babalar çok seviolar bu çocuklarını
evet ya bende hep öle diom kadının kadına saygısı yokki erkekler kadına saygı göstersin
günaydın herkeseee..
bişey sorucam kalsiyum hapı alan var mı?? yani günlük minimum 1000mg kalsiyum almak gerekiyormuş ya, toplamda 1 lt kadar süt ediyor.. bunu da başarmak zor zooor..
petuşum sen günde kaç tane ilac alıyorsun :)))günaydınlarrrrrrrrr
ve bi ohhhh beaaaaaaaaaaa de benden olsun..bugün cuma:119::119::119::119:
ben alıyorum cnm..osteocare die bi kemik güçlendirici hap..kalsiyum+magnezyum içerio..
günaydın kıslarr
ankarada çok güzel kar yağıyorrrr:118:
benim bacaklarım falan şişiyo baya fermuarını kapatamıyorum botların.. geceleri yüzüklerimi çıkartıyorum olmuyooo.. erken mi acaba???ben hala bot olayına geçemedim, spor ayakkabıyla gelip gidiom:))
iş yerinde babet giyyodum 1 aydır onuda bıraktım, adidaslarla geziom..
geçen gmy didi bu ne spor ayakkabı felan, didim ödem oldu ayaklarım şişti, başka ayakkabı giyemiom:))
oysaki yalannnnnnnnnnnnnnnn
ben hala bot olayına geçemedim, spor ayakkabıyla gelip gidiom:))
iş yerinde babet giyyodum 1 aydır onuda bıraktım, adidaslarla geziom..
geçen gmy didi bu ne spor ayakkabı felan, didim ödem oldu ayaklarım şişti, başka ayakkabı giyemiom:))
oysaki yalannnnnnnnnnnnnnnn
EVETTTTTevet papucumuz dama atılacak ama olsun. babayla kız arasındaki bağları herzaman sevmişimdir.çok hoşuma gider babasına aşık bi kız kızına aşık bi babaa
aralık annelerinin bebik odalarına baktığınız linki kopyalayabilir misiniizz..?
üşütürsün dikkat et petuuu bak ağrın oluyo belki bundandır. ayaklarını sıkı tut. ben 2 çift çorap bide kalın içi yünlü bot giyom
günaydınlarrrrrrr
karrrrr
bize de bize de
burada pırıl pırıl güneş var :44::44:
sizinkininde eli kulağındadırrr. gelir yarın birgünGünayyydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kar mıııı buralar günlük güneşlikkkkkkkkkk
EVETTTTT
ama bende hiç kıskanmıyorum....aksine çok hoşuma gidio eşimin bu olayı kıvırabilio olması...
tedirgindim çünkü acaba onun için çokmu erken die...ama şimdi bayılyorum..çok züper bi baba olcak eminim..
düşünsene evde aşık olduğu 2 kadın
çok şanslı, çok şanslıyız
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...1-aralik-anneleri-bebislerimize-aldik-52.html
ayy bu arada akşam dilsahh yazmış ya aralık 2011 annelerinin aldıklarını gördünüzmü die.
bi ara bakın hele en sonlarda biri var, denizci temalı oda...anommm o dolap biraz fazla tıklım tıklım değilmi...abartımı, bizimkide o kadar olurmu..
kendimi çok fakir hissettim
Günayyydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
ben sütü kendimi bildim bileli içemem, içemiyorum ne yaptıysam. velhasılkelam hamilelikte hiç içemiyorum içersem çıkarıyorum mutlaka... dr defalarca kalsiyum için bişiler verin dedim oralı olmadı.. ama defalarca sordum hep yoğurt ye ayran vs diyordu. sonra daninonun çocuklar için olan meyvalı küçük yoğurtlarından günde 2 tane ye yeterli olur dedi. sabahlarıda mutlaka peynir yiyiyorum. yemeklerde yoğurt yemeye çalışıyorum.. şimdilik bi sıkıntımız yok. inşallahhh olmaz
demek daninoo, onun bi kalsiyum içeriğine bakıyım ben de..
aslında algida yiyebilirim die düşündüm ama kış olduğu için pek kolay olmuyo, o dondurmaların 1 porsiyonunda günlük ihtyacın neredeyse tamamı oluyor, süt tozundan yapıldığı için.
günaydın datlım..Günayyydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
bu sabahı cumartesi sanıp yataktan kalkmak istemedi canım sonra hatırlayıp daha bugunde işe gitmem gerekiyordu dedim kendi kendimeneyse ki son gün
ben sütü kendimi bildim bileli içemem, içemiyorum ne yaptıysam. velhasılkelam hamilelikte hiç içemiyorum içersem çıkarıyorum mutlaka... dr defalarca kalsiyum için bişiler verin dedim oralı olmadı.. ama defalarca sordum hep yoğurt ye ayran vs diyordu. sonra daninonun çocuklar için olan meyvalı küçük yoğurtlarından günde 2 tane ye yeterli olur dedi. sabahlarıda mutlaka peynir yiyiyorum. yemeklerde yoğurt yemeye çalışıyorum.. şimdilik bi sıkıntımız yok. inşallahhh olmaz
petuşum sen günde kaç tane ilac alıyorsun :)))
kar mıııı buralar günlük güneşlikkkkkkkkkk
benim bacaklarım falan şişiyo baya fermuarını kapatamıyorum botların.. geceleri yüzüklerimi çıkartıyorum olmuyooo.. erken mi acaba???
üşütürsün dikkat et petuuu bak ağrın oluyo belki bundandır. ayaklarını sıkı tut. ben 2 çift çorap bide kalın içi yünlü bot giyom
efetttt arabaların üstü beyazlamaya başlamış bilemmm
seviniyom ama bi yandanda korkuyom kayıp düşmeden şu kışı atlataydık bacılarr:18:
paris tam hatırlayamadım ama senin kayınvaliden miydi ankarada bir mağazanın kartını almıştı hatta sende linki paylaşmıştın.
yavaş yavaş alışverişe başlayayım diyorum ama nereden alınır ne alınır hiç fikrim yok...
kafam çok karışık.var mı ankarada olup mağaza önerecek olan?
nisana kadar eskitemez onları ben özelden masaj atamazsa alım eskitemediklerini
farketmez erkek kıyafeti de giydiririm :44::44:
ya ben bir iğne almadım yaaaaaa
petuş bende kendimi çok yetersiz hissediyorum şuan
moralim alt üst oldu yaaaa
Günaydın canım, sen Ankaranın neresindeydin? Eryaman'a da yağıyor ve bugün buluşmaya gidemiycem gibi görünüyor ama ben demiştim Cuma kar yağacak diyeee
canım ben değildim
cheerfulsky arkadaşımızdı
bende baktımda şimdi linki kaybetmişim
gelirse tekrar soralım bii
Günaydın canım, sen Ankaranın neresindeydin? Eryaman'a da yağıyor ve bugün buluşmaya gidemiycem gibi görünüyor ama ben demiştim Cuma kar yağacak diyeee
onları ben saymıom ya..artık içleri geçmiş, pörsümüşler..ben dipçik gibiyim..yeniside gelio, napcak anasını:))sizinkininde eli kulağındadırrr. gelir yarın birgün
aynen bende heç kıskanmıyom. onların arasındaki aşkı düşününce daha bi mutlu oluyorum
evet ona aşık olan 2 kadın
onunda aşık olduğu 2 kadın var artık
((tabisi bizimkisi oğlan çıkmazsa bu gidişle:18: ))
ee kayganalar noluyo peki
3. kadın onlar olmasın
yea ben bide bunlara akşam kocamla baktım..nisana kadar eskitemez onları ben özelden masaj atamazsa alım eskitemediklerini
farketmez erkek kıyafeti de giydiririm :44::44:
ya ben bir iğne almadım yaaaaaa
petuş bende kendimi çok yetersiz hissediyorum şuan
moralim alt üst oldu yaaaa
günaydın cnm..günaydddıııııııııııın kızlar cumanız mubarek olsun...
dün gittiğim dr benı kılomdan dolayı bayağı bı kokuttu bugun ayrıntılı görücem mınıgımı umarım herşey yolundadır gelirken ip alıcam bi kaç tane patık yapim :))
sizler nasılsınızzzzz daha kahvaltı yapmadım gıdımde bı kıbrıt kutusu kadar peynır bır dıılım ekmek yıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?