2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

temizlio cnm çok şükür ya..cmt günü o mutfağı halletti
kardeşim banyoyu(erkek 18 yaşında ünv. okuo burda , hafta sonları bana temizliğe gelio:))
temizledi.
kocamda evi süpürüp sildi, bende toz aldım..
ama 4 günde leşi çıktı yine evin
hafta sonu gidio ne yazıkki((
gitmeden bi temizleyip gidermi...bilimezzzzzzz

Kesinlikle katılıyorum evde çocuk yok kimse yok hemen kirleniyor tozlanıyor. o zaman kendimi çok pasaklı hissediyorum

Kesinlikle katılıyorum evde çocuk yok kimse yok hemen kirleniyor tozlanıyor. o zaman kendimi çok pasaklı hissediyorum

ah canım bizim yakınımızda demir çelik fabrikası var. yazın oturup ağladığımı bilirim.. pimapenler hep simsiyah halılarım da camlar açıldı mı mahvoluyor. çok sinir bir durum yani.

Bana pek inandırıcı gelmemişti o bölüm demekki gerçekten oluyormuş.Ne büyük suçluluk duyar insan Allah korusun ya. Genelde geceleri anneler uyuklayarak emziriyor. Dikkatli olmak lazım.

ah canım bizim yakınımızda demir çelik fabrikası var. yazın oturup ağladığımı bilirim.. pimapenler hep simsiyah halılarım da camlar açıldı mı mahvoluyor. çok sinir bir durum yani.

cnm ya senin suçu atacak bişeyin var, o tarafından bak olaya:)
ev site içinde, yol sokak görmüo hiç..bahçeye bakıo..balkon yok, minnak minnak cam var..
5. katta
ben hala anlamıom o toz nerden gelioo

Bende bende bendeeeeeee

ama ya ama ya... benm rüyalarıma giriyo artık. çok korkmaya başladım ben. nasıl çıkacak bu çocuk ya ((
benim daha rüyalarma girme safhasına gelmedi.. ama ne zamanki biri için doğuma gitti diye duysam sanki benide alıp doğuma götüreceklermiş gibi hissediyorum, kasıklarıma ağrı giriyo korkudan

ya gerçektennn ne kadar çabuk pisleniyo ev. herhaftasonu eşimle temizlik yapıyoz. hamile olduğum için şimdi o hem süpürüyo hem vileda ile siliyo :) bende sadece dağınıklıkları topluyorum toz alıyorum çamaşır bulaşık falan derken akşamı ediyoruz evde... uleynn bari bi dahaki haftasonuna kadar temizkalsın ev... ama yoookk.... perşembeden çarşamabın geleceği belli oluyooo

Bana pek inandırıcı gelmemişti o bölüm demekki gerçekten oluyormuş.Ne büyük suçluluk duyar insan Allah korusun ya. Genelde geceleri anneler uyuklayarak emziriyor. Dikkatli olmak lazım.

evet ya bana da inandırıcı gelmemişti. hatta keşke başka şekilde ölseydi demiştim :) ayyy korktum bak şimdi. en iyisi oturarak emzirmek demek. ama yatakta değil tabi..

benm annem gelecek ocakta. o gelince halılar camlar koltuklar ve perdeler temizlenecek inşallah :) bebeğimizin odasını da yapmayı düşünyorum hazır annem gelmişken :)

Bayanlar yazdıklarınızı okuyunca aynen ben de artık çok yoruluyorum ve temizlik konusunda isteksizleşiyorum. Bıktım süpürmekten silmekten toz almaktan ve eşimin dağıttıklarını toplamaktan... eşim sağolsun hala sabah kahvaaltılarını bile benden bekler, keşke kendi ütüsünü kendi yapsa o da yeterdi bana. Az önce pazara gittim geldim şimdi neredeyse bayılacak kadar yorgunum, pazar arabasını bile zorla çektim artık belime ve boynuma ağrı geliyor. Bundan sonrada pazara gitmem herhalde onu da eşim gitsin marketten alsın. Zaten ailem başka şehirde gelemiyorlar, herkesin kendi sorunları var, kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama gelip de ben de kalmasını istemiyorum, günübirlik gelemiyor. Fatih beylikdüzü mesafesinde didip gelmek zor keşke daha yakın bir yerde otursaydı

mavilef bu arada çok geçmiş olsun canım
ay canım çok sağol.. dehşet içindeyim hala.. her yerde polislerden kalma şeritler.. asansörün önünde girilmez yazıları.. yani geçmiş olsun.. birinin bi yerine bişey olmadan kimsenin aklı başına gelmeyecekti.. bundan sonra hayatta binemem her halde ben asansöre.. petuş gibi merdivenlerden çıkarım artıkın.. ev 4. kat iş 5. kat.. nassı çıkılacak bilmiyorum ama o asansörlere bindiremez kimse beni..

ama ya ama ya... benm rüyalarıma giriyo artık. çok korkmaya başladım ben. nasıl çıkacak bu çocuk ya ((

ya ewt bana da sorup duruyolar normal mi sezeryan mı diye..doğum yaklaşırken bi ışık görücem o zaman bilicem diyorum ya ikisinin de eksisi var ikisinden de ayrı korkuyorum..birisi benim için karar versin ya zorunlu sezeryan desin biri bana ya da kendiliğinden normal doğum başlayıversin istiyorum cidden hic karar veremiyorum..
valla bi bu bi de bebek arabası kafayı yedirtcek bana

ben zaten tickerda 120 gün görünyo ya şu anda...100 ün altına düştümü plakayla şafak saymaya başlıcam:)))
yani 38. haftayı baz alsam düşünsene...yrn 24. haftaya giriom...kalıo 14 hafta
14 haftamı, neaaaaaaaaa

ağlamak istiyoruuuuuuuum.... temizlikten bahsetim halının üstüne nescafe döktüm (( içerken çok vicdan azabı çekiyodum zaten. ama yine de dökülmese iyiydi ((

ay aynı ben benim eşimde sabahları benden kahvaltı bekliyo. sabah biraz erken uyanda kahvaltı hazırla işe gitmeden yiyelim diyodu bana
üstünü başını çıkarır olduğu gibi bırakır pantolonu nasıl çıkardıysa yerde o şekil kalır. bari kendi dağınıklığını toplada işim azalsın diyorum. hiç oralı değil

ben de halımı sildim geldim. ya benim de şimdi dikkatimi çekti. ütü masasının üzerine 1 pantolon 3 gömlek bırakmış sizce ne demek istiyo :///

kızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..
ist. anneleri bi buluşma org. yapalım dioruz...
katılırım/gelirim diyenler ama buraya ama özelden bana nerde oturduğunu yazsın ltf.
herkesin oturduğu yeri öncelikle bi araya getirip ona göre ortak bi buluşma yeri belirleyelim, bi tarihdede buluşalım dioruz...
tarihi hemen yrn vs. yapmayız zaten 3-4 hafta sonrası için olurki herkes ayarlasın kendini..bide pzr günü yaparızki cmt çalışan dr a giden vs. olur..onlara bakarız...önce bi katılım grubu belirleyelim...bide ben her gün bu duyuruyu yazarım buraya, sonuçlardanda bi liste yaparım en son paylaşırım..3-5 gün her gün yazarım..bugün olmayan yrn görsün die..

asena_60
nefrazen, menzil
aslıt, ruyanaz, pembegreyfurt, ve ben...
toplamda 7 kişiyiz şu ana kadar...
face deki gruptada katılabilirim diyen 5 kişi var..varmı artıran....

ben de halımı sildim geldim. ya benim de şimdi dikkatimi çekti. ütü masasının üzerine 1 pantolon 3 gömlek bırakmış sizce ne demek istiyo :///

ütülenmemiş kıyafetlermi bunları ütülemi demek istiyo
yoksa ütülenmişte ütüsünü beğenmediği kıyafetlerimi acaba :26:

Son düzenleme:
ağlamak istiyoruuuuuuuum.... temizlikten bahsetim halının üstüne nescafe döktüm (( içerken çok vicdan azabı çekiyodum zaten. ama yine de dökülmese iyiydi ((

nassı güldüm nassı..
ben de içtim bugün.. hem de terasa çıktım hem üşüdüm hem ellerimi kahveyle ısıttım.. hem de içtim.. hiç vicdan azabı da hissetmedim kuzucum yaa.. bişey olmaz yani.. arada kaçamak yapmak hakkımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…