yemek yiyorum ben ne olacak böyle

tatlım benim doktorumunda ultrason cihazı 4 boyutlu,hatta her gittiğimde yakınlaştırıyor,ölçüyor biçiyor 15-20 dk bakıyor adam..demekki gerek duymuyor,çünkü 3'lü testede gerek duymadı sadece 2'li yaptık o kadar..
gerçi ben 4 boyutlu olduğunu bilmesemde arayıpta detaylı ultrasonla bakmıcakmısınız diyemem,doktorum değirmende ağartmamıştır herhalde bu saçları...ak sakallı dede gibi bembeyaz

Son düzenleme:
Âmin cnm ins...duacinizim hepinizin...sagliklarla kucagimizada alırız ins..
Bu hafta sonu forumun nöbetini bayansu ve ben tutuyoruz:)))

heee evett
benim koca,darksiders die bi oyun var xbox'da onu bitirmeden rahatlamıcak bugün

Sen haftasonları pek grmezdn hayırdır? benm kocam evde yok öğrencileriyle sinemaya gitti. Ben de takılıyom işte:) Ya bu arada benm iştahım fena açıldı. her saat başı yemek yiyorum ben ne olacak böyle

benimkide hiç fena değil,kaç kilo aldın dilsahh ben 6 almışım böyle giderse 6da olur 16da

benimkide hiç fena değil,kaç kilo aldın dilsahh ben 6 almışım böyle giderse 6da olur 16da

canm ben daha 1 kilo aldm. ama tam 4 ay ne yedysem çıkardm. Yani 2 haftadır yemek yiybiliyorum. bundan sonra ben de alırım baya. sen zayıfsn ama alsan da olur. ben 63 kiloyla hamile kaldm zaten. çok almamam lazm :)

canm ben daha 1 kilo aldm. ama tam 4 ay ne yedysem çıkardm. Yani 2 haftadır yemek yiybiliyorum. bundan sonra ben de alırım baya. sen zayıfsn ama alsan da olur. ben 63 kiloyla hamile kaldm zaten. çok almamam lazm :)
kaç haftada 1 kilo ya inanmıyorum ben dana mı olcam yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…