2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hürrüyete ana sayfaya koymuşlar haberi yeni gördüm

anneeemmmmm,ben ondanmı bunalımdan çıkamıyom aceppp:26:
geneli bej ama senin uyku setindeki gibi kahveler sadece bordür şeklinde yada ince vuruşlar
mesela halım şu bak,koltuklarımda arkadaki gibi,duvarlar kese kağıdı

Son düzenleme:
istanbuldayken arkadaşım doğum yapmıştı şimdi 25 gunluk bebeği hiiç uyumuyo dıo sureklı kucak ve memede 1 saat geöırıyoruz dıyo anam resım gönderdi bana gözler fıldır fıldır uykusuz geceler bızı beklıyoooooooo uyuyalım bol bol yataktan çıkmayalım ahaha

hürrüyete ana sayfaya koymuşlar haberi yeni gördüm
gördüm bende
olabilir bebem..bence kahverengi gerçek bi cinnet nedeni

yaf bana sanki benim bebem sürekli uyucak hiç bizi üzmücek gibi gelio..hatta öyleki ben onu uyandırcakmışım gibi gelio hadi 2 saat doldu süt emzircem die:)))
korkutma sevda ya...zaten 2 aydır ilk defa delikszi uydum...
gece uyutmucam..zabah biz nassı işe gidcez hıı nassııı

ya banada öle gelıyo bu kızımda sankı melek gibi bişe olcak ama çok hareket ettıkçede yok ablasına benzıcek dıyorum
berra doğdu doğalı akşam 9 da yatardı tabı 5-6 defa emzırırdım o ayrı ama gaz sancısı vs yaşamadık ama bu daha uslu olsun istıyorum
çok şey istıyorum

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? geçmişi bir çırpıda okuduk muhabbete katılalım dedik.. mavilef çok geçmş olsun ucuz atlatılmş gerçekten. ben asansöre tek başıma binemem zaten :) bu arada karı koca ilişkilerinde durum bizde de aynı. ayda bir falan yan,. ben istesem kocam hayır demez ama o hep hazır :))) bu aralar mantar oldum ya hiç ima bile etmiyo tiksindi mi ne :))

asansör olayı çok köt olmuş geçmiş olsun mavilef, hamıleyken bir kere kalmıştım ve doğurucam sandım ıkı canlıyken başına bazı şeylerin gelemsi çok daha kötu oluyo allh kormuş cnm sıkma kendını..
karı koca ılışkılerine gelındıgıne ise eşim korksada hamılelğimden bu yana ıkı kere oldu ama ben hiç istemıyorum ya acayıp bı soğuma var o olaydan

geçmiş olsun canım,tiksinmek demiyelimde ona da bulaşır diye korkuyo olabilir

çok sağol canım..

ya sevdoş sorma ben de kaldım bu asansörde iki kere.. daha önce de 1. kattan çakılmıştı.. kimseye bişey olmadı.. kurumun kendi binası değil.. kiracıyız burada.. binanın sahibi de yaptırmıyor asansörleri.. gıcık bi adam.. bakımı vs yaptırıldı ama kökten değişmesi gerekiyor.. allaha emanet biniyordum ben de.. artık hayatta binemem..

bugün kimsenin konuşası yok benim gibi...bende gidip işlerimi yapayım byeeeee

yaa benm temizlik yapmam lazım ama canım hiç istemiyor. ne olacak böyle? işten eken geliyorum ama yine de olmuyo ((

yaa benm temizlik yapmam lazım ama canım hiç istemiyor. ne olacak böyle? işten eken geliyorum ama yine de olmuyo ((

Bende de öyle oluyor bu sefer içim hep huzursuz bir başla gerisi gelir. Ben önceki gün yaptım ohh bee dedim yani. ama haklasın işten geliyorsun biraz dinlen yemek vs derken gün geçiyor hafta sonu da hiç yapasım olmuyor dinlenmek istiyorum yaa..

bende daha cmt temizledim..zaten kapı pencere açınca kocamı hasta etmişim
sanki hiç temizlenmemiş gibi yani şu anda..anlamıom ne zmn bu kadar pislenio...
her seferinde diom bu son marta kadar temizlemicem...
aonra bakıom pislik boyumu aşıo...
ama bu sefer ocakta altın günüm var, o zmzna kadar gerçekten temizlemicem..
ne olacaksa olsun yani..
bi hafta sonu var yemekmi, temizlikmi, alışverişmi dinlenmemi
offfffffffffffff
biz nassı anne olcaz hıı nasıııı

ben de ağlamıştım o bölümde. Ama o şekilde ölen bebek sayısı hiç de az değilmiş,o nedenle kesinlikle bebeğinizi emzirirken yatağınızda emzirmeyin diyorlar,çünkü bazen yarım saat falan emzirmen gerekebiliyormuş,biraz emiyomuş sonra uykuya dalıyo sonra gene emiyomuş falan,yatağında emzirirsen uykuya dalma riskin varmış.Hatta ben de eşim de bebekkken öyle bir durum atlatmışız,annem bana biberonla mama verirken uyuyakalmış,babam son anda farkediyo,mosmor olmuşum,ayaklarımdan ters çevirip,popoma vurunca genzime kaçan mama çıkmış falan.Eşimin annesi de emzrirken uyuyakalmış,eşim aniden çırpınmaya başlayınca uyanıyo ,hiç unutamam o çırpınışını diyo kayınvalidem.Özellikle göğüsler büyük olduğu için,anne dalınca uykuya çocuğun yüzünü kApatıyormuş,nefes alamıyormuş bebek.Ben oturma odasındaki berjerde emzirmeye karar verdim,sırtıma bi hırka falan alıp,ışığı da açıp,dik pozisyonda oturarak emziricem kızlar.O şekilde uykuya dalamam çünkü,illa yatmam gerek,kendimce öyle bir fikir ürettim bakalım...

kızlaarrrr..

bugun saat 12:30 gibi aynı ofiste çalıştığım arkadaşımın abisinin eşi için doğuma gidiyoruz galiba bebek geliyor die haber geldi. arkadaş apar topar çıktı hasteneye gitti ve 14:30 da normal doğumla bebek oldu die haber geldi... o kadar şaşkınım ki şuan.. aynı filmlerdeki gibi hemencik olmuş işte.. hastaneye gitmeleri hazılamaları sunı sancı vermeleri vs vs ne çabuk doğuma hazır hale getirmişler de doğum olmuş.. çok özendim.. ALLAHIM HEPİMİZE BÖYLE KOLAY, BİR AVAZDA HEMENCECİK DOĞUM YAPMAYI NASİP ETSİN....

canım kaynanan temizlemiyor mu? sennki becerikli sakim :)) benmki daha süpürgeme dokunmamıştır bile. o varken işten gelip koştur koştur yemek yaparım ben.
temzlik işine gelince haftasonu hastaydım. bu haftasonu da cumartesi kurs var. pazar da yeni kaymakamımız toplantı yapacak hem de sabah 8.30 da (( karga şeyini yemeden ne işimiz varsa :// benm temzlik yine kalıyo yani...

ollyyyyyyyy
işte bende tam böle ne olduğunu anlamadan doğurmak istiorum...ben farkında olmadan aa bi bakmışım sancı başlamış, sonra nolmuş ne bitmiş bilinmeden katakulliye gelip doğurmak istiorum:)))

ne mutlu, hayırlı uğurlu olsun inş. allahım sağlık sıhhat versin..

ay allahım aminn aminn..

ama ya ama ya... benm rüyalarıma giriyo artık. çok korkmaya başladım ben. nasıl çıkacak bu çocuk ya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…