2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba arkadaşlar..ya çatlaklarla aranız nasıl ben dün böyle karnımın yanlarında neredeyse belimde beyazımsı çizgiler gördüm canım sıkıldı..sanki böyle hafiften bir kaplan tırmalamış gibi
aslında 2. aydan beri bebeyağ sürüyom 5 ayda da mustela ya başladım ama o yanlara sürmüyodum cok bi arkadaş demişti oralarına da sür benim çatladı diye..siz siz olun sürmeyi unutmayın
bi de benim karın top gibi değil yayvan yanlara doğru herkes direk kız mı diyo belki ondandır..of bunlar çatlağa dönüşür mü geçer mi bilemedim:26:

amin cnm...
cnm doğumdan bi kaç gün önce gelir annemle ablam..ablam 1 hafta falan kalır yanımda..annem daha uzun kalır...açıkcası annemide 15-20 güne postalamk niyetindeyim..izinde evde olduğum o 3 ay yalnız olmak istiorum...çok fazla kalabalığa alışkın olmayınca sevmiyorum..annemi postalarım..sonra haziranda bebiki alır ben giderim..1 hafta 10 gün kalırım..eşim 15 günlük iznini alır gelir...oda 2-3 kalır bizle..sonra çeşmeye k.valideme, sonra edremite k.pederime gideriz...sonrada geliriz evmize..annemde gelir arkadan..bebeişi anneme verriz ben artık iş başı:))

hayırlısı ben normal istiom o adrenalini yaşamak istiom ama bi tarafdanda ya 40. haftada ya 41. haftaya kalırsa walla bayılırım gibi gelio..sabırsızlanırım çok
hayırlısıııı

benim şuan hiç çatlağım yok Allahıma şükür ve badem yağı kullanıyorum oda aklıma geldikçe yani düzenli bi şekilde dğeil..

ama ben de boşuna seviniyomuşum

yeni doğum yapan arkadaşım benim son aya kadar pürüzsüzdü karnım aa ne güzel çatlağımm olmıcak dedim diyo doğuma son 20 gün kala bi bakmış çatlamış birden yan tarafları..olmasa bile son ayda muhakkak oluyo çünkü göbek kaç katı büyüyüo dedi..:18:

canım valla çoook memnun olurum muhakkak görüşlelim ben oralarda çok yalnızım çok iyi olur benim için oğluşumda yalnız kalmaz arkadaşları olur
senin bebişte erkekmiydi peki??

canım doğum 23 nisan görünüyodu 20 nisanda doğdu oğluşum inş kısmet olursa bu doğumumu da normal yapıcam Allah hayırlarla sağlıkla o günlere eriştirsin inş hepimizi ....

inşallah. bende çok istiyorum normal doğum. benimkide 20 nisan gözüküyor. o tarihten önce gelirse sancım iyi ama biraz gecikirse dr um sanki riske girmeyecek beni hemen sezeryana alacakmış gibi gözüküyor.

Merhaba kızlar..
dün arkadaşımız doğum yaptı. güya kontrole gitti doktor gün vercekti. bakmışlar sancı çok hemen doğuma aldılar. kız zaten epudral sezeryan istiyordu. eşinide yanında istiyordu ama eşi cesaret edemiyordu. ama bizim ısrarlarımız sonucunda doğuma girmiş. çok güzel bir oğlu olmuş. bembayaz maşallah. pamuk gibi. annenin durumuda çok iyiydi. hiç doğum yapmış gibi değildi maşallah. bizden iyi durumdaydı maşallah.

Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

cAnım maşalahh Allahım anneciğine babacığına bağışlasın.. darısı başımıza o günleri görmek inş.
epidural doğum demekki gerçekten kolay oluyor ozaman yaa baya baya kafama yatmaya başladı ..

Tünaydın melekler ve küçük melekler
2 gündür midem bulanıyor hiçç tadım yok kızlar..
siizce niden olabilir,vitaminler mi yapıyor..özellikle de akşam 6 dan sonra çoğalıyor..
sanki midem boğazıma kadar çıkıyomuş gbi bazen,offfff...
balayı bitti artık tabi hoşgeldin 3. trimester
aslında 27. haftadan sonra olması lazım ama ben 40 haftalık doğuranı görmedim

Son düzenleme:
Bugün aldıklarımızı çıkarıp şöyle bir baktım adetlerini yazdım sonrada acaba eksik mi fazla mı diye. Sizce eksiğim var mı? ;

0-3 ay için (hastane çıkışını da dahil ettim) ;
6 adet kısa kollu çıtçıtlı body
2 adet kolsuz çıtçıtlı body
1 adet uzun kollu çıtçıtlı body
3 adet zıbın
6 adet alt patikli ve patiksiz alt
1 adet uzun kollu tulum
2 adet eldiven
2 adet çorap
3 adet şapka
5 adet önlük
1 adet penye yelek
2 adet örgü hırka
1 adet penye battaniye
1 adet kundak battaniye
1 adet alt açma
15 adet ağız mendili

3-6 ay ve 6-9 ay için de 5'er parça giyecek var. Onları da bebiş doğduktan sonra zamanla çoğaltırız diye düşündüm.

kizlar bisey sorucam.hamilelikte saca kina yakabilirmiyiz.benim saclar cok fena dokuluyor.belki biraz besler dedim.
boya kullanmiyorm.bu yuzden kinayi tercih ettim.ama bi zarari olurmuki diye tereddutte kaldim

kizlar bisey sorucam.hamilelikte saca kina yakabilirmiyiz.benim saclar cok fena dokuluyor.belki biraz besler dedim.
boya kullanmiyorm.bu yuzden kinayi tercih ettim.ama bi zarari olurmuki diye tereddutte kaldim

canım ben doktoruma normal boyayı sormuştum
bitkisele gerek yok,normal boya yaptırabilirsin fakat kafanda 30 dakikadan fazla tutma demişti.yanlızca röfleye kesinlikle yasak dedi.

canım valla çoook memnun olurum muhakkak görüşlelim ben oralarda çok yalnızım çok iyi olur benim için oğluşumda yalnız kalmaz arkadaşları olur
senin bebişte erkekmiydi peki??

canım 2 defadır cinsiyetini göstermedi buraya gelmeden önce dr erkek demişti ama o zaman çok küçüktü pazartesi ayrıntılımız var bakalım bu sefer görürüz heralde 3,5 yaşında oğlum var kız olsun çok isterim ama öncelikle sağlıklı olsun..akşam yatarken de aklıma geldi biraz sancım olmuştu amaaan şu 4 ayda bitse de şu sıkıntı geçse dedim...bebeği olmayıp dr dr dolaşan hamile kalmak için bütün parasını pulunu döken insanlar var sırf bu duyguyu yaşamak için die düşünüp ağlamaya başladım Allahım beni affet şikayet ettiğim için die dua ederken eşim gördü (Allahım beni afet Allahım beni affeti duyunca adam afalladı ne düşündüğümü de bilmeyince biiişiii yaptım sannetti deli kadııın dedi tabeee)
kuzu ne yalnızlığı ben yazın geliyim bütün arkadaşlarımla tanıştırırım seni hepsi çok cicilerdir hemen kaynaşıveririz kuzuşlarımızı yan yana koyar boylarını karşılaştırırız hııı

sende don almayı unutmuşsun,hani kilotu bu bebeninn

hiç dokunma,benimkide dökülüyor,kestiremiyorumda banyodan sonra kremliyorum yoksa keçe gbi

canım gayet yeterli gibi geldi bana
ama bi tanıdığım 10 tane battaniyem var çok lazım oluyor demişti
bana çok geldi ama şuan 7 tane almışım saydığımdaa
birde genelde çamaşır yıkama sıklığına göre ihtiyaçların artabilirr
hediyelerde gelecektir
eldiven 2tane az geldii

ayyyy çok sevindirik oldum bak şimdi ben sana özelden telefon numaramı yazayım irtibatı koparmayalım ozaman kuzum
inş. hadi pazarteside hayırlı haberlerle gel bakalım oğluşuma arkadaş kızmı gelcek erkekmi

10 tane battaniyeyi napıcaksın mavilimm,bende çocuk büyüttüm 3 adet ince,1 ad. yün battaniye ve birde şapkalı patikli battaniyesi vardı 5 ad. fazlasıyla yetti bana

canım sana msj gönderilmiyo sanırsam yada arkadaş olmak lazım ben arkadaş olarak ekledim seni kabul et bakalım gönderebilecekmiyim bu sefer

cnm iş güç ayarlayamadım bi türlü...bizde eşimin anne baba ayrı..biri çeşmede biri edremitte..bizimkiler mersinde..bi tatil oluo neriye gideceğimiz şaşırıyoz..ev aldık onun tadilatı, ben iş değiştirdim sonra bebek anommm bi bakmışım 1 yıl geçmiş...hain evlat:))))
mersinde nerde yaşıosnuz..bizimkiler davultepede..ben 11 yıldır ayrıyım tabi mersinden:))
ya bunu geçen bende yazdım ama kimse dönmedi.
benimde sol gögsümün üstünde öyle 2 çizik var..
ama diolarki öyle beyaz olmaz hemen önce kırmızı damar damar olur..benimki beyaz çizik gibi..yanlış göruosundur diolar????
varmı bu çatlak olayını bilen duyan..
heee işte bayılıom ben tarz doğuma..
gün almaya die git doğur gel..ne temiz walla:))
allah analı babalı büyütsün..
10 tane battaniyeyi napıcaksın mavilimm,bende çocuk büyüttüm 3 adet ince,1 ad. yün battaniye ve birde şapkalı patikli battaniyesi vardı 5 ad. fazlasıyla yetti bana

ağlamak istiyorum..ne 5 i ne 8 i ne 10 u yea...bende 3 tane var...ona bile ablam kızdı napcan o kaa battaniyeyi herşeyi abartıon die(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…