TUNİİ TUNİİİ
şimdi doğuma kadar alanyadamısın yani...doğurup konyaya:) iimiş bence:)
şu epidural sezeryan nasılmış bi anlat bakim..
benim herif 2 dir sezeryan yap der oldu..
epidural sezeryan olcakmışım oda olcakmış yanımda..bide mart 25 ine aldırcak çocuğumu, beklemeyelim daha fazla die:)))
off off ben o dertten 1,5 aydır müzdaripim ya...
günaydınnnn....
canım ben dün 3. dozumu oldum sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan ilk 2 doz bu kadar ağrımamıştı, sende şimdi 2. doz 6 ay sonra 3. doz olcaksın 4. dozda 1 yıl sonra.......
10 günmü....canım eşinden ayrı hamilelik geçirmek çok zor ailen etrafında pır dönüyor ama bi tarafın hep eksik 5 ay bende ailemin yanında seydişehirde kaldım düşük tehlikesinden dolayı...ama doğumu orda göze alamadım evimde doğum yapmak istedim.gelirken biraz sıkıntı yaşadım ama çok şükür geldim eşimin yanına mersine.erkek için doğum izni 10 güne çıktı demişlerdi bi sorsun bakalım eşin.inşallah hayırlarla kucağına alır mutlu yuvanıza dönersiniz insanın kendi evi gibi olmuyor...
evet yaa az evvelde wcde cok canım yandı geceki gibi altıma kaçıcak gibi oluyorum gidiyorum 2 damla.
ama bu kezde dr normal derse
biraz sert cıkıp idrar tahlili isticem gerci buna normal diyecegini sanmıyorum.
benim dr um 2 doz dedi ilkini vuruldum diğrei 1 ay sonra . dahada yok diye biliyorum.
evet 3. dozu doğumdan sonraya gelio...söylemişti ebe kız..günaydınnnn....
canım ben dün 3. dozumu oldum sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan ilk 2 doz bu kadar ağrımamıştı, sende şimdi 2. doz 6 ay sonra 3. doz olcaksın 4. dozda 1 yıl sonra.......
evet cnm ya bende öyle diorum..uykusuzluk ağrı sızı hepsine dayanırım, en çok da bulantı olmasın, o hepsine bedeldi çünkiNeyse az kaldı canım ya Allah daha büyük sıkıntı vermesin. Dün akşam çok kötüydü ya tartıştık eşimle yani ömrümde o kadar ağlamamışımdır aralıksız. Gözlerim şişti artık.
dun dukkanın karsısında bi bebek magazası vardı oraya girdim ne var ne yok bakim die
sonra battaniye aklıma geldi peluşları seviyorum ama
öyle ustunde resim olanları sevmiyorum
yatagında kullanmak için bi tane peluş battaniye aldım
tek renk mavii :)) koştum bizim tükana gittim
kocişe ben bişi alcam ogluma dedim bende gelim mi dedi yok
kartı vermen yeterli deyince accık bozuldu :))
peşin 30du kartla etiket fiyatı oluyomuş 34 papele aldım kazık mı yidim bilmiyorum ama aldım :))
Neyse az kaldı canım ya Allah daha büyük sıkıntı vermesin. Dün akşam çok kötüydü ya tartıştık eşimle yani ömrümde o kadar ağlamamışımdır aralıksız. Gözlerim şişti artık.
TUNİİ TUNİİİ
şimdi doğuma kadar alanyadamısın yani...doğurup konyaya:) iimiş bence:)
şu epidural sezeryan nasılmış bi anlat bakim..
benim herif 2 dir sezeryan yap der oldu..
epidural sezeryan olcakmışım oda olcakmış yanımda..bide mart 25 ine aldırcak çocuğumu, beklemeyelim daha fazla die:)))
kuzum evet yaa doğuma kadara alanyadayım bi ara gider 2-3 hafta kalırım belki ama doğumum burda olacak büyük ihtimalle artık..bebeğim doğsun mevlütünüde yapıcaz evimizi döncez inş. .
epidural genelden çok daha kolay oluyomuş canım..serum ve belinden vurulan iğneden başka hiçbişey hissetmiyomuşsun..elinin üstünden büyük bi damar yolu açılıyomuş..ameliyat esnasındada iki tarafındada hemşireler sürekli tansiyonunda bakıyolarmış..arkadaşım diyoki başlamadınızmı daha dedşm diyo bi baktım bebeğimi verdiler kucağıma diyo..hiççç bişi hissetmemiş yanii..sonra onun dikişleri temizlenmesi falan 1 satti buulmuş..sonrada odasya çıkınca bebişini rahatlıkla emzirmiş çünkü uyuşukluk geçmediği için ağrı hissi falan olmamış..ama genel anestezi ile olursan uyandığında çok kötü ağrı hissediyomuşsun bebeğini kucağına alıp emziremiyomuşsun ...
ben epidural düşünüyodum başından beri zaten sanırım değişmicek kararımmümkün olursa hatta senin eşin hesap bende 8 nisanda istiyorum
off off ben o dertten 1,5 aydır müzdaripim ya...
canım eşinden ayrı hamilelik geçirmek çok zor ailen etrafında pır dönüyor ama bi tarafın hep eksik 5 ay bende ailemin yanında seydişehirde kaldım düşük tehlikesinden dolayı...ama doğumu orda göze alamadım evimde doğum yapmak istedim.gelirken biraz sıkıntı yaşadım ama çok şükür geldim eşimin yanına mersine.erkek için doğum izni 10 güne çıktı demişlerdi bi sorsun bakalım eşin.inşallah hayırlarla kucağına alır mutlu yuvanıza dönersiniz insanın kendi evi gibi olmuyor...
dun dukkanın karsısında bi bebek magazası vardı oraya girdim ne var ne yok bakim die
peşin 30du kartla etiket fiyatı oluyomuş 34 papele aldım kazık mı yidim bilmiyorum ama aldım :))
petuşşş
kuzum evet yaa doğuma kadara alanyadayım bi ara gider 2-3 hafta kalırım belki ama doğumum burda olacak büyük ihtimalle artık..bebeğim doğsun mevlütünüde yapıcaz evimizi döncez inş. .
epidural genelden çok daha kolay oluyomuş canım..serum ve belinden vurulan iğneden başka hiçbişey hissetmiyomuşsun..elinin üstünden büyük bi damar yolu açılıyomuş..ameliyat esnasındada iki tarafındada hemşireler sürekli tansiyonunda bakıyolarmış..arkadaşım diyoki başlamadınızmı daha dedşm diyo bi baktım bebeğimi verdiler kucağıma diyo..hiççç bişi hissetmemiş yanii..sonra onun dikişleri temizlenmesi falan 1 satti buulmuş..sonrada odasya çıkınca bebişini rahatlıkla emzirmiş çünkü uyuşukluk geçmediği için ağrı hissi falan olmamış..ama genel anestezi ile olursan uyandığında çok kötü ağrı hissediyomuşsun bebeğini kucağına alıp emziremiyomuşsun ...
ben epidural düşünüyodum başından beri zaten sanırım değişmicek kararım mümkün olursa hatta senin eşin hesap bende 8 nisanda istiyorum
yok kuzu çok ii almışın civilde sormuştum tek renk peluş battaniye 36 liraydı..sıcacık sararsın annesi inş kuzuyu
temiz iş yani..walla ben normal istiom ama normal olursada epidural normal olsun..petuşşş
ben epidural düşünüyodum başından beri zaten sanırım değişmicek kararım mümkün olursa hatta senin eşin hesap bende 8 nisanda istiyorum
nasıl böyle hareretlenionuz ya..bizde dun gece yatkta tatlı tatlı şakalaşırken birden alevlendik bi tartışma oldu
bende cok sinirlendim ama o guluyodu ustume ustume konusuyo hala
ne dedi varyaaa: gec olmus uyucakmış sabah erken kalkıcakmış
oglum gelince de uyursun gece aglayınca dedim
neymiş: bebeğin burda ne işi varmıs bosuna mı tasınınca 3+1e gececekmişiz onun odası olcakmış
duvarlar emzirir dedim o zman
ben mi emzircem dedi, heee yani cocugumuz oldu diye yatakları hatta odaları ayırıcaz öyle mi
benden 3 cocuk istiyodun yaa dua et hamileyim 1 tane evladın olcak dedim
sonra gidip ameliyat olcam aldırcam rahmimi sana cocuk falan yok dedim
oda sinirlendii :)
bende aldım yastıgıımı ayak ucuna yattım
beni yanına almak için olan cabaları sonucsuz kaldı cok inadımdır neyse o uyuyakaldı
bende tam uyucaktım bi patlama oldu ama bayagı şiddetli yastıgı alıp hooopp kollarına sımsıkı sarıldım :)
gıcık uyumuyomus kıkırdadık accık uyuduk sonra..
şaka yapmıştır umarım yada yorgunlugun verdigi agırlıkla öyle söylemiştir inşallah
öyle vurdumduymaz olursa mahvederim ben onu yaa
Kızlar ekstra magnezyum ya da demir takviyesi alıyorsunuz ya onu doktorunuz neye göre veriyor. İlk aylarda yapılan genel kan testi sonuçlarına göre mi vermişti yoksa sonradan mı verdi? Benim 2. ayda yapılan tahlillerimin hepsi normal çıktı doktor elevit'e devam dedi hala ona devam ediyorum ama bu hafta ağrılarım var özellikler omuzlarım, bacaklarım ve bacaklarımın iç tarafı yani kasığıma bağlanan yerleri ağrıyor. Bir de tırnaklarım son bir aydır dalgalı bir şekilde uzuyor. Bu belirtiler birşeylerin eksikliği sanırım.
o kadrda aglama zaten
gereksiz streslerden uzak duralım su donemde
canım bazen bazı seyleri abartıyoruz hormonlar yuzunden
uzme canını
selam kıslar.sabah nisa hastanesinde 2.düzey usgmi yaptırdım.
yarım saat kadar sürdü.bebişim 500 gr. olmuş. 28-29 cm civarı boyu.
herşeyi çok iyiymiş.doktor'yanlız kalbinde ufak bişey var ama biz doktorlar eğer bunun yanında başka bulgu olsaydı ozaman sorun olarak görürdük,yanlızca bunu çok kafaya takmayız' dedi.
bide laf aramızda bir suratsızzzz doktor hayatımda böylesini görmedim.
diyaloğumuz şöyle:
odaya girdim
doktor: dışarı çık,ben çağırınca gir.
sonra çağırdı girdik.
ultrason sonrası sorular soruyorum.
ben: belim çok ağrıyor
doktor:kendi doktorunuza sorun
ben:kasıklarımda ağrı oluyor
doktor:kendi doktorunuza sorun
ben:şuan çok gribim.hapşırma.. çocuğa etkisi varmı?
doktor:ne alakası var.,
ben:arasıra akıntım oluyor
doktor:rahatsız ediyorsa doktorunuza söyleyin fitil yazsın
odadan çıktık.eşim dediki ayyyy sibel bu suratsızı nerden buldun,burnu kaf dağında
hanımefendi hem kadın doğumcu hem perinatolog ya burnu havalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?