bende bi ara kokrutuodum kendimi de şimdi bende normal normal doğurmak istiom ya..ayyyyy çok heyecanlı yaaaaaaa
ben bir an önce gelsin istiyom
şöyle uyuşturmadan hissederek normal doğuracam inşallahhhhhhhhhhhh
amin amin amin...doğumdan korkmayan ben şu astımımdan dolayı doğumdan korkar oldumm yaaa ya doğum esnasında tıkanırsam nefes alamazsam müdahale edemezlerse korkusu var içimde 2 gündür Allah korusun :18::18: bide benim tansiyon hep düşük çıkıyo ondanda korkuyorum :18:
yawrum diyomya zaten sen ocak başından itibaren saymayı bırakcan nasıl geçtiğini bile anlamıcan bi bakmışın yaaaamuuuyyy bebiş kucağında
yaa yawrularımız sağlıkla bi an önce gelsinler kucaklarımıza yaaa
beni de aldı bir heyecannn
kıslarrr
biz yarın detaylı ultrasona giricezzzz
korkuyorum çokkkkkk
:44::44:
yoo yoooo ben gayet farkındayım..
diom size ahanda bugün 24. haftaya girdik..
bu olatyı 38 hafta sayarsak ne kalıo ..
kalıyo 14 hafta:18::18::18:
14 hafta denilen şey neidrki tuniiiii:18::18:
ayyyyy çok heyecanlı yaaaaaaa
ben bir an önce gelsin istiyom
şöyle uyuşturmadan hissederek normal doğuracam inşallahhhhhhhhhhhh
doğumdan korkmayan ben şu astımımdan dolayı doğumdan korkar oldumm yaaa ya doğum esnasında tıkanırsam nefes alamazsam müdahale edemezlerse korkusu var içimde 2 gündür Allah korusun :18::18: bide benim tansiyon hep düşük çıkıyo ondanda korkuyorum :18:
yawrum diyomya zaten sen ocak başından itibaren saymayı bırakcan nasıl geçtiğini bile anlamıcan bi bakmışın yaaaamuuuyyy bebiş kucağında
yaa yawrularımız sağlıkla bi an önce gelsinler kucaklarımıza yaaa
kıslarrr
korkuyorum çokkkkkk
kıslarrr
korkuyorum çokkkkkk
bende bi ara kokrutuodum kendimi de şimdi bende normal normal doğurmak istiom ya..
o heycan o adrenalin düşünsene...yani ömrün boyunca yaşayamayacağın biş deneyim.
3 cm açılmış 5 cm açılmış..duş al, yürü, panik stres..offff
bizimde yarın kontrolümüz var oğlumu 1 aydır görmüyorum çok özledim son 1 haftadır resmen gün saydım, bakalım bizim detaylı ultrason ne zaman olcak.....bugünde bi geçseydi iyiydi :)))
Petuş cidden az vaktimiz kaldı bu sabah otobüste gelirken karşı tarafıma bir çift oturdu kucaklarında bebikleri o kadar heveslendim ki anlatamam, maşallah dedim içimden minik kuzucuk pembiş pembiş takmışlar şapkasını pembe bir de mont giydirmişler pembiş patiklerrr rabbim dedim bize de nasip et... az kaldı kucağımıza almaya 24. haftamıza da girdik dediğin gibi 38 desek ne kaldı ki zaman hızla geçiyor offf heyecan yaptım yine :26: :26:
İnşallah canım allah bize kolay doğumlar nasip etsin...
Tuni allah korusun getirme öyle şeyler aklına çok rahat geçecek bak görürsün hamilelerin duası kabul olurmuş biz her gün dua ediyoruz birbirimize hayırlısıyla her şey yolunda olacak içini ferah tut...
Canım ilk heyecan oluyor tatlı bir heyecan bu zamana kadar kontrollerin gayet iyiydi, testlerin de öyle ne güzel bak detaylı da yakından da göreceksin bilmiyorum daha önce renkliye girmiş miydin bu anın keyfini çıkarmak lazım şimdi diyorum ki ben keşke bir fırsat olsa gidip tekrar görsem büyümüştür şimdi benim prensesim
kesinlikle yaşanılması gereken heyecanlardan biri bana göre
ne kadar acı çekersemde çekeyim bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünmek bana yetiyor.
hissederek çatır çatır doğuracam inşallah
tabi o zamanki sağlık durumlarım el verirse düşüncem bu yönde
bende bi ara kokrutuodum kendimi de şimdi bende normal normal doğurmak istiom ya..
o heycan o adrenalin düşünsene...yani ömrün boyunca yaşayamayacağın biş deneyim.
3 cm açılmış 5 cm açılmış..duş al, yürü, panik stres..offff
amin amin amin...
zeynep bak hep şunu düşün...ailelerinizde genetik bi hastalık varmı...yoksa genlerine güven cnm..bende çok kokrkuodum..bi arkadaşıma dr u demiş, o lafı düşünüp rahatlatıodum kendimi..hayırlı haberlerini bekloz inş.
bizimde detaylıda görüntü çekilen cd ye görüntü çekilememiş. dr gelin tekrar çekicem dedi..bende zırt pırt girmim die 2 hafta sonraya gelelim demiştim..
yrn benim kızı çekime götürcem bende yine:))
bizde yalancı deyalı olcaz yrn...
Kesinlikle katılıyorum sanaa, allah kısmet ederse çatır çatur normal doğuracağız inşallahh
ben acıdan değil de annemi babamı bide kocamı görünce ayy çok ağlarım ama
kızlar fazla kıyafet almayın
hediye oalarak zaten kıyafet geliyor
ilk 3 ay giyeceği şeyleri almanız yeterli
birde alırken üstünde ki etikete göre almayın derim
ben ilk oğlumda sadece zıbın takımlarını küçük aldım
gerisini 3-6 ay aldım
küçük olanları inanmazsınız 1-2 defa giydi o kadar
ilk ay o kadar hızlı büyüyor ki sizde çok şaşıracaksınız
hastaneden alıp geldiğim bebek bu mu oldu diyeceksiniz
inşallah
hediye alırken hep büyük alıyorum özellikle erkek çocuklarına
bunda henüz alışveriş yapmadım
ama alacağım şeyler belli 4-5 tane çıtçılı bady
4-5 tane tulum
4-5 tane önden düğmeli takım
ağız bezi çok lazım çok
erkek çocukları için ter beziiii aşırı terliyorlar
2-3 tanede zıbın alacağım
hepsini bir alıp çıkarım diyorum :)
ah şu alış veriş ne zevkli
adanada olanlar sosyete pazarını bilirler orda uygun fiyatta kıyafetler görmüştüm
bir gidebilsem alacağım da vakit işte
canım hadi hayırlı haberlerle gel inş. yarın senden detayları bekliyorum..benim 3lü testim çıkmış ama hala alamadım yaa tarama testi olduğu için intten görünmüyomuş teldende sölemiyolar.. illa gidip alınması lazımmış..eşim ıspartada 1 haftadır..ben zaten alanyadayımm..canım rica etsem benim 3lü sonucu alıp hikmet beye sen gösterebilirmisin yaa???
canım alır gösteririm tabi :)))
BANADA O SAHNE ÇOK DUYGUSAL GELİO YA..Kesinlikle katılıyorum sanaa, allah kısmet ederse çatır çatur normal doğuracağız inşallahh
ben acıdan değil de annemi babamı bide kocamı görünce ayy çok ağlarım ama
evet allahın izni ile güzel mutlu haberlerle gelelim inşallah....
Sende kızınla görüşmüş olcan işte ne güzel....
hıı ne zmnmış nerdeymişki bu...bende ocak aynı beklom alışveriş vs. için..ben de baktım şimdi bayağı dolu dolap maşallah diyelim ama bence fazla geçen anlatmışımdır alışveriş için bakırköye gidecektik nitekim gittik mağazaların hepsi dedi ki bakın biz size satmak elbette isteriz ama ilk çocuğunuz heyecan şu bu abartmayın inanın şimdinin bebekleri daha iri ve çabuk büyüyor yazık günah emin olun hediyeler de cabası dedi... Biz hastane çıkışını 20 lik istiyorduk sonra bir baktık anamm 1-1.5 ay ancak giyiniyorlarmış beğendiklerimizi fiyat 120-140 civarı direkt vazgeçtik maksimum 10 lu takım alacağız. Bu arada ocak da anne bebek fuarı var biz mobilya için orayı bekliyoruz tavsiye ederim dostlar...
kızlar 32 haftada bu işyerine vereceğimiz raporu sadece devlet hastanelerimi veriyor:26:
canım hadi hayırlı haberlerle gel inş. yarın senden detayları bekliyorum..benim 3lü testim çıkmış ama hala alamadım yaa tarama testi olduğu için intten görünmüyomuş teldende sölemiyolar.. illa gidip alınması lazımmış..eşim ıspartada 1 haftadır..ben zaten alanyadayımm..canım rica etsem benim 3lü sonucu alıp hikmet beye sen gösterebilirmisin yaa???
canım alır gösteririm tabi :)))
canım Allah razı olsun kocişle düşünüyoduk kara kara 10 gün oluyo sonuç çıkalı ama biz alamadık gidipte..
telden sonuç çıkmış gelip alabilirsiniz dediler sölemediler..
nihan turhan isim soyisim biliyosundur zaten..sizin hastanız şuan alanyada kendisi dersin sölemiştim ona ama unutmuştur tabi okadar hastanın içinde eminim
kaçta yarın randevun??
istersen özelden numaranı msj at bana ben seni ararım kusura bakma yaa senide yorucamm canım
BANADA O SAHNE ÇOK DUYGUSAL GELİO YA..
BİDE DOĞUM SONRASI DÜŞÜNSENE ELİNDE Bİ BEBEK VE KOCANLA GÖZ GÖZE GELİOSUN.
TANRIMMMMMMMM
hıı ne zmnmış nerdeymişki bu...bende ocak aynı beklom alışveriş vs. için..
cnm bende detaylı araştırmadım bu konuyu henüz ama öyle biliyorum devletten alınyomuş...
ben de baktım şimdi bayağı dolu dolap maşallah diyelim ama bence fazla geçen anlatmışımdır alışveriş için bakırköye gidecektik nitekim gittik mağazaların hepsi dedi ki bakın biz size satmak elbette isteriz ama ilk çocuğunuz heyecan şu bu abartmayın inanın şimdinin bebekleri daha iri ve çabuk büyüyor yazık günah emin olun hediyeler de cabası dedi... Biz hastane çıkışını 20 lik istiyorduk sonra bir baktık anamm 1-1.5 ay ancak giyiniyorlarmış beğendiklerimizi fiyat 120-140 civarı direkt vazgeçtik maksimum 10 lu takım alacağız. Bu arada ocak da anne bebek fuarı var biz mobilya için orayı bekliyoruz tavsiye ederim dostlar...
kızlar 32 haftada bu işyerine vereceğimiz raporu sadece devlet hastanelerimi veriyor:26:
canım Allah razı olsun kocişle düşünüyoduk kara kara 10 gün oluyo sonuç çıkalı ama biz alamadık gidipte..
telden sonuç çıkmış gelip alabilirsiniz dediler sölemediler..
nihan turhan isim soyisim biliyosundur zaten..sizin hastanız şuan alanyada kendisi dersin sölemiştim ona ama unutmuştur tabi okadar hastanın içinde eminim
kaçta yarın randevun??
istersen özelden numaranı msj at bana ben seni ararım kusura bakma yaa senide yorucamm canım
canım özelden msj attım..
canım özelden msj attım..
canım çok saolasın..bende msj attım sana özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?