2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyyyy çok heyecanlı yaaaaaaa
ben bir an önce gelsin istiyom
şöyle uyuşturmadan hissederek normal doğuracam inşallahhhhhhhhhhhh
bende bi ara kokrutuodum kendimi de şimdi bende normal normal doğurmak istiom ya..
o heycan o adrenalin düşünsene...yani ömrün boyunca yaşayamayacağın biş deneyim.
3 cm açılmış 5 cm açılmış..duş al, yürü, panik stres..offff
amin amin amin...
beni de aldı bir heyecannn

kıslarrr
biz yarın detaylı ultrasona giricezzzz
korkuyorum çokkkkkk
:44::44:

zeynep bak hep şunu düşün...ailelerinizde genetik bi hastalık varmı...yoksa genlerine güven cnm..bende çok kokrkuodum..bi arkadaşıma dr u demiş, o lafı düşünüp rahatlatıodum kendimi..hayırlı haberlerini bekloz inş.

bizimde detaylıda görüntü çekilen cd ye görüntü çekilememiş. dr gelin tekrar çekicem dedi..bende zırt pırt girmim die 2 hafta sonraya gelelim demiştim..
yrn benim kızı çekime götürcem bende yine:))
bizde yalancı deyalı olcaz yrn...

yoo yoooo ben gayet farkındayım..
diom size ahanda bugün 24. haftaya girdik..
bu olatyı 38 hafta sayarsak ne kalıo ..
kalıyo 14 hafta:18::18::18:
14 hafta denilen şey neidrki tuniiiii:18::18:

Petuş cidden az vaktimiz kaldı bu sabah otobüste gelirken karşı tarafıma bir çift oturdu kucaklarında bebikleri o kadar heveslendim ki anlatamam, maşallah dedim içimden minik kuzucuk pembiş pembiş takmışlar şapkasını pembe bir de mont giydirmişler pembiş patiklerrr rabbim dedim bize de nasip et... az kaldı kucağımıza almaya 24. haftamıza da girdik dediğin gibi 38 desek ne kaldı ki zaman hızla geçiyor offf heyecan yaptım yine :26: :26:

ayyyyy çok heyecanlı yaaaaaaa
ben bir an önce gelsin istiyom
şöyle uyuşturmadan hissederek normal doğuracam inşallahhhhhhhhhhhh

İnşallah canım allah bize kolay doğumlar nasip etsin...

Tuni allah korusun getirme öyle şeyler aklına çok rahat geçecek bak görürsün hamilelerin duası kabul olurmuş biz her gün dua ediyoruz birbirimize hayırlısıyla her şey yolunda olacak içini ferah tut...

kıslarrr
korkuyorum çokkkkkk

Canım ilk heyecan oluyor tatlı bir heyecan bu zamana kadar kontrollerin gayet iyiydi, testlerin de öyle ne güzel bak detaylı da yakından da göreceksin bilmiyorum daha önce renkliye girmiş miydin bu anın keyfini çıkarmak lazım şimdi diyorum ki ben keşke bir fırsat olsa gidip tekrar görsem büyümüştür şimdi benim prensesim

kıslarrr
korkuyorum çokkkkkk

hayırlı haberlerle gel inşallah canım

kesinlikle yaşanılması gereken heyecanlardan biri bana göre
ne kadar acı çekersemde çekeyim bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünmek bana yetiyor.
hissederek çatır çatır doğuracam inşallah
tabi o zamanki sağlık durumlarım el verirse düşüncem bu yönde

ben de detaylı usg ye hafta başında girdim. doktor karnıma çok bastırarak baktı ezdi oğlumu resmen 20 dk kadar sürdü maşallah oğluma herşeyi normalmiş cinsiyetini teyit etti pipisini bir kere daha gördük bir de el parmaklarını saydık açmıştı oğlum avucunu ama baş parmağı kıvrıktı
bu arada oğlumun hareketleri sıklaştı iyi tepiniyor maşallah babası yanağını koyuyor karnıma sıkı bir tekmeyi yiyor

bizimde yarın kontrolümüz var oğlumu 1 aydır görmüyorum çok özledim son 1 haftadır resmen gün saydım, bakalım bizim detaylı ultrason ne zaman olcak.....bugünde bi geçseydi iyiydi :)))

canım hadi hayırlı haberlerle gel inş. yarın senden detayları bekliyorum..benim 3lü testim çıkmış ama hala alamadım yaa tarama testi olduğu için intten görünmüyomuş teldende sölemiyolar.. illa gidip alınması lazımmış..eşim ıspartada 1 haftadır..ben zaten alanyadayımm..canım rica etsem benim 3lü sonucu alıp hikmet beye sen gösterebilirmisin yaa???

canımmm dediğin gibi Allahım korusun valla çok korkuyorum :18::18:

Kesinlikle katılıyorum sanaa, allah kısmet ederse çatır çatur normal doğuracağız inşallahh
ben acıdan değil de annemi babamı bide kocamı görünce ayy çok ağlarım ama

evet allahın izni ile güzel mutlu haberlerle gelelim inşallah....
Sende kızınla görüşmüş olcan işte ne güzel....

Kesinlikle katılıyorum sanaa, allah kısmet ederse çatır çatur normal doğuracağız inşallahh

aynen ağrı eşiğim yüksektir dayanırım şükür acılara
ama o ağlama olayı bendede olur kesin yaaatutamam kendimi bizimkilerde canım acıdığı için ağladığımı sanarlar

ben de baktım şimdi bayağı dolu dolap maşallah diyelim ama bence fazla geçen anlatmışımdır alışveriş için bakırköye gidecektik nitekim gittik mağazaların hepsi dedi ki bakın biz size satmak elbette isteriz ama ilk çocuğunuz heyecan şu bu abartmayın inanın şimdinin bebekleri daha iri ve çabuk büyüyor yazık günah emin olun hediyeler de cabası dedi... Biz hastane çıkışını 20 lik istiyorduk sonra bir baktık anamm 1-1.5 ay ancak giyiniyorlarmış beğendiklerimizi fiyat 120-140 civarı direkt vazgeçtik maksimum 10 lu takım alacağız. Bu arada ocak da anne bebek fuarı var biz mobilya için orayı bekliyoruz tavsiye ederim dostlar...

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalımyazdıklarınızı okudum doğum benide çok korkutuyor bel fıtığım olduğu için benim sezaryen olabilir beyin cerrahı rapor vermesi lazım normal doğum yapabilir ya da yapamaz diye diyor doktorum 7.ayda artık gidicez bakalım normalden çok korkuyorum ama:18::18:

BANADA O SAHNE ÇOK DUYGUSAL GELİO YA..
BİDE DOĞUM SONRASI DÜŞÜNSENE ELİNDE Bİ BEBEK VE KOCANLA GÖZ GÖZE GELİOSUN.
TANRIMMMMMMMM
evet allahın izni ile güzel mutlu haberlerle gelelim inşallah....
Sende kızınla görüşmüş olcan işte ne güzel....

hıı ne zmnmış nerdeymişki bu...bende ocak aynı beklom alışveriş vs. için..
kızlar 32 haftada bu işyerine vereceğimiz raporu sadece devlet hastanelerimi veriyor:26:

cnm bende detaylı araştırmadım bu konuyu henüz ama öyle biliyorum devletten alınyomuş...

bu arada detaylı usg de doktor cd ye kayıt yapıpı vermedi ve siyah beyaz baktı 4 boyutluyla detaylı bakılmaz dedi.:26: ama ben normal aylık kontrollerim için geçen haftaki kontrolümde bebeğimi ilk defa 4 boyutlu görmüştüm şekil: avatar fotom

ya peki bu devlet baba acaba isetsek rapor tarihimizi uzatırmıki:26:ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyom sağlık durumları el verirse çalışmama
zaten son 3 hafta mecburmuş raporlu olmak.3 hafta kalana kadar çalışırdık
devlet gıcık oluyoya azcık. bi sorun çıkarırmıki :26:

Canım nerede olacakmış bu fuar ve ne zaman?
Ben de gitmek isterim...

kızlar 32 haftada bu işyerine vereceğimiz raporu sadece devlet hastanelerimi veriyor:26:

özellerde veriyo canım
kızlar hatta sezeryan düşünenler için şöyle bir durum var
2 hafta önce alındığı için 2 hafta yanıyo
37 de ayrılıp 38 de doğum oluyor sonuçta
ilkind ebenim 10 gün yanmıştı öyle
doktorla görüşülüp karara varılabilir
gerçi doktor böyle bişey yaparmı bilmiyorum

kasım annelerinin doğum hikayelerini okudum öldüm ağlamaktan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…