normal doğum muyaptın canım ne güzel. peki kaç haftalıktın sancın geldiğinde.
amin cnm...evet kuzum sezeryan olcaksa en temizi epiduralmiş..bende normal istiyodum ama bu astımdan dolayı çok zor olcak gibi gözüküyor o yüzden rahat olsun benim olsun
bide epidural sezeryanın şu güzelliği var yaa bebeği hemen doğar doğmaz yanağına koyuyolarmış arkadaşım nasıl ağladım nasıl ağladım diyo..o anlatıyo ben ağlıyorum
bebek doğduktan sonra bebeği giydirirlerken boyunu ölçerlerken temizlerlerken videosunu çekmişler Allahım gidiyorum heralde dedim yaa okadar duygulandımki anlatamam..
Allahım o günleri bizede göstersin inş. sağlıcakla bebem..
yaa varya ailedende uuzak olmak zor kuzum çok iyi anlıyorum seni..bebiş olduktan sonramı gelcekler yoksa sizmi gitceksiniz??
Allahım yarabbim ne demeli bu kendini beğenmiş doktorlara bilemedim neyin havasını yaşıyolarki
kuzum bebişinin iyi olamdına çoook sevindim maşalah maşalah
aaaa canım sen her yaz seydişehire geliyomusun?? görüşelim muhakkak ozaman yaa kısır günleri yaparız dediğin gibi bebişlerimizde arkadaş olurlar ne güzel olur
kızlar en güzeli normal doğum bi tarafınızı illa kestirmeniz gerekmiyo ninelerimiz annelerimiz nasıl doğurmuşlar...şimdiden aklınıza epiduralmiş sezeryanmiş sokmayın..dr unuz zorunlu görür o ayrı ama normal doğumun gözünü seveyim.ben kuzumla öpüşüp koklaşırken yanımda sezeryan olan kadın yazık ertesi gün bile kendini toplayamadı..siz kendinizi ben doğururum paşalar gibi deyip normale şartlayın..tecrübe sölüyoooor anacıım
merhaba arkadaşlar..ya çatlaklarla aranız nasıl ben dün böyle karnımın yanlarında neredeyse belimde beyazımsı çizgiler gördüm canım sıkıldı..sanki böyle hafiften bir kaplan tırmalamış gibi
aslında 2. aydan beri bebeyağ sürüyom 5 ayda da mustela ya başladım ama o yanlara sürmüyodum cok bi arkadaş demişti oralarına da sür benim çatladı diye..siz siz olun sürmeyi unutmayın
bi de benim karın top gibi değil yayvan yanlara doğru herkes direk kız mı diyo belki ondandır..of bunlar çatlağa dönüşür mü geçer mi bilemedim:26:
aaaa canım sen her yaz seydişehire geliyomusun?? görüşelim muhakkak ozaman yaa kısır günleri yaparız dediğin gibi bebişlerimizde arkadaş olurlar ne güzel olur
canım seydişehirliyim ben ailem orda olunca yazın 2 ay ordayız inş.bak kuzularımızın şimdiden arkidişleri oldu ne güsel dimi...
inş. cnm..ben çok severim tanışp kaynaşmayı:)
ben kısmetse doğum iznindeyken mersine annemlerin yanına gelip bi 10-15 gün kalmayı istiorum..
haziran başında falan inş..kısmet bakalım..gelince mutlaka haberleşiriz..
benimde gözüm artık hep çocuklu ailelerle ilişki kurmakta:))
petuşcum gelince görüşürüz o zaman kuzu niye 1 yıldır gelmiyon ki seen işimiz burda olduğu için mersindeyiz ama çok seviyoruz.
canım doğum 23 nisan görünüyodu 20 nisanda doğdu oğluşum inş kısmet olursa bu doğumumu da normal yapıcam Allah hayırlarla sağlıkla o günlere eriştirsin inş hepimizi ....
TUNİİ TUNİİİ
şimdi doğuma kadar alanyadamısın yani...doğurup konyaya:) iimiş bence:)
şu epidural sezeryan nasılmış bi anlat bakim..
benim herif 2 dir sezeryan yap der oldu..
epidural sezeryan olcakmışım oda olcakmış yanımda..bide mart 25 ine aldırcak çocuğumu, beklemeyelim daha fazla die:)))
off off ben o dertten 1,5 aydır müzdaripim ya...
Merhaba kızlar..
dün arkadaşımız doğum yaptı. güya kontrole gitti doktor gün vercekti. bakmışlar sancı çok hemen doğuma aldılar. kız zaten epudral sezeryan istiyordu. eşinide yanında istiyordu ama eşi cesaret edemiyordu. ama bizim ısrarlarımız sonucunda doğuma girmiş. çok güzel bir oğlu olmuş. bembayaz maşallah. pamuk gibi. annenin durumuda çok iyiydi. hiç doğum yapmış gibi değildi maşallah. bizden iyi durumdaydı maşallah.
Merhaba kızlar..
dün arkadaşımız doğum yaptı. güya kontrole gitti doktor gün vercekti. bakmışlar sancı çok hemen doğuma aldılar. kız zaten epudral sezeryan istiyordu. eşinide yanında istiyordu ama eşi cesaret edemiyordu. ama bizim ısrarlarımız sonucunda doğuma girmiş. çok güzel bir oğlu olmuş. bembayaz maşallah. pamuk gibi. annenin durumuda çok iyiydi. hiç doğum yapmış gibi değildi maşallah. bizden iyi durumdaydı maşallah.
kizlar bisey sorucam.hamilelikte saca kina yakabilirmiyiz.benim saclar cok fena dokuluyor.belki biraz besler dedim.
boya kullanmiyorm.bu yuzden kinayi tercih ettim.ama bi zarari olurmuki diye tereddutte kaldim
canım valla çoook memnun olurum muhakkak görüşlelim ben oralarda çok yalnızım çok iyi olur benim için oğluşumda yalnız kalmaz arkadaşları olur
senin bebişte erkekmiydi peki??
Bugün aldıklarımızı çıkarıp şöyle bir baktım adetlerini yazdım sonrada acaba eksik mi fazla mı diye. Sizce eksiğim var mı? ;
0-3 ay için (hastane çıkışını da dahil ettim) ;
6 adet kısa kollu çıtçıtlı body
2 adet kolsuz çıtçıtlı body
1 adet uzun kollu çıtçıtlı body
3 adet zıbın
6 adet alt patikli ve patiksiz alt
1 adet uzun kollu tulum
2 adet eldiven
2 adet çorap
3 adet şapka
5 adet önlük
1 adet penye yelek
2 adet örgü hırka
1 adet penye battaniye
1 adet kundak battaniye
1 adet alt açma
15 adet ağız mendili
3-6 ay ve 6-9 ay için de 5'er parça giyecek var. Onları da bebiş doğduktan sonra zamanla çoğaltırız diye düşündüm.
kizlar bisey sorucam.hamilelikte saca kina yakabilirmiyiz.benim saclar cok fena dokuluyor.belki biraz besler dedim.
boya kullanmiyorm.bu yuzden kinayi tercih ettim.ama bi zarari olurmuki diye tereddutte kaldim
Bugün aldıklarımızı çıkarıp şöyle bir baktım adetlerini yazdım sonrada acaba eksik mi fazla mı diye. Sizce eksiğim var mı? ;
0-3 ay için (hastane çıkışını da dahil ettim) ;
6 adet kısa kollu çıtçıtlı body
2 adet kolsuz çıtçıtlı body
1 adet uzun kollu çıtçıtlı body
3 adet zıbın
6 adet alt patikli ve patiksiz alt
1 adet uzun kollu tulum
2 adet eldiven
2 adet çorap
3 adet şapka
5 adet önlük
1 adet penye yelek
2 adet örgü hırka
1 adet penye battaniye
1 adet kundak battaniye
1 adet alt açma
15 adet ağız mendili
3-6 ay ve 6-9 ay için de 5'er parça giyecek var. Onları da bebiş doğduktan sonra zamanla çoğaltırız diye düşündüm.
canım 2 defadır cinsiyetini göstermedi buraya gelmeden önce dr erkek demişti ama o zaman çok küçüktü pazartesi ayrıntılımız var bakalım bu sefer görürüz heralde3,5 yaşında oğlum var kız olsun çok isterim ama öncelikle sağlıklı olsun..akşam yatarken de aklıma geldi biraz sancım olmuştu amaaan şu 4 ayda bitse de şu sıkıntı geçse dedim...bebeği olmayıp dr dr dolaşan hamile kalmak için bütün parasını pulunu döken insanlar var sırf bu duyguyu yaşamak için die düşünüp ağlamaya başladım Allahım beni affet şikayet ettiğim için die dua ederken eşim gördü (Allahım beni afet Allahım beni affeti duyunca adam afalladı ne düşündüğümü de bilmeyince biiişiii yaptım sannetti deli kadııın dedi tabeee)
kuzu ne yalnızlığı ben yazın geliyim bütün arkadaşlarımla tanıştırırım seni hepsi çok cicilerdirhemen kaynaşıveririz kuzuşlarımızı yan yana koyar boylarını karşılaştırırız hııı
canım 2 defadır cinsiyetini göstermedi buraya gelmeden önce dr erkek demişti ama o zaman çok küçüktü pazartesi ayrıntılımız var bakalım bu sefer görürüz heralde3,5 yaşında oğlum var kız olsun çok isterim ama öncelikle sağlıklı olsun..akşam yatarken de aklıma geldi biraz sancım olmuştu amaaan şu 4 ayda bitse de şu sıkıntı geçse dedim...bebeği olmayıp dr dr dolaşan hamile kalmak için bütün parasını pulunu döken insanlar var sırf bu duyguyu yaşamak için die düşünüp ağlamaya başladım Allahım beni affet şikayet ettiğim için die dua ederken eşim gördü (Allahım beni afet Allahım beni affeti duyunca adam afalladı ne düşündüğümü de bilmeyince biiişiii yaptım sannetti deli kadııın dedi tabeee)
kuzu ne yalnızlığı ben yazın geliyim bütün arkadaşlarımla tanıştırırım seni hepsi çok cicilerdirhemen kaynaşıveririz kuzuşlarımızı yan yana koyar boylarını karşılaştırırız hııı
canım sana msj gönderilmiyo sanırsam yada arkadaş olmak lazım ben arkadaş olarak ekledim seni kabul et bakalım gönderebilecekmiyim bu sefer
cnm iş güç ayarlayamadım bi türlü...bizde eşimin anne baba ayrı..biri çeşmede biri edremitte..bizimkiler mersinde..bi tatil oluo neriye gideceğimiz şaşırıyoz..ev aldık onun tadilatı, ben iş değiştirdim sonra bebek anommm bi bakmışım 1 yıl geçmiş...hain evlat:))))aaaa canım sen her yaz seydişehire geliyomusun?? görüşelim muhakkak ozaman yaa kısır günleri yaparız dediğin gibi bebişlerimizde arkadaş olurlar ne güzel olur
canım seydişehirliyim ben ailem orda olunca yazın 2 ay ordayız inş.bak kuzularımızın şimdiden arkidişleri oldu ne güsel dimi...
inş. cnm..ben çok severim tanışp kaynaşmayı:)
ben kısmetse doğum iznindeyken mersine annemlerin yanına gelip bi 10-15 gün kalmayı istiorum..
haziran başında falan inş..kısmet bakalım..gelince mutlaka haberleşiriz..
benimde gözüm artık hep çocuklu ailelerle ilişki kurmakta:))
petuşcum gelince görüşürüz o zaman kuzu niye 1 yıldır gelmiyon ki seen işimiz burda olduğu için mersindeyiz ama çok seviyoruz.
ya bunu geçen bende yazdım ama kimse dönmedi.merhaba arkadaşlar..ya çatlaklarla aranız nasıl ben dün böyle karnımın yanlarında neredeyse belimde beyazımsı çizgiler gördüm canım sıkıldı..sanki böyle hafiften bir kaplan tırmalamış gibi
aslında 2. aydan beri bebeyağ sürüyom 5 ayda da mustela ya başladım ama o yanlara sürmüyodum cok bi arkadaş demişti oralarına da sür benim çatladı diye..siz siz olun sürmeyi unutmayın
bi de benim karın top gibi değil yayvan yanlara doğru herkes direk kız mı diyo belki ondandır..of bunlar çatlağa dönüşür mü geçer mi bilemedim:26:
heee işte bayılıom ben tarz doğuma..Merhaba kızlar..
10 tane battaniyeyi napıcaksın mavilimm,bende çocuk büyüttüm 3 adet ince,1 ad. yün battaniye ve birde şapkalı patikli battaniyesi vardı 5 ad. fazlasıyla yetti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?