ya jiletle alıp gitsek olma mı ya? sancım ya da suyum geldiği anda duşa girip 2 dk'da hallederiz. doğurana kadar da uzamaz herhalde. olma mı böyle hıı? valla ben hep böyle düşünüyodum :))
kızlar merhaba sınıfımda su çiçeği salgını varben küçükken geçirdim ama bi zararı olur mu acaba insan 1 kere geçirir hrld bu hastalıkları dimi korkuyorumm yaaa :18:
ya jiletle alıp gitsek olma mı ya? sancım ya da suyum geldiği anda duşa girip 2 dk'da hallederiz. doğurana kadar da uzamaz herhalde. olma mı böyle hıı? valla ben hep böyle düşünüyodum :))
çok heycanlı ama ya düşünsene...ne zmn pıtlıcak..dındırıdırırı..
kayınvalidemmi
ablammı
kuaföre nasıl aldırcan ya...jiletini alıp gitcenmi ben geldim bi el atıve die:))
dr lara bıraksak kendimizi..hani normal ameliyata alırken ameliyat bölgeni traşlıolarya, bundada bi güzellik yapmazlarmı
kocama ii davranmaya çalışyom walla
offf zeynep offffffff[/QUOTE
sesim o zaman açıldı benim
ufkum genişledi valla...
acı eşiğim başka bir boyut aldı
çok heycanlı ama ya düşünsene...ne zmn pıtlıcak..dındırıdırırı..
kayınvalidemmi
ablammı
kuaföre nasıl aldırcan ya...jiletini alıp gitcenmi ben geldim bi el atıve die:))
dr lara bıraksak kendimizi..hani normal ameliyata alırken ameliyat bölgeni traşlıolarya, bundada bi güzellik yapmazlarmı
kocama ii davranmaya çalışyom walla
offf zeynep offffffff[/QUOTE
sesim o zaman açıldı benim
ufkum genişledi valla...
acı eşiğim başka bir boyut aldı
Yazdıklarınızın hepsini okuma işini şimdi bitirebildim :) Ben de çok düşünüyorum jilet en büyük kurtarıcı. Makinemi bulamadım zaten olsa da bikini bölgesinin üst tarafını ter içinde kalarak yapabiliyordum geçen hafta buldum niyetlendim her yere jileti dayadım çünkü bir şekilde azaltmam lazım eski sisteme devam edeyim diyorum. Normal doğumda da dediğiniz gibi aniden yakalanırsak iki dakikada jiletle alırız olur biter diyorum en azından geçenki ecnebi kadın gibi gitmekten iyidir
Yazdıklarınızın hepsini okuma işini şimdi bitirebildim :) Ben de çok düşünüyorum jilet en büyük kurtarıcı. Makinemi bulamadım zaten olsa da bikini bölgesinin üst tarafını ter içinde kalarak yapabiliyordum geçen hafta buldum niyetlendim her yere jileti dayadım çünkü bir şekilde azaltmam lazım eski sisteme devam edeyim diyorum. Normal doğumda da dediğiniz gibi aniden yakalanırsak iki dakikada jiletle alırız olur biter diyorum en azından geçenki ecnebi kadın gibi gitmekten iyidir
yok be kızlar bence doğumu beklemeyin ne zaman geleceği bellimi olur
bakarsın başka biyerdeyken doğum sancısı tutar:18::18::18::18::18::18::18::18:
bis gidiyorus Nilimlen
kocaman öpüyos sizi .....
bende bugün işimi yetiştiremedim..
gün analizi yapıodum..yani bugün çok yazmadım ama nie işim bitmedi anlayabilmiş değilim
ama ama napalım o zaman 2 günde bir jileti mi dayıyalım o zaman o tahrişle çifte doğum acısı olur :18:yok be kızlar bence doğumu beklemeyin ne zaman geleceği bellimi olur
bakarsın başka biyerdeyken doğum sancısı tutar:18::18::18::18::18::18::18::18:
bis gidiyorus Nilimlen
kocaman öpüyos sizi .....
ayy ben bu nil'i pek beğendim sen koy da belki ben de kıskançlıktan kudurur kocamı umursamaz nil koyarım kızçemin adını
başbaaş
gün analizi yapıodum..yani bugün çok yazmadım ama nie işim bitmedi anlayabilmiş değilim
tembelleşiyon mu ne
aksine ben de bugün bi coştum, dün misafirim vardı mutfak dağınık halde beni bekliyo onunla yüzleşmemek için herhal
Anlamadım ben de iki gündür eğitimdeyim pek yazamadım en fazla okuyabildim bence yarın acısını çıkartalım olmaz mı doğum adaşım
kzlar baktınız mı?son sayfalardaki odalar çok tatlı,birde dikkatimi çekti çok kıyafet almışlar,maşşallahhh.
bende 9 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?