herkese merhaba ben yeniyim buralarda.. 18 yaşında 4 aylık hamişim:) henüz cinsiyetini bilmiyorum haftaya öğrencem inş.. ya ben çok zor yürüyorum sağ kalçam çok ağrıyo hiç geçmiyo doktor normal diyo ama bence normal değil. benim gibi olup elinden birşey gelen var mıı??
herkese merhaba ben yeniyim buralarda.. 18 yaşında 4 aylık hamişim:) henüz cinsiyetini bilmiyorum haftaya öğrencem inş.. ya ben çok zor yürüyorum sağ kalçam çok ağrıyo hiç geçmiyo doktor normal diyo ama bence normal değil. benim gibi olup elinden birşey gelen var mıı??
kızlar dün doktordaydım.. bizim de bir oğluşumuz olacakmış :)
bu durumda cinsiyetle ilgili yaptığım bütün testler yanlış çıkıtı. tek çift sayı muhabbeti, çin falı, vs. hepsi kız gösteriyordu..
bilen bilior gerçekten babanem karnın çok aşağıda duruyor erkek bu demişti :)
qızım benim doğamda var...daha 3 üde görürüs 5 ide
şaka bi tarafa,hiç aklıma gelmezdi erkenden kadroyu tamamlayacağım ama nasip kısmet naparsın..bebe hastası bi kocam var napiimm
selam kızlar hayırlı pazarlar.
güzel bir gün geçirin bebelerinizle inşallah
Herhangi bir yerinde ağrı hisseden bayanlar, kendinizi yormadan biraz egzersiz yaparsanız hem kaslarınız çalışıyor hem ağrılarınız azalıyor, iki haftadır cumartesi günleri gebelik eğitimine katıldım. önce teorik bilgiler sonra soru ve cevaplar daha sonra ise fizyoterapist eşliğinde egzersiz yapıyoruz, evde de fırsat buldukça yapıyorum bana iyi geliyor hem ağrılar azalıyor hem de rahatlayıp gevşiyorum. Bu dönemde bel ağrılarımız arttığı için beli yormadan bel kaslarını da güçlendirmek gerekiyor. En basit bir egzersiz: önce yere uzanın dizleriniz bükük hafif açık bir şekildeyken kollarınız yanda dursun sonra boynunuzdan kalkarken kollarınızı da öne doğru uzatarak dizlerinize değdirmeye çalışın bu sırada içinizden 5e kadar sayın ve eski pozisyona dönün. Başta bu hareketi 5 defa yapın sonraki zamanlarda arttırabilirsiniz. Ayrıca şu kedi deve duruşu da bel ve karın kasları için çok faydalıymış. Ben sporun faydasına çok inanıyorum tabi kendini zorlamayacak ve hızlı hareket yapmayacaksın. Evlenmeden önce kendi odamda spor salonu kurmuştum hem daha fit hem de çok rahatlıyordum stresten arınıyordum. Koşu bandında koşardım, kondisyon bisikletine binerdim, birkaç pilates aletim vardı vücudumu esnetirdim ama evlenip istanbula gelince özellikle de böyle sorunlu bir sitede yaşayınca hepsi geçmişte kalmıştı benim için. Çünkü 2 yıldır daha doğal gaz verilmiyor bekliyorum inşallah 1 aya vereceklermiş. o yüzden gripten kurtulamıyorum zaten geçen seneden hiç bahsetmeyim geçen sene asansör bile çalışmıyordu 8 kat çıkıyordum elektrik hergün kesilirdi vallahi Adana da ben prensesler gibi rahat yaşamışım da haberim yokmuş
kızlar şimdi tartıldım 65 kiloyummoralim çok bozuk 2 haftada nasıl 2 kilo aldım yaaaa..
hep zayıflığımla övünürdüm...hayatım boyunca kilom hep sabitti...daha 4,5 ayda 7 kilo...en az 20 alırım sanırım...
inanmayacaksınız ama eskiden ne yiyorsam aynısını yiyorum...hareketsizliğe bağlıyorum evden işe işten eve dolmuştan kapıda iniyorum...kesin karar verdim iş yerinde koşu bandı var yürüyeceğim ara ara hafta da 3 gün yarım saat yürüsem iyi...bari daha fazla almayayımeşim dalga geçiyor artık...kabus mu bu yaa 3 ayrı tartıda tartıldım hepsi de doüğru malesef
neyse yaa bebeğim sağlıklı olsun aldığım kilolar ona da yarar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?