okuma işini babaannesiyle dedesi yapıyo doğduğundan beri,çocuk alıştı nefeslerine onlar okumadan nazarı geçmiyor..bende okurum aklıma geldikçe tabii,ne varsa dualarda var
eyiymiş..ondan sonra yağmuru istemeye gelen oğlan sorardı;bu qarı ninenmi yağmur die
bence ideal anne olma yaşı 25
okuma işini babaannesiyle dedesi yapıyo doğduğundan beri,çocuk alıştı nefeslerine onlar okumadan nazarı geçmiyor..bende okurum aklıma geldikçe tabii,ne varsa dualarda var
eyiymiş..ondan sonra yağmuru istemeye gelen oğlan sorardı;bu qarı ninenmi yağmur die
bence ideal anne olma yaşı 25
Ahh cnm biz evlendik ben başladım cocuk da cocuk..
Esim yapma etme daha cok erken..
Yok ağla ağla ikna ettim...sonra denedik 3 ay olmadı..
3 ay olmadı Didim taam ben cocuk felan istemiom..
30 a kadar vazcaydim yani..sonra babamiz supriz yaptı...tutca varmış kuzumun cok şükür...
LPG cok iimis ya. Deluuu
3 ay dediğin nedirki yağmurumun anası ben 6 aylıkken saldık çayıra mevlam kayıra 6. yılda geldi nasip neyse o oluyor işte
makara kukara derken saat 11'i geçmiş kıslarr
benimkinin eline xbox'ın kolu yapıştı..way anasını yaaa
olsunn beaa,geç olsun güç olmasın..Allahım sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza
3 ay dediğin nedirki yağmurumun anası ben 6 aylıkken saldık çayıra mevlam kayıra 6. yılda geldi nasip neyse o oluyor işte
Cehalet iste kuzum..
Reglim düzenli die hemen olcak saniodum..ablamın ilk gecede tuttu benim genetiğim bozuk cikti die ağladım durdum 3 ay..
11 mi
Anammm yrn erken uyanilacak, taa Adapazarı'na altın gunüne gidilecekk..sigamadik istanbullara
İdeal 25 olabilirde guzum...bu şartlarda 28 ide cok şükür
Cehalet iste kuzum..
Reglim düzenli die hemen olcak saniodum..ablamın ilk gecede tuttu benim genetiğim bozuk cikti die ağladım durdum 3 ay..
genetiğini yiyimhayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
evt bebemm yerine göre değişir o..
ben hemen olmaz zannettim ama hemende oldu
2.de bari hemen olmaz dedim ama bu da hemen oldu..dedim yaa doğamda var benim..rabbim beni çocuk doğuriim die yaratmışş yaaaww
11 mi
Anammm yrn erken uyanilacak, taa Adapazarı'na altın gunüne gidilecekk..sigamadik istanbullara
kız delüm yarın pazar ne günüyat dinlen uyu bende pazartesi alcam gün ne yapsam acep sizde buyurun gelin beklerim
kız delüm yarın pazar ne günüyat dinlen uyu bende pazartesi alcam gün ne yapsam acep sizde buyurun gelin beklerim
kimse beni güne çağırmıyordaaaa,bana kimse güne gelmiyordaaa,kimse arayıpp sormuyordaaaa,yalnız kaldım istanbullardaa daa daaaa
kimse beni güne çağırmıyordaaaa,bana kimse güne gelmiyordaaa,kimse arayıpp sormuyordaaaa,yalnız kaldım istanbullardaa daa daaaa
Aman ya Kasım ayının basından Buyana 6 gadin ayarlayamadik yani..tek uygun gun yrn..
Her gun sukrediorum allam aratmadan buldurdun die...olmayan herkeslere versin ins..
Ben yatiom dostlar...ii geceler olsun ins..mucuksss
Yatcam emme buna bı cemkirmeden yatamicam..günlerdir hatta aylardır ist. Anneleri uyanın diom..görüşelim diom tinlayan yok...ağlama bana
Aman ya Kasım ayının basından Buyana 6 gadin ayarlayamadik yani..tek uygun gun yrn..
Her gun sukrediorum allam aratmadan buldurdun die...olmayan herkeslere versin ins..
Ben yatiom dostlar...ii geceler olsun ins..mucuksss
Yatcam emme buna bı cemkirmeden yatamicam..günlerdir hatta aylardır ist. Anneleri uyanın diom..görüşelim diom tinlayan yok...ağlama bana
sağol canım eksik olmaagız dedimya gel bekliyom deyü pazartesi akşam biraz uzak emme bin uçağa gel merzifonda inersin ben amasyadayım heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?