selam kıslar.sabah nisa hastanesinde 2.düzey usgmi yaptırdım.
yarım saat kadar sürdü.bebişim 500 gr. olmuş. 28-29 cm civarı boyu.
herşeyi çok iyiymiş.doktor'yanlız kalbinde ufak bişey var ama biz doktorlar eğer bunun yanında başka bulgu olsaydı ozaman sorun olarak görürdük,yanlızca bunu çok kafaya takmayız' dedi.
bide laf aramızda bir suratsızzzz doktor hayatımda böylesini görmedim.
diyaloğumuz şöyle:
odaya girdim
doktor: dışarı çık,ben çağırınca gir.
sonra çağırdı girdik.
ultrason sonrası sorular soruyorum.
ben: belim çok ağrıyor
doktor:kendi doktorunuza sorun
ben:kasıklarımda ağrı oluyor
ben:şuan çok gribim.hapşırma.. çocuğa etkisi varmı?
doktor:ne alakası var.,
ben:arasıra akıntım oluyor
doktor:rahatsız ediyorsa doktorunuza söyleyin fitil yazsın
odadan çıktık.eşim dediki ayyyy sibel bu suratsızı nerden buldun,burnu kaf dağında
hanımefendi hem kadın doğumcu hem perinatolog ya burnu havalarda
temiz iş yani..walla ben normal istiom ama normal olursada epidural normal olsun..
sezeryan olursada epidural sezeryan olsun istiom.
içimden bi ses hep sezeryan olcamı söylüo ya hayırlısı:))
sezeryan için tek mazeretişm heycanım ve aceleciliğim olur heralde..:)
sende üzülme kuzum ya..allahdan yakın mesafe..
bak bende 1 yıldan fazla oldu mersine gidemeyeli..babamı 1 yıldan fazladır görmüom..annemi 9 aydır:))
en azından mesafe yakın..
nasıl böyle hareretlenionuz ya..
biz beyimle emekli refik efendi gibiyiz..
akşam dolmuştan iniom belkio beni durakta...sarılıp yürüoz..
eve geliom zaten hazır oluo yemek..yiyoz...o nette ben tv de yada o tv de ben nette takılyoz salonda..saat 10 da hadi yatalımmı yatalım dioz sarılıp yatıoz..çok nadir harertlenioz:)) seviom böyle ihtiraslı ilişkileri..
ben 1,5 aydır kullanıyorum...demir hapını 3 ay bitince dr verdi..ektra bi tahlil yapmadı..magnezyum+kalsiyum takviyesinide ben kemik ağrılarından şikayet edince dr verdi..test vs. yapmadı
herşeyi çok iyiymiş.doktor'yanlız kalbinde ufak bişey var ama biz doktorlar eğer bunun yanında başka bulgu olsaydı ozaman sorun olarak görürdük,yanlızca bunu çok kafaya takmayız' dedi.
diyaloğumuz şöyle:
odaya girdim
sonra çağırdı girdik.
odadan çıktık.eşim dediki ayyyy sibel bu suratsızı nerden buldun,burnu kaf dağında
annaaaa ne sacma kişilikdrunuza söyleyin fitil yazssın rahatsız ediyosaa kufur edeer gibi o fitili alıcannnnnn
kuzunada masallah yarım kilo olmuss hee :))
kafayaa takılcak bişee yoksa sakın takma olur muu..
evet canım görebiliyorsun hatta bana verdiği cd de sanki gülüyo ve sonra parmağını emmeye başlıyor.ama şunu söyliyim usg yarım saat sürüyorsa bunun sadece 2-3 dakikası renkli gösteriyorcanımya bende nisa hastanesine giideceğim dr um oraya yönlendirdi dr reyhan hanıma. acaba bebeğin yüzünü görebiliyormuyuz hani o 4 boyutlu resim gibi.
evet canım görebiliyorsun hatta bana verdiği cd de sanki gülüyo ve sonra parmağını emmeye başlıyor.ama şunu söyliyim usg yarım saat sürüyorsa bunun sadece 2-3 dakikası renkli gösteriyor
dr son derece gıccıkmış cnm..ama hadi gözün aydın inş.selam kıslar.sabah nisa hastanesinde 2.düzey usgmi yaptırdım.
diyaloğumuz şöyle:
odaya girdim
sonra çağırdı girdik.
emekli refik efendi minerden bulursun bu laflarıı..
cnın sıkılmıyo mu oyle kuzum aksama kadar zaten gorusemiyosunuz
aksamda biriniz net biriniz tv :S
ben bazen cok iyi anlaştıgımız zamanlarda bile yaa nie hiç kavga etmiyoruz deyip
kavga cıkardıgımı biliyorumm hehhehhe :)
ama daha hiç küs uyumadık dun gece acaba dedim ama ondada patlama oldu tırstım ben sarıldım yine olmadı :)
kavgadan sonraki barısmalara asıgım yaaa kavga sırasındaki ateşili öpücüklere ayrı hastayımmdeli miyim kudurdum mu ne
dr son derece gıccıkmış cnm..ama hadi gözün aydın inş.
kalbindekide benim yağmurumda olan beyaz leke sanırım..kalsiyum birikmesi.
banada dr um detaylıda bakarken öyle açıkladı.zaten daha önce tespit etmişlerdi.
detaylıda bakıcaz bişeylerle bağlantılı değilse unut gitsin demişti..baktılar detaylıda ve bunu görmemişz farzet dedi..32. haftalarda büyük ihtimalle geçecekmiş..
yok çok mutluyuz
yani bi koltuğa uzanırız eşimin elinde pc bende kumanda..kanka gibi muhabbet ederiz, çekirdek çitleriz felan..
çok nadir kavga çıkar bizde...biz zaten hiç birbirimize bakarak bağıramayız..
bi kavga çıksa ben bi odadan o bi odadan çemkirir...
sonra ben kesin affederim, ben kesin gönlünü alırım..tatlıya bağlanır.
babamız nazlıdır çok öyle gönül almaz..
hem keldir hem folduldur yani:))
temiz iş yani..walla ben normal istiom ama normal olursada epidural normal olsun..
sezeryan olursada epidural sezeryan olsun istiom.
içimden bi ses hep sezeryan olcamı söylüo ya hayırlısı:))
sezeryan için tek mazeretişm heycanım ve aceleciliğim olur heralde..:)
sende üzülme kuzum ya..allahdan yakın mesafe..
bak bende 1 yıldan fazla oldu mersine gidemeyeli..babamı 1 yıldan fazladır görmüom..annemi 9 aydır:))
en azından mesafe yakın..
nasıl böyle hareretlenionuz ya..
biz beyimle emekli refik efendi gibiyiz..
akşam dolmuştan iniom belkio beni durakta...sarılıp yürüoz..
eve geliom zaten hazır oluo yemek..yiyoz...o nette ben tv de yada o tv de ben nette takılyoz salonda..saat 10 da hadi yatalımmı yatalım dioz sarılıp yatıoz..çok nadir harertlenioz:)) seviom böyle ihtiraslı ilişkileri..
ben 1,5 aydır kullanıyorum...demir hapını 3 ay bitince dr verdi..ektra bi tahlil yapmadı..magnezyum+kalsiyum takviyesinide ben kemik ağrılarından şikayet edince dr verdi..test vs. yapmadı
diyaloğumuz şöyle:
odaya girdim
sonra çağırdı girdik.
kızlar ben aynı zamanda 2008 nisan annesiyim oğluşum 3,5 yaşında çok güzel dostluklarımız oldu hala görüşüyoruz..istanbul anneleri toplanıyorya ayy ne güzel diyorum keşke orda olsam.petuşcum mersine gelirsen seninle görüşme şansımız var bide yazın tuni seydişehirdeymiş onunla..bebişlerimiz oyun erkadaşı olur bizde kısırımızı yapar oturur iki lafın belini kırarız hııı
inş. cnm..ben çok severim tanışp kaynaşmayı:)kızlar ben aynı zamanda 2008 nisan annesiyim oğluşum 3,5 yaşında çok güzel dostluklarımız oldu hala görüşüyoruz..istanbul anneleri toplanıyorya ayy ne güzel diyorum keşke orda olsam.petuşcum mersine gelirsen seninle görüşme şansımız var bide yazın tuni seydişehirdeymiş onunla..bebişlerimiz oyun erkadaşı olur bizde kısırımızı yapar oturur iki lafın belini kırarız hııı
aynı benimmki hayaytta bilmez gonul almayı am kel degil
kızlar ben cıkıyorum dra gidicem gelince gorusuruz..
diyaloğumuz şöyle:
odaya girdim
sonra çağırdı girdik.
canım ben beylikdüzünden oraya gittim.doktorum çekecek kişinin özellikle perinatolog olması gerektiğini söyledi.canm ya yenibosnadaki nisa hastanesimi bu benim doktorumda oraya yönlendirdi önermiyosan hiç gitmiim oraya evin yakınında var oraya gidim
kızlar en güzeli normal doğum bi tarafınızı illa kestirmeniz gerekmiyo ninelerimiz annelerimiz nasıl doğurmuşlar...şimdiden aklınıza epiduralmiş sezeryanmiş sokmayın..dr unuz zorunlu görür o ayrı ama normal doğumun gözünü seveyim.ben kuzumla öpüşüp koklaşırken yanımda sezeryan olan kadın yazık ertesi gün bile kendini toplayamadı..siz kendinizi ben doğururum paşalar gibi deyip normale şartlayın..tecrübe sölüyoooor anacıım
canm ya yenibosnadaki nisa hastanesimi bu benim doktorumda oraya yönlendirdi önermiyosan hiç gitmiim oraya evin yakınında var oraya gidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?