2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Gözün aydın canım bebeğin sağlıklı. Katılıyorum bazı doktorlar gerçekten sinir bozucu, ben de bir kaç soru sormuştum adam yüzümüze bile bakmadı hemen başka hastayı aldı. Bazı doktorların tek düşündüğü para kazanmak malesef

emekli refik efendi mi nerden bulursun bu laflarıı..
cnın sıkılmıyo mu oyle kuzum aksama kadar zaten gorusemiyosunuz
aksamda biriniz net biriniz tv :S
ben bazen cok iyi anlaştıgımız zamanlarda bile yaa nie hiç kavga etmiyoruz deyip
kavga cıkardıgımı biliyorumm hehhehhe :)
ama daha hiç küs uyumadık dun gece acaba dedim ama ondada patlama oldu tırstım ben sarıldım yine olmadı :)
kavgadan sonraki barısmalara asıgım yaaa kavga sırasındaki ateşili öpücüklere ayrı hastayımm deli miyim kudurdum mu ne

canımya bende nisa hastanesine giideceğim dr um oraya yönlendirdi dr reyhan hanıma. acaba bebeğin yüzünü görebiliyormuyuz hani o 4 boyutlu resim gibi.

kızlar ben aynı zamanda 2008 nisan annesiyim oğluşum 3,5 yaşında çok güzel dostluklarımız oldu hala görüşüyoruz..istanbul anneleri toplanıyorya ayy ne güzel diyorum keşke orda olsam.petuşcum mersine gelirsen seninle görüşme şansımız var bide yazın tuni seydişehirdeymiş onunla..bebişlerimiz oyun erkadaşı olur bizde kısırımızı yapar oturur iki lafın belini kırarız hııı

annaaaa ne sacma kişilik drunuza söyleyin fitil yazssın rahatsız ediyosaa kufur edeer gibi o fitili alıcannnnnn
kuzunada masallah yarım kilo olmuss hee :))
kafayaa takılcak bişee yoksa sakın takma olur muu..

yok canım takmıycam valla.gerçi pazartesi kendi doktoruma bu sonucu gösterip fikrini alırım bakalım.
hani hep devlet hastanelerini kötülüyoruz ya doktor anlayışlı,karakterli kişil olmadıktan sonra en lüx hastane olsa fayda etmez.
yinede allah onların yokluğunu göstermesin

ha bu arad cdmi izledim.tam kızım elini emmeye başlamış,çok şeker

canımya bende nisa hastanesine giideceğim dr um oraya yönlendirdi dr reyhan hanıma. acaba bebeğin yüzünü görebiliyormuyuz hani o 4 boyutlu resim gibi.
evet canım görebiliyorsun hatta bana verdiği cd de sanki gülüyo ve sonra parmağını emmeye başlıyor.ama şunu söyliyim usg yarım saat sürüyorsa bunun sadece 2-3 dakikası renkli gösteriyor

evet canım görebiliyorsun hatta bana verdiği cd de sanki gülüyo ve sonra parmağını emmeye başlıyor.ama şunu söyliyim usg yarım saat sürüyorsa bunun sadece 2-3 dakikası renkli gösteriyor

ayh olsun göstersinde razıyım. 142 tl dediler bana ssk lılar için. obsestrik 2. düzey diye geçiyor ultrasyon. o yüzden belki hiç yüzünü göstermez diye korkuyordum. içimi rahatlattın.

dr son derece gıccıkmış cnm..ama hadi gözün aydın inş.
kalbindekide benim yağmurumda olan beyaz leke sanırım..kalsiyum birikmesi.
banada dr um detaylıda bakarken öyle açıkladı.zaten daha önce tespit etmişlerdi.
detaylıda bakıcaz bişeylerle bağlantılı değilse unut gitsin demişti..baktılar detaylıda ve bunu görmemişz farzet dedi..32. haftalarda büyük ihtimalle geçecekmiş..

yok çok mutluyuz
yani bi koltuğa uzanırız eşimin elinde pc bende kumanda..kanka gibi muhabbet ederiz, çekirdek çitleriz felan..
çok nadir kavga çıkar bizde...biz zaten hiç birbirimize bakarak bağıramayız..
bi kavga çıksa ben bi odadan o bi odadan çemkirir...
sonra ben kesin affederim, ben kesin gönlünü alırım..tatlıya bağlanır.
babamız nazlıdır çok öyle gönül almaz..
hem keldir hem folduldur yani:))

aynı benimmki hayaytta bilmez gonul almayı am kel degil
kızlar ben cıkıyorum dra gidicem gelince gorusuruz..

evet kuzum sezeryan olcaksa en temizi epiduralmiş..bende normal istiyodum ama bu astımdan dolayı çok zor olcak gibi gözüküyor o yüzden rahat olsun benim olsun
bide epidural sezeryanın şu güzelliği var yaa bebeği hemen doğar doğmaz yanağına koyuyolarmış arkadaşım nasıl ağladım nasıl ağladım diyo..o anlatıyo ben ağlıyorum
bebek doğduktan sonra bebeği giydirirlerken boyunu ölçerlerken temizlerlerken videosunu çekmişler Allahım gidiyorum heralde dedim yaa okadar duygulandımki anlatamam..
Allahım o günleri bizede göstersin inş. sağlıcakla bebem..
yaa varya ailedende uuzak olmak zor kuzum çok iyi anlıyorum seni..bebiş olduktan sonramı gelcekler yoksa sizmi gitceksiniz??

Allahım yarabbim ne demeli bu kendini beğenmiş doktorlara bilemedim neyin havasını yaşıyolarki
kuzum bebişinin iyi olamdına çoook sevindim maşalah maşalah

aaaa canım sen her yaz seydişehire geliyomusun?? görüşelim muhakkak ozaman yaa kısır günleri yaparız dediğin gibi bebişlerimizde arkadaş olurlar ne güzel olur

inş. cnm..ben çok severim tanışp kaynaşmayı:)
ben kısmetse doğum iznindeyken mersine annemlerin yanına gelip bi 10-15 gün kalmayı istiorum..
haziran başında falan inş..kısmet bakalım..gelince mutlaka haberleşiriz..
benimde gözüm artık hep çocuklu ailelerle ilişki kurmakta:))
aynı benimmki hayaytta bilmez gonul almayı am kel degil
kızlar ben cıkıyorum dra gidicem gelince gorusuruz..

hadi güzel haberlerini bekloz cnm inş.

canm ya yenibosnadaki nisa hastanesimi bu benim doktorumda oraya yönlendirdi önermiyosan hiç gitmiim oraya evin yakınında var oraya gidim

kızlar en güzeli normal doğum bi tarafınızı illa kestirmeniz gerekmiyo ninelerimiz annelerimiz nasıl doğurmuşlar...şimdiden aklınıza epiduralmiş sezeryanmiş sokmayın..dr unuz zorunlu görür o ayrı ama normal doğumun gözünü seveyim.ben kuzumla öpüşüp koklaşırken yanımda sezeryan olan kadın yazık ertesi gün bile kendini toplayamadı..siz kendinizi ben doğururum paşalar gibi deyip normale şartlayın..tecrübe sölüyoooor anacıım

canm ya yenibosnadaki nisa hastanesimi bu benim doktorumda oraya yönlendirdi önermiyosan hiç gitmiim oraya evin yakınında var oraya gidim
canım ben beylikdüzünden oraya gittim.doktorum çekecek kişinin özellikle perinatolog olması gerektiğini söyledi.
benim hastanemde biraz tuzluydu fiyatı.en yakında nisa hastanesini buldum .o yüzden gittim.
senin yakınında varsa oraya gitmene gerek yok.sorduklarına cevap alamıyorsun pek

normal doğum muyaptın canım ne güzel. peki kaç haftalıktın sancın geldiğinde.

epiduralde sonradan baş ağrısı çekiyorsun.
bence hangi doğumda kendinizi rahat hissedeceğinizi düşünüyorsanız onu yapın.ben yine sezeryan olucam.ilkinde yine düşünmem gerekse yine sezeryanı seçerdim.ben aceleci ve panik biriyim.normal doğumu bekleme stresini yaşayamam.bide ben o ilk anı yaşama olaylarına takılmıyorum biraz gerçekçiyim galiba.zaten o bebiş benim bebişim.varsın 20dakika sonra göreyim ne olacak.benim sezeryana girişim ,çıkış,oadaya gelişim 20 dakika sürmüştü.

slm kızlar nasılsınız bakalımbensibel geçmiş olsun canım böyleleri insanda sinir filan bırakmıyorbizim iki gündür sancımız oluyor kasıklarımızda arada oluyor sonra geçiyor 1 hafta önce idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı ama neden böyle bilemedim:44:

aaaa canım sen her yaz seydişehire geliyomusun?? görüşelim muhakkak ozaman yaa kısır günleri yaparız dediğin gibi bebişlerimizde arkadaş olurlar ne güzel olur

canım seydişehirliyim ben ailem orda olunca yazın 2 ay ordayız inş.bak kuzularımızın şimdiden arkidişleri oldu ne güsel dimi...

inş. cnm..ben çok severim tanışp kaynaşmayı:)
ben kısmetse doğum iznindeyken mersine annemlerin yanına gelip bi 10-15 gün kalmayı istiorum..
haziran başında falan inş..kısmet bakalım..gelince mutlaka haberleşiriz..
benimde gözüm artık hep çocuklu ailelerle ilişki kurmakta:))

petuşcum gelince görüşürüz o zaman kuzu niye 1 yıldır gelmiyon ki seen işimiz burda olduğu için mersindeyiz ama çok seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…