çok teşekkür ederim kızlar.. moralman bitiğim.. kurumda da bi sessizlik hakim.. akşam haberlerde görürsünüz büyük ihtimalle zaten.. genel müd. misafiri de futbol federasyonu eski başkanı ile oğluymuş.. yazık yaa.. kiminin kaburga kırık kimin kol bacak.. ama allah korumuş yine de..
NEAAA
mutfak dolaplarım kırmızı, halısı perdesi kırmızı:)
salon takımım bej, halısı düz petrol yeşili, berjerim pembe:)
yatak odam beyaz, avizesi morrr
banyom beyaz, halısı takımı mavi
nassıııı hıı nassııı
renkli bi kişiliğimdir vesselam
kahverengi ömrümde giymişliğim yok, bi çöpüm bile yok, beni bunalıma sürüklüo resmen:))
hürrüyete ana sayfaya koymuşlar haberi yeni gördüm
gördüm bendehürrüyete ana sayfaya koymuşlar haberi yeni gördüm
olabilir bebem..bence kahverengi gerçek bi cinnet nedenianneeemmmmm,ben ondanmı bunalımdan çıkamıyom aceppp:26:
geneli bej ama senin uyku setindeki gibi kahveler sadece bordür şeklinde yada ince vuruşlar
mesela halım şu bak,koltuklarımda arkadaki gibi,duvarlar kese kağıdı
Eki Görüntüle 302813
istanbuldayken arkadaşım doğum yapmıştı şimdi 25 gunluk bebeği hiiç uyumuyo dıo sureklı kucak ve memede 1 saat geöırıyoruz dıyo anam resım gönderdi bana gözler fıldır fıldır uykusuz geceler bızı beklıyoooooooo uyuyalım bol bol yataktan çıkmayalım ahaha
gördüm bende
olabilir bebem..bence kahverengi gerçek bi cinnet nedeni
yaf bana sanki benim bebem sürekli uyucak hiç bizi üzmücek gibi gelio..hatta öyleki ben onu uyandırcakmışım gibi gelio hadi 2 saat doldu süt emzircem die:)))
korkutma sevda ya...zaten 2 aydır ilk defa delikszi uydum...
gece uyutmucam..zabah biz nassı işe gidcez hıı nassııı
merhaba kızlar nasılsınız bakalım? geçmişi bir çırpıda okuduk muhabbete katılalım dedik.. mavilef çok geçmş olsun ucuz atlatılmş gerçekten. ben asansöre tek başıma binemem zaten :) bu arada karı koca ilişkilerinde durum bizde de aynı. ayda bir falan yan,. ben istesem kocam hayır demez ama o hep hazır :))) bu aralar mantar oldum ya hiç ima bile etmiyo tiksindi mi ne :))
merhaba kızlar nasılsınız bakalım? geçmişi bir çırpıda okuduk muhabbete katılalım dedik.. mavilef çok geçmş olsun ucuz atlatılmş gerçekten. ben asansöre tek başıma binemem zaten :) bu arada karı koca ilişkilerinde durum bizde de aynı. ayda bir falan yan,. ben istesem kocam hayır demez ama o hep hazır :))) bu aralar mantar oldum ya hiç ima bile etmiyo tiksindi mi ne :))
çok sağol canım..merhaba kızlar nasılsınız bakalım? geçmişi bir çırpıda okuduk muhabbete katılalım dedik.. mavilef çok geçmş olsun ucuz atlatılmş gerçekten. ben asansöre tek başıma binemem zaten :) bu arada karı koca ilişkilerinde durum bizde de aynı. ayda bir falan yan,. ben istesem kocam hayır demez ama o hep hazır :))) bu aralar mantar oldum ya hiç ima bile etmiyo tiksindi mi ne :))
ya sevdoş sorma ben de kaldım bu asansörde iki kere.. daha önce de 1. kattan çakılmıştı.. kimseye bişey olmadı.. kurumun kendi binası değil.. kiracıyız burada..asansör olayı çok köt olmuş geçmiş olsun mavilef, hamıleyken bir kere kalmıştım ve doğurucam sandım ıkı canlıyken başına bazı şeylerin gelemsi çok daha kötu oluyo allh kormuş cnm sıkma kendını..
karı koca ılışkılerine gelındıgıne ise eşim korksada hamılelğimden bu yana ıkı kere oldu ama ben hiç istemıyorum ya acayıp bı soğuma var o olaydan
yaa benm temizlik yapmam lazım ama canım hiç istemiyor. ne olacak böyle? işten eken geliyorum ama yine de olmuyo((
Bende de öyle oluyor bu sefer içim hep huzursuz bir başla gerisi gelir. Ben önceki gün yaptım ohh bee dedim yani. ama haklasın işten geliyorsun biraz dinlen yemek vs derken gün geçiyor hafta sonu da hiç yapasım olmuyor dinlenmek istiyorum yaa..
hemen bende kocaman kulaklıklardan alıp dinleteceğim oğluşumaa
evet canımm dışarı adımımı atabildiğim zaman ilk iş gidip büyük kualklık almak olcak bu sefer insafa gelirde annemi meraklandırmiyim artık der belki
ayy hürrem dedinde haticenin bebeği öldüğünden beri psikolojimi bozdu o film ağla ağla bi hal olduydum kocam izletmiyo artık onu bana
bende daha cmt temizledim..zaten kapı pencere açınca kocamı hasta etmişim
sanki hiç temizlenmemiş gibi yani şu anda..anlamıom ne zmn bu kadar pislenio...
her seferinde diom bu son marta kadar temizlemicem...
aonra bakıom pislik boyumu aşıo...
ama bu sefer ocakta altın günüm var, o zmzna kadar gerçekten temizlemicem..
ne olacaksa olsun yani..
bi hafta sonu var yemekmi, temizlikmi, alışverişmi dinlenmemia
offfffffffffffff
biz nassı anne olcaz hıı nasıııı
kızlaarrrr..
bugun saat 12:30 gibi aynı ofiste çalıştığım arkadaşımın abisinin eşi için doğuma gidiyoruz galiba bebek geliyor die haber geldi. arkadaş apar topar çıktı hasteneye gitti ve 14:30 da normal doğumla bebek oldu die haber geldi... o kadar şaşkınım ki şuan.. aynı filmlerdeki gibi hemencik olmuş işte.. hastaneye gitmeleri hazılamaları sunı sancı vermeleri vs vs ne çabuk doğuma hazır hale getirmişler de doğum olmuş.. çok özendim.. ALLAHIM HEPİMİZE BÖYLE KOLAY, BİR AVAZDA HEMENCECİK DOĞUM YAPMAYI NASİP ETSİN....
kızlaarrrr..
Bugun saat 12:30 gibi aynı ofiste çalıştığım arkadaşımın abisinin eşi için doğuma gidiyoruz galiba bebek geliyor die haber geldi. Arkadaş apar topar çıktı hasteneye gitti ve 14:30 da normal doğumla bebek oldu die haber geldi... O kadar şaşkınım ki şuan.. Aynı filmlerdeki gibi hemencik olmuş işte.. Hastaneye gitmeleri hazılamaları sunı sancı vermeleri vs vs ne çabuk doğuma hazır hale getirmişler de doğum olmuş.. çok özendim.. Allahım hepimize böyle kolay, bir avazda hemencecik doğum yapmayı nasip etsin....
kızlaarrrr..
bugun saat 12:30 gibi aynı ofiste çalıştığım arkadaşımın abisinin eşi için doğuma gidiyoruz galiba bebek geliyor die haber geldi. arkadaş apar topar çıktı hasteneye gitti ve 14:30 da normal doğumla bebek oldu die haber geldi... o kadar şaşkınım ki şuan.. aynı filmlerdeki gibi hemencik olmuş işte.. hastaneye gitmeleri hazılamaları sunı sancı vermeleri vs vs ne çabuk doğuma hazır hale getirmişler de doğum olmuş.. çok özendim.. ALLAHIM HEPİMİZE BÖYLE KOLAY, BİR AVAZDA HEMENCECİK DOĞUM YAPMAYI NASİP ETSİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?