2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
makara kukara derken saat 11'i geçmiş kıslarr
benimkinin eline xbox'ın kolu yapıştı..way anasını yaaa

allah kabul etsin canım dularımızı cümleten

petuş garısı delü delü bencede 25 ideal yaş benimde 26 :44:

İdeal 25 olabilirde guzum...bu şartlarda 28 ide cok şükür

olsunn beaa,geç olsun güç olmasın..Allahım sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza

İdeal 25 olabilirde guzum...bu şartlarda 28 ide cok şükür

evt bebemm yerine göre değişir o..
ben hemen olmaz zannettim ama hemende oldu
2.de bari hemen olmaz dedim ama bu da hemen oldu..dedim yaa doğamda var benim..rabbim beni çocuk doğuriim die yaratmışş yaaaww

evt bebemm yerine göre değişir o..
ben hemen olmaz zannettim ama hemende oldu
2.de bari hemen olmaz dedim ama bu da hemen oldu..dedim yaa doğamda var benim..rabbim beni çocuk doğuriim die yaratmışş yaaaww

nan bi değüşük yolumu var bu işin bizmi yanlış yaptıydık acep

11 mi
Anammm yrn erken uyanilacak, taa Adapazarı'na altın gunüne gidilecekk..sigamadik istanbullara

kız delüm yarın pazar ne günü yat dinlen uyu bende pazartesi alcam gün ne yapsam acep sizde buyurun gelin beklerim

kimse beni güne çağırmıyordaaaa,bana kimse güne gelmiyordaaa,kimse arayıpp sormuyordaaaa,yalnız kaldım istanbullardaa daa daaaa

kız delüm yarın pazar ne günü yat dinlen uyu bende pazartesi alcam gün ne yapsam acep sizde buyurun gelin beklerim

Aman ya Kasım ayının basından Buyana 6 gadin ayarlayamadik yani..tek uygun gun yrn..
Her gun sukrediorum allam aratmadan buldurdun die...olmayan herkeslere versin ins..
Ben yatiom dostlar...ii geceler olsun ins..mucuksss

kimse beni güne çağırmıyordaaaa,bana kimse güne gelmiyordaaa,kimse arayıpp sormuyordaaaa,yalnız kaldım istanbullardaa daa daaaa

Yatcam emme buna bı cemkirmeden yatamicam..günlerdir hatta aylardır ist. Anneleri uyanın diom..görüşelim diom tinlayan yok...ağlama bana

Aman ya Kasım ayının basından Buyana 6 gadin ayarlayamadik yani..tek uygun gun yrn..
Her gun sukrediorum allam aratmadan buldurdun die...olmayan herkeslere versin ins..

dadlu rüyalar petuşum yağmuruma iyi bak öptük oğlumla sizi oğlumda yağmuru öptü :132:

iyi geceler yavru kuşlarr allah rahatlık versin hepimize öptük hepinizi byeeeeeeeeeeeeeeee

Yatcam emme buna bı cemkirmeden yatamicam..günlerdir hatta aylardır ist. Anneleri uyanın diom..görüşelim diom tinlayan yok...ağlama bana

ben istanbulda sayılmam daha çook trakyaya yakınım
sen arnavutköyü bilionmu he bilionmuu,eyyy gidi annemler levente 2 saat sürüo yolum
iyi gecelerr

gız dedimya gel bekliyom deyü pazartesi akşam biraz uzak emme bin uçağa gel merzifonda inersin ben amasyadayım heheh
sağol canım eksik olmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…